Lana25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Najbolj se bojim odziva svojih staršev. Zelo mi je težko. Kakšna vzpodbudna beseda bi mi v tem trenutkih prav prišla. Glej, tvoja spolna usmerjenost se tiče samo tebe. Zakaj bi se bala odziva kogar koli na to kar ti počneš, saj to nikogar nič ne briga! Ljudje se kar naprej vtikajo v tuja življenja in si prisvajajo pravice odločanja, če je prav kaj drugi počne ali ni. Ne vem od kje ti ljudje ali raje dobivajo te privilegije. Veliko krat si jih kar sami vzamejo, ker jim to pustimo. Starši so ti res dali življenje, sam to še zdaj ne pomeni, da si njihova last in, da moraš živeti njihove nazore. Sama sploh nimam nobenega mnenja o isto spolni usmerjenosti, ker me ne briga s kom ima kdo spolne odnose. Razumem in nerazumem se tako z enimi kot z drugimi, odvisno pač še od tisočih drugih lastnosti, ki jih posameznik ima. In niti najmanjšega pojma nimam, če je prav ali ni prav, če otroka vzgajata človeka istega spola ali različnega. In to nihče ne more presojat! To kar smo, smo zaradi neštetih stvari in nismo zgol rezultat vzgoje svojih staršev. Potem, bi moral vsak postati na primer alkoholik, če je eden od staršev to bil. Takšen ali drugačen par daja dobre pa tudi slabe vzglede svojemu otroku in tako otroci, ki živijo z dvema staršema ali pa samo z enim so enkrat srečni in drugič spet nesrečni. Tvojemu otroku se bodo drugi otroci morda norčevali, ker bo imel dve mamici, spet drugemu se bodo, ker bo debel, tretjem, ker ne bo oblečen po zadnji modi kot vsi drugi, ... Vedno bo nekomu prav kar boš počela, drugim pa spet ne. Eni bodo rekle, da si bolana, ker so ti všeč ženske, drugi, da nisi. Nikoli ne moreš vsem ugoditi, zakaj bi se torej spraševala, če je prav ali če ni? In, če bi ti sedaj vsi napisali, da nikakor ne smeš niti pomisliti, da bi imela otroka, da bo bogi, da ne bo normalno razvit, ker ga ne bo vzgajal tudi moški, da bo imel traume, da bo nesrečen, bi potem začela čutiti drugače, bi ti naenkrat zato postali všeč moški?