yennika
|
No, zdaj pa sem že jaz malo žalostna.....sem mislila, da boste zvečer že kaj prisotne pa nč, nobenega glaseka od vaz babik. Tudi mi smo začeli prakticirati dojenje kot dodatek in cartanje. Zjutraj mu dam nekaj mlečnega+zizo, al pa kak mlečni kruhek, žemljico..... Kosilo okoli 12ih-če sma doma zelenjavno juhico, če sma zun sadno kašico.Če pa je sonček in sma dolgo zun pa nardima ravno obratno, takrat pomalica zunaj sadno kašico pa potem skuham juhico...no pol pa še z nama kaj poje okoli treh, ko midva južnama , malo meseka, krompirček, rižek.... Popoldanska malica-sadje, skuta,kak kruhek, keks.Zvečer okoli 19-20 pa rižolino in joškolino in zaspi ko bi rekel keks. Ponoči pač kakor kdaj, včasih spi celo noč, včasih se zbuja 1-2x.Nikoli pač ni problemov, se podojima in že spi dalje. Zadnje čase popije veliko čajeka ali vode čez dan, tudi do 400 ml.Mu pravim, da se mu bojo žabice zaredile v bušiju. Tudi jaz razmišljam , da počasi uvedem mlekeca, čokolino....samo kako?Ga naj redčim z vodo al kaj? Drugače pa napreduje z svetlobno hitrostjo, vsak dan kaj novega....kliče že MAMA, ATA, AMA-AMA-to obvezno govori ko je....se plazi nazaj, vstane v sekundi iz ležečega in se posede, gre na kolena v posteljici, v hojici-je nisem imela namen imet, pa jo je zajček prinesel pri dedeku-nori sem in tja, odpira elemente, ravno danes se je fajn priškrnil v vratca, auč, je bil jok in stok.....skratka, noroooo. No matike, sem se razpričala, zdaj pa še kako fotko pripopam....jutri pa gre atek v službo in bom sama kofetala, zato le napište kaj, da bo kava bolj dobra ob branju vaših postov. PS- Tejči, kje je Rozika?????? A sploh ve za naše srečanje v Velenju, ona lahk pa ja peški pride tja. ROOOOOOOOOOOOOOOOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, KJEEEEE SIIIIIIIIIIIII??? Upam, da nisem kaj zaj....ker je nalagalo strašno počasi na shrani.si.Sem kar lačna zraven ratala. Lp
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|