|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 17.9.2006 14:22:42
|
|
|
|
*Karmen*
|
Čao, čvekice!!! No, po malce podaljšanem dopustu, se vam končno spet javljam. Ne boste verjele, kar eno uro sem brala te vaše poste, toliko se jih je nabralo v teh štirinajstih dneh. Ja, na kratko o mojem dopustu... Sredi Dalmacije, v vili čisto na samem, se nabere deset Slovencev... Štajerci, Primorci, Notranjci... Lastnik vile tudi Mariborčan... Mislim, da so vse besede odveč. V glavnem - odklop. In potrebovala bi še teden dni dopusta, da bi se spočila. Ja, na teh straneh pa se je medtem tudi marsikaj zgodilo: najprej seveda VSE ČESTITKE NAŠI TEIRI, KI JI JE USPELO OBDRŽATI MALE PIKICE V SEBI !!! En velik in topel pa velja Poopsie in Mišku1, ki jima ni uspelo. Vsekakor pa - ne obupajta. Evo, zdaj imata spet delo, ker prihajajo za nami nove, čisto sveže borke, ki jih bo potrebno bodriti in jim napisati kaj lepega. Naj vaju to prijetno delo potegne od žalostnih misli. In naj še povem, da so se mi kar oči zasolzile, ko sem prebrala, da je Mišek zares odšla. Nekje globoko v sebi sem kar malce verjela, da si bo premislila. No, pa je ni več. Upam, da bo čimprej spet navezala stike z nami in da bo še delila z nami vse srečne in manj srečne trenutke. Mišek, vso srečo! Punce, zdaj pa bi prosila še za malo pomoči. Ker je tu na teh straneh toliko postov in ker bo počasi potrebno posodobiti seznam IVF-jevk, bi vas prosila, če lahko vsaka izmed vas vsaj približno napiše v katerem delu postopka je oz. kdaj se spet odpravlja na nov postopek. Pa ne mi zamerit, res je malce težko skakati preko dvestotih postov in medtem še posodabljati seznam. Upam, da se boste odzvale v čim večjem številu in da nam bo uspelo seznam urediti tako kot je to znala le naša Špelka. LP. Karmen.
|
|
|