|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 3.10.2006 6:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety Hmmmmmmmmmmm..... Kako je punce??? Imate ogromno vprašanj, vidim....Če nekdo želi delat test, lahko ga naredi, zakaj ne.... ....Če bo pozitiven, nas bo vprašal, ali je rezultat ta pravi....in če je negativen, dobimo zopet vprašanje, ali je test delam prezgodaj....in oseba bo z našimi odgovori veliko bolj pomirjena, kot da ji prepovedujemo delati teste.... Lej bety, tle ne gre za prepoved. Če bi punca hotela delati test, bi ga naredila, brez vpašanja, lahko tudi z vprašanjem, sam bi ga naredila ne glede na naše besede. Tu gre za spodbudo. Ker se poznamo, čeprav virtualno, lahko vidmo, da punca ve, da ne sme oz da noče delat še testa, čeprav prsti srbijo. Mi jo z besedami držimo nazaj in ji pomagamo da ne bo delala testa. Če pa hoče delat, ga bo pa itak naredila, neglede na naše dretje, naše prepovedi, saj kaj pa so naše besede proti njeni volji. NIČ. Jaz še zmeri mislim, da gre bolj za spodbudo, kot pa dejansko prepoved. Mislim tudi, da so punce to tudi tako zastopile, saj kdo pa sem jaz, da bi jim lahko kaj takega dejansko prepovedala. Če se pa motim, pol se pa opravičujem. Želim ti, da čimprej zagledaš magični dve črtici Srečno!
|
|
|