|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 11.10.2006 8:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbrž, bi bilo fer do vas, da vam povem, da z moje strani res ni bilo nobene zamere, ker me ni bilo tolk čas na spregled. Sem vas spremljala, vendar sem podoživljala veliko čustveno krizo. Najprej se mi je seveda prikazala v vsem svojem sijaju in bolečinah, ki nikoli niso bile tako hude. Sem že pomislila na SS (glede na 6 dnevno zamujanje). Potem pa žalostne zgodbe o OBMP. Žalostne so, ko vidiš kako pupe trpijo 14 dni in čakajo na , pa se vse izjalovi. Jaz sem dala 3 postopke skoz, pa nikoli nisem doživela vaših zgodb, ker nikoli nisem pršla do ET. Kar panika me zagrabi ko pomislim da je za mano kar lepo število postopkov, pa noben ET, koliko jih bo še šlo skoz brez ET in bog ne daj, da ko enkrat pridem do ET, da se mi bo pa ponavljala vaša zgodba. Pika in teira vidve sta upanje, da se tudi v prvo lahk zgodi. Zakaj ni več takih srečnic? Predvčerajšnjim pa spet druga zgodba. Vročina in klima sta me tako zdelale, da sem dobila zatečeno grlo in sem se celo noč dušila in mislila da ne dobim dovolj zraka. Neprespana noč, zjutraj pa je še moj dragi odpeketal v AVT in SLO, brez mene . Zatečeno grlo se je včeri nadaljevalo, zraven še curki iz nosa in kihanje, no popoldan, da mi slučajno ne bi bilo preveč fajn, pa še želodec. Zvilo me je ko in sem 5 ur preživela na sekretu . Kar ni popustilo. Ponoči pa kriza, hvala bogu ne s sekretom in želodcem, ampak s pesom. Ne vem kaj mu je bilo, ampak je celo noč renčal in lajal ko zmešan. Ne vem ali je njega bilo bolj strah ko mene (možeka ni) ali pa me je samo čuval. Če je mož doma pol lepo spi in je tih, ko pa njega ni, pa zmeri mal laja, ampak včeri se mu je zmešalo. Sem že jaz panična ratala. Dans grem s pipcem spat. pa še kave si ne upam spit, da ne bi spet bilo kako laufanje
|
|
|