|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
29.4.2007 22:18:24   
mici 2
user posted image  čestitke za napredovanje vaših malčkov,janika lepe fotografije user posted image

lep pozdrav

SEM MATI 3 SONČKOV SINDI ,SANJA IN NAŠ MALI JAN

[

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
30.4.2007 9:30:03   
matejcica
Dober dan! Mi dovolite, da se vam pridružim? Moj Tomažek je prav tako septembrček 2006, in prav rada bi malo klepetala z vami...

(odgovor članu mici 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
30.4.2007 9:42:06   
yennika
Matejčica seveda, le pridi.user posted image DOBRODOŠLA!!!!user posted image 11.5. imamo septembrke srečanje v Velenju, prideta?

Iz kod pa si? Daj se malo razpiši o sebi in tvojemu sončkuuser posted image , saj veš da rade prebiramo o naših malih velikih korenjakih.
Pa kako fotko pipopaj.....

Lp

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
   [Brisano sporočilo]
30.4.2007 11:33:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yennika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3354
30.4.2007 12:03:02   
Dajanax
Ojla!
Kakšno zatišje je tukaj...

Mici2 in matejcicauser posted image . Dajte kakno fotko vaših sončkov gor.

Borovnička za priponke:
Damjana in Vita

Sončica good luck pri finiširanju stanovanja!!

Moram še naše mere pri 7m pripisat:
71 cm in 8500g
Malo me skrbi, ker se v enem mesecu ni skoraj nič zredila (samo 100 g)

Vaši malčki so že tako aktivniuser posted image , Vita pa še vedno ostane tam kjer jo posedim. Razen, če se seveda na ulekne in potem leži na hrbtu user posted image  Sedi pa že super! Bravo Vita.

Zdravje je zdaj skor OK, kašlja še malo, pa nos je še malo moker, zobkov pa še od nikoder.

A vaši tud tako uživajo pri kopanju?? user posted image
Vita je tud po obrazu čist mokra, pa v oči si našprica vodo, pa je nič ne moti, je še treba brcat pa udarjat po vodi. Imamo zdaj nov patent: jo kopava za zaveso, pa še tisti ki jo kopa je spodaj brez hlač, ker drugače so za ožet. 

Upam da se nam bo Dalin danes kaj oglasila, sporočila mi je namreč da gresta danes z user posted image domov!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
30.4.2007 12:43:01   
matejcica
Jooooj, skoraj sem že obupala...Ker se nisem prijavila, ampak samo tako odprla stran, nisem mogla odgovoriti oz. pisati ...Joooj, skoraj sem postala siva...Potem pa ugotovim, da se moram prijaviti, seveda. Bravo meni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kakorkoli, najprej HVALA za dobrodošlico. Full sem vesela, da ste me sprejele medse...
Sem (dokaj) mlada mamica, z dvema otročičkoma. Sara je stara (že)skoraj 8let, mali Tomaž pa (skoraj) 8 mesecev.
Bom poskusila prilimat slikco, da ju spoznate...
user posted image
Tako, za začetek dovolj, ker grem hitr skuhat kosilo, dokler mali spančka, potem pa se javim...Joooj, zdaj sem lepo naredila - (ko sem se vam pridružila)...Moj dragi bo spet besnel, da sem skoz na internetu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
30.4.2007 13:08:59   
Tanyka
HELLO  ČVEKE

Imam ravno 5 min časa, da vas na hitro pozdravim.
Moram vam povedat, da se od prejšnje srede držim malo reda pri hrani, in sem se danes tehtala, in imam -4kg -bravo jazuser posted image user posted image user posted image user posted image .Sem kr ponosna na sebeuser posted image user posted image user posted image

DALIN-upam, da res pridete danes iz bolnišnice, in, da ste sedaj o.k.
Javi se nam kaj na hitro.

SONČiCA-upam, da čimprej porihtate zadeve okrog stanovanjauser posted image user posted image user posted image

MATEJCICA-dobrodošla med nami čvekamiuser posted image
Kdaj pa je Tomaž rojen, da ga dam na seznam?user posted image

TILEN-VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim, ki ste praznovali, in kakorkoli napredovaliuser posted image user posted image user posted image .
 Na malček je res ful aktivn.Sam že hodi po svoji  posteljci,seveda se pa drži ograjiceuser posted image user posted image
Imamo pa spet en zobek najavljenuser posted image ,si že spet tlači cele dlani v usta,..............
Drugače pa smo večino dneva zunaj, v hiši smo le kadar kuham, ali je slabo vreme.

Ok punce grem še kaj postorit, ko še mali spančka, imamo zvečer pri nas kresovanje, in je še kr nekaj stvari za poštimat.

Imejte se

čao čao

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu matejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
30.4.2007 13:12:18   
Tanyka

SREČANJE (septemberke 2006)

user posted image  

11.05.2007 ob 11 h     ŠKALSKO JEZERO

TEJCHA- Tilen
Tanyka- Rene, Lara
BOROVNIČKA- Nik
DEJANAX- Vita
TEVŽA - Matevž
YENNIKA- Klemen
INCABINCA- Lovro
AJNE- Ajda, Neža
ALENKA 11- Aleksej
JULAM
- Amadej , Julijan
PRINCES- Lia
ŽIŽA- Urban, Sara
ANIKA_24-Lana

ADRIJANA.SARA-Sara

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
30.4.2007 13:34:37   
incabinca
Matejcica -  user posted image
se te spomnim še iz maminga foruma  :)

Dajanax - Lovro tudi uživa pri kopanju, čeprav kopanja ne prakticiram več tako pogosto kot na začetku, zato ker ima Lovro ful suho kožo in mu jo kopanje samo še bolj izsuši.  Se olje vanj vpije kot bi bil goba :)

Zdravje je tudi pri nas še ok, (trkam) čeprav danes ni ravno najbolj v formi, upam da se ga kaj ne prijemlje. Dalin - držim pesti za vas, da se čimprej pozdravite.

Tanyka-  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za -kg!!! Jaz moram tudi spet malo na vago. Se tud mal "pazim". :)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
1.5.2007 0:02:15   
dalin
user posted image
Kje pa ste vseuser posted image ,na kresovanju al kajuser posted image ?!
V glavnem,midva sva doma.Mu še kar hrope,ampak sem se odločila in danes kupila električni inhalator,tako da ga kar inhaliram na tri ure z fiziološko.Upam,da bo nucalouser posted image .Se mu je pa v torek stanje kar slabšalo,vse bolj je kašljal,sicer produktiven kašelj,je pa zelo hitro s trebuščkom dihal tako da sva šla k dežurnemu,ki ga je napotil v bolnico(dr.Weiss,Dajanax).V bolnici je bila dežurna Turkova(Dajanax,mislim da ti veš katera je to),v glavnem en babji šus,pa je rekla,da njej se ne zdi da težko diha in da če sva že tam naj greva na oddelekuser posted image .Tam je dobil inhalacije fiziološke in ker se je tretji dan poslabšalo so mu predpisali še ventolin.Četrti dan pa je pri viziti P slišala pokece na pljučkih in je rekla da gre verjetno za pljučnico.user posted image Joj,koliko sem prejokala,sem mislila da me bo pobralo od skrbi.Sem bila čisto zmešana,ko je spal sem jokala nad njim in ga prosila naj se čimprej pozdravi.Resnično punce,sem mislila da bom znorela.V enem tednu sem zgubila dve kile,brez hujšanja.Upam da mi jih na ta način ne bo več treba zgubljati.
Je pa tam hrana za en šit,če ne bi jezika stegnila,bi dobival vse na osnovi KMuser posted image .So mu prinesli zajtrk in ko je sestra opazila da mu ga ne dajem,me je vprašala zakaj.Pa sem rekla,da se mi zdi,da je narejen zajtrk na osnovi KM.Pa je rekla da to ni res.Pol sem jo pa vprašala,če bi poklicala v kuhinjo in vprašala.In je res.Vam povem da je kar otrpnila.Je rekla,da je res in to zato ker so se zmotile v računalniku in ga uvrstile v kategorijo otrok od enega leta naprej in ne v otrok do enega letauser posted image .No ja,dobro da sem jezik stegnila.Upam pa da mu bo kmalu nehalo hropeti,da me ne bo tako skrbelo.Sončica ti si pisala da je tvoj bratec preboleval bronhitise.Povej kako mu je morje kaj pomagalo in ali ima še težave.Pa še za Benjamina:
user posted image
Za Matevža
user posted image
Za Nejo(saj res,kje je Roseuser posted image )
user posted image

Za Ajdo
user posted image
Za Nika
user posted image
Za Vito
user posted image
Za Tilna
user posted image
Adrijana.Sara
Matejčica
Mici2
user posted image
Tako,zdaj grem pa končno spati v svojo posteljouser posted image .Se še jutri kaj oglasim.
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu mici 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
1.5.2007 10:38:53   
alenka11
Oj

Dalin sem te imela ves čas v mislih, ko sem prebrala, da sta v bolnici. Joj mene kar stisne ko pomislim na bolnico v novem mestu. Sploh pa dr. Turk user posted image . Vem da ni lepo ,da to komentiram na forumu ampak ta dohtarca je res grozna. Jaz ne vem kako je lahko pediatrinja user posted image . Mene kar mraz ko se spomnim nanjo.
Lepo da sta že doma in držim pesti, da se čimprej pozdravita.
Kar se tiče dr. Weissa imam pa jaz same dobre izkušnje in mi do zdaj še ni žal, da ga imamo za pediatra.

Samo toliko. sirenaaaaa.
LP

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
1.5.2007 17:06:07   
dalin
user posted image
Kaj pa je spet danes da ni nobene tle goruser posted image ,edino jaz strašim.

Moje dete spi,je revček v joku zaspal,ker eno uro po antibiotiku ne sme nič jesti in se ni mogel pocrkljati pri meniuser posted image .Malo se je pa tudi odvadil tega da sam zaspi,saj nama v bolnici ta sistem ni uspeval tako kot doma.Pa saj bova kmalu prišla na stare tireuser posted image user posted image user posted image ,antibiotik ima pa samo še jutri za vzeti,pol bo pa boljše.

Moram še povedati da mi je v bolnici P rekla(pa ne Turkov škis),ampak predstojnica oddelka,ki je mimogrede tak cukruser posted image ,da bi moral imeti Žan že vse obroke GH,dojenje edino kot dodatek in ne več kot samostojen obrok.Pišuka,tega nisem vedlauser posted image .Tudi zvečer,večerjo,dojenje kot dodatek.Ta sistem naj biuser posted image  osvojil do devetega meseca.Nisem tako prepričana,da nama bo ratalouser posted image .

Dajte kaj napisat kaj dajete svojimuser posted image za zajtrk.Jaz sem mu danes dala polento.Sicer je jedel(pa mislim da ni vsega skupaj pojedel 100 ml),tako da brez joškoline ni šlo na koncu.Je bil tako siten,da sem morala popustiti.

Zdaj je pa že alarm,tako da.........
.........
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
   [Brisano sporočilo]
1.5.2007 18:21:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3363
1.5.2007 22:01:33   
dalin
Saj nočem biti pametna,ampak v celem dnevu trije postiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3364
   [Brisano sporočilo]
1.5.2007 22:35:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3365
2.5.2007 9:07:57   
dalin
user posted image

Kaj je zdaj čveke,kje steuser posted image user posted image .Menda niste vse na prvomajskih počitnicah!?Nikjer nobeneuser posted image ,razen mene in Sončice,aja pa Alenka je tudi tukaj.Saj bom nehala s tem moriti,ampak če vas pa pogrešamuser posted image

Našuser posted image  se je danes ponoči dvakrat zbudil in hotel jestiuser posted image .Sem mu pa za zajtrk dala polento z mlekom.

Ga grem zdaj inhalirat(otroka mislimuser posted image ),se še kaj oglasim.
user posted image

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3366
2.5.2007 9:55:56   
dalin
za Klemna
user posted image
za Zalo
user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
2.5.2007 10:05:34   
Dajanax
Jutro!!

Lep pozdrav iz včerajšnjega izleta v Volčjem potoku:
user posted image
"Tale tulipanček gre z mano!"

pa še ena iz avtosedeža
user posted image
"Sem tako važna..."

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
2.5.2007 10:57:05   
Dajanax
Še par besed imam čas napisat, je prišel user posted image  iz fuzbala pa daje user posted image  spat. Ja, jaz pa hitro na RR.

Dalin lepo je slišat da ste boljše! Tudi mi smo danes imeli za zajtrk poletnto z aptamilom, pa ji ni kaj dost teknila, najbrž zato ne ker je ob 8ih obe joški spraznila...

Včeraj smo bili pa v Volčjem potoku, vita je bila fuuul pridkana, smo se lepo imeli. Vreme super, gužva je nastala za nami, samo preveč je za šetkat, da bi vsaj 3/4 videli. Že na poti domov sem v glavi risala kako bom vrt uredila... Če bomo kaj kmalu na loteriji zadeli sevedauser posted image user posted image

No danes pa je dan za pospravljanje, tako da šibam, da še kaj naredim! Se beremo.

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.5.2007 10:58:35   
Dajanax
Mici2 lepe fotke imaš, no ja še lepše sončke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
2.5.2007 11:49:06   
yennika
kuku Dalin, jaz sem tu!user posted image

Ja včeraj smo imeli 8 mesecev, jau kako čas beži....po tem kako nam koprivce rastejo se zamislišuser posted image .Dalin hvala za "kao fotko".user posted image

Včerajšnji da smo zelo izkoristili, tako kot vse praznične dneve, za druženje z vozičkarji.Smo imeli včeraj srečanje vseh malih sončkov(4 fantki, letnik 06 in 1 pupa-07) in nas staršev-5 družinic iz našega kraja.Smo šli na pohod z vozički.Imeli smo se krasno.Potem smo pa šetali od jutra pa do večera od enega kafiča do drugega.user posted image

Danes bo kar pasalo malo samote, čeprav smo že zmenjeni popoldan za en kofetek.user posted image

Zdaj mi je pa pridni atek odpeljal malega na sprehodeka, da si lahko jaz v miru pospravim štalco in kaj dobrega skuham.Ponavadi se pol atek kje začveka in ga morem prav gnjavit, da prideta domov.Tako, da sem za kaki 2 uri zdaj sigurno fraj.user posted image Nč, zdaj pa šus za sesalec....

Dijo

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
2.5.2007 13:23:06   
Tejcha
Ojla!

Vidim, da smo danes vse v pogonu...

Dalin, super, da ste bolje!!!

Nove čvekice, kar opogumite se, pa kaj naklofajte, pa slikce prlimajte... :)

No, tudi za nami prazniki v družinskem stilu... Zdle sta pa tudi moja dva user posted image šibala na sprehod, js pa likam, pospravljam, tudi sesalcu že maham in seveda kuham kosilo. Danes bo kar zelenjavna župca in šmorn...

Grem zdej naprej v akcijo, zvečer pa prlimam nekaj fotk z naših izletov...

Papa!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
2.5.2007 20:13:02   
Anonimen
čer čveke,

ok, sej vem, da so prazniki, zato sorrrrryyy, ampak res nisem utegnila da bi lahko kaj napisala. Tu pa tam sem še malo pokukala, več pa ni bilo časa.

Torej, najprej moram pozdraviti novi čvekici. Prav lepo pozdravljeni ! Prilimajta kakšni fotki  !

Dalin - super, samo da ste že bolje ! Tudi meni bi se verjetno zrolalo, če bi mogla samo eno noč sinkota pustiti v bolnici.

Tudi Tristan uživa pri kopanju. Na začetku sem ga sicer kopala vsak dan, sedaj pa tko tko. Če je kakšen dan bolj vroče, potem je verjetno tudi malo bolj prešvican, pa ga tako okopam. Če pa je malo bolj hladno, potem pa  v glavnem ne. Ali pa če ga želim pred spanjem še posebno malo utruditi. Takrat tudi prakticiramo kopanje.

Zajtrk - milomil + rižolino ali pa kosmiči, frutolino, gresolino,... Čez dan pa tako: različne sadne in zelenjavne kašice, zelo rad je kruhek, čeprav se mi zdi, da ga bolj liže kot poje. Mlečnih izdelkov pa še ne prakticirava in ga bova začela nekje po osmem mesecu, ali pa še kasneje... Bomo videli, kako se bo obrnilo.

Drugače pa - daje me potovalna mrzlica... Urejamo vize, zavarovanja, skoz študiram kaj moram še vzeti, kaj moram še kupiti, brez česa ne bom preživela...hahahah...ah, sama sebi sem že zoprna. Mater kot bi šla v Burkinofaso, ne pa nekam v  še bolj razvit svet.... Pa mal moram preštudirat kaj lahko sploh vzamem na avion, ker uni tam čez atlantik komplicirajo sto na uro...

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
2.5.2007 21:43:53   
matejcica
Dober večer!
Tako, moja družinica že pridno spi (z atijem vred), jaz pa se jim pridružim takoj, ko vam napišem par besed...
Kako ste?
Prazniki so mimo, kako ste jih preživele? Mi smo hodili iz enega pikinika na drugega, tko da mi čevapčiči, ražnjiči, že kar presedajo in mislim, da bom ta teden uvedla na jedilnik predvsem velikooooo zelenjave...
Povejte mi - če se ne motim, nekatere še dojite svoje sončke, a? Namreč moj Maži še kar pridno papa pri meni (bravo Maži), a sem tudi jaz zadnje čase ugotovila, da mu mleko ne zadostuje za en obrok. Pa tudi ponoči se pridno zbuja-včasih enkrat, dvakrat, celo trikrat. Ampak mislim da ne toliko zaradi lakote, temveč zaradi cartanja...Kako je pri vas?
Drugače pa čez dan poleg dojenja je sadne kašice, mlečne kašice od Hipp-a ali Milupe, za kosilo zelenjavo z mesom, popoldan kakšen jogurt, skuto. Sploh nimam več idej, kaj naj mu še dam...
Pa plazenje? Gre to vašim malčkom od nog? Moj Maži ne zna. Pa tudi po posteljici še ne hodi. Se full postavlja na nogice, trdno stoji kot kip, to pa je tudi vse...
Lepe sanje vam želim!

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.5.2007 21:53:24   
yennika
No, zdaj pa sem že jaz malo žalostna.....sem mislila, da boste zvečer že kaj prisotneuser posted image pa nč, nobenega glaseka od vaz babik.user posted image

Tudi mi smo začeli prakticirati dojenje kot dodatek in cartanje.
Zjutraj mu dam nekaj mlečnega+zizo, al pa kak mlečni kruhek, žemljico.....
Kosilo okoli 12ih-če sma doma zelenjavno juhico, če sma zun sadno kašico.Če pa je sonček in sma dolgo zun pa nardima ravno obratno, takrat pomalica zunaj sadno kašico pa potem skuham juhico...no pol pa še z nama kaj poje okoli treh, ko midva južnamauser posted image , malo meseka, krompirček, rižek....
Popoldanska malica-sadje, skuta,kak kruhek, keks.Zvečer okoli 19-20 pa rižolino in joškolino in zaspi ko bi rekel keks.user posted image Ponoči pač kakor kdaj, včasih spi celo noč, včasih se zbuja 1-2x.Nikoli pač ni problemov, se podojima in že spi dalje.
Zadnje čase popije veliko čajeka ali vode čez dan, tudi do 400 ml.Mu pravim, da se mu bojo žabice zaredile v bušiju.user posted image

Tudi jaz razmišljam , da počasi uvedem mlekeca, čokolino....samo kako?Ga naj redčim z vodo al kaj?user posted image

Drugače pa napreduje z svetlobno hitrostjo, vsak dan kaj novega....kliče že MAMA, ATA, AMA-AMA-to obvezno govori ko je....se plazi nazaj, vstane v sekundi iz ležečega in se posede, gre na kolenauser posted image v posteljici, v hojici-je nisem imela namen imet, pa jo je zajček prinesel pri dedeku-nori sem in tja, odpira elemente, ravno danes se je fajn priškrnil v vratca, auč, je bil jok in stok.....skratka, noroooo.

No matike, sem se razpričala, zdaj pa še kako fotko pripopam....jutri pa gre atek v službo in bom sama kofetala, zato le napište kaj, da bo kava bolj dobra ob branju vaših postov.

PS- Tejči, kje je Rozika??????
A sploh ve za naše srečanje v Velenju, ona lahk pa ja peški pride tja.
ROOOOOOOOOOOOOOOOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, KJEEEEE SIIIIIIIIIIIII???

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Upam, da nisem kaj zaj....ker je nalagalo strašno počasi na shrani.si.Sem kar lačna zraven ratala.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?