|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 14.10.2006 9:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 Poopsie daleč od tega, kar ga ti kiksneš al pa ktera druga , pa jaz seveda tudi, tle gor. Men se ne zdi, da bi bilo na našem forumu kako smotano vprašanje. Mi pa grejo včasih ornk na živce una o testih in ali so ali niso noseči. Pismo saj nisem ciganka, ki bi vedela to vprašanje. Al pa seveda o nosečniških znakih. Jao, jao, jim res želiš, da bi čimprej zanosili, že zaradi tega, ko vidiš kolk nestabilne in živčne so nekatere ženske. Ti dajo občutek, da bojo dobile živčni zlom, če ne bojo v 3 mesecih zanosile. Grozno! Me prav zanima, kdaj smo me postale tako močne, po kolkih mesecih, ali smo že od začetka bile tako močne. ful dobr si tole napisala... Res dobro vprašanje, kdaj smo me postale tako močne????Sej razumem punce, ki si zelo želijo otročka, tako kot me seveda, ampak mislim, da bi se mogle zavedati, da nekatere prehajajo že v obsesijo in to definitivno ni dobro za njo, za partnerja in za spočetje otročka. Taka punca bo težko zanosila, ker so čist čist napsihirane in po moje sploh ne morejo nič več druga mislt in so tko okupirane z idejo o otroku, da si uničujejo živce in življenja. Sej se mi smilijo ampak nekje mora biti meja. Mi smo pa res pogumne, jst sem prov ponosna na vse punce na našem IVF/ICSI..koliko poguma najdemo, koliko volje in optimizma, res ne moreš verjet. Pa smo dale neuspešne IVF/iICSI-je čez pa ni ratalo pa smo še zmeraj vesele, nasmejane in polne optimizma res, kapo dol vsem našim puncam . Dostikrat se ne zavedamo kako smo res močne..dobro saj pridejo trenutki žalosti ampak to so trenutki, ki se končajo. Kaj pa ti misliš, od kje nam moč??
|
|
|