Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:09:29
|
|
|
|
kapica
|
Ja, Misek saj cisto razumem. reces ne nosit, a tocno to dobis. Boljse bi bilo da poves kaj naj prinesejo, pa bi bil mir. Recimo toaletni papir, brisace, kuhinjske krpe . Potem pa ziher ne bi nic prinesli . Ampak je fajn, a ne, spet svoje stvari imeti v roki in jih razpakovati. Uzitek, pa se dolgcas ti ne bo.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
punce moje zlate, poopsie gre zdej domov se gre pocartat z lubčkom MIŠEK tudi midv eimava radi tebe, mucho prisne bodite, pa se jutri beremo. MIŠEK ti oa v kontrolo...ženske smo itak bolj pametne mislim na vas...uživajte
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:22:49
|
|
|
|
kapica
|
poopsie pa si le docakala konec sluzbe, to je najlepse a ne? No, vsaj za mene. Tako da lep vecer, fajn cartanje z tvojim dragim ti zelim, pa ce se jutri ne pisemo se lep jesenski vikend. Misek, tebi pa prav tako, veliko uzitkov pri razpakovanju stvari in sprobavanju postelje . In seveda lep vikend. pozdarvcek
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:24:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa pa poopsie, fajn se cartajte, vsi trije . Kapica, sva rekla nič nosit, pa vseen prinesejo. Pa saj ko se seliš v tujino, ko sploh ne veš kam, pa res ne morem govorit kaj rabim tam in kaj ne. Ostalo pa sva itak vs edobila, saj se seliva na 2 leti, pa še poroka je bila vmes. Vas tudi jaz zapuščam, ker se greva pocartat med kostanje in vinček
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 16:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
dijoooo jaky ma zdej kazen, da mu bom cel dan težila s cartanjem in mi ne bo pobegnil, za kazen , ja kapica samo da je konec službe da me moj dragi pocarta! čim več se cartajta in bodita pridni.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 19.10.2006 17:45:14
|
|
|
|
Rosada
|
Kad sam vas brala sva sam se raznežila.Kako ste slatke i kako se volite!Jako ljepo! Vratila sam se u vrijeme kad sam imala težave sa trudnočo.Nisam mogla imati djete.Jako sam patila.A onda me jedna ljubazna žena odvedla do bio energetičara.I nekoliko mjeseci po seansah sa njim mogla sam da donosim djete.Kako sam bila sretna! I ja sam išla na sve te preglede i terapije kod doktora ali nije bilo bolje.Tako da sam se poslužila alternative i život se mi promjenio. I vi ste dobre djevojčice kad ste bile male.I ja sam bila dobra.Sječam se da mi je bila največa zabava prdenje.Zvuči čudno ali obrazložit ču i razumjet čete.Imam sestru i brata.Ja i sestra nikad nisva mogle iti vun i tako.A brat je mogao radit sve što je hotel.Kako sam to mrzila!Svako veče sam mu prdela u jastuk.Mislila sam si možda možeš vani ali spavaš na prdlivom jastuku!Ah gdje su stara dobra vremena!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 20.10.2006 9:09:19
|
|
|
|
teri
|
Dobro jutro punce Ja,včeraj sem mela res katastrofo v službi,danes je bolj mirno-havla k.Včeraj mi je pa že od živcev šlo že na jok.Tolko so me sprovocirali ,da bi jih najraje Ufff,še zdej sem jezna.Vem,da ni vredno,ampak pride dan ko se ti vse skupaj nabere.No,upam da danes bo boljši dan.Jutri gremo na en roj dan od fantka,ki bo mel 4leta.Je od moje najboljše prijateljce sin.Ima še starega 1mesec,tako da bomo kupli kar za oba,pa konc. nisva ga še vidla.Sigurno bo lep tako kot 1.njen sinček.On je takooo zlat fantek.Če maš takega bi jih mel kar 100.Samo ta 2. ji pa daja vetra,mi je lih zadnjič potožla po telefonu.Komaj čakam da jo vidim,ker sem jo vidla nazadnje 2 dni predno je šla rodit.Boga je komaj hodla.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 20.10.2006 9:56:38
|
|
|
|
teri
|
No kje ste pa danes klepetulje Vam moram prav kavico skuhat da se zbudiste al kaj !
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 20.10.2006 11:05:41
|
|
|
|
teri
|
Ok,zdaj me pa že skrbi!Kje pa ste?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 20.10.2006 11:49:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Živjo! Kako ste kaj? vreme je obupno ampak mi se ne damo ane Hvala bogu, da je petek...jst imam danes ful za nardit in tudi jutri, ker imamo rojstno dnevno zabavo in se pripravljam.Moram pogruntat kaj bomo jedli, morm obvezno pospraviti...čakame tooliko dela da se sploh ven ne bom videla ampak bo pa fino potem ko bo vse pripravljeno za žur teri, ja pridejo dnevi sploh v službi,ko bi najraje vse nekam poslal, ko se vsi spravljajo nate in ti gredo na živce...jst si včasih rečem..ma ko jih šljivi in mi gre čez eno uhonot čez drugo pa ven..dostkrat me pa tud prizadane in potem še cel dan tuhtam..ampak se ne splača. se pa učim, da ko pridem domov pustim službo za sabo pa je veliko lažje MIŠEK, kam si pa ti izginila ..sj res, danes je v Dubaju praznik in ti feštaš z domačini al pa se še kr ubadaš s računalnikom ... Si kaj novega izvedela glede novičke ?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 20.10.2006 13:12:31
|
|
|
|
teri
|
Mišek po moje danes ima dosti dela s kontejnerjem ! Uff zdej sem se pa preveč najedla! Je je je ša malo manj kot 3h pa domov in pol 2dni fraj!!!Juhuuuu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.10.2006 18:37:07
|
|
|
|
siskamiska
|
Čao punce, samo da vas malo pozdravim , Kako ste kaj? Vsem pošiljam en velik .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.10.2006 19:25:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Siskamiska tebi en velik hug že danes , lepo da si se javila. Kako pa si ti kaj, kja se zdaj s tabo dogaja. Nekam skrivnostno tiho si . Kaj dobrih novičk Ostalim pa upam, da mi bo uspelo jutri mal več časa najti, da še vas obajamem, napišem nekaj odgovorov, ki sem vam jih dolžna.... te dni niam niti minute časa zase, tolk skočim za računalnik, da samo preverim, če je kaj nujnih mailov.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.10.2006 19:53:46
|
|
|
|
siskamiska
|
Mišek, jst sm že kar luštn napihnjena od hormonov. Zadnje dni me že tolk špika, da se verjetno nekaj dogaja. Bom pa vidla v sredo ko imam UZ. Zjutraj se zbudim tako zabuhka kot da bi ga pila celo noč . Verjetno se mi je začela malo nabirat voda v telesu. sem pa ostala v službi brez računalnika, tako da vas spremljam le še od doma. za vse moje punce............
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 6:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro vsem in en lep sončni pozdravček izpod palme. Poopsie danes je tvoj dan. Kapica je zadnjič tako lepo napisala, zato se pridružujem njenim željam, njenim besedam. Naj se ti v tem letu posveti lučka radosti in veselja ter naj te angelčki spremljajo na vsakem koraku. Zdaj pa še vsem en velik , ki sem ga včeri obljubla in dajmo pridružimo se poopsiejini zabavi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 9:37:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro najprej hvala za čestitke !!! lepo, lepo, da si se spomnila sem mislila, da sem bom mogla kar sama pohvalit in evo pridem na upajmo skupaj in tukaj čestitke, jupi Škoda da niste tukaj imam piškotke, pa sladkorčke pa in bi vse delilia z vami , ker pa ne morem vam pošiljam en veliiik in vsaki kos virtualne tortice . Evo pa jih imam 26 ,ko sem bila majhna sem mislila, da bom imela že 3 otroke in da bom ful stara ,pa ni ne otrok, stara pa tud nisem, ane?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 9:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nekam pozna si danes, najbrž bo krivo sobotno in nedeljsko rajanje . Al pa preveč cukra . Hvala za košček tortice, ti jo vrnem čez kak teden . Men je uspelo v teh dneh kar se da razpakirat, grozno, sem mislila, da bo šlo hitreje kot pa zlaganje v škatle, pa sem se zmotila po dolgi črti. Jutri pa odrineva na dolgo pot na en bolj blagi in nežen safari, tako da moram dans spet vse spakirati za sabo in še v štacuno nabavt hrano in pijačo. Se mi zdi, da bo spet pes najbolj zahteven, saj ga bova vzela kar s sabo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 10:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
joj, sobota je bila res bolj težka ...tolksem bila utrujena, imela sva zabavo doma in je bilo ful super, ampak ob 2h zjutraj sem bila že tolk zaspana in uničena, da sem misla, da bom zaspala kr pred vsemi. Ne zmorem več tolk ponočevat, spila nisem nič, razen ko smo nazdravili ampak v nedeljo sem se pa zbudila čist adijo, kot da bi celo noč tankala, glava bolela, žejna sem bila ful pa NIČ nisem pila in sem včeraj cel dan preležala..groza, sem kot ena stara mamca mah nisem jst za take ja, ja le glej da boš vrnila tortico na safri gresta? a res?hudo ..jst sem bila enkrat v safari parku v avstriji ampak tole kar gresta pa vidva bo pa pomoje prov tko kot je treba jst bi tud šla...me lahko povabiš (lahko je darilo za r.d.)
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 11:42:56
|
|
|
|
teri
|
Poopsie:Vse naj naj.Moja sestra ima danes tudi roj.dan.Eno samo zate. Mišek:jaz bi tudi šla na safari!!!! Pa le lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 12:16:31
|
|
|
|
Anonimen
|
teri, hvala , srček si!In čestitaj svoji sestrici v mojem imenu in ji povej da ima na njalepši dan rojstni dan
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 13:25:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie teri, hvala , srček si!In čestitaj svoji sestrici v mojem imenu in ji povej da ima na njalepši dan rojstni dan v primerjavi z mojim rojstnim dnevom, sem prepričana da ima vsak na svetu res lepši dan za rd kot jaz in še nekaj tistih, ko so isto rojeni kot jaz. zdaj pa uganite kdaj je to poopsi sem še enkrat poslala
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 13:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, sem dobila ...končno kar se pa rojstnih dnevov tiče, je vsak dan lep dan in ni važno ostalo...ti si se takrat rodila in zate je to najlepši dan
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 13:35:53
|
|
|
|
Rosada
|
Popsie vse najbolje!Ja ti ne bom zaželjela nič drugega kot bebu!Neka ti Alah da puno sinova!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 13:36:10
|
|
|
|
teri
|
Mišek bom ugibala kdaj maš roj dan.Mogoče 1.11al pa 1.4?Sem blizu?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 23.10.2006 14:00:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja teri zelo blizu. samo enkrat v življenju sem praznovala na dan svojega RD, ker drugače ni spoštljivo. In zdaj ko sme tu v dubaju, bom spet lahko praznovala na isti dan . Tu namreč ne praznujejo dan mrtvih. Rosada mogoče bom pa jaz od alaha dobila kup sinov, ker sem mu bliže , pa vsak dan slišim molitev.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?