Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 10:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
estera kaj če bi jim ti povedala tole..se mi zdiš ful bolj prepričljiva mam občutek, da bodo tebe bolj ubogal ...mamice ne ubogajo, mogoče bodo tebe Niovi! bravo!!!13 jajčk , ti si taprava kokica,čestitke , držim pesti za sredo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 11:02:49
|
|
|
|
Saša27
|
Tudi jaz se pridružujem čestitkam , Niovi, res veličasten pridelek , od srede naprej pa praviš da boš mamica, bosta z Poopsie skupaj čakali na , držim ogromne, ogromne, ogromne,...... pestke, da bi obe bile Ko bodo pikice prišle na toplo, več ne bodo hotele ven .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 11:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, moje pikice nič ne ubogajo ...jih bo treba v red spraviti..sej tko kt sem že rekla, zdej jih bom zafrknila in no way, da gredo ven..jih bom zgajžlo čakala pa vse nazaj not pometala Saša, hvala za pestke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 11:43:43
|
|
|
|
Niovi
|
Punce hvala za lepe želje Poopsie držim pesti tudi za tvoje Eskimkote .... Bom en dan prej
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 11:47:43
|
|
|
|
Ayolinca
|
Čestitam Niovi! Pridna kokoška!!! Ne bom pa nič preveč spraševala kako in kaj, čeprav me firbec, ker bom kmalu na tem, pa me je ¨strah¨!!! Sam to: a si dobila kaj proti bolečinam? Drži se!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 11:59:17
|
|
|
|
Niovi
|
Hvala, Maza. Pri Rešu, ne dobiš nič proti bolečinam. Nič bat, ne boli tolk grozno, da bi ušla dol z mize. Moraš bit sproščena. Men je tam do 10-jajčka kar šlo, pol sem imela pa že mal dost, sem rekla naj že neha, da sej jih je dost
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 12:15:30
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Niovi Men je tam do 10-jajčka kar šlo, pol sem imela pa že mal dost, sem rekla naj že neha, da sej jih je dost Srečka , jaz sem imela v prejšnjem postopku samo dve, tak da tudi eskimčkov ni bilo nič, pa vseeno boljš kot nič.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 12:17:18
|
|
|
|
Ayolinca
|
Niovi, res si faca!!!! A proti pa nič???????????? A si ti kaj doma vzela? A sploh lahko? Me kar zmrazi, ko pomislim. Jaz že pri inj. skačem po ¨luftu¨, tko da mi moj grozi, da bo iglo not pusto!!! :-/ M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 13:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Niovi, hvala !Jst pa močno držim pestke zate, zdej sva skupaj v boju tko, da se morva fejst potrudit Maza, hitr spij 2dcl poguma, da boš preživela ..sej ni tko zelo hudo. Vse za naše pikice, ane?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 13:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša, a ti si zdej že v 2. postopku ali še čakaš?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 13:33:59
|
|
|
|
teira
|
čauuuu punce kako ste pridne . Niovi čestitam, ti pa se res ne hecaš kaj? 13 jajčk uau . Zdaj upam, da se mi hitro pridružite ti, Poopsie, Maza , Mišek, skratka zahtevam da postanete vse srečke . Jaz sem v redu, občasno me v buščeku vščipne, drugače pa vse brez problema! Uživam v teh lepih trenutkih in mislim na vas . Moj je v in se samo smeji in sprašuje kako je, si dobro, a kaj potrebuješ... . Punce SREČNO!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 13:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
teira, če pa zahtevaš potem nam nič drugega ne preostane , če ti tko praviš tko more bit . ja, ja dragi te bo pa zdej pedenal in razvajal..blagor tebi Uživaj in želim ti vse najlepše, pa javi se
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 13:58:22
|
|
|
|
Saša27
|
O kako bi bila presrečna, ko bi "ratalo na ukaz" , pa žal , sem pa drugič v IVF postopku, oziroma bom v začetku naslednjega meseca, prej pa sem bila že dvakrat na inseminaciji, pa ni bilo rezultata.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 14:02:36
|
|
|
|
Anonimen
|
saša, saj bo ..ne obupaj, tukaj nas je tolko in vse rabimo pogum in pozotivno energijo...evola jo usmerjam nate, s čutiš .. tudi meni ni uspelo in zdej me čakajo moji eskimčki...sploh ne pričakujem nič, vse ob svojem času. Jst sem si rekla, če ni uspelo ni bilo usojeno in moje pikice mi niso bile namenjene. Verjamem pa, da me nekje čakajo... Jst držim pestke zate, da bo sedaj vse tako kot mora biti.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 14:03:57
|
|
|
|
Ayolinca
|
Teira, tvoja želja, moj ukaz!!! (bom pridna) In pa iskrene čestitke za uspešnost tvojega ¨projekta¨! Le glej, da bo tako ostalo naslednjih 9 mesecev in nič zato, če tvoj toliko skače okoli tebe! Le naj, do tukaj pridit ni bil mačji kašelj, mar ne? Lepo se imej in hvala za vzpodbudne besede - so in še bodo zelo prav prišle!!! M.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:11:54
|
|
|
|
Anonimen
|
O babe kolk ste ve smešne . V glavnem, da ste tudi pridne . Ampak niovi, vsaka ti čast, si prevzela vodilno vlogo našega kurnika , si naša mama koka nesnica . estera je mama nadzornica, k zahteva, da smo že zjutraj zgodi na raportu , poopsie je naše malo izgubljeno pišče , jaz sem mama spec. doktor . kapica je koka diplomat v Nem, da nam poroča, kako kaj tam delajo, da ne bi slučajni naši kaj mimo brcnili , Teira pa ostaja mama vseh kok .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:17:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto same neumnosti mi hodijo po glavi, pol pa pozabim na nekaj resnega. Punce, moja menstra se je komi včeri končala. Po dobrih desetih dneh krvavenja , se je ustavila, ampak mene še zmeri ščipa, špika in šraufa tam dol, tako kot da bi jo spet pravkar dobivala, ne pa končala. Meni to več ni normalno. A se je tisti, ki je nažalost imela neuspeli IVF, prvi mesec tudi to zgodilo. Pri mojih prejšnjih dveh IVF neuspelih postopkih je bila čist normalna, zdaj pa se ji kar neki biksa.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 O babe kolk ste ve smešne . V glavnem, da ste tudi pridne . Ampak niovi, vsaka ti čast, si prevzela vodilno vlogo našega kurnika , si naša mama koka nesnica . estera je mama nadzornica, k zahteva, da smo že zjutraj zgodi na raportu , poopsie je naše malo izgubljeno pišče , jaz sem mama spec. doktor . kapica je koka diplomat v Nem, da nam poroča, kako kaj tam delajo, da ne bi slučajni naši kaj mimo brcnili , Teira pa ostaja mama vseh kok . no mam spec. doktor, prosim, če mi razložiš zakaj sem ravno jst izgubljeno šišče
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:30:24
|
|
|
|
Anonimen
|
šišče
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK1 za ti pa ne znam nič svetovat ( sej tud drugače ne znam, ker sem izgubljeno pišče ) ampak moja se je končala normalno...upam, da ti zna katera pomagati.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj si že sama napisla odgovor šišče , pa še naslednje IZVIRNO SPOROČILO: poopsie Maza, ti me pa spominjaš name..jst sem MŠEK-o spraševala svega in svašta ...MIŠEK ti vse strokovno razloži... Tak da mojega spec. mnenja ne rabiš. . Poleg tega kar si že ti ugotovila, pa si tok cortkana s kupaj s svojim nikom , da sem te kar posvojila za svoje pišče . Nekdo mora skrbet zate, a ni tako , jaz pa to rade volje naredim, tudi ostale koke.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 15:59:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Saj si že sama napisla odgovor šišče , pa še naslednje .Poleg tega kar si že ti ugotovila, pa si tok cortkana s kupaj s svojim nikom , da sem te kar posvojila za svoje pišče . Nekdo mora skrbet zate, a ni tako , jaz pa to rade volje naredim, tudi ostale koke. ...to si pa lepo napisala ..samo kaj bom pa sedaj, ko greš ..bom pa res izgubljeno pišče , ne moreš me posvojit pol pa kr greš
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 16:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, kva sem zdej nardila...zgornje besedilo je od MIŠEK, spodnje pa moje...evo, nehote sem potrdila teorijo o zgubljenem piščetu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 16:41:27
|
|
|
|
Niovi
|
Res smo ene koke ..a da sem zdej taglavna nesnica? Hmmm, če takole pomislim, jih imam več kot ducat ...pol tudi one akcije iz Špara 10+2 extra ne vžgejo, rabim taveliko škatlo za Sem se hecala, k jih je glih 13 pa ET na 13, da bo ziher 13. prase ...hecn se sliš. Drgač sem pa mal razbolena še vedno, k me tišči lulat, kr ornk čutim pritisk, pa šla sem si iskat homeopatske kroglice arnika, da mi mal ublažijo vse skupaj. Saj ne boli, sam mal tišči, pa tko sem bolj švoh ....mal za počivat in nerazpoložena za turnir odbojke, kvečjemu taroka. za vse sedanje in bodoče ..pa seveda vse čim prej, da bomo skupaj porivale vozičke, bo ravno poletje.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 17:05:13
|
|
|
|
Niovi
|
Maza, še to. Reš ne da nič proti bolečinam, ker pravi, da je treba čim manj kemije ..a jajčke smo pa zalival s studenčnico???? Jaz sem potem vzela naproxen, popoldne sva pa s prijateljico ruknile še en brinovec, ki mi ga je ona dala na recept, je rekla, da to mi pa prav gotovo ne bo škodilo. Brinovc je arcnija in ga je en sam zdravje . Tudi, če ga ne bi smela ruknit, mi je zdaj vseeno, ker je to že 3 dni nazaj, tko da mi ne pridigat o kakšnih alko posledicah
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?