|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
13.4.2007 22:29:08   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Dajanax - točno tale je všeč tudi nam...Ampak ne dam tolko dnarja za v te hribe...a je v avstriji tale stvar kaj ceneje ?

jaz sem v Toysrusu našla tole (je tud 4 v 1 sistem):

user posted image

Samo ni več dolgo v akciji. Če bi se prej odločila, da bi še Tobija kupila bi se skor splačalo it tja. Tobi je namreč znižan na 189€ (pri nas je bil 200€).

Pa najbrž bi spet s kupom igrač ven domov prišla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
13.4.2007 22:30:52   
Dajanax
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

še eno vprašanje... a mate že vse menstruacijo ? še dojite?
mejte se fajn!

Dojim 3 ali 5 krat na dan, M še nimam. Upam da je še nekaj časa ne bo (pod pogojem da nisem user posted image )!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
13.4.2007 22:36:37   
alenka11
Ojla

Samo na hitro se javljam, ker se Aleksejči skoz nekaj zbuja. Ponoči se mu nosek zabasa pa revček ne more dihat. Čez dan mu špricam Sterimar pa je ok, zvečer mu dam Operil pa je ob polnoči že čist zabasan. Sploh več ne vem kaj naj naredim, da bo bolje. Imate kakšno idejo? A mu lahko s čim namažem pod noskom al po prsih da bi lažje dihal?????
Sigurno ste kdaj kja napisale o tem pa do zdaj nisem imela teh težav in mi je ušlo iz spomina.

Anč in zvezda06 DOBRODOŠLI!!!!!!!
Anč mi pa skupaj praznujemo rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zvezda06 končno še ena dolenjka! A s primorske pa ni nobena? (al sem jaz ktero spregledala).

Drugače je pri nas vse po starem. Veliko se potepamo po sončku in na veliko uživamo. Tudi jaz ne pretiravam z oblačenjem. Žabice že več kot en  mesec ne nosimo več in danes je bil za par minut na sončku brez nogavičk. Sva bila pa dvakrat na sprehodu brez zaščitne kreme in je že dobil barvo po rokicah in ličkih. Zdaaj ga obvezno namažem s kremo ZF 30 in klobuček na glavo. Je kot kakšna punčka.

Se beremo jutri. LP

p.s. DALIN OGLASI SE!!!!!!!!!!!!!!!!

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
13.4.2007 22:40:13   
Dajanax
Oj Alenka! Sem te danes pozabila poklicat nazaj. Jutr...
Jutri dobim tud knjigo plavanje dojenčkov, samo v NM moram skočit! Mogoče bo vsaj na morju kaj prav prišla.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
13.4.2007 22:54:08   
*anč*
 IZVIRNO SPOROČILO: alenka11
Imate kakšno idejo? A mu lahko s čim namažem pod noskom al po prsih da bi lažje dihal?????

ne vem če pomaga tut za nosek... ko je bil tristan prehlajen in je pokašljeval, sm mu zvečer na olivnem olju prepražla cvetove kamilic in vse skupaj zlila v umivalko,( al pa če v kakšno gazo zaviješ), mu še toplo dala na prsi in vse skupaj še prekrila z bombažno pleničko + body+pižama  in mi celo noč ni ne kašljal,ne smrkal. probi, mogoče bo pomagal!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 23:07:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
13.4.2007 23:09:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
14.4.2007 8:53:43   
Tanyka

Seznam septemberskih čvekic in naših  user posted image

26.08. BOROVNIČKA    - Nik
01.09. YENNIKA           - KlemeN
02.09. ZALA ADL          -  Zala
            NATAŠI              - Timotej

03.09. TANYKA             Rene
            BUCHKA             - Filip

04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
            INCABINCA       - Lovro
06.09. JULAM               - Amadej
07.09. ZVEZDA06         - Ema
08.09. NEN                   - Neža
09.09. BUDA                 - Tilen
10.09. PRINCES            - Lia
           KA_TY                 - Tilen
11.09 žIŽA                    - Urban
15.09. ALENKA11         - Aleksej
15.09.*ANČ*                - Tristan
16.09. MAJA 81            - Lara Marie
22.09. SOncICA            - Benjamin
22.09. TEVŽA                 - Matevž
23.09. SANJAS               -Maks Oliver
25.09. ROSE22             - Neja
26.09. AJNE                  - Ajda
27.09. DALIN                 - Žan
27.09. DEJANAX           - Vita
30.09. TEJCHA             - Tilen
03.10. *LINA*             - Tristan

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 3108
14.4.2007 9:24:04   
Tejcha
Julam, moje iskreno sožalje...user posted image user posted image user posted image

Novi čvekici, dobrodošli!

Slavljenčki, VSE NAJ NAJ!!!user posted image

Zdej pa morm it hitr spakirat, peljem tamalga "služit" k sestrci, js na fitnes, moj je pa dans na šihtu, ker majo inventuro... Po stanovanju mi je že uspelo po tavečjem pospravit, tak da nadaljujem, ko pridem domov, :( Kar ne neha se...

Alenka11, FITOBALM je zakon! Dobi se v lekarni, namažeš pod noskom, po prsih, hrbtu... Js sm dala na prsi še toplo pleničko. In je pomagalo!

Kljub temu, da je vikend, lahk kej napišete, :) Je tak luštno prilezt do računalnika in videt kako novo stran odprto.

Zdej pa res šibam...

Papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
14.4.2007 9:50:15   
Anonimen
helu,

Alenka11 - ja, kot je napisala Tejcha, fitobalm je zakon. Tudi mi ga uporabljamo. Takoj ko začne kaj smrkat in kašljat, ga namažem spredaj, zadaj, po nosku,...skratka superca. Mi ga imamo skoz na rezervi...

Kuhanje - bolj malo. Glavna jed je ponavadi kakšen hipov izdelek, potem pa dodam mogoče še malo krompirčka, pa korenčka, skratka ne kompliciram preveč. Zjutraj pripravim kompotek iz jabolk in banane, to potem čez dan pije, sadje pa zmiksam in pripravim kot vmesne obroke ali malico. Notri dodam še kakšen keks in to je to...

Midva sva bila tudi včeraj brez štumfkov. Ah kaj ko je pa bilo tako vroče. Pa zunaj na deki sva ležala in odkrila novo igračo - trava. Se je tako stegoval, da sem ga mogla skoz pazit da je ne da v usta. Pa tudi danes ponoči sva spala brez štumfkov. Sem mu zadnjič v BC kupila eno pižamico ( dvodelno ) in se mu tako fino zdi, ko vidi prstke in  jih lahko daje v usta...

Kreme - kakšne pa uporabljate ? Mislim za ven ? Jest ga z nobenim faktorjem ne mažem, mogoče ga malo z šentjanževim oljem, drugače pa nič....

sam še nekaj glede igrač - mu ne kupim nobene več en lep čas... Ker, najboljša igrača je tista igrača, ki sploh ni igrača... Daljinec, telefon, reklame, časopis in potanovem trava - so zakon. Sem ga zadnjič obložila z igračami in me je samo gledal, kao mami kaj pa naj zdej ?! Pa sem mu vse pobrala, pustila samo eno knjgico in to je bilo za en lep čas mir..

(odgovor članu Tejcha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3110
14.4.2007 13:45:03   
tevža
hojla, punce!

kako ste pridne; me dan ali dva ni na RR, pa že zaostajam za 3 strani. 

pri nas je prehrana končno stekla po starem; Matevž je vse kar mu pripravim user posted image . je v četrtek jedel šparglje s krompirčkom in je bilo njamiiii.  

princes - v LJ prideva enkrat te dni. se ti javim za kakšno kavico? pa našega Tevža izpisujem iz kluba tečnih fantkov user posted image . je pravi dobrovoljček in se kremži samo, če je lačen ali pa zaspan. mislim, da ima Lia samo tako obdobje in da jo bo minilo. in ja, kar ostani trdna in ne popuščaj za vsak "drek". ko je bil tevž bolan in sem ga malo več po rokah nosila, smo rabili 14 dni, da smo prišl na star ritem. sicer mi je bilo kdaj kar hudo, ko je tečkal. a zdaj se vztrajnost obrestuje. se zna tudi sam zaigrati (spolh se mi zdi, da zdaj ko samostojno sedi, še bolj uživa).

ja res, kje pa je kaj dalin? user posted image  

glede mazanja s faktorjem pa bom kar upoštevala nasvet ajne in kupila vichy 30. sicer so te številke faktorjev zame "tako v nebo", ker sama uporabljam največ 6. ampak otroci so otroci.....

jaz tudi še nimam M. meni je prav user posted image

svoje dohodnine pa nimam, ker veljam za vzdrževanega družinskega člana. kako smešno se mi to sliši. imava sponzorja user posted image user posted image

je katera že kupila copatke za doma? jaz nameravam (od cicibana), ker nogavičke s štoparji nič ne pomagajo. mu vseeno drsi. in že je začel nogice k sebi vleči, tako da mislim, da bi mu bilo s copatki lažje user posted image

lep preostanek vikenda...

pa-pa

in še za jutri - Aleksej in Tristan

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
14.4.2007 22:43:47   
alenka11
Ojla

Hvala za nasvete glede našega noska. Žal sem šla danes prepozno na forum in se je lekarna že zaprla (za Fitobalm). Bomo zdržali še fve noči potem pa takoj v nabavo. Tudi kamilic nimam nič user posted image .

Kremo za sončenje sem kupila od Eucerin sprej ZF 30. To pa zato, ker je bil takoj rdeč po ličkih, ko ga je malo sonce obsijalo. Saj je že rjav a vseeno ni dobro izpostavljat kože. Ima pa kožo po očkatu user posted image user posted image  in je tudi bolj temne polti - Takoj dobi barvo.

Tevža hvala za prisrčnega medvedka, Aleksej je bil navdušen!

Dalin hitro nekaj napiši, da vemo a je vse OK pri vas - vidim, da si prisotna.

Pa-pa

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
14.4.2007 22:50:40   
alenka11
Še nekaj sem pozabila povedat: danes je minil prvi dan brez dojenja. Juhuuuuu. Že kar nekaj časa sva se dojila samo za lahko noč in dobro jutro, potem samo še zjutraj, od danes pa tudi to ne. Upam, da se nisem prehitro pohvalila. Saj ne vem al je to za hvalit al grajat???? Ah meni je kar prav, da že neham.

No toliko. Zdaj pa res pa pa.

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
14.4.2007 23:11:31   
zvezda06
pozdravljene

no, midve sva ze malo boljse, ema nima vec vrocine, le se zamasen nosek.
drugace pa se te dni le "potikava" po stanovanju...- ne upava se ven- danes sva sle za 15 minut- ker ni bilo vec vrocine.
upam, da bo jutri boljse.
imamo pa veliko tezav z uvajanjem GH. je alergicna na kravje mleko, pije Allernovo ze ves cas. Kar se tice GH pa same tezave- skoraj vsaka jed ji povzroca tezave- ali izpuscaje ali krce... in je hudo- v cetrtek je jedla blitvo (jo je prej ze trikrat  po malo) in jo je zvijalo 100 na uro- 2 dneva je jokala od bolecin v trebuscku. pa sem prebrala v knjigi, da spinace in blitve ne priporocajo v prvem letu, saj vsebujeta veliko oksicitalne (al nekaj takega) kisline, ki lahko povzroci prebavne motnje, bolecine v trebuhu,...
pa tudi plenta ji dela tezave (osip po licki), ajdova kasa, koleraba,...
mah, tezka bo tale s hrano...

vidim da ste pri vecini ze uvedli redne obroke GH- pri nas obroki se vedno niso sestavljeni le iz GH- vedno hoce se mleko, saj poje le malo GH...
Zato me je presenetil post alenke 11, ko ne rabi vec dojiti- tale tvoj sinko je pa pravi korenjaček- vam kar zavidamuser posted image

zdaj pa se odpravim spat, moz je sel s kolegi na eno pivo in ga pricakujem vsak cas...
lahko nocko vsem

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
15.4.2007 6:41:46   
Tanyka
user posted image

Samo na hitro.
Za nami je ena zelo težka noč,.Moj glavobol,............
Rene se nonstop nekaj prebuja, driska  -zobki.Ima zgoraj že š**** zunaj, odvrača hrano, piti,. Zdaj mu vse dajem na žličko, ker sploh ne upa flaške skup stisnit z dlesni, če pa se slučajno spozabi pa je user posted image user posted image user posted image  tu.Bogi se mi ful smili, in komaj čakam, da to mine.

DALIN-daj napiši samo hello, da vemo, da še sodeluješ z namiuser posted image

Aleksej, Tristan
user posted image

Se tipkamo

čao čao
user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu zvezda06)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
15.4.2007 8:36:21   
*anč*
Tristan se zahvaljuje z a čestitke,
Aleksej vse naj,naj !!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
15.4.2007 9:10:33   
Anonimen
Vse najboljše Tristanu in Alekseju !!!

Zvedza06- glede GH ne se preveč sekirat. Saj je še čas, da bo pupika začela bolj redno. Na začetku se je tudi meni zdelo, da bomo imeli težave in da ga bo zvijalo za vsak drek. Pa sem potem kar malo nehala z GH. Sem rekla, ko bo imel interes, ga pa tudi zvijalo ne bo. Itak je pa bolje, če začne malo bolj kasno, kot pa prej. Sploh ko eni začnejo, naš pa pri teh mesecih že vse je, od testenih, kruha, bla bla bla...ja pa kaj! Mi uvajamo bolj počasi, pa še vse imamo zmiksano, pretlačeno in ne vem kaj še.

Tanyka - joj kolk poznam tole z zobki. Mi vemo en teden prej, kdaj bo kakšen ven pokukal....obup....

Je bila pa tista tečnoba zadnjič, ko sva obe s Princes noreli, posledica cepljenja. Včerajšni dan je namreč končno minil, tako normalno. Brez dretja in cviljenja. Tako, da sem prav vesela da je moj Tristan končno prišel nazaj v ta svet brez stokanja...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč, grem otroka uštimat, da ga dam ven na sončka in da bo lahko kakšno kitico že odspaval....

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
15.4.2007 11:30:04   
alenka11
Oj

Hvala za čestitkice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se včeraj preveč hvalila z ne-dojenjem. Vse lepo in prav ampak danes pa imam user posted image  - dobila menstruacijo user posted image user posted image user posted image . Je bilo prej bolj lušno. Me prav zanima koliko časa bo trajalo. Pred zanositvijo sem imela kar težave.

Zvezda06 glede najinega uvajanja GH: midva sva začela že pri 4 mesecih in vsako hrano posebaj, menjanje na 4 dni pol pa počasi nadomeščala obrok. V začetku je pojedel vse in kolikor sem mu dala. Nisem imela problemov. potem je nekaj zbolel in od takrat je bolj tako tako. Sem se tudi jaz pri treh mesecih ustrašila, da imamo alergijo na mleko pol je po enem mesecu vse izginilo in mu dajem aptamil in bebo pa je ok. Upam da se kasneje ne bo kaj pojavilo.
Hotla sem ti samo povedat, da je še čas in boš tudi ti čez par mesecev lahko imela samostojne obroke.

Tanyka mi tudi čakamo zgornje zobke in vedno ko je tečen pravim zdaj pa bo. To govorim že en mesec zobkov pa še od nikjer user posted image .

Ste se pa kar popravile glede vikendov user posted image . Mislim da vse samo malo čekirate pisat se vam pa ne da user posted image , Dalin je pa še živa - vsaj včeraj zvečer je bila prijavljena, ti, ti Dalin NAPIŠI KAJ. Verjetno zelo zaostaja s prebiranjem vsega napisanega pol pa zmanjka časa za pisanje. Saj vem kako je to user posted image .

Sem se kar razpisala.... No lepo preživite dan pa še kaj napišite. Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
15.4.2007 17:16:14   
tevža
hojla!

moja dva fanta oba spita... jaz pa hitro na RR in potem še malo za mag. ne vem, če mi bo ratalo do poletja spisati do konca. sploh ne zdaj, ko je tak sonček zunaj. grrrr....se bom trudila, do zadnjih vzdihljajev user posted image

alenka11 - a si tisti dan brez dojenja, kar odrezala jutranji in večerni obrok?? midva se tudi dojiva samo še zjutraj in zvečer, a počasi razmišljam še o ukinitvi večernega obroka. samo ne vem, če mi bo to kar tako uspelo, saj se Matevž zvečer po kopanju prav zažene vame. in kaj mu daš potem za večerjo? adaptirano mleko mi ne prav nič ne diši, da bi mu dajala user posted image , pa še problem imam, ker flaške sploh ne mara! vodo pije iz magičnega lončka. mu lahko dam hippovo kašico ali pa rižolino po žlički?

tudi pri nas so na vidiku (sicer bolj mikroskopsko) prvi zobki. mislim, da bosta kar oba naenkrat spodaj pogledala na plano. ni pa zaenkrat še nič tečen...trkaaaam.

toliko za danes....see you!

(odgovor članu alenka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 19:00:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
15.4.2007 19:55:14   
*anč*
čao babe!
nam je dans, na rojstni dan, iz dlesni pokukal prvi zobekuser posted image in sploh ni nč tečen!user posted image user posted image
drgač smo bli pa cel dan zuni- na pikniku in je tamali full užival.
mi se tut še precej dojimo, čeprav rad je GH, ampak zvečer si ne predstavljam kako bi šlo brez joške. user posted image
A vam že celo noč spijo?? Moj Tristan se sigurno 1x al pa 2x zbudi( in seveda doji). Že 7 mescev nisem spala cele noči, ne morm verjet !! ampak sm se čist navadla.
uživite pa kej napište!

Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 20:50:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
15.4.2007 20:52:58   
zvezda06
zivjo!
anč- glede spanja moram jaz naso emo zelo pohvaliti. odkar so se nehali krči- pri treh mesecih in pol spi celo noč- od 18:30h do 6ih. no, zdaj ko se je spremenila ura, gre spat eno uro kasneje, a se tudi zbudi okoli 7ih...
jaz pa zvecer se kaj postorim- sem še študentka (absolventka) in pripravljam diplomo na EF v LJ.  pa možu pomagam pri diplomi na višji strojni šoli (on je sicer zaposlen, šola se ob delu)
lp vsem in lahko noc

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
15.4.2007 21:11:14   
ajne
čauči,

evo, moji pupi spita, ati je na otvoritvi SP v hokeju, jest pa se pogovarjam z računalnikom user posted image . je prej neki štrajkal, sem mislila, da bom tole škatlo kar ven čez okno zabrisala.

sicer pa je bil naš vikend zeloooo aktiven. tavelika je bila včeraj na počitnicah pri moji mami in očetu, mi trije pa smo šli na slemenovo špico nad vršičem. smo gazili do riti 4 ure in moram rečt, da se je mami zelooo dobro držala. sem ajdico celo nosila v ruzaku kako uro. da sem preizkusila kondicijo. tko da žiža, jest sem tud pripravljena, zdej se samo spomni kdaj.

danes pa smo lagano sportski šli na bolšjaka v Štanjel, potem pa v Dane na kosilo... njami je bilo dobro...

vse bolj pa kaže na to, da jo bomo jeseni res odpihali za eno leto v USA. Nekak se še nisem čist stoprocentno odločila ali bomo me tri šle tudi za celo leto ali pa bomo malo kombinirali. kaj vem. Lina kak nasvet? računam, da bomo v roku meseca - dveh že vedeli kako in kaj. uf. se dogaja, ni kaj.

jest ajdico dojim tudi do 6X na dan še vedno (običajno sicer 4X), s tem da ima že nekaj časa tri samostojne obroke. pri nas zgleda običajno takole:
ob 3.00 se doji, ob 6.30 se doji, potem ima okoli 9.00 sadno malico, okoli 12.00 kosilo (zelenjavo), potem se malo pred 15.00 doji in ima večerjo (mlečno) okoli 18.00. preden zaspi (okoli 20.00 se še doji). včasih se doji tudi po jutranji malici in po kosilu. vmes pa je obvezno še kak piškot ali skorjica kruha... tko da jest niti pomislim ne na to, da bi nehala dojiti, vsaj dokler ne bodo aktualne še kake skutke in podobno. ajdica je res en lakotnik (za vsak obrok GH poje 200 ml). noro, se mi zdi da cel dan samo je. pa kaka user posted image user posted image .

je pa totalen dobrovoljček. če joka, potem je res nekaj narobe (lačna, žejna, utrujena, pokakana ali jo kaj boli). in nikakor ne morem rečt da izsiljuje kako crkljanje ali kaj podobnega, ker tega (vsaj zdaj še - trkam!!!) ne počne. verjetno je res kaj na tem, da so drugi otroci nekaj povsem drugega kot prvi.

tko, zdele grem mal pred TV, potem pa v knjigo!!!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
15.4.2007 21:49:36   
yennika
Tevža, samo na hitro, poglej si tale link, poteka zanimiva debata o tem kaj obuti malčkom, če sploh kaj?!?
http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=15955

Jaz Klemnu že od 6-ega meseca dalje dajem za večerni obrok rižolino, ki se zmeša z vodo, po žlički, plus joškolino in je zelo zadovoljen.Poje vse.Ti pa priporočam, da nabaviš od milupe ali od hippa.

Sicer pa tudi mi že kar nekaj časa spimo celo noč.Zaspi okoli 21 in potegne tudi do 9ih zjutraj-z enim podojem vmes nekje okoli 5-6ih zjutraj.Ja nč, imava zlato dete.user posted image

Dijo

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?