|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
15.9.2006 7:45:52   
Ayolinca
Jutro, Poopsie!!!

Hja, danes sva pa vse prehitela - sva bila kar prva in sem ravno mojemu dejala, da če bi Reško prišel 10 min prej, bi tudi me že bile tako zgodaj. Danes nas je ene 5 stalo pred vrati. Noro! user posted image Reško in vsaka čast!!!

Pri nas pa je takole: bomo kar danes ob devetih dali stop injekcijo in v nedeljo ob 8. uri punkcija v Postojni!user posted image user posted image user posted image  Sem full vesela in upam, da bo lepo potekala.

Kar zadeva včeraj, da ne bo pomote, nisi grozno zgledala, ampak recimo temu ¨jutranje¨ - saj jaz bi se tudi k svojemu stisnila, pa sem bila preveč živčna!!!user posted image

Žal mi je za tvoje/vajine težave in upam, da ti/vama čimprej uspe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nama je pa bil najprej problem v sperm., čeprav ga je letos izboljšal na mejo normale. Pri meni pa smo opravili samo pregled hormonov (FSH naj bi bil na meji normale, vendar najverjetneje zaradi poznega odvzema krvi - 4. dan), pa tisti pregled, ko prideš nekaj ur po odnosu - nevemkakosežereče!user posted image  In to je bilo to!!!

Bomo videli kako bo sedaj!!!

Evo toliko, moje jutranje poročilo!!!

Čao!

M.

p.s. A kaj pogrešaš Celje? Jaz sem letos hodila tam na podiplomskega in sem ga bolj spoznala in mi je full všeč. Posebno dobra je bela kavauser posted image v Populusu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.9.2006 7:52:16   
Ayolinca
user posted image Pozdravljena in dobrodošla!user posted image

Sama sem sicer imela daljši postopek, vendar sem imela druge stimulatorje. Suprefact si sprejaš do stop inj. Za ostalo pa ne vem. Žal!

Upam, da se ti bo javila katera, ki ji je to bolj poznato.

Drugače pa ti želim velik sreče in upam, da te naslednji teden preseneti user posted image  in ne user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno!user posted image

M.

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.9.2006 8:28:30   
Anonimen
Jutro, Mazauser posted image

Aha, vidim, da sta bila vidva tako kot midvauser posted image ..med prvimi. Jst sem zmeraj rekla mojemu, da greva čimprej, ker bi me od živcev pobral tam, da bi mogla ful čakatuser posted image .
Super, pol imaš isti postopek kot jst...mislim na stop špiko in punkcijouser posted image . Vse bo potekalo super..ne se bat. Jst bom mislila nate in Reškotu pošiljala telepetske misli naj bo čim bolj nežen s tebojuser posted image . Sej na punkciji je ćist drugačen kokr ponavadi. Do mene je bil fenomenalen..res, ves čas me je miril, govoril kako sem pogumna, pridna in da se super držim, res je bil pravi đekuser posted image !

Zdej se pa nej plavalčki izkažejo, naj plavajo kot nori, da bodo oplodili čim več jajčkuser posted image user posted image .

Veš kako..zdej ga ne pogrešam već toliko kot sem ga prej...Celje mi je bilo zmeraj všeč, ker imaš vse tako blizu in ker je res luštno mesto...Pogrešala sem prejšnjo službo in seveda družino pa prijateljice...Zdej sem se pa kar navadila Ljubljane in ne vem , če bi lahko živela spet v Celju.
Sicre pa sploh ne vem več kaj se dogaja..sej hodim domov skoraj vsak teden ali pa vsak drug teden ampak zdjle prvič slišim za Populususer posted image ...si skoraj ti bolj Celjanka kot jst..sram me je lahkouser posted image ..ampak še zmeraj ga imam v srcu in zmeraj bo to zame najlepše mesto na svetuuser posted image ..zdej, ko pišem o Celju ga pa kr pogrešamuser posted image ...

Danes zadnja špika potem pa bodi čimbolj sproščena in vzemita si soboto za uživancijo, pozabita na vse v nedeljo pa pogumno naprejuser posted image

Stiskam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
15.9.2006 13:20:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan

Ojla punce!!!
Dobrodošlauser posted image
Včeraj sem dobila pismo od konzilija, danes pa sem se šla vpisat - dobila številko. Novembra naj pokličem, ko bo prvi dan menstruacije, da izračunajo 22 dni??? Sem že prebrskala nekaj tem, pa nikjer nisem zasledila v celoti kako ta postopek poteka - z suprefactom, pa gonalom in potem pregnylom.
Ali je imela katera od vas tak postopek in koliko dni traja?
Suprefact jemlješ do STOP inekcije, ki jo dobiš ponavadi 12-14 od prve špike. Gonal in pregnylom pa ne poznam, žal, ker jst nisem imela te terapije. Upam, da ti bo lahko pomagal kdo drug.
Vem, da mi bodo to vse lepo razložili ampak jaz sem tako zeloo neučakana, da sem se odločila da kar vas povprašam kako to gre ali če je kak link.
Poglej malo pod forum upajmo skupaj, če je kje kakšna s tako terapijo...
Sem malo razočarana nad klomifenom. Nekako sem mislila, da bo meni pa s klomifenom uspelo... No, ta mesec je ne pričakujem naslednji teden... Mogoče pa Ma je treba upat do zadnjega.

Me je kar malo strah vseh teh postopkov... Ampak ko berem kako ene vse to prenašate in koliko pozitivne energije je v vas, je strah precej manjši.
Lahko noč,
Čarna
Naj te ne bo strah draga tulipančica...zato smo tukaj, da si med seboj pomagamo in podpiramo in uapm, da ti bo lepo med nami in da nam tudi ti kmalu sporočiš veselo novičko.
Ne obupaj in črne misli na stra...če pa te karkoli zanima vprašaj in če ti bom lahko pomagal ti z veseljemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
15.9.2006 13:21:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: Crnitulipan

Ojla punce!!!
Dobrodošlauser posted image
Včeraj sem dobila pismo od konzilija, danes pa sem se šla vpisat - dobila številko. Novembra naj pokličem, ko bo prvi dan menstruacije, da izračunajo 22 dni??? Sem že prebrskala nekaj tem, pa nikjer nisem zasledila v celoti kako ta postopek poteka - z suprefactom, pa gonalom in potem pregnylom.
Ali je imela katera od vas tak postopek in koliko dni traja?
Suprefact jemlješ do STOP inekcije, ki jo dobiš ponavadi 12-14 od prve špike. Gonal in pregnylom pa ne poznam, žal, ker jst nisem imela te terapije. Upam, da ti bo lahko pomagal kdo drug.
Vem, da mi bodo to vse lepo razložili ampak jaz sem tako zeloo neučakana, da sem se odločila da kar vas povprašam kako to gre ali če je kak link.
Poglej malo pod forum upajmo skupaj, če je kje kakšna s tako terapijo...
Sem malo razočarana nad klomifenom. Nekako sem mislila, da bo meni pa s klomifenom uspelo... No, ta mesec je ne pričakujem naslednji teden... Mogoče pa Ma je treba upat do zadnjega.

Me je kar malo strah vseh teh postopkov... Ampak ko berem kako ene vse to prenašate in koliko pozitivne energije je v vas, je strah precej manjši.
Lahko noč,
Čarna
Naj te ne bo strah draga tulipančica...zato smo tukaj, da si med seboj pomagamo in podpiramo in uapm, da ti bo lepo med nami in da nam tudi ti kmalu sporočiš veselo novičko.
Ne obupaj in črne misli na stra...če pa te karkoli zanima vprašaj in če ti bom lahko pomagal ti z veseljemuser posted image

z vselejm ti bom pomagal-A ne pomagaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
15.9.2006 13:22:18   
Anonimen
pa kaj je z menojuser posted image user posted image user posted image ...same napake...tok hitim, da potem klobase pišem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
15.9.2006 15:11:43   
Anonimen
ku, kuuser posted image .Sem na dunaju na letališču, ampak zasvojenost z RR naredi svoje. Punce vidim,da  se vam dogajauser posted image . Samo nobenga strahu ne imet, ker to škodi, predvsem zdravim jajčkomuser posted image . če ni dobrih jajčkov pol pa ste tam ko jaz, v nuliuser posted image . Zato se zgledujte po teiri, ki je bila zmeri ful optimistična in naspidirana in iam tudi lepi razultat user posted image user posted image . Kako je zdaj teira, javi se kaj in nam poročaj. A kaj že brcatauser posted image user posted image . Šalo na stran.

Poosie vidim, ad si prevzela vodilno mesto, še mal pa boš postala dr. in prevzela moj stolćek.

Maza, tebi tudi vso srečo na punkciji in velik jajčkov, lepih, zrelih jajčkov, ki se bojo rade volje stiskali z spermičkiuser posted image . Boš videla umeten sex je neki fenomenalnega, čeprav te bolj zamtra, kot pa naravenuser posted image . Še 14 dni si pol v rožicahuser posted image , vpraši poopsie.

Črni tulipan, nič skrbet, res da zgleda hudo in grozno, boš videla da vsen ni tako hudo, ampak včasih še celo nasprotno. Cel cajt si naspidiran in veselem pričakovanju, da se bo pa zdaj neki končno dogajalo. Ni hudega, drgač pa za naše pikice bomo pa tudi vse potrpeli, a ne? Men se zdi, da so vse te inekcije od menopurja, menogona, gonala in še drugih isti šmorn in se isto jemljejo.

Vsem en velik user posted image in lepo se imejte. Uživajte v umetnem seksuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
16.9.2006 14:56:12   
Liya
O pupeuser posted image user posted image

Kje ste moje kokice pa ja ne bo zamru tale naš pogovor?user posted image
Zdaj nas je pa naš mišek zapustil,zdaj pa me v jok pa na drevo,al kaj?user posted image
Ja hudiča to pa spet ne?user posted image
Kako je kaj z vami je kaj novega?No mama Teira kje si ti?Al si nam tud ti pobegnila al kaj?user posted image
Daj kaj poroči kako je s tabo?

Tale Teira se ma pomoje tko fletn da nas sploh ne pogreša in je v user posted image ,mal pa sm ji nevoščji....

Saj ne da ne boste resno mislile,mal se hecamuser posted image user posted image
Prav privočim ji,naj čuva svojouser posted image in prijetnih 9 mesecev...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 258
17.9.2006 9:41:10   
Crnitulipan
Poopsie, Maza77, najlepša hvala za tako prijazne odgovore.... Vas že res dolgo berem in občudujem..Tako kot sem napisala.

Morda pa user posted image   v prihajajočem tednu ne dočakam..Si res želim, da ne... Bi bilo to prelepo poročno darilo.....
Kar se postopka tiče, pa izvem v naslednjem tednu - po novem moramo vse, ki imamo 38 in več let, v okviru IVF postopka, opraviti še vaginalni UZ na tretji dan menstruacije, da ocenijo debelino sluznice. Takrat naj bi mi kaj več povedali o postopku.
Pozdravček in veliko sreče vsem, ki upate!
Čarna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
17.9.2006 14:22:42   
*Karmen*
Čao, čvekice!!!

No, po malce podaljšanem dopustu, se vam končno spet javljam. Ne boste verjele, kar eno uro sem brala te vaše poste, toliko se jih je nabralo v teh štirinajstih dneh. Ja, na kratko o mojem dopustu... Sredi Dalmacije, v vili čisto na samem, se nabere deset Slovencev... Štajerci, Primorci, Notranjci... Lastnik vile tudi Mariborčan... Mislim, da so vse besede odveč. V glavnem - odklop. In potrebovala bi še teden dni dopusta, da bi se spočila.

Ja, na teh straneh pa se je medtem tudi marsikaj zgodilo: najprej seveda VSE ČESTITKE NAŠI TEIRI, KI JI JE USPELO OBDRŽATI MALE PIKICE V SEBI user posted image user posted image !!! En velik in topel user posted image  pa velja Poopsie in Mišku1, ki jima ni uspelo. Vsekakor pa - ne obupajta. Evo, zdaj imata spet delo, ker prihajajo za nami nove, čisto sveže borke, ki jih bo potrebno bodriti in jim napisati kaj lepega. Naj vaju to prijetno delo potegne od žalostnih misli. In naj še povem, da so se mi kar oči zasolzile, ko sem prebrala, da je Mišek zares odšla. Nekje globoko v sebi sem kar malce verjela, da si bo premislila. No, pa je ni več. Upam, da bo čimprej spet navezala stike z nami in da bo še delila z nami vse srečne in manj srečne trenutke. Mišek, vso srečo!

Punce, zdaj pa bi prosila še za malo pomoči. Ker je tu na teh straneh toliko postov in ker bo počasi potrebno posodobiti seznam IVF-jevk, bi vas prosila, če lahko vsaka izmed vas vsaj približno napiše v katerem delu postopka je oz. kdaj se spet odpravlja na nov postopek. Pa ne mi zamerit, res je malce težko skakati preko dvestotih postov in medtem še posodabljati seznam. Upam, da se boste odzvale v čim večjem številu in da nam bo uspelo seznam urediti tako kot je to znala le naša Špelka.

LP. Karmen.

Neposredna povezava do sporočila: 260
17.9.2006 18:15:58   
Niovi
Čau punce user posted image  
Od prejšnje srede grejem v user posted image  user posted image user posted image  . Ne doživljam nič posebnega, nobenih ognjemetov, malce je še vse razboleno od punkcije,ampak je že zdaj skoraj ok. Do mojega prihoda je zdržalo 5 pikic od 13. So bile pridne, čičale in čakale user posted image . Dobila sva slikico svojih dveh user posted image user posted image  in sva se takoj zeedinila, da sta podobn bolj njemu user posted image  kot meni.
Zdaj jih lepo grejem in čakam, da zrastejo. Občutek je lep user posted image  Vsekakor je lepo biti user posted image
Držim pesti za vse  user posted image

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 261
17.9.2006 18:37:58   
siskamiska
Živjo punce,

še od mene čestitke Tieri in Niovi. Vsem ostalim pa sporočam da jim bo uspelo v naslednjem krogu, vsaj želim vam tako.

Jaz se pa že pospešeno bližam opstopku. 27.09. moram iti po inekcije na kliniko. Predvidevam da začnem z špikanjem nekje 01.10.
Ta mesec sem dobila M dva dni prezgodaj user posted image user posted image , kota da bi vedela da se mi zelooo mudi. Še malo pa bo..............................komaj čakam.

Lep večer želimuser posted image

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.9.2006 7:15:49   
Anonimen
Halo slovenija, tukaj dubajuser posted image . Koncno smo dočakali ohladitev. Imamo celih 36 stopinjuser posted image . Ponoci kako manj. Imam pa kup problemov, ker sem dobil alaptop, ki ima arabsko tipkovnico, arabske črke. Saj ima tudi angleške zreven, sa te vse mede, ker črke niso na pravem mestu, tako kot pri normalni slovenski tipkovnici. Poleg tega imam v svojem niku š (mišek) in ker v angleščini ni čžš-jev, sem mogla naredit slovenski jezik, zdaj pa je vse narobe obrnjeno. Katastrofa, se mi zdi, da bo najbolj, da menjam svoj nik. Čimprej, še hvala bogu, da veliko tipkam in sem se navadia, kje je kaka tipka, da zdaj napamet tipkam, če ne bi bil hudič iskat vsako črkouser posted image . V glavnem tuki se mam fajn, vsaj zaenkrat.

Karmen jez moram počakat na vizo, ki bi jo naj dobila v 2 tednih, in šele potem lahko greva po informacije glede IVF v tukajšnjo kliniko. Sem pa že čist živčna in mojmu že stalno težim, da hočem čimprej it na razgovor, ker se baje tudi tukaj čaka skoraj eno leto. Tako, da ti vse naknadno sporočim, upam, da nama ne bo treba tako dolgo čakat, ker imava že vse preiskave za sabo.

Niovi čestitke in tud vsem ostalim čestitke, mogoče sem spregledala, kaj se pa s tabo dogaja poopsie. Maš že eskimkote not ali še ne.

Karmen, kako zdaj pri tebi, si se že odločila kdaj greš naprej, si si na dopustu nabrala moči za naslednji IVF.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
18.9.2006 7:56:46   
Liya
O Mišek no pa smo te le dočadali,ena dobrodošlica zate in velik in topel user posted image

Seveda pa čestitke naši Teiri in Noivi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
18.9.2006 8:10:17   
Bety
Pa evo, pridružila se vam bom....

Stara sem 41 let, v 3.ICSI postopku pri dr.Reš,v drugem postopku 2 nosečnosti,propadanje,abrazijo....

Kaj še???....ZM 15.9., začela z injekcijami 16.9. in prvi UZ v petek...terapija, dipherelin+menopur....

Če je potrebno še kaj napisati, pa vprašajte...
Sem bolj žalostna, kot upajoča,...
Lp

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 265
18.9.2006 8:32:28   
Anonimen
Bety, sam ne bit žalostnauser posted image , vedno moraš upati, zato pa tudi gremo na Ivf in icsi, ker upamo, da bomo enkrat mamiceuser posted image . Dobrodošla med nami user posted image user posted image in me ti bomo stale ob strani in te bodrile, stiskale pesti in se s tabo veselile in jokale, še najraje od sreče. 

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
18.9.2006 8:50:38   
pika79
Hello,
Jaz imam pa jutri v Postojni punkcijo, od 28.8. pa sem se špikala z Dipherelin, od 7.9. naprej pa tudi z Menopur, na UZ včeraj pri Rešu je kazalo, da bo kar nekaj foliklov, upam na najbolje,..

Srečno tudi vsem ostalim in držim peti, da čim prej dočakamo user posted image  in seveda user posted image  naše male pikice.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 267
18.9.2006 9:02:54   
Anonimen
Jutro, moje babikeuser posted image
Karmen: dobrodošla spet nazaj..te pa dolgo ni bilo in jst sem te že kar pogrešala...no samo, da si sedaj nazaj, upam, da si si spočila in da si pripravljena na novo v nedogled dolga čvekanjauser posted image user posted image
Jst imam v petek (22.9.) transfer zamrznjenčkovuser posted image user posted image ..upam, da ti je to zadosten podatke..drugače sem pa imela 1. poskus IVF neuspešen..

MIŠEK1:user posted image user posted image blagor tebi, sonček, morje, b azenček, uživanjcija, sprostitev, seksuser posted image ..nič dela ena sama relaksacija...jst pa v službi, vreme je obupno, pomanjkanje nergije...ampak se ne dam..sem v mislih s teboj pri bazenčku pa je takoj laje.
No v petek grem po svoje zamrznjenčke....upam, da se bodo želeli pogreti pri meni in ostati na toplem..

Nioviuser posted image user posted image ...zdej pa čuvaj svoji pikici in čim manj stresa in skrbi...sprosti se in naj te dragi razvaja maximalnouser posted image

Estera:evo mene...jst sem se že zjokcala, ker je naša miška odšla ampak zdej,. k vidim, da je z nami sem spet tapravauser posted image ...kako si pa ti? Kdaj pa ti začneš..zdej enkrat ane?A si že kaj nestrpna?

Bety:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za pogum, za srečo, za veselje brez solzic in strahu...Ne obupaj in bodi močna...Če ti je hudo seveda lahko vse to pokažeš, tako kot je rekla MIŠEK, stojim ti ob strani in te podpiramouser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
18.9.2006 9:16:42   
Anonimen
Joj, kako lepo, vsem se je začelo končno dogajati, in spet se bo začela agonija in nestrpno čakanje, upam, da tokrat mnogo bolj uspešno. Edinojaz sem še nestrpna in čakam na tole vizo in prvi razgovor. Sem že kar mal odvisna od teh postopkovuser posted image in se kar živciram in prste grizem. Najprej sva mislila, da bi šele čez kako leto šla v postopek, sam bi se mi zmešalo, če komi zdaj teh par tednov norim ko zmešana krava. Če nisem imela možnosti sprobati na 14 dnevno čakanje za user posted image , mam vsaj zdaj možnost, videti kaj ste ve preživljale. En sam velik stres

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
18.9.2006 9:35:14   
Anonimen
MIŠEK, jst upam in ti želim, da bi čimprej začela z novim postopkom. tudi mene bi ubijalo, da bi mogla eno leto čakat, ne, ne, men se zmeša. ti kar nori, to je edino prov, ker edino tako boš kaj dosegla.
upam, da čimprej dobiš vizo in potem hop v nove bojeuser posted image
jst pa resnično prvič ne čutim nobenega pretiranega navdušenja oz. si ne pustim, da bi preveč upala..v bistvu mi je petek tako kot vsak drug dan..mogoče se tako varujem pred bolečino, ki bi nastala, če spet nebi uspelo.

Vse ob vojem času...če tako more biti naj bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
18.9.2006 10:20:31   
teira
Jutro babe!

evo me nazaj. Saj sem res v user posted image  ampak na vas ne pozabim! Držim pesti za vse, mislim, na vas in vam stojim ob strani z dobrimi mislimi.
Niovi čestitke, pa čimprej se mi pridruži. To pa za srečo user posted image .
Mišek a boš zdaj v arabščini pisala user posted image ? Veliko lepih trenutkov ti želim in uživaj kolikor se da!
Poopsie srečno za transfer in poročaj kako je šlo user posted image .
Karmen hvala za čestitke in tudi tebi vso sečo!
Vse nove pridobitve pa dobrodošle med nami - borke za user posted image  user posted image .

Pošiljam vam en lep pozdrav in  namenjam ta veeeelik user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
18.9.2006 10:22:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image mami teira, objemčki so pa zato, ker si takšna kot siuser posted image

(odgovor članu teira)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
18.9.2006 10:31:33   
Anonimen
ja pa še res je, se strinjam z poopsie

IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

user posted image user posted image user posted image mami teira, objemčki so pa zato, ker si takšna kot siuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
18.9.2006 11:20:10   
Ayolinca
Živjo vsem skupaj!

Evo mene, čez vikend nisem bila preveč za pisanje. No. včeraj sem imela punkcijo - cela 4 jajčeca sem pridelalauser posted image user posted image  Upam, da bodo dovolj - transfer naj bi imela v sredo- Kaj menite? Jaz sem kar malo razočarana!!! Malo!!!

Ali kaj pokličejo, če slučajno se ne oplodijo? Mislim, da bom ta 2 dni živela v veliki negotovosti!

Mišek, pozdravljena, me veseli, da si lepo pristala in da uživah v lepih dneh! Upam, da boš čimprej uresničila svoje želje!user posted image

Poopsie, a 22. imaš šele transfer? To je pa nekam dolgo, mar ne?

Niovi, želim ti, da ti user posted image user posted image pkici ostaneta pri tebi celih 9 mesecev!!!user posted image

Pa lep pozdravček vsem ostalim, vidim, da vas je kar nekaj, medtem ko je bil v petek pravi dolgčas!!!

M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
18.9.2006 11:32:58   
Liya
No punce tko je treba,za vse in vsako posebaj en velikuser posted image .Ma dobre ste da ne obupate?user posted image ?
Jaz sem že skoraj....user posted image
Poopsie:Resnično ti želim da ti tokrat uspe...in ena user posted image zate.

Ma z mano pa se nič ne dogaja,moram počakati na pošto,ki pa bo šele predvidoma v začetko drugega meseca...
Sem mislila da bo hiteje pa ...user posted image Ah saj bo.
Tenutno pa se veselo crkljam z masažico pri Karmen.

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?