|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
5.5.2007 9:16:13   
matejcica
Dobro jutro!
Hm...spet sem pozabila...ena me je vprašala, iz kje sem. Iz Čateža, 2 km stran od Čateških Toplic. Če bo katera prišla kej na kopanje, naj mi javi, pa se lahk dobimo na kakšnem sladoledu. Ok?
Še nekaj sem dolžna odgovoriti, in sicer na katero šolo hodim. V Novo mesto na Upravljanje in poslovanje. Manjkata mi še dva izpita, ki ju že vlečem več kot eno leto. Med nosečnostjo se mi ni prav nič dalo, zdaj pa še manj. A moram! V ponedeljek 15.05. moram na statistiko, potem pa še računovodstvo in user posted image user posted image user posted image .
Delam na špediciji Tavčar na Obrežju.In se septembra vračam na delo. Joooj, še čist mal. Sploh ne morem verjeti, kako hitro je šel čas. Pa ve? Kdaj greste v službo?
Bodo šli vaši otročki v vrtec ali bodo doma? Moj bo eno leto doma, pri babici (taščiuser posted image ), z dvemi leti bo šel pa med vrstnike. Veseli me to, da bom kljub službi veliko časa z njem, ker bom takoj začela z "ruskim"turnusom-dnevna, nočna, dva dni fraj.

Pa-pa

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
5.5.2007 9:27:32   
Tanyka
user posted image

Samo na hitro vas pozdravim, potem pa grem pripravit zajtrk.
Moji se igrajo v sobi na postelji, jaz pa sem že skoraj celi rr preletela, nam je sinoči sred vsega vzelo štromuser posted image .
Komaj sem se v temi priplazla v sobouser posted image user posted image .

Vreme imamo bolj kislo, upam, da se do popoldneva kaj poštima, da bomo lahko malo vozičkali, če ne pa se bomo bolj notri držali.Je mali že prav sitn, ko je bil včeraj cel dan v hiši.
No pa saj če ne bo deževalo ni problemauser posted image

Princes-škoda, da vaju ne bo na srečanje, in seveda user posted image user posted image  za popleskano stanovanje.
Mi oz. jaz bom pleskala drugo leto, ko bo Rene malo večji, da  bo razumel, da ne sme po stenah packat.
Sicer pa imamo pomalano sedaj dve leti-odkar smo v stanovanju.
Moram pa rečt, da ni Lara nikoli packala po zidovihuser posted image user posted image .

Matejcica-no, če gremo kaj v tisti smeri ti pišem na zsuser posted image

Borovnička-kje ste se izgubili?

Rose22-sem ji poslala mail pa ničuser posted image user posted image , sem pa zasledila, da tud na rr več ne pride pogosto nazadnje je bila enkrat v sredini aprilauser posted image user posted image user posted image

Tak dovolj je bilo sedaj pa še ostale kaj naklofajte

Aja to še vam moram povedat
Rene že da bravo bravo (ploska)
Pa bum bum po svoji glavici-to zmeraj dela ko vidi tašuser posted image

Zdaj pa res me že pogrešajo user posted image

Čao čao punce user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 5.5.2007 9:30:06 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
5.5.2007 12:20:02   
Tanyka

Kje pa ste vse?
Se vidi, da se je vreme pošlihtalo, in se verjetno vse martinčkate?
 Mi se trenutno ne moremo, ker mali spi, imam pa zato malo časa za rruser posted image ,kosilo narejeno imajo danes kr carski praženec pa kompot.
Jaz pa mešano solato s pariško klobasouser posted image

Sedaj čakam, da se Rene zbudi, da se napapca potem pa gremo k mojim v Šentilj, grem mami lase barvat, da me ne bo več kur....
Že namreč kr nekaj časa čakauser posted image

Anika_24-tebe vidim, da čekiraš????????
Hellouser posted image

Lep preostanek dneva, in klofajte kaj, ker bomo drugače na drugi strani pristale

Čao čao

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 5.5.2007 12:23:26 >

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
5.5.2007 12:32:30   
Tejcha
Ojla!

Ja, mene tud firbec matra, kje se skriva Rozika...

Ravno sem priletela s fitnesa, dala sem južno kuhat, zdej pa pod tuš, potem pa akcija naprej do večera...

Pri nas je vreme zaenkrat kr znosno, tk da bomo verjetno dan preživeli zunaj - če bo le zdržalo brez dežja. Smo se tudi pri nas včeraj bolj v stanovanju skrivali, pa je bil mali čist živčen...

Pozdravčki

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
5.5.2007 12:38:57   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

. Sem pa bila malo bolj odsotna ker sem za jutri kuhala za delavce.

Nisi zdaj en dan omenila,da ti ni treba kuhati za njihuser posted image .Samo vprašam!

Saj ne rabim, enkrat grejo na malco, popoldne pa jaz kuham. Mi ne bi blo fino, če bi iz hiše dišalo po kuhanju, ven neb pa nč neslauser posted image user posted image  - stara šola.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
5.5.2007 15:13:12   
dalin

Saj ne rabim, enkrat grejo na malco, popoldne pa jaz kuham. Mi ne bi blo fino, če bi iz hiše dišalo po kuhanju, ven neb pa nč neslauser posted image user posted image  - stara šola.
[/quote]

user posted image ti dam prav,ne zgleda glih

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
5.5.2007 15:13:49   
dalin
Kva sem pa zdaj zafuralauser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
5.5.2007 17:10:05   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: Tejcha

Ravno sem priletela s fitnesa, dala sem južno kuhat, zdej pa pod tuš, potem pa akcija naprej do večera...

Ti pa nekam velikokrat na fitnes hodiš??? Kakšni so kaj rezultati? Daj me malo pripričaj, da bom še jaz hodila!!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
5.5.2007 17:28:08   
Dajanax
Oh naše dete je končno zaspalouser posted image , danes prvič... zadnje dni je očitno nabirala zalogo, da bo lahko danes skoraj cel dan budna, ampak res je včeraj in predvčerajšnjim po trikrat na dan spala in nikoli ni blo manj kot dve uri skupaj!! Včasih tudi triuser posted image . Danes pa nč, smo še dvakrat probale zaspat pa je sam za minuto oči zaprla in že naprej čebljala in pela - svašta...user posted image

Zdaj bom končno imela nekaj časa za pospravljanjeuser posted image kar do zdaj ni blo možno, ker bi bla mala rada ves čas v centru pozornosti.

Tanyka čestitam za BRAVO!!! Jaz se zadaj s tem trudim, čeprav tud PA-pa ni za vsakega. Odvisno od človeka...user posted image

Matejcica - kul še ena iz "naših" koncevuser posted image . Me z Alenko sva cca 20 minut z avtom oddaljene od tebe. Veliko sreče pri statistikiuser posted image , sem že slišala o tem predmetu na VŠUP Nm.

Dalin sem pogledala link, sam tako hudo pa spet niuser posted image , Vita ima samo okrog ust neke spuščajčke, drugače ni sprememb. Bom zdaj testirala, nekaj dni brez banane, potem pa probam da vidim če bo reakcijauser posted image .

Zvečer grem pa grem na drink s kolegicami, juuuupi!!!!!user posted image to se bo nekaterim kolcalo (no saj ne bomo sam tračale...)

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
5.5.2007 18:41:56   
alenka11
Ojla

Jaz vas spet ne sledim. Komaj sem vse prebrala in že pozabila kaj vse moram napisat user posted image user posted image user posted image user posted image , ah ta pozabljivost.

V glavnem tudi mi se od včeraj vozimo v Tobiju user posted image user posted image user posted image . V lupinici res ni bilo več za zdržat. Sem ga nekaj tehtala in ima oblečen že 9kg.

Končno sva začela z mesom - do zdaj je samo pljuval ven. Zdaj ga pa z veseljem je če je zraven pire al pa polenta. Začel je tudi malo bolj jest pa tudi nosek je končno malo boljše.

ZOBKI ta naša nadloga- že dva meseca ga matrajo kot user posted image . 14 dni ima že vse zatečeno, 3 dni že čisto bele črtice na zg. dlesnih, ven pa kar ne pokukajo. Tečen pa kar naprej. Upam, da ne bodo take težave pri vsakem zobku posebej. Ko so spodnji rinili ven sploh ni bilo tako hudo.

Zdaj je pa že sirena......

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.5.2007 18:54:03   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: alenka11

Ojla

Jaz vas spet ne sledim. Komaj sem vse prebrala in že pozabila kaj vse moram napisat user posted image user posted image user posted image user posted image , ah ta pozabljivost.

Potem pa si pišiuser posted image user posted image
Jaz imam čisto zares tu zraven list, in pišem, da ne pozabimuser posted image

Kje pa ste vse ostale??????????????

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
5.5.2007 19:25:14   
incabinca
Jaz sem tukaj. Sem dala Lovra že spat, ker poplldan skoraj ni nič spal, ker se je sosed spravil ravno pod njegovo okno nekaj ropotat. Sem bila jezna ko hudič!!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
5.5.2007 19:29:33   
Tanyka
Jaz pa ju grem sedaj porihtat, se tipkamo kasnejeuser posted image

Čao

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.5.2007 20:03:21   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: alenka11

ZOBKI ta naša nadloga- že dva meseca ga matrajo kot user posted image . 14 dni ima že vse zatečeno, 3 dni že čisto bele črtice na zg. dlesnih, ven pa kar ne pokukajo. Tečen pa kar naprej. Upam, da ne bodo take težave pri vsakem zobku posebej. Ko so spodnji rinili ven sploh ni bilo tako hudo.

Uauuuuuuuuuuuuuuuuu zobke imateuser posted image , no ja črtice, ampak vseeno: zobke imateuser posted image !!! Pri nas pa še nič, pa toliko znakov smo kao že imeliuser posted image .

BTW: knjigo imam zate, se mormo kaj videt...

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
5.5.2007 20:14:23   
matejcica
Dajanax, iz kje pa sta z Alenko? Zakaj ne poveš?user posted image Se lahk kater sončen dan dobimo na kakšni kavi. Kaj praviš?

Tako, tudi moj angelček že spančka...
Berem, da imate že skoraj vsi zobe. Mi pa še ne. Mučijo ga pa fuuuuuuull.

Tako zelo smo prosili za dež, zdaj ga imam pa že dost. Se kr pozna, da sva z Mažijem že dva dni bolj ali manj noter- sva ob sitna kot user posted image

Joooj, punce moje, grem...za knjige, drugače ne bo nič. Zagotovo pa proti deseti, enajsti še pokukam k vam. Lep večer!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
5.5.2007 20:22:42   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: matejcica

Dajanax, iz kje pa sta z Alenko? Zakaj ne poveš?user posted image Se lahk kater sončen dan dobimo na kakšni kavi. Kaj praviš?

Iz Šentjerneja! Lahko bi se kaj dobile, se strinjam...

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
5.5.2007 20:36:19   
matejcica
Zmenjeno! Boš prišla v Čateške Toplice ali se dobimo kje drugje?

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
5.5.2007 20:40:29   
Dajanax
Lahk se pripeljemo, enkrat med tednom dopoldne oz. okrog 11ih??? Alenka si tud ti za???

Neposredna povezava do sporočila: 3493
5.5.2007 20:54:28   
matejcica
user posted image user posted image user posted image Dajanax, super, komaj čakam!!!Bomo šli na sprehod po Čateških Toplicah, pa v Urško na kavo in sladoled.Cool! Prvi dan ko bo sonček. Ti sm povej kateri dan ti paše!

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
5.5.2007 21:00:11   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: matejcica

user posted image user posted image user posted image Dajanax, super, komaj čakam!!!Bomo šli na sprehod po Čateških Toplicah, pa v Urško na kavo in sladoled.Cool! Prvi dan ko bo sonček. Ti sm povej kateri dan ti paše!

Načeloma mi je skor vseeno, morda tud v ponedeljek. Se jutri zmenmo, ko vidimo kakšno bo vreme, pa če bo še Alenka za!

Zdaj pa šibam "u life"!

Neposredna povezava do sporočila: 3495
5.5.2007 22:21:00   
alenka11
Oj

No pa ste me prehitele - Dajanax in matejčica - Kaj sem že govorila o pozabljivosti???????

Ravno to sem hotela povedat, da sem velikokrat v Brežicah oz. Čateških tako da ni problema za kakšen sprehod. Takoj ko bo sonček user posted image .

Tanyka, saj ponavadi si res zapišem, danes pa nisem imela časa user posted image  in sem čist na hitro prebrala vaše poste. Se bom mogla bolj potrudit.

Joj Dajanax res se moramo kaj videt!!!! Vaša fasada pa kar napreduje, sem se danes mimo peljala. So kar pridni delavčki - očitno jim dobro kuhaš user posted image user posted image .

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
5.5.2007 23:21:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
6.5.2007 9:16:24   
žiža
Dobro jutro
Kva sem pa danes skurjena ko user posted image
Sem celo noč vstajala, ker je tamala imela ene izpade. Je začela malo pred polnočjo sitnariti in jokat pa trmarit... user posted image user posted image user posted image user posted image  No ob 2h ko sem imela že vsega precej čez glavo ker mi je zbudila še Urbana, sem bila pa pošteno huda in je od samega horonskega joka bruhala... PObruhala je celo najno posteljo, jogi, rjuhe, povštre vse, vse, vse user posted image user posted image  Tako smo potem imeli veselico. Tamali se je režal in cvili v svoji posteljici, sara je še vedno tulila v svoji, midva sva pa posteljo ribala user posted image user posted image user posted image  No ob 7ih je bilo ap še tistega malega spaneca konec ker se je mali zbudil. Oh, še dobro, da je nedelja, da bomo čez dan malo notri prinesli. Zdele mi sicer oba spita, jaz pa kot zakleto ne morem zaspat.

Princes, kaj ste zrihtali s prikolico?
si grem jaz eno kavo skuhat pa pridem potem še mal nazaj, če bo še mir pri hiši user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
6.5.2007 10:05:19   
dalin
user posted image
Samo na hitro vas pozdravim.Grem potem kosilo kuhatuser posted image .Za me bolj malo,me je včeraj zvečer moj z paradajz solato "zrajcal",danes je pa vaga spet malo več pokazalauser posted image .Pa če bi bil samo paradajz,ne,še kruh in salamo zraven in to ob 9. zvečer.Danes sem pa sama nase jezna.

Žiža boga sta oba s tvojim.Tudi pri nas je enuser posted image  že cel teden prisoten.Včasih kar pogrešam prejšne časeuser posted image ,tako da," hitro rasti Žan".

Dajanax za link,vem da ni pri Viti tako hudo,zato sem ti ga tudi pripela,ker si spraševala,če bi bile tiste pikice mogoče alergija na banano.Toliko,da si si prebrala da to ni to,pri Viti.

Matejčica jaz tudi spadam med dolenjke,tako da smo že 4user posted image user posted image user posted image .

Sem pa prej Reneju napisala par računov,da bo malo ponovil snov za šolo in mu zraven razlagala,da se mora učiti,da bo imel same dobre ocene v šoli,ker če se bo učil mu ne bo treba garati,pa bla,bla,bla.Pol me pa vpraša da kakšno šolo mora imeti za delo na kmetiji.Sem mu odg.da mislim da nobene.Pol ga pa vprašam zakaj.Pa mi odgovori,da je razmišljal,da bi se zaposlil,kot hlapec na kakšni kmetiji,ko bo velik,ker mu je to všeč!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Grem zdaj veselo kuhi naproti.Še prej pa Žana previti.Nekaj mu iz plenice
user posted image
Pa-pa

< Sporočilo je popravil dalin -- 6.5.2007 10:11:08 >

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
6.5.2007 10:09:01   
dalin
za Amadeja
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.