ajne
|
čauči, evo, moji pupi spita, ati je na otvoritvi SP v hokeju, jest pa se pogovarjam z računalnikom . je prej neki štrajkal, sem mislila, da bom tole škatlo kar ven čez okno zabrisala. sicer pa je bil naš vikend zeloooo aktiven. tavelika je bila včeraj na počitnicah pri moji mami in očetu, mi trije pa smo šli na slemenovo špico nad vršičem. smo gazili do riti 4 ure in moram rečt, da se je mami zelooo dobro držala. sem ajdico celo nosila v ruzaku kako uro. da sem preizkusila kondicijo. tko da žiža, jest sem tud pripravljena, zdej se samo spomni kdaj. danes pa smo lagano sportski šli na bolšjaka v Štanjel, potem pa v Dane na kosilo... njami je bilo dobro... vse bolj pa kaže na to, da jo bomo jeseni res odpihali za eno leto v USA. Nekak se še nisem čist stoprocentno odločila ali bomo me tri šle tudi za celo leto ali pa bomo malo kombinirali. kaj vem. Lina kak nasvet? računam, da bomo v roku meseca - dveh že vedeli kako in kaj. uf. se dogaja, ni kaj. jest ajdico dojim tudi do 6X na dan še vedno (običajno sicer 4X), s tem da ima že nekaj časa tri samostojne obroke. pri nas zgleda običajno takole: ob 3.00 se doji, ob 6.30 se doji, potem ima okoli 9.00 sadno malico, okoli 12.00 kosilo (zelenjavo), potem se malo pred 15.00 doji in ima večerjo (mlečno) okoli 18.00. preden zaspi (okoli 20.00 se še doji). včasih se doji tudi po jutranji malici in po kosilu. vmes pa je obvezno še kak piškot ali skorjica kruha... tko da jest niti pomislim ne na to, da bi nehala dojiti, vsaj dokler ne bodo aktualne še kake skutke in podobno. ajdica je res en lakotnik (za vsak obrok GH poje 200 ml). noro, se mi zdi da cel dan samo je. pa kaka . je pa totalen dobrovoljček. če joka, potem je res nekaj narobe (lačna, žejna, utrujena, pokakana ali jo kaj boli). in nikakor ne morem rečt da izsiljuje kako crkljanje ali kaj podobnega, ker tega (vsaj zdaj še - trkam!!!) ne počne. verjetno je res kaj na tem, da so drugi otroci nekaj povsem drugega kot prvi. tko, zdele grem mal pred TV, potem pa v knjigo!!!
|