|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 15.10.2006 16:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj kapica, pa si se enkrat razpisala tudi ti. . Ja s poopsie pa sve ornk čvek udarila, sve postali celo popularni , ker sva se znašli na enem drugem forumu, v smilsu, da ta čvek ne paše sem , hvala bogu je moderatorka potrdila, da je pod upamo skupaj dovoljen čvek oz to je čvekarski forum . Zato čvekajte čveke , je dovoljeno . Kapica govora je bilo o le kančeku žensk, ki so čist paf zaradi neuspeha v prvem mesecu in ne tiste, ki so razočarane. Razumljivo je da si razočaran in žalosten, ker ti ni uspelo, tudi jaz sem bila prvi mesec, pa drugi, pa tretji, o pa kako se še teh dni spomnim, pa tudi poopsie je bila. Zato je to čist razumljivo, čudno bi bilo, če ne bi bil nič razočaran in žalosten. Tako, da je bilo govora o bolj hudih in depresivnih primerih, ki so že izven meja normale. Midve sve se kar zastopile kaj mislive in zato tak pogovor, kako si ga pa kdo interpretira, pa ne vem. V glavnem niso vsi za v polje . Zase pa ne vem ali sem močnejša z vsakim neuspehom, ker mene vsak neuspeh bolj potre, vedno huje mi je, pa če glih nič novega ne doživim in četudi točno vem, kaj se mi lahk zgodi. Zato pa tudi počasi razmišljam o koncu postopkov. Vsak drugače doživlja neuspeh, 100 ljudi 100 čudi. Drgač pa najbolje, da poopsie pride dp tebe, da bo še spotoma natrenirala tvojga , saj vidiš kak mucek je njen . Glede mojih obiskov v slo. Zaenkrat so omejeni na 1x do 2x na leto, razen kakih izjem. Če bi bilo več, bi moj dragi lahk delal samo za letalske karte, od življenja pa ne bi imela nič . Ja družina je pomembnejša kot denar, ampak sem sva pršla z 2 namenoma in sicer, da nekaj v življenju doživiva in da si mal kaj prišparava. Mislim, da bojo teh nekaj let naši že zdržali. Sigurno bi pa mal večkrat šla k sestri in strašem, taščo in tasta bi komot lahko izpustila. Najbolj pa mi je hudo po mojem nečaku, ker je v tem času že shodil in že veselo čeblja , jaz pa vse zamudila. Zaradi njega pa se mi velikokrat vsuje plaz solz . No, če pa teta ne pride k njemu, bo pa on pršu k meni , še mal, že odštevam dneve.
|
|
|