|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
3.5.2007 21:02:01   
matejcica
Dober večer...
Najprej - Tanyka - da spet ne pozabim...Tomaž je rojen 12.09.2006, tako da ga lahko daš na seznam. Hvala.
Na piknik bi z veseljem prišla, a to žal ne bo izvedljivo. Namreč 15.5.imam izpit na faksu in res si ne smem privoščiti nobenega zabušavanja...Joooj, še sploh nisem začela z učenjem...ko pa moj Maži čez dan nič ne spi. So vaši otročički tudi tako (ne)zaspančki? Če sem čist natančna, spi trikrat na dan po dvajset minut.In kaj lahko v tem času naredim?!user posted image user posted image user posted image Popolnoma nič!

Žiža-pozdravljena soimenjakinja. Me veseli! Prav imaš-Mateja sem. In hčerkico Saro imaš? Koliko je pa stara?

Dajanax-tudi mi znamo pomahati PA-PA. Full sladek je. Ampak kaj, ko skoz gleda proti vratom in maha pa-pauser posted image user posted image user posted image

Buchka-spraševala si glede hrane. Jaz mu še kar kuham posebno kosilo, največkrat iščem ideje v knjigi Ta velika paparica za male papavčke, čeprav počasi razmišljam o tem, da bo jedel kar z nami. Kaj pravite?

Tudi jaz sem zaenkrat še srečna in vesela brez menstruacijeuser posted image user posted image user posted image Sploh  ne vem več kako to zgleda. In jo prav nič ne pogrešam!!!

Drage moje, lep večer vam želim...grem z likalnikom med goro perila, kajti čez dan mi ne uspe...

(odgovor članu Anika_24)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.5.2007 21:07:13   
Tanyka

user posted image  

26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           - Vita
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan

18      user posted image in

10     user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.5.2007 21:36:39   
alenka11
Ojla

Ne vem katera je spraševala za sedež za kolo. Jaz sem ga že kupila v BC, ko je bil enkrat v akciji. Mislim da je Belleli.... Se mi zdi da je kar v redu, ker ima nastavljiv naslon. Eno vprašanje - verjetno moram kupit še kakšno čelado? al za tako male ne prodajajo user posted image . Nimam pojma pa tudi nisem še nič spraševala po trgovinah.

Še nekaj glede čebljanja vaših malčkov. Naš pikec še nič ne čeblja - ne uporablja še zlogov. Še vedno se samo dere. A že vsi vaši otročki čebljajo? Sedi že dobro, plazi oz. drsa se tudi že vsepovsod, v posteljici se tudi potegne na noge in danes mu je celo uspelo iz ležečega položaja v sedeč. Ampak čebljanje mu pa ne gre.

Za zdaj je tudi še zelo poslušen, ko rečem NE. Takoj preneha s traparijami in me gleda, če je pa zelo užaljen se je treba pa tudi jokat. Trenutno se kregava okoli predalov in trganju rožic.

Zdaj se učiva pa-pa. Ploskanje mu gre tudi dobro samo mislim, da ne ve kaj počne, ali pač?!? Ah kaj vse se bodo morali naučiti.

Saj ne vem kaj sem še hotla napisat. Aja povejte koliko vas že uporablja ta velik avtosedež (9-18 kg). Jaz še mogoče počakam 14 dni, da bo star 8 mesecev.

Toliko, se tipkamo jutri. LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.5.2007 21:38:34   
ajne
hojla,

evo tudi mi smo doma. imeli smo se super, cunje sem že oprala, posušila in "zlikala" (beri zložila ven iz sušilca). punci sta obe uživali, tavelika je smučala, tamala pa se je vozičkala. malo smo tudi rolali in se veliko crkljali... 

glede hrane jaz še malo kompliciram in ajdici kuham posebej. sem ji pa danes dala prvo skutko, pa bomo videli kako jo bo prenesla. KML ji bom dala verjetno okoli 10 meseca oziroma odvisno od tega kako dolgo se bo dojila. adaptirano mleko imam za vsak slučaj doma, vendar ji ga nikoli še nisem dala za pit. sem in tja kakko kašico z njim pripravim (npr. čokolino bom delala z njim). je pa ajdica še vedno pridna kar se hrane tiče, tako da midve že imava samostojne obroke in dojenje res le za "povrh". pa pred spanjem.

je pa tale luna naredila pravo zbrko v njenem spanju. že tri dni se mi zbuja na 20 minut, pol pa dudko not tlačim, pa dojim, pa ne vem kaj. kriza. upam, da bo današnja noč boljša kot so bile zadnje tri. zdajle že eno uro in pol spančka, tako da upanje ostaja user posted image ...

ena je tu gor enkrat pisala, da so počitnice preživljali v avtodomu. Katera že? bi jo prosila, če ima kak uporaben link za kampe in počivališča.

žiža, kako kaže z najinim izletom? imaš kak datum v mislih in kak cilj?

tko, zdaj grem še mal trenja gledat, potem pa CSI in v mižule.

čau

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
3.5.2007 21:42:50   
ajne
aja, ajdica se seveda zahvaljuje za čestitke in jih pošilja vsem slavljencem za nazaj!

pa pozdravljene nove čvekice! kok nas je zdaj že veliko!

pa dalin, upam, da bosta z žanom kmalu popolnoma ok! pišuka nam delajo skrbi tile naši mulčki, ne?

pa najbrž sem hotla še kaj napisat, pa sem seveda pozabila (a je še katera postala pozabljiva?). Pri meni je že kar kriza, tok sem pozabljiva postala, za take malenkosti... mi gredo kar iz glave. zdej vem, da je res, da pametni pišejo!!

čau

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
3.5.2007 22:01:37   
Tejcha
Čer.

Rozika, mene tud zanima, kje se skrivaš...

Kosilo: kuham tako, da imamo kosilo skupaj. Če imava recimo midva na jedilniku puranji zrezek z rižem in solato, dobi Tilen namesto solate zraven kompot... Prilagodim tako, da mu ravno ne pritisnem čisto vsega, kompliciram pa ne.

Matejčica, kaj pa študiraš in iz katerega konca si?

Tanyka, js tud pričakujem od   ,da če je doma, da si najprej vzame veeeeliiiiiko časa za naju, potem pa lahko še kje miga, brez, da kuham murko...  Sej smo tak al tak zelo malo skupaj. Da ne bo pomote: ful sem vesela, če gre komu kaj pomagat (tudi sama redko rečem ne), sam naj to ne pomeni, da NAJU postavi na stranski tir, češ:nimam cajta za to, kar smo planirali cel mesec, ker grem... JAOOOO.... takrat mi pa scepi... in bi streljala...

Ajne, se podpišem pod tole s pozabljivostjo. V sekundi pozabim, kje sem kaj odložila, kaj sem hotla povedat.. Čas je že, da se spravim nad rjo, ki se mi nabira na "podstrešju" - me čaka še kar zajeten kup literature za prežvečit (trenutno se spravljam h GPPju in upravnem... bo še veselica... ). In tole s pozabljivostjo, mi pri tem nič ne koristi.user posted image

Kaj že znamo:
dat PA-PA/čav čavsedet
se prekotalit oziroma prestavit kamorkoli (kjer je daljinec, mobitel...igrače niso neka ekstra  priljubljena tarča)
čofnat s postelje in po čudežu pristati na povštru.... uh... user posted image
"preganjat babe" (Ba ba ba ba ba) in pa pa pa
otrpnit, ko mami reče NE
vozit avto po tepihu
se spravit na vse štiri in se zibat naprej in nazaj ter vmes poskakovat na kolenih... (tega ne znam drgač opisat, je pa hecno za dol padit, spominja na...user posted image )

zdej pa morm it zapret okna in vrata, ker so zgleda odišavili sosednje travnike.... ŠIT....

Nočko (pri nas bo zgleda še posebej "sladka".... fuuuj...)

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
3.5.2007 22:14:09   
žiža
Dober večer
Sem imela tak super namen mal poklepetat danes zvečer, pa je vse skupaj v vodo padlo. Sta mi oba nekaj bluzila in šele pred pol ure dobro zaspala.
Ajne, jaz imam trenutno problem, ker sem do 12. 5. brez varuške za Saro. Tako, da bo v tem času pohod bolj težko izvedljiv. bom pa še sestro vprašala, če je drug teden kakšen dan varianta za varstvo. Ti še sporočim. Drugače mi najbolj pašejo srede.
Gh, Urban je enako kot midva. Malo edino pazim pri začimbah, moki in jajcih. S hrano res nimava težav. še nobena jed mu ni povzročila težav ali alergije. Je veliko nasprotje ta velike nejščnice. Še vedno namreč je le govejo juho z rezanci. to je živ obup od hranjejnja, vam povem. Njen meni vsebuje takle izbor
zajtrk: sredica od pol kosa kruha s pašteto ali vikikremo ali 1/4 hrenovke ali ena sadna skutka
kosilo: goveja juha z nudli, če je pri volji je tudi pico
večerja: gres ali čokolino
to je vse kar moja hči je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem pa ta poje kakšen košček jabolka ali banane to je pa tudi vse. Jaz ne vem od kje njej 14 kg. Ker tudi sladkarij ne je. Bonbonov sploh ne konzumira, razni piškoti in peciva ne smejo imeti nobenih okraskov v obliki čokolade, marmelade, rozi... noro, noro, noro... smili se mi vzgojiteljica, ki jo bo imela jeseni v vrtcu.
matejčica, moja Sara je stara 2 in pol. dej malo povej kakšen karakter je tvoja. Jaz poznam same nabrite SAre in bi bilo prav pomorjujoče spoznati eno prido, mirno, poslušno.... Saro user posted image
No ko je že bila debata o čebljanju naj povem,da naš mali najraje kliče BA-BA-BA ali pa TA-TA-TA. Je pa ena velika cvila in zacvlili s takim visokim glasom, da gre kar skozi ušesa. NOge imamo pa mi še samo za brcat. No sej če ga postavim nanje se lepo opre in skače, da bi pa sam stal mu pa še precej manjka. Tudi puzamo še ne. Mi je pa včeraj dvakrat butnil na nos, ko se je malo preveč pognal za eno igračo. Kakšen neutolažljivi jok je sledil..
oh kar pišem in pišem pa nimam konca. Uči mi pa kar sam skupaj lezejo, zato se bom kar poslovila. Jutri se nam menda obeta en deževen dan in bo gotovo več časa za klepetkanje. Al bodo pa otroci zato 3x bolj sitni.
fajn spite

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.5.2007 10:16:07   
Dajanax
Jutrouser posted image !
Sem mislila koliko bo za prebrat, pa ni nič novegauser posted image , sem včeraj še pozno zvečer čekirala in vse prebralauser posted image   Zdaj ko imamo delavce domauser posted image , nič okrog ne pohajkujem , pa imam cel dan čas za RRuser posted image .

Čebljanje je pri nas na ",meniju" že lep čas, poleg mamamama pa bababab pa tatatata se kar pogovarja z igračkami in se včasih tud razjzi nanje, jim tako žuga(besedno ne še s prstkom). Kakšne besedice s tem ustvari težko napišem, morda je najbolj očitna "beseda" edino: takou-takou-takou. Vriskanje in pa visokotonci so pa tud fuuul popularni, me včas kar glava zaboli.user posted image

Včeraj smo dobili potni list za Vito in je slikca tako qjutuser posted image !! Komaj čakam da kam odrinemo. Še mesec pa pol pa gremo že taprvič v Umag! Kako čas beži, še malo pa bomo uvajale v vrtec, pa v službo, potem se pa že na kakšnem drugem forumu srečamo (srečke nosečke naprimer) user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.5.2007 10:19:37   
Dajanax
Vesna in Lovro vse najboljše za 8 mesecev!!

user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.5.2007 10:21:09   
Dajanax
Pa še zu zamudo za včerajšnje pikce:

Za Reneja in Filipa za 8 mesecev in za Tristana za 7 mesecev:

user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.5.2007 10:32:01   
dalin
user posted image
Ja kje pa ste vseuser posted image ,ura je že čez deset,menda niste tako zaposlene.Sem včeraj zvečer takooooo dolg post napisala,pa me je na koncu ven vrglouser posted image .Mater,sem bila besna kouser posted image ,sem se samo še spat spokala.
Tanyka,pri nas je isto kt pri vas.Vse drugo je za mojga dedca bolj važno,pri vseh se bolj mudi kaj narediti kot pa doma.Je lani,ko je biluser posted image  6 DNI star,en radiator v jedilnici odstranil,ker je bil brez potrebe tam,pokital pa naj bi drug dan.Danes je Žan 7 MESECEV star,pa še ni pokitanouser posted image .Ko ga pa spomnem,pa reče:Aja,saj res.In tukaj se konča.

Moja tašča ima tudi občasno izpade takšne in drugačne.Včasih je vedno mene spraševala kam gremo,kdaj bomo nazaj,kaj bo kuhala(in če sem rekla da nič,mi je rekla da najbolj da pocrkamo od lakoteuser posted image ).Pa sem si mislila,kaj te user posted image  briga,zase se brigaj,ker druzga itak ne dela,kot na sedežni leži,noge narazen kot da bo vsak čas rodila,zraven pa jamra koliko dela ima.Pa si mislim:pol se pa primi posla,kaj pa stokaš.Saj ni tako stara,da ne bi ničesar zmogla,jih ima šele 50.Če je pa treba cel dan okoli letat pa ni problema,samo da ji ni treba doma nič.Pa se čudim zakaj je včasih njen sin(moj mož) tak.Je kaj čudnegauser posted image
Je bilo obdobje,ko je otroke spraševala kam gremo,dokler nisem jaz enkratuser posted image  in se je tudi s tem nehalo.Pa zelo rada se je vtikovala takrat,kadar sem imela vzgojne ukrepe pri otrocih(pa ne da bi jih tepla).Mislim da lepa beseda lepo mesto najde,če pa ne, sledi pa kazen.Pa jih je vedno zagovarjala in meni v pričo njih nasprotovala.Čez par dni,ko so pa njej tako naredili ali pa ji jezikali,se je prišla pa gor k meni tožiti.Pa sem si mislila,prav ti je kaj se pa vtikuješ takrat ko ni treba,zdaj pa imaš.

Sva bila pa včeraj z Žanom na kontroli in je vse OK.Njegova P še bedno vztraja pri tem,da zadnjič je bilo samo stanje po prebolelem bronhiolitisu in da če bi ga ona popoldne še enkrat pregledala,ga sigurno ne bi poslala v bolnico.Me je vprašala če mu je v dežurnu kdo vročino zmeril in ko sem rekla da ne,je rekla da je mogoče zaradi tega hitrejše dihal s trebuščkom.Fak,sem bila jezbna nase,tle gor nasvete delim kako in kaj,za svojega otroka pa ne znam poskrbeti.Če bi mu že doma vročino zmerila verjetno sploh ne bi šla z njim v dežurno,saj drugih znakov težkega dihanja ni imel.V glavnem,rekla je,da je še vedno prepričana da se v jeseni zadeva ne bo ponovila,saj je bronhiolitis najbolj pogost pri otrocih do 8 mesca starosti.Ko sem ji omenila da sta ga dvojčka imela do drugega leta,mi je rekla da so boli pri njima prisotni še drugi dejavniki,kar je tudi res.Kakorkoli že,upam da se njene besede uresničijo in bo v jeseni boljše.Pa hvala vse vam tukaj gor,da ste držale pesti za mojga Žanita.

Kar se hrane tiče,mu zaenkrat kuham še posebej,čeprav je včeraj ko smo ostali kosili,toliko časa cvilil in tulil,da sem mu dala malo "našega "kosila,čeprav je minilo 20 min odkar je jedel.Bom pa počasi začela tudi njemu kuhati takšno jed kot nam,edino njemu bo bolj prilagojeno(brez začimb).Mlečnih izdelkov mu še ne dajem,razen kakšno stvar malo razredčim z KM,menda je zdaj to dovoljeno,po besedah najine P.

Alenka tudi naš dolgo,dolgo ni nič čebljal,tako da me je že kar malo skrbelo
user posted image ,potem pa se mu je naenkrat "odprlo".Tako da,nič se ne sekiraj,bo že.Kmalu bo zakaj to,zakaj tisto,zakaj,zakaj,zakaj,...user posted image user posted image user posted image .

Grem zdaj še malo po hiši "prošetat"in še kakšno stvar primakniti,dan je itak bolj oblačen in deževenuser posted image .

Tanykauser posted image user posted image user posted image  za nov seznam,edino pri fantkih popravi,jih je zdaj 19.

Za Lovra in Vesno
user posted image
Tako,zdaj pa upam da me ne bo spet ven vrglouser posted image .

user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.5.2007 10:43:11   
dalin
Dajte mi kakšno idejo,kaj naj danesŽanu za kosilo skuhamuser posted image .

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.5.2007 10:56:18   
matejcica
Dalin, moj Mažibo danes jedel krompir s špinačo in grahom. Recept je iz tiste knjige, o kateri sem včeraj pisala. Upam, da mu bo šlo v želodček.
Sara pa si je zaželela ričet s prekajeno klobaso...user posted image

Pridem nazaj, Maži se že user posted image  , ker je sam...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.5.2007 10:59:48   
Dajanax
Pri nas je za kosilo skor vedno eno in isto: JUHICA

Sestavine pa so:
- meso
- zelenjava (brokoli ali cvetača ali krompir ali korenčeka ali stročji fižol) - navadno dam dve zelenjavi
- peteršilj

Včasih dodam še ali polento, riž ali riževe kosmiče.

Kakšno borring kosilo ima naša malauser posted image user posted image user posted image  Sem že nekaj na netu gledala, pa paprico, pa recepte raznorazne, ampak še vedno ostanem pri tem... Včasih ji krompirček tudi spečem v pečici.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.5.2007 11:03:43   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: matejcica

Dalin, moj Mažibo danes jedel krompir s špinačo in grahom.

Tudi jaz sem imela v mislih enako.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.5.2007 11:05:21   
dalin
IZVIRNO SPOROČILO: Dajanax

Pri nas je za kosilo skor vedno eno in isto: JUHICA

Sestavine pa so:
- meso
- zelenjava (brokoli ali cvetača ali krompir ali korenčeka ali stročji fižol) - navadno dam dve zelenjavi

Včasih dodam še ali polento, riž ali riževe kosmiče.

Kakšno borring kosilo ima naša malauser posted image user posted image user posted image  Sem že nekaj na netu gledala, pa paprico, pa recepte raznorazne, ampak še vedno ostanem pri tem...

Joj Dajanax,me smo si pa ful podobne v razmišljanu.Se mi mojuser posted image  kar smili revček,ker dan za dnem isto melje

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.5.2007 11:09:35   
dalin
Kje se pa kupijo riževi kosmičiuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.5.2007 11:13:51   
dalin
Tevža ku-ku,kje pa siuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.5.2007 11:17:40   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: dalin

Kje se pa kupijo riževi kosmičiuser posted image

Enkrat je Tevža mislim da že pisala o teh kosmičkih...tako sem jih tudi jaz našla. Navadno jih imajo pri ostalih Biotop semenih v večjih trgovinah, npr. Hipermarket.

Res so bogi tile škratki s hrano...

Je mogoče še katera ugotovila kakšno rdečico na ličkih in bradici ko mali poje banano???!?!? Pri nas se je to pojavljalo večkrat ampak nikoli nisem razmišljala o hrani, vedno sem krivila dudo pa slinjenje. Včeraj pa je bilo več kot očitno da je banana krivec?!?!? Rdečica izgine do večera, bom pa zdaj nekaj dni počakala in potem spet testirala da se prepričam da je res banana.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.5.2007 11:19:29   
matejcica
Sej ne da sem pametna, ampak-poglejte mal knjigo Nova paparica.Tam so full dobre ideje za kosila, ravno zato, da ne jejo skoz enako.
Če želite, vam napišem kakšno kosilo, ki sem ga sprobala, in ga ima Maži full rad.
Npr.včeraj je jedel piščanca v paradižnikovi omaki in je bil pet ur sit!
Testenine jim že dajete?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.5.2007 11:19:34   
Dajanax

David je rekel:"Mami najbolj bo,da imaš še enega dojenčka,ker je Žan tako majhen,da se bo imel s kom igrati,mi smo že preveliki zanj!"
Rene je odgovoril:"Ja kaj ne,po tistem naj ima pa še enega,da se bo imel še ta drugi s kom igrati!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.5.2007 11:21:02   
Dajanax

Sej ne da sem pametna, ampak-poglejte mal knjigo Nova paparica.Tam so full dobre ideje za kosila, ravno zato, da ne jejo skoz enako.
Če želite, vam napišem kakšno kosilo, ki sem ga sprobala, in ga ima Maži full rad.
Npr.včeraj je jedel piščanca v paradižnikovi omaki in je bil pet ur sit!
Testenine jim že dajete?

Daj prosim napiši par receptov, ki so šli skozi. Samo kar podroben postopek, sem namreč bolj leva za kuharijo...user posted image

Testenine še ne...
Paradižnik pa tud še ne...

< Sporočilo je popravil Dajanax -- 4.5.2007 11:22:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.5.2007 11:28:50   
dalin

Testenine jim že dajete?

Kje pa dobiš to knjigouser posted image Enkrat sem mu zakuhala v juhico ribano kašo,se to šteje med testenine,verjetno neuser posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.5.2007 11:30:16   
dalin

Daj prosim napiši par receptov, ki so šli skozi. 

Daj,dajuser posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.5.2007 11:31:29   
dalin

David je rekel:"Mami najbolj bo,da imaš še enega dojenčka,ker je Žan tako majhen,da se bo imel s kom igrati,mi smo že preveliki zanj!"
Rene je odgovoril:"Ja kaj ne,po tistem naj ima pa še enega,da se bo imel še ta drugi s kom igrati!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja,imajo moji fantje idej še pa še.Pa še pašeuser posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?