|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 10.10.2006 11:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro bejbike ! pika, od kje črpam energijo? od vas, vseh ostalih punc, ki me spodbujate, mislite name in mi držite pestke...taki sončki, kot ste ve mi dajte upanje in veselje, voljo da se znova borim. V bistvu ste ve moj vir energije Pa seveda ogormna želja po in hvala bogu za mojega , ki je neke vrste moj angel, ki me vedno potegne iz tiste črne luknje, ko mi je težko Pri Rešu sem imela eskimčke in zaradi tega sem bila tako žalostna, ker ni useplo niti z eskimi. Tako da grem zdej novebra v 2. IVF...včeraj sem še mislila, da ne bom mislila na to ampak zdej se pa sšet kar veselim... Hvala za podporo draga pika Niovi tako se govori Gremo naprej, s polno paro, brez zavor in brez slabih in črnih misli. Madona no, jst se ne dam kar takole..no way...v življenju se je treba za določene stavri borit in jst sem fighter do konca !!! siskamiska: tele pikapolonice bom shranila in močno držala ob sebi, da ne odletijo Hvala za objemček, ki ti ga pošiljam nazaj in upam, da tvoja izgine za polnih 9 mesecev, pokaži ji roge in jst držim petke, da jo odženeš Utrujena si od vsega..malo živčki, napetost, negotovost kaj te čaka pa seveda Suprefact...čisto normalno. Jst sem bila vesč as zaspana tako, da so to običajni stranski učinki od vsega tega. Držim pesti Andy bravo zate Sedaj pa uživaj v trenutkih, ki so neprecenljivi in lepo čuvaj svojega in poročaj same lepe novičke,kako raste, kako brca...bravo, puca Saška, what's up ..Kako si? Vidim da si neučakana Kolkr je ta IVF naporen je pa občutek, da se nekaj dogaja tako lep, da ga nebi nikoli izpustil. To doživetje, ko spremljaš svoje foliklčke, ki rastejo....nekaj novega in lepega..Upam, da boš pridelala čim več foliklčkov polnih jajčk in potem so on...ne bom prehitevala situacije...Step by step
|
|
|