Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 8:58:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Meša, kteri se pa ne meša. Vsem ki so v tem zosu, razen meni, ki še nisem bila nikoli tako daleč. Zdaj mi zamuja, ampak se je že zgodilo, da mi je zamujala, pa je vseen pršla. Če je še 3 dni ne bo, pol bom pa naredila test še jaz, ker potem vem, da še isti dan pride. Že sem 100 testov naredila v preteklosti in še zmeri mi je pol na isti dan pršla. Kot zakleto, ne morš verjet, res je ena hudičeva hudička .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, to bi pa bila nagrada, za vsa leta truda..da bi zanosila naravno Kako ti privoščim Držala bom take močne psti, pa če mi kar roke odpadejo za srečo!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:09:33
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, jutro!!! Preden priden do računalnika in ti odgovorim, me že druge prehitijo in vse izvem iz postov. V glavnem, vidim, da si ok. Testa nisi šla delat. Še naprej ti stiskam Hvala, ker si mislila name - se pa priporočam še naprej. Nobena mi še ni odgovorila na moja vprašanja, a bi bila tolk dobra, pa bi mi ti, ker vem, da si to dala skozi??? Prosim!!! Kaj je novega v zvezi s službo?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie ne mi zamert, če jaz te pikepoke shranim za moj prvi tujinski ICSI, prav. Moja tetka bo že pršla, sma rabi mal časa, mal s eboji druge kulture, drugega vremena itd, itd, zato se še mal skriva. Je ful sramežljiva važička. Treba ji je dati čas, pol se bo pa spet šopirila ko kak pav
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj si pa vprašala maza
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja reškota poklicati pa ti bo on reku do kdaj jemat prometrij. Včasih dokler s eti ne vlije, ampak včasih prometrij sploh ne pusti, da se ti vlije, zato ga moraš že prej nehat. Najboljš ti bo on povedal, ker ga itak moraš poklicat in povedat, kaj s eje zgodilo, on ti bo pa razložu kako naprej.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:18:58
|
|
|
|
Ayolinca
|
Mišek, hvala za info. Verjeten pa moram počakati dan za test, pa ga šele potem poklicati al kako? Mal mi je kriza, da me ne nap...... .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza, sorči ..sploh nisem videla Prometrium sem jemala dokler se mi ni vlila . mislim da bom šla test delat ko imam malico..a sem usekana al kva
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Lej lepo mu poveš kaj se ti dogaja, mogoče bi bilo dobr tudi test naredit in mu povedat, da je negativen( upajmo, da bo pozitiven in boš skakala do stropa, mogoče boš sše skočila do mene ).Če te bo pa nadrl, boš pa požrla njegove besede
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Za malco mal krvi dala, mal spila . Nič, če rabiš mal poguma, evo ti ga, jaz ti ga z avionom pošiljam
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh ne morem dihat , če samo pomislim, da grem tja kri dat...bom kr ,pol bom pa rezultat zvedla bom pa ... Maza ti ga kar pokliči..veš kolkrat sem ga jst sej je navajen, tud lče je bolj osoren, ne se sekirat..tak je MIŠEK, še rabim poguma
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:35:21
|
|
|
|
teira
|
Tudi jaz vam držim tako močne da že ne morem stegnt rok . Komaj čakam, da sporočite vesele novičke. Mislim na vas in vam pošiljam en kup . Srečno, pa, pa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:40:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko zagledam teirino ime, mi srček kar poskoči, ker vem, da bo spet kake vesele novičke prnesla in ker ji je uspelo je sinonom za uspeh. Bravo teira, mal večkrat se nam jav, ker potem takoj pogum in optimizem dobimo. evo poopsie , zdaj ap dost, ker ne mislim še en avion pošiljat, to stane
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:41:43
|
|
|
|
Ayolinca
|
Poopsie, za !!!!! Kam si pa klicala Reškota? Na mobi al v ordinacijo?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Če kličeš v ordinacijo, te itak ona veže k njemu, lahk pa na mobi
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:46:58
|
|
|
|
Ayolinca
|
Ja, madonca, Mišek, kako naj bo po tem vsem test pozitiven??? Meni se zdi, da ti je dubajsko sonce naškodilo!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 9:48:49
|
|
|
|
teira
|
Mišek žal mi je da se javim tako poredko, ampak sem na novem delovnem mestu in sem zaposlena 100/h. Skozi mislim na vas. Držim pesti za vse!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 10:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Maza jst ga skoz na mobi kličem , če ga pa ne dobim me pa nazaj pokliče..res je đek teira tebe sem tudi jst tako zelo vesela !!!Ti si res sonček in hvala ti za vse, res! MIŠEK, nočem da bi te preveč stalo...tko, da ti kar šparaj, packa
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 10:47:03
|
|
|
|
Anonimen
|
no punce..jst sem se odločila, da grem...čez 15 min... prosim mislite name!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 10:54:07
|
|
|
|
Ayolinca
|
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 11:01:25
|
|
|
|
teira
|
SREČNO POOPSIE!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 11:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
maza srce mi bije kot ponorelo..ampak morem to narest zase.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 11:03:44
|
|
|
|
Anonimen
|
teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 11:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
POOPSIE s tabo smo . Držim petsi fige, smokve, buče, miške,vse kar je potrebno za tvoj pogum in srečen razplet.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 11:44:37
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie no punce..jst sem se odločila, da grem...čez 15 min... prosim mislite name! ŠE JAZ: DRŽIM PESTI NUJNO JAVI REZULTAT!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?