Lana25
|
Mene pa zanima, če je že bila kdaj kje narejena kakšna raziskava teh otrok, ki jih vzgajajo istospolni partnerji? Mislim, če je res že kje kdo prišel do kakšnih znanstvenih spoznanj, koliko v resnici takšno življenje vpliva na otroka, na njegov razvoj, ... Ker tukaj vsi navajate ene primere, pa zgodbice, ki vprašanje, če so sploh resnične in vprašanje, če niso, z namenom, da bi potrdili svoje prepričanje, prikazane precej enostransko. Ker se mi zdi, da bi vsi ti otroci iz teh primerov, lahko imeli te iste težave tudi, če bi živeli z moškim in žensko. Kar se pa tiče te jing in jang energije, pa se mi zdi, da se na primer bri dveh lezbikah ena vedno obnaša bolj moško, druga pa bolj žensko. Tega še niste opazili? Sama bi istospolnim partnerjem takoj dala pravico do posvojitve otroka, ker verjamem, da bi s tem marsikaterega otroka rešili, še posebej tiste izstradane afriške otroke. Dvomim, da bi jim s tem, ko bi skrbeli za njih, prizadejali tolikšne čustvene posledice kot jih vsi tu navajate, kot jim tam prizadevajo lakota, bolezni, nasilje,... In, če noben nebi bil proti temu, da tudi ti ljudje vzgajajo otroka, potem se noben otrok nebi otroku norčeval, potem se noben nebi mogel izgovarjati na družbo, da družba to obsoja, v resnici je pa sam tisti, ki obsoja in se skriva za družbo, ker potem bi to bilo nekaj normalnega in nihče se več nebi ob to spotikal. Ampak ne, noben nima nič proti tem ljudem, le otroka jim nebi dali. Torej vseeno imate nekaj proti. Ah ne, sem se zmotila, vi v bistvu samo ščitite razvoj, zdravje, ... otroka, pa čeprav še nobeden v resnici sploh še ni videl otroka, ki bi zaradi tega, da bi živel z dvema ženskama ali moškima imel kakšne drugačne težave, kot jih imajo vsi drugi otroci. Na kratko torej, rezultat te debate je, če prav razumem takšen: če bom vzgajala otroka z moškim, bo normalen, če bom ga vzgajala sama, bo delno normalen, ker mu bo manjkal del energije, bo torej delen čustven invalid, če ga pa bom vzgajala s še eno žensko, bo pa nenormalen, imel bo en kup čustvenih problemov in bo totalen čustven invalid. Bravo!