|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
9.10.2006 12:54:18   
Anonimen
Saškauser posted image user posted image sem res vesela, da sem nazaj...Pismo sem vas ISKRENO pogrešala!!!
Prosim da takoj nehaš takole pisat, ker te bom kr malo za ušesauser posted image ...ne razmišljaj tako draga Saška...ne boš rabila tolažbe...Rabila boš prijateljice,ki se bodo s teboj veselile, ok?user posted image  Bodi optimistična in upaj, bodi veselauser posted image
Življenje je lepo.user posted image

Kaj se pa s teboj dogaja?Kako daleč si?

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
9.10.2006 13:06:06   
Anonimen
Romana, hvalauser posted image

Bety!!! Sem prebirala tovje poste in videla, da si močno mislila name in držala pesti...hvala, resuser posted image user posted image Nisva imeli priložnosti, da bi si kaj veliko povedali ampak vseeno hočem, da veš, da mi je tovja podpora veliko pomenila..tako kot podpora Maze, Saške, šiškemiške, Sisy, Estere, Niovi, Teire in MIŠEK13 in vseh ostalih puncuser posted image .

Zelo zelo mi je hudo, ko prebiram da tudi tebi tokrat ni uspelo...vzemi si čas tako kot sem si ga jaz...izjokaj bolečino potem pa pogumno naprej draga Betyuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
9.10.2006 13:10:28   
Saša27
O Poopsie, jaz sem pa zdaj v fazi "valjenja"user posted image foliklov, v petek pa bom videla če sem bila pridna kokoška, pol pa itak sama veš kaj slediuser posted image , PUNKCIJA, in če bo vse po sreči bom tudi jaz enkrat videla, občutila, kako je imeti eskimčke na čakanjuuser posted image
Ej Poopsika res te je fajn brati, ne vem pa kaj smo se Mišeku zamerile, da nas nič več ne obiščeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 953
9.10.2006 13:16:02   
Liya
O Poopsie,ja pa saj to ni res?Kaj se dogaja za hudiča,jaz pa tko pestke take močne držala....user posted image
Vsak dan sem bila v mislih s tabo zdaj pa mi je kar solzica spolzela...Pa saj bo,enkrat bo...
Kdaj pa imaš nov postopek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
9.10.2006 13:16:26   
Anonimen
Zdej si prava kokicauser posted image ...Upam, da pridno rediš in greješ svoje foliklčke, da bodo zrastli v velike folikle in da bo notri polno jajčec in upajmo, da ne boš rabila čakati na eskimeuser posted image user posted image

Saša, jst verjamem da MIŠEK ni nikomur nič zamerila...In če tako mislimo o njej potem jo nehote užalimo...Pustimo času čas...jo pa pogrešam tudi jst..močnouser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 955
9.10.2006 13:19:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estera76

O Poopsie,ja pa saj to ni res?Kaj se dogaja za hudiča,jaz pa tko pestke take močne držala....user posted image
Vsak dan sem bila v mislih s tabo zdaj pa mi je kar solzica spolzela...Pa saj bo,enkrat bo...
Kdaj pa imaš nov postopek?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estera hvala za pestke in obriši solzico. Moji srčki pač še niso bili pripravljeni za življenje in tako zdaj gledam na vse..ni bilo prav in bolje je tako.
Sem dosti bolje user posted image

Nov postopek imam že novembra do takrat bom pa samo uživala in čim manj razmišljala o vsem tem. Se veselim prihodnostiuser posted image

Pa pri tebi, kaj novega??

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
9.10.2006 13:19:34   
Liya
Maza nisem se še odločila za samoplačniško.Če bi vedela da je vse tko zakomplicirano bi se že zdavnaj.
Bom videla kdaj dobim pošto,tam nekje do konca meseca bom počakal potem pa grem do Reškota,pa naj naredi kar mora.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 957
9.10.2006 13:30:19   
Anonimen
A ti čakaš na pošto??user posted image Revica..upam, da bo čimprej doma pri tebi..koliko časa pa čakaŠ?

Meni se je v petek zgodila ful hecna stvar. Mami me pokliče da sem dobila iz Ljubljane pošto, da so pregledali paprije in da naj pokličem za številko...Dobila sem pošto s konzilija in nisem mogla verjet. Ko sem šla v samoplačniški postopek sem čisto pozabila, da sem  istočasno čakala na Konzilij. V bistvu sploh nisem vedela, da so moje papirje že poslali..sem mislila, da se bova z Dr. Drobničem zmenila to drug teden, ko imam pregled pri njemu...Očitno sem narobe razumela in tako sem dobila odgovor s Konzilija...Rabili so 4 mesece...a si tudi ti toliko čakala, Estera??

(odgovor članu Liya)
  Neposredna povezava do sporočila: 958
9.10.2006 16:06:18   
pika79
Poopsi in Bety zelo zelo mi je hudo, držim pesti da bi že takoj v naslednjem postopku ratalo,

Tudi vsem ostalim želim da vam čim prej uspe.

Zame je bil že sam postopek naporen, sicer je sedaj vse poplačano in sem slabo takoj pozabila ampak se  spomnem občutkov, ki sem jih vmes doživljala, vse ste prave junakinje in borke, za svoje user posted image user posted image , ,...

pozdravček vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 959
9.10.2006 17:33:32   
Anonimen
pika, hvalabogu zate, da nam še ostaja upanjeuser posted image user posted image user posted image
ti si dokaz, da se je vredno boriti in da nas na koncu čaka nekaj najlepšega na svetu. našiuser posted image user posted image
pika ti pa se čuvaj in uživaj v sladkihuser posted image

BRAVO zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 960
9.10.2006 19:30:56   
pika79
Joj, ej ti poopsi si carica, kje najdeš vso to energijo,...,

Ja meni je uspelo v prvem ICSI postopku in sem vsak dan bolj srečna,...

Močno močno držim pesti za vse, res vam želim da pridete čim prej za mano, ker še vedno ne razumem zakaj nekaterim ni namenjeno, to me resno jezi,..., nihče si ne zasluži tega kar ve doživljate (no jaz sem imela gromozansko srečo, kot da je nekdo nad mano, ki mi vedno prinese srečo),...

Bravo, vsak postopek je nov napor, in bodite pogumne še naprej,

Poopsi, res mi je hudo zate, ker pa si mlada upam, da ti bi čim prej uspelo,..a imaš še kakšnega zmrznjenčka pri Rešu?

Jaz imam drugi teden že prvi UZ in že komaj čakam, ker še vedno čisto ne verjamem, (še dobro, da mi je včasih sredi dneva ali pa zvečer slabo, tako vsaj vem, da gre zares), in kar se tiče prsi si imela prav Poopsi, res so bolj občutljive bradavice in te ne bolijo cele prsi kot je to pri M ali ovulaciji,..

Srečno, Srečno, srečno in držim pesti da čim prej uspe,..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 961
9.10.2006 19:39:13   
Niovi
Poopsika user posted image user posted image user posted image  
Fino te je videti spet med nami. In nekako vse vemo kako si se počutila user posted image  user posted image  
Ampak.....user posted image user posted image user posted image user posted image  gremo naprej in pokažimo user posted image  vsemu slabemu.

Punce vsem user posted image

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 962
9.10.2006 19:48:57   
siskamiska
Poopsie in Bety: žal mi je za vaju, res sem si želela da bi vama uspelo. En velik user posted image vama pošiljam in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naslednjič.

Saša27: še malo pa bomo videli jesenski pridelekuser posted image user posted image . Se že veselimuser posted image user posted image

Mišek 13 se nam je skriluser posted image . Le kje je naša navihanka?

Jaz sem pa dobila user posted image , upam da je to zadnja za letos in da bo naslednja šele konec leta 2007. Sj veste, šparat je treba, vložki so dragiuser posted image user posted image .
Tolk sem utrujena, sploh se ne morem spočiti. A mislite da je to posledica suprefactauser posted image

Lep večer še naprej

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 963
10.10.2006 7:03:25   
Saša27
Dobro jutro pupike!
Siskamiska, mal tudi naredi svoje suprefact, pol ko pa ša kaj zraven dobiš (GonalF), pol pa je stvar še bolj utrujajoča, jaz bi cele dneve kr spala, zvečer grem spat ob 20, zjutraj se zbudim zaspanauser posted image , še mal pa bo konec vsega, pol pa bolniška 5 dni po punkciji, pa še 14 dni po ET, upam, da se bom končno mal naspala.
Kdaj pa imaš prvi UZ, predvidevam da v kratkem, glede na to da praviš da je prišla user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 964
10.10.2006 8:24:48   
Andy29
Punce, spremljam vaše zgodbe in za vsako držim pesti! Tudi sama sem bila v tej koži in sedaj vem, da se je splačalo!
Včeraj smo bili na prvem UZ in po polnih šestih tednih našemu user posted image  bije srček in je podoben malemu paglavcu. Reš je bil zadovovljen. Naj bo to vzpodbuda za vse vas v postopkih,
lp Andy in user posted image

PDP 1.6.206

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 965
10.10.2006 8:31:10   
Sulfinija
Andy!

Kaj sem jaz zamudila jaz zi iz srca čestitam pa sploh nisem vedela,da si srečka user posted image .Pridno božaj bušija.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 966
10.10.2006 8:32:54   
tejčika9
Dobro jutro punce.
Andi čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obračam se na vas ker vem da ste polne izkušenj.
Jst sem še bolj na začetku, čakam na pošto za iui. Kok časa ste čakale na pošto za iui (v Ljubljani)
Hvala pa še naprej bodte tok pogumne ker bo za vse enkrat posijalo sonce
Super ste
ČAVČI

(odgovor članu Andy29)
Neposredna povezava do sporočila: 967
10.10.2006 8:56:20   
siskamiska
Saša27, UZ mam 16.10, to je v ponedeljek. Komaj čakam, da vidim kako mi gre. A se že kaj vidi na prvem UZ ali je to samo kr tako?
Ni mi čisto jasno kakšno funkcijo ima suprefact zdejuser posted image

lep delovni dan vam želimuser posted image user posted image .
Andy čestitke za user posted image .

(odgovor članu tejčika9)
Neposredna povezava do sporočila: 968
10.10.2006 9:16:57   
Saša27
Tudi jaz točno ne vem kakšen učinek ima suprefact. Na prvem UZ se še nič ne vidi, nič foliklov ali kaj, saj pri meni ni bilo nič omenjenega, na drugem UZ-ju po 9 dneh GonalaF, pa bi se moralo kaj videti. Jaz imam UZ v petek, mogoče bom tudi v ponedeljek tam, pa se vidiva.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.10.2006 11:18:46   
Anonimen
KU-KU punce. Prinašam vam kavico, mogoče boste pol mal več čvekale.user posted image
Aja še to, nobene zamere z moje strani, le mala oz. velika čustvena kriza. Danes pa še user posted image .  Pa še moj user posted image je šel domov v slo, brez meneuser posted image .  

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 970
10.10.2006 11:48:52   
Anonimen
Jutro bejbikeuser posted image !

pika, od kje črpam energijo?user posted image od vas, vseh ostalih punc, ki me spodbujate, mislite name in mi držite pestke...taki sončki, kot ste ve mi dajte upanje in veselje, voljo da se znova borim. V bistvu ste ve moj vir energijeuser posted image user posted image Pa seveda ogormna želja po user posted image  in hvala bogu za mojega user posted image , ki je neke vrste moj angel, ki me vedno potegne iz tiste črne luknje, ko mi je težkouser posted image
Pri Rešu sem imela eskimčke in zaradi tega sem bila tako žalostna, ker ni useplo niti z eskimi.
Tako da grem zdej novebra v 2. IVF...včeraj sem še mislila, da ne bom mislila na to ampak zdej se pa sšet kar veselim...
Hvala za podporo draga pikauser posted image

Niovi tako se govoriuser posted image user posted image user posted image Gremo naprej, s polno paro, brez zavor in brez slabih in črnih misli. Madona no, jst se ne dam kar takole..no way...v življenju se je treba za določene stavri borit in jst sem fighter do koncauser posted image !!!

siskamiska: tele pikapolonice bom shranila in močno držala ob sebi, da ne odletijouser posted image Hvala za objemček, ki ti ga pošiljam nazaj in upam, da tvojauser posted image  izgine za polnih 9 mesecev, pokaži ji roge in jst držim petke, da jo odženešuser posted image
Utrujena si od vsega..malo živčki, napetost, negotovost kaj te čaka pa seveda Suprefact...čisto normalno. Jst sem bila vesč as zaspana tako, da so to običajni stranski učinki od vsega tega.
Držim pestiuser posted image

Andy bravo zateuser posted image user posted image Sedaj pa uživaj v trenutkih, ki so neprecenljivi in lepo čuvaj svojegauser posted image  in poročaj same lepe novičke,kako raste, kako brca...bravo, pucauser posted image

Saška, what's upuser posted image ..Kako si? Vidim da si neučakanauser posted image user posted image Kolkr je ta IVF naporen je pa občutek, da se nekaj dogaja tako  lep, da ga nebi nikoli izpustil. To doživetje, ko spremljaš svoje foliklčke, ki rastejo....nekaj novega in lepega..Upam, da boš pridelala čim več foliklčkov polnih jajčk in potem so on...ne bom prehitevala situacije...Step by stepuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
10.10.2006 11:52:01   
Anonimen
MIŠEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse kar sem lahko sem pritisnila, ker sem te tolk veselauser posted image !!!
Hvala za kavico, jo prov rabimuser posted image user posted image Sem vedela, da nam jo boš ponudila,ker sem si jo ravnokar šla skuhat in potem tvoj post..čutila semuser posted image

Bravo, da je kriza minila in zdej si spet med nami..boš vidla kako bodo punce veseleuser posted image

A si bolna? Pa sama doma...revicauser posted image ...tole še dokončam pa se usedem na letalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 972
10.10.2006 12:21:23   
Saša27
O Mišek naš, kako sem te pogrešala, pa tudi naše čvek partije, sej vas čist razumem punce, da vedno pa le nimate čas viseti na forumu a ne????
Poopsie, hvala ker misliš name, je pa res, da je veliko bolje zdaj, ko se nekaj dogaja, hitreje mine časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.10.2006 12:28:04   
Anonimen
Saša sej to je to...ko se nekaj dogaja ti je lažje in lažje čakaš na punkcijo in potem na ET...samo, da se premika pa ležje dihamo ane?user posted image
Meni kar paše zdjle malo pavze, čeprov komaj čakam, da začnem...smešno user posted image

Kje ste pa zdej čveke...?

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
10.10.2006 12:41:19   
Saša27
Ja maš čist prav, pa čeprav nebi hotela misliti na postopek, me špikanje v jajčnikih venomer opomilnja, da se pa vendarle nekaj dogaja. Je tudi meni pasalo malo pavze od februarja ko sem bila zadnjič v postopku, zdaj pa se vse tako noro hitro dogaja.
A katero tudi zebe, mene že celi dan trese, če bi bila sama v pisarni, bi si pečko prižgala, komaj čakam, da grem domov, da si nadenem termo nogavice, pa topel pulover, da me malo ogrejeuser posted image .
Kaj pa v kostanj greste kaj, se mi pa pošteno lušta, samo ga ne smem, sem na dietiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?