|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 7:09:47   
Ayolinca
Jutro!!!

Ojej, Niovi. Saj ne vem al te naj resno jemljem al ne???!!! user posted image Pa ti čist resno to misliš??? Hmmm?! user posted image  Ah....

Saj res, sem vas že hotela vprašati, pa vedno pozabim, a je dovoljeno uživanje alkohola ob teh stimulantih? Pa ne mislim, da se ga user posted image , temveč tko, kozarček pri nedeljskem kosilu oziroma mošt? Pri nas smo namreč že nekaj grozdja potrgali in je ta grozdni sok tako slasten, samo kaj, ko je vsak dan bolj podoben vinu.user posted image  
Aja, pa da ne boste sedaj mislile, da ga ¨žingam¨, ne, ne, ne! Jaz bi se že zadržala, samo, ko pridem k mojim, pa tam vedno, daj poskusi to, pa ono ... a ne vedo nič, da sem v postopku. In se ne morem kar naprej zgovarjat. Ima katera kakšno idejo?

Navsezgodaj zjutraj pa že debata o alk. Kaj bi dejal naš Keber???!!!! user posted image user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 7:26:59   
Anonimen
maza, maza in niovi, niovi, vidve pa ga kar tak mal cukatauser posted image . Ja saj na koncu itak vsi govorijo, ne mi ga ponavadi nič ne pijemo, mi nismo alkoholiki.... Ampak, da že na vsezgodaj zjutraj in pozno zvečer razmišljata o alkoholu, ta je pa že huda. Se vam roke tresejo, a neuser posted image in ne moreta zalaufat v danuser posted image , al pa zaspatuser posted image , če mal ne cuknetauser posted image , mata vse znake zasvojenostiuser posted image user posted image . Vidve ga kar cuknita, zdaj ko sta v postopku, sam ne se ga nalivat, kak kozarček pa ne bo škodil, sam po transferju, pa se vseen mal pazita. Pušenjak bi reku, da če je dobr jajc, se lahk v prepad vržeš in bo zarodek preživu, če pa je slab, pa lahk ležiš, božaš karkoli, pa ne bo preživu.

pupe, jaz moram it z računalnikauser posted image , me moj dol meče, ker bi ga rad pospravuuser posted image . Če bo njegova dobra volja, mi bo dal svojega, da mal poškilim na RR, če ne pa adios amigos user posted image . Potem se čitamo, ko se ustalimo pod palmo in napasemo kamelouser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 7:37:04   
Ayolinca
Misek, pa jaz ga ne cukam... smrk, smrk!user posted image  Daj, Niovi, oglasi se in se postavi za naju!!! To ni fer!!! Pa tko, ko sva prijazni!!! user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kdaj se imaš potem namen nam kaj oglasit? Čepav nisem dolgo v vaši družbi, pa sem se je tako navadila, da te bom res pogrešala. Upam, da bo tvoj kaj dobrega srca (pa kakšnega lupčka mu daj al pa dvauser posted image ) in da boš dobila v roke njegov PC. Lepo ga prosi, pa reci mu, da ga tudi me lepo prosimo, da enostavno se bo cel sistem RR-ja zrušil in boš ti odgovarjala za posledice, nazadnje pa bosta morala še potovanje prestavit!!!user posted image user posted image user posted image A niso to dovolj tehtni razlogi???

Ne bom ti dejala ¨adijo¨, pa ¨prijeten let¨, ker močno upam, da se še javiš!

M.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 7:42:11   
Anonimen
evo me. Moj še pakira, jaz sem dobila dovoljenje, za še en post. Ko sem bila danes zjutraj na sekretu in se obrisala user posted image , se videla prozorno sluz z rdečimi (krvave) nitkami. Pa kaj user posted image se to zdaj z mano dogaja. noče in noče ta user posted image vstran od mene. Ščipa, špika, šraufa občasno..... dajte kaj povedat, jaz nisem dovolj pametnauser posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 8:19:55   
Ayolinca
Mišek, po mojem se ni tako hudo za sekirat. Verjetno je to posledica stresa, pakiranja in potovanja. Navsezadnje, kljub temu, da se vsaki 2 leti selita, to ni ¨mačji kašelj¨. Za sabo potegne ogromno stvari, pa še neuspehi ob zanositvi.

Ti se kar pomiri in pusti user posted image , da se ¨afna¨, mogoče pa je to njeno slovo od tebe! A ne bi bilo lepo???
Jaz sem tudi ta mesec, ko sem začela s pripravami na postopek mislila, da bo vse ¨popredalčkano¨, da bo moja user posted image  prišla lepo. pravočasno, pa je zamujala debel teden. Nazadnje sem se že veselila, da je mogoče pa kaj ...  In niti v sanjah se nisem imela pod stresom, saj sem ja bila že na pol poti k zmagi. Pa je prišla ravno na tisti dan, ko sem delala test.

Vidiš, tako je to v življenju. user posted image

Drži se!!!user posted image user posted image

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 8:23:33   
Saša27
Jutro punce!

Mišek1, tudi jaz sem imela dvotedensko user posted image  po postopku, je lilo iz mene, kot iz škafa, pa je vse minilo.
Niovi, če pa res pomaga šlukanje pred punkcijo, se ga jaz nalijem, da me bodo morali nesti v operacijskouser posted image , šalo na stran, ali je katera pred punkcijo vzela kakšno tableto proti bolečinam? Ena znanka mi je rekla, da se je "najedla" ketonala, pa da je bilo še kr znosno, glede na to, da je imela 18 foliklov, od tega 15 polnihuser posted image .

Mišek1 kdaj pa ti potuješ v sanjski Dubaj?

Poopsie, seveda tudi jaz držim pesti, da bi se tvoji zamrzjenčki prijeli, kot držim pesti tudi za vse ostale, pa hvala za lepe besede in tudi jaz ti pošiljam en velik user posted image .

Se bolj poredko javljam, ker sem v službi, doma pa nimam interneta, tak da ko bom v postopku se bomo bolj malo slišale, bom pa poročala takoj ko bom prišla do računalnika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 8:23:56   
Anonimen
Jutrouser posted image !
Danes sem pa čist ubita..bi lahko spala do 12h, pa morm v službo oz. sem že v službiuser posted image .
 
Uh, ta je pa zgodnja..alko na vsezgodajuser posted image ...a je tok hudo, da smo zabredli na tako potuser posted image ....no jst ne pijem ampak če je vojna je vojna za vse, na zdravje!(si grem kofe nastavt pa bom dala not majčkeno rumauser posted image )
 
MIŠEK, kaj je zdej to?To je bilo vse od tebe iz Slo?A sem te zamudila???Ne mi rečt, da si že šlauser posted image
 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 8:28:00   
Anonimen
Saša27 , mislila bom nate in uapm, da se nam boš javila kokr hitro se bo dalo. Kdaj pa začneš s postopkom? Če sem te to že vprašala, sorry..sem pač izgubljeno pišče( MIŠEK1 mi je dala tak naziv)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 8:49:50   
Saša27
Poopsie, če tudi si že vprašala, jaz tako rada govorim o tem, da sploh ni blemauser posted image .
Naslednji teden grem po špikice, v začetku oktobra se začnem pikati, pol pa nekje okrog 10.10. bi bila punkcija, okrog 15.10. transfer (če so moji izračuni pravilni), se pravi, da bomo konec oktobra vedeli ali bomo varvali ali spet ne, seveda upamo na najboljše. Če pa ne bo, pol pa gremo čez tri mesece takoj v nove, težke in dolgotrajne (tistih ubijajočih 14 dni po transferju) boje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 8:57:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Poopsie, če tudi si že vprašala, jaz tako rada govorim o tem, da sploh ni blemauser posted image .
tnxuser posted image
Naslednji teden grem po špikice, v začetku oktobra se začnem pikati, pol pa nekje okrog 10.10. bi bila punkcija, okrog 15.10. transfer (če so moji izračuni pravilni), se pravi, da bomo konec oktobra vedeli ali bomo varvali ali spet ne, seveda upamo na najboljše.
Na kaj slabega sploh ne bomo pomislili ane?No way...user posted image
Če pa ne bo, pol pa gremo čez tri mesece takoj v nove, težke in dolgotrajne (tistih ubijajočih 14 dni po transferju) boje.
Držim pesti, da ti bo prikrajšan ta boj in da nam boš v koncu  oktobra sporočila lepo novičko.
A si iz Lj?




(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 9:37:52   
Saša27
Ne Poopsie nisem iz Ljubljane, jaz sem iz okolice Celja, pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 9:44:59   
Anonimen
Iz okolice Celjauser posted image ...jst sem originalno iz Celja, drugače pa 2 leti živim v Lj!
Zdej sem najprej pomislila na mojo sošolko Sašo, ki je bila iz okolice Celjauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 9:52:36   
Saša27
Tudi jaz sem imela eno sošolko, katera se je v LJ preselila, pa mislim, da bi bilo preveliko naključje, da si to ti a ne? Povej katera letnica si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 9:53:40   
Anonimen
ku-kuuser posted image , še sem tu. Mam mičken dostop do laptopauser posted image .

No a se po poznata al neuser posted image . Slovenija je malauser posted image , se pa vsaj srečamo vsepovsod in nikjer se ne moreš skrituser posted image . Jaz ko sem mišek, se lahko vsaj v mišjo luknju skrijemuser posted image , pa dela samo občasno ku-kuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:02:00   
Saša27
Kako lepo Mišek1, da si vzameš še malo časa za nas. Lepo te je brati, res ne vem kaj bomo brez tebe, ko nam odpotuješ, pa saj se boš od tam tudi javila a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:03:42   
Anonimen
ja, baby, ja. ofkors

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:03:55   
Anonimen
Jst sem 80. letnik, ampak ta Saša(sošolka)mislim, da je bila 1 leto starejšauser posted image
Zdej pa sploh ne vemuser posted image user posted image ...a si iz Š*****ja?
MIŠEKuser posted image user posted image ...tkole boš zdej vsake tolk časa nagajalauser posted image  in čekirala...Kave pa ne bom okusilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:08:24   
Anonimen
 bi kavo user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ha, ha, ha, ha, za počituser posted image user posted image user posted image user posted image . no praf, če ti je tolk za to kofi, ap se lahk zmenve

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:12:00   
Saša27
Na žalost sem malo starejša ko tvoja sošolka Saša, tak da ne bo nič, pa še iz Š******ja nisem, ampak iz Š*****rauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:18:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Na žalost sem malo starejša ko tvoja sošolka Saša, tak da ne bo nič, pa še iz Š******ja nisem, ampak iz Š*****rauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak tale tvoj kraj mi pa ne gre v glavo...prov razmišljam iz kje siuser posted image

MIŠEK1, ne, ne,ne ...boš mogla bit bolj navdušenauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:20:39   
Saša27
Mogoče ti bo tole pomagalo: Nekropola in Pekeluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:20:47   
Niovi
Čau punce user posted image
Da ne bo tle na RR postal vsesplošen trend vlivanja, ker sem jaz priznala 0,3 brinovca, ki sem ga komaj dol spravila. Pol boste pa rekle da ena koka krivo vero širi, da se ga je treba nabutat, preden greš na punkcijo. Jaz sem ga ruknla pol popoldne user posted image  ...sicer pa brinovc ni kaka huda fina pijačka, tko da nič bat, da bi odvisna ratala.
Jaz se ga ne bi kaj hudo vlivala, tudi kozarček v družbi bi preskočila, sicer en baje ne škodi (kot napisano, če je jajc dober, bo ostal, če ne pa nič ne pomaga tudi, če ga skos božaš), pomislimo na boge dojenčke alkoholičark in narkomank user posted image . Mi se matramo in ležimo, noge u luft, špike u ritke, punkcije, vse žive preiskave pa naši pikci komaj da obstanejo.

Mišek, glej da vzameš kak parfum za kamele, k nimajo higienskega minimuma narejenega user posted image
Me ma, da bi Reša poklicala in vprašala koliko jajčkov je bilo dobrih. A ste ve kaj klicale? Jutri me moje user posted image  čakajo, da jih pridem iskat, sem že kar malce nestrpna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:38:36   
Anonimen
Niovi, živjo!

Ti si vse naše babe spremenila v alkoholičarkeuser posted image ..sej se  hecam.
Ko je bil zame na vrsti transfer je bil to najlepši dan v  mojem življenju. Počutila sem se neverjetno, blagoslovljeno, blaženo...Ne znam opisat, to je neke vrste božanstvouser posted image ...Želim ti, da boš tudi ti jutri občutila to neizmerno srečo, ko imaš v sebi nekaj najbolj dragocenega. In skrbno čuvaj svoj zakladek, pa sporoči koliko je pikicuser posted image .Držim pesti za čim večuser posted image user posted image !

Saša....ajaaaaaaaaa..Sploh nisem pomislila na Š....user posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:39:24   
Anonimen
aja, pa še to..jst nisem nič klicalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
12.9.2006 10:45:18   
Anonimen
user posted image ja,jauser posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?