|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 12.9.2006 12:17:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niovi Mene tudi malo skrbi, da se bo Reš prekuril pri temu tempu .... res trdo dela, vsak dan, nedelje, prazniki itd.... Ne vem zakaj se ne da v Lj in Mb malce porihtati zadeve, men je to malo čudno. Stalno govorijo da ni denarja. Kaj pa če bi del sami financirali, tisti, ki želijo hitreje, če se grejo pa sistem za vse enako, potem se pa vrste podaljšujejo in pari čakajo, tu mač. Moja prijateljica je upala, da bo šla oktobra, pa so ji rekli, da šele nekje januarja naj računa, da so že pokurili kvote. Julija je imala neuspešen poskus, pred tem je pa čakala skoraj leto, da pride na vrsto. Kako razložit zavarovalničarjem, kaj ženske doživljamo ob temu kar se dogaja, ko zaprejo pipco, za vse drugo pa je denar, za oklepnike, za nove dvorce, ki si jih postavljajo vladajoči, za neke nevladne kulturne organizacije, ki samo pobirajo keš, brez da bi karkoli naredil razen, da so napisal prošnjo za donacijo, za sejnine, ki si jih talajo, brez da bi se karkoli zmenili..itd...se ne bom spuščala, k mi tole vedno kapo dvigne. Kaj pa pediatrična? Pa onkološka? itd.... Varne hiše za ženske, ki tudi ne cvetijo od obilja itd..... Država mačeha, do šibkejših. Še dobro da nikoli ne zmanjka za EU parlament, pa za vojaške potrebe, za razne večerje in gostije, ki jih prirejajo, da se pogostijo vsi polnoritniki Za eno večjo večerjo kjer se gostijo, bi lahko plačali marsikateri postopek, pa bi se vrste skrajšale in bi dobili nove davkoplačevalce in nove volilce. ...mal sem ven s teme, pa ne bi smela, ker me jutri čaka nekaj prijetnega. se takoj pospišem pod to kar si rekla
|
|
|