|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.9.2006 8:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza, jaz sem si dajala šprice čim bolj skupi, razen, eč me je tam bolelo, ekr si tuudi nisem upala šaritipo celi riti. Sam me je pa reš večkrat piču in je bilo med njimi več ko 5 cm premera. V glavnem v mišico mora it. V riti ap težko zgrešiš mišico. Poleg tega so tudi tako tanke igle, da ni šans, da bi v žilo zadel. Zato se pomoje ne rabiš sekirati. Pred te dragi piči, mora inekcijo obrnt z iglo navzgor in ta zračni mehurček ven spravt, vse dokler ena kapljica iz igle ne priteče. Če tio naredita, potem ne bi smelo bit zraćnega mehurčka. Ne vem pa če sem prav razumela vprašanej, ker mije mal čudn, da tega ni G pokazal. Ko si pa enkrat z iglo v riti, pa se ti od nikjer ne more naredit mehurček. Peče takrat, eč ti prehitro stisne tekočino, to mora res zelo, zelo počasi spuščat. Reško to naredi s svetlobno hitrostjo, vidva doma pa lepo počasi spuščajta, milimeter po milimeter. Midva z dragim se drgač vsaki 2 leti seliva v drugo stanovanje, zato nama je to že domače, letos se celo nisva uspela skregat . je pa to čist drugačno pakiranje, vse lepo zloženo, ornk povito vse, natančno zapisno oz popisano, stehtano, vrednost zapisati, ah joj, grozza v glavnem. Suprefact s euporablja do stop inekcije ali do punkcije, več ne vem, ampak ti bo povedal G. Špika pa te zato dol, ker se delajo folikli in ratsejo, ap se mal gužvajo v tistem jajčniku. Je čist normalno špikanje, tako vsaj veš, ad se neki dogaja dol.
|
|
|