|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
10.10.2006 13:02:34   
Anonimen
Feburarja si bila nazadnje?...uh ti pa dolgo zdržiš..jst nebiuser posted image
Glede mraza ti pa težko povem realno oceno, ker mene skoz zebeuser posted image , jst sem si pisarno zaprla, vključial gretje in sem k kak povh notr zabubjena in se grejemuser posted image ...se mi kar drema tko je prijetno pa ful ma delauser posted image

MMMMM..kostanj, jst bi ga tuduser posted image user posted image user posted image Zakaj si pa na dieti??user posted image ..

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
10.10.2006 13:13:51   
Saša27
Zakaj nisem toliko časa šla v postopek? Zato ker smo imeli doma dve osebi z težko boleznijo, pa so obe rabile veliko pomoči, tudi fizične, zato pa si nisem mogla privoščiti bolniške.
Na dieti sem pa zato, ker imam nekaj kilogamčkov preveč user posted image , pa sem se odločila za tisto "ta dolgo" 90 dnevno dieto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 977
10.10.2006 13:28:07   
Anonimen
Saška upam, da sta zdaj ti dve osebi iz tvoje družine dobrouser posted image

No, če si se odločial za dieto te podpiram in upam, da je zdrava dietauser posted image user posted image Da se nebi stradla slučajno!!
Pa kaj najredi za telo..pojdi tečt, ali pa na kolo, sprehodi..zdejle je še tolk luštno vreme, da ga lahko izkoristiš.

Jst sem imlea do 15 leta probleme z kg. Pa v naši družini nihče ni bil močan, tudi kot majčkena do 7 leta sem bila suhica potem sem pa kr naenkrat ratala ogromna in sem iz 8. razreda v 1. letnik shujšala z 22 kguser posted image user posted image Bravo jstuser posted image ..ampak sem res zdravo jedla in se ful ukvarjala s športom, mi je oči pomagal, ker je čist utrgan športnik ...uapm, da ti uspe..držim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
10.10.2006 13:42:59   
Saša27
Ena od teh oseb je umrla user posted image , druga pa se bori z boleznijo, je pa veliko boljše.user posted image

Jaz sem imela od kar pomnim probleme s kilogrami, pol pa mi je pred tremi let uspelo spraviti dol 60 kg, zdej pa bi jih rada še en par, pol bom pa happy.
Sicer nisem zelo aktivna, kar se tiče hoje in teka v naravi, sem pa vsak večer na fitnesu, z mojim dragim sva si uredila fitnes sobico, pa sva vsak večer aktivna v njej, mal glasbe, kak dolgi pogovor, pa minevajo urice, pa kalorije grejo dol, super kombinacija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
10.10.2006 13:52:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image , moje sožalje Saša.

To je pa d best kombinacija...sej sem ti hotla napisat, da rabiš motivatorja in če je dragi zraven pol je pa sploh superuser posted image ..mislim to sta si pa res super uredila.
Tkole na tvoj način je pa luštn kilogramčke izgubljat ja...ampak iz najinih pogovorov skupaj, pa vsa prepotena..mislim da bi se končala nekako takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če veš kaj mislimuser posted image ...super telovadba, ni kajuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
10.10.2006 14:01:26   
Saša27
Pa saj se pri nama tudi večinoma tako konča user posted image  , zato pa pravim, da se veselim večerov ko greva z dragim v fitnes, pol pa sva še sama v hiši, naprej pa sama sklepaj....

Kako pa kaj s tvojim šefom? A si že uredila pogodbo, ali ti je povedal kako in kaj naprej??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
10.10.2006 14:11:56   
Anonimen
dobr sta si tole vidva porihtalauser posted image user posted image bravouser posted image

No, jst pa še nič ne vem..je že 10  dni okrog in pač nihče ne misli, da bi mi moral kaj sporočiti. Sem ga ravnokar hotla vprašat kaj se dogaja..pa mi je tolk bedno spraševat take stvari, ker ti dajo občutek, kot da ful težiš in kr neki..prov zoprno mi je kr moram prosit..
Kakorkoli iščem novo službo...kaj mi pa drugega preostane?user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
10.10.2006 14:16:53   
Saša27
Se bo vse uredilo boš videla, čez nekaj let, ko boš v službi na pislani mizi gledala sliko tvojega user posted image , se boš samo zasmejala in sploh ne boš pomislila na slabe stvari, ki so se ti zgodile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
10.10.2006 14:21:36   
Anonimen
Saša to si pa tako lepo napisala...user posted image user posted image

Hvala bogu, da je življenje tako, da se ti lahko zgodi še ne vem koliko groznih stvari, se zmeraj poberemo in pozabimo in se spominjamo samo lepih dogodkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
10.10.2006 14:35:45   
Saša27
Točno tako Poopsie, z optimizmom naprej!!!

Vsem puncam želim še naprej lep dan, grem počasi domov, da se malo ogrejem in stisnem pri mojem možeku, se jutri pišemo.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
10.10.2006 14:48:29   
Anonimen
user posted image Saša tudi tebi lep sončen dan, uživaj z možekom, razvajajta se pa se jutri slišimo.

pozdravček.

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 986
11.10.2006 7:05:50   
Saša27
Dobro jutro punce, kako ste v tem meglenem in mrzlem jutru??
Mene spet zebe, pa čeprav sem danes čist zimsko oblečena, ni velik manjkalo, da nisem bunde obleklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 987
11.10.2006 7:17:21   
siskamiska
Dobro jutro,

tudi od mene en lep boleči pozdrav. Me tako boli glava že 3 dni da komaj pokonci stojim. Učeraj sem bila čisto boga v službi, tako da sem se odločila, da če se bo to danes ponovilo, da grem domov.

Kako ste pa kej ostale?

Saša 27 pošiljam ti en termoforček in eno vročo user posted image  da te pogreje in zbudi.

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 988
11.10.2006 7:21:50   
Niovi
Dr*jutr punce user posted image  a še spite? user posted image
Sem že nazaj od Reškota, se ni mogel zadržat in mi je takoj eno špikico dal, danes sem dobila Stop injekcijo. Jemala sem po 1/2 tbl klomifena in pridelala 5 ali 6 foliklov, grem pa itaq po svoje 3 Eskime user posted image user posted image user posted image  ki me čakajo.
Ko sem se ulegla na mizo me je kar malce stisnilo, ker sem podoživela punkcijo....upam, da mi več ne bo potrebno...
Saša, jaz sem imela kar bundo danes zjutraj.
user posted image  vsem

< Sporočilo je popravil Niovi -- 11.10.2006 7:23:15 >

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 989
11.10.2006 7:24:45   
Saša27
Niovi pametna punca glede bundeuser posted image .
A če maš eskimkote tudi dobiš stop inekcijo?
Siskamiska, hvala za termofor, me je pogrel, kavica je pa tudi prijala, hvala ti user posted image

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 990
11.10.2006 7:25:42   
Liya
Tudi od mene dobro jutro,pa saj bo čez par uric boljš.Bo posijal sonček in bo toplo.
No za vse vas pa eno velikouser posted image da ne boste zaspale.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 991
11.10.2006 7:40:16   
Anonimen
halo pupike. kako ste kaj. Sem vas kar pogrešala user posted image
vidim, da že pridno kofetkate in čvekate. Lepo, lepo

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
11.10.2006 7:44:20   
Sulfinija
Jutro!

Preden odidem na tern sem vas vse lepo prečikala in vam javim,da je danes moj 28.dan od prejšnje user posted image  in je še ni,niti izcedka dobro kaže,joj da bi le tkole ostalo no.Še dva dni grem spat pol pa delat test.Držite pesti,da nama je tokrat ratalo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
11.10.2006 7:45:03   
Saša27
O Mišek user posted image user posted image , kako si? Sigurno imate v Dubaju vroče in suho vreme, a ne? Mi pa tako nasprotje, ti kr mal zavidam toplotouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
11.10.2006 7:46:28   
Saša27
Mojcika, pestke so stisnjene zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 995
11.10.2006 7:55:47   
Anonimen
Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti še zmeri in še naprej.

Saša, ja pr na sje res sončno, vroče, suho, vetrovno, vendar je ta vetre, kot, da bi ti s fenom pihal v glavo. Občasno je 32 stopinj, po pa pride dan ko je spet 40.

Poopsie se ti je že vlilo ali še čakašuser posted image . Kkao pa kažejo nove službe? še ta najboljša bi bila maminauser posted image službauser posted image . Upam da novembra nastopiš v to službo.

Niovi user posted image za špikico in pridno grej svoje eskimčke.

Estera naj ti čim prej mine čas, da se puncam pridružiš, pa da boš videla kako fajn se je fiksat in snifat. Odvisno kako drogo boš doblauser posted image .

Pika user posted image user posted image za user posted image , zdaj jih pa čuvaj vseh 9 mesecevuser posted image . Pa ne pozabi na nas, ko se boš preselila na drug forum. Prid nas mal pogedat, za vzpodbudo

Karmen, kje je naša karmenuser posted image . samo enkrat bo pršla na obisk in bo rekla, punce jaz pa sem srečkauser posted image . user posted image user posted image Pr na sv prekmurju bi rekli: "naj boug da toj rejči hasek"

Vsem ostalim čestitke, velik sreče, mirne dni, velik sončka in čimprej en velik sonček v bušijauser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
11.10.2006 7:59:17   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Pr na sv prekmurju bi rekli: "naj boug da toj rejči hasek"

user posted image  Sem morala dvakrat prebrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 997
11.10.2006 8:13:52   
Anonimen
Najbrž, bi bilo fer do vas, da vam povem, da z moje strani res ni bilo nobene zamere, ker me ni bilo tolk čas na spregled. Sem vas spremljala, vendar sem podoživljala veliko čustveno krizo. Najprej se mi je seveda prikazala user posted image v vsem svojem sijaju in bolečinah, ki nikoli niso bile tako hude. Sem že pomislila na SS (glede na 6 dnevno zamujanje). Potem pa žalostne zgodbe o OBMP. Žalostne so, ko vidiš kako pupe trpijo 14 dni in čakajo na user posted image , pa se vse izjalovi. Jaz sem dala 3 postopke skoz, pa nikoli nisem doživela vaših zgodb, ker nikoli nisem pršla do ET. Kar panika me zagrabi ko pomislim da je za mano kar lepo število postopkov, pa noben ET, koliko jih bo še šlo skoz brez ET in bog ne daj, da ko enkrat pridem do ET, da se mi bo pa ponavljala vaša zgodba. Pika in teira vidve sta upanje, da se tudi v prvo lahk zgodi. Zakaj ni več takih srečnic?

Predvčerajšnjim pa spet druga zgodba. Vročina in klima sta me tako zdelale, da sem dobila zatečeno grlo in sem se celo noč dušila in mislila da ne dobim dovolj zraka. Neprespana noč, zjutraj pa je še moj dragi odpeketal v AVT in SLO, brez meneuser posted image .  Zatečeno grlo se je včeri nadaljevalo, zraven še curki iz nosa in kihanje, no popoldan, da mi slučajno ne bi bilo preveč fajn, pa še želodec. Zvilo me je ko user posted image in sem 5 ur preživela na sekretuuser posted image . Kar ni popustilo. Ponoči pa kriza, hvala bogu ne s sekretom in želodcem, ampak s pesom. Ne vem kaj mu je bilo, ampak je celo noč renčal in lajal ko zmešan. Ne vem ali je njega bilo bolj strah ko mene (možeka ni) ali pa me je samo čuval. Če je mož doma pol lepo spi in je tih, ko pa njega ni, pa zmeri mal laja, ampak včeri se mu je zmešalo. Sem že jaz panična ratala. Dans grem s pipcem spat. user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kave si ne upam spit, da ne bi spet bilo kako laufanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 998
11.10.2006 8:14:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13

Pr na sv prekmurju bi rekli: "naj boug da toj rejči hasek"

user posted image  Sem morala dvakrat prebrati.

sam da ti je potegnilo

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 999
11.10.2006 8:20:21   
Saša27
O Mišek, ti pa res preživljaš hudo krizo v dalnem Dubaju, ti pošiljam en močan user posted image , da ti ne bo tako hudo. A si kakšno čudno virozo staknila al kaj? Al pa ti je bilo tako hudo, ko je tvoj najdražji odšel brez tebe. Pa saj se bo hitro vrnil, pol se pa boš stiskala in cartala.user posted image

Mi je hudo zaradi user posted image , vem kako ti je, je meni tudi poleti zamujala 10 dni, sem bila že čist srečna, pa čeprav je G rekel, da niti pod razno ne morem zanositi po naravni poti, pol pa se prikaže in je vsega veselja konec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?