|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
2.10.2006 10:48:30   
Anonimen
Saša in MIŠEKuser posted image
Nočem bit slab vzgled vsem puncam,ki se trudijo...
Rada sem optimist in vesele volje ampak danes mi pa ne uspeva.
Vse se je pomešalo med seboj, služba, pikice...sej ni takooo grozno ampak vseeno sem potrta.
Rada bib ila tista vesela poopsie ampak danes mi morate oprostiti.

Rada bi da bib ilo te agonije konec, ker me bo do petka tole čakanje ubilo, resno.
Do danes je bilo še nekako znosno ampak danes ko sem pa čutila to zvijanje me je pa čist potolklo. Pa mozoljčki,ki jih imam nikoli razen ko dobim user posted image ...Pa sem si rekla, da me tokrat ne bo prizadelo,če se slučajno zgodi tako kot se je..evo pa sem spet na tleh...Sej vem, da je mogoče prehitro ampak jst poznam svoje telo.
Tolk sem bila pozitivna in prepričana, da mi bo uspelo,ne morem se pa slepiti, če vem kaj se dogaja z mojim telesom.

Sej bom bolje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
2.10.2006 11:06:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poopsie

Saša in MIŠEKuser posted image
Nočem bit slab vzgled vsem puncam,ki se trudijo...
Rada sem optimist in vesele volje ampak danes mi pa ne uspeva.
Vse se je pomešalo med seboj, služba, pikice...sej ni takooo grozno ampak vseeno sem potrta. Čudno bi bilo, če te to ne bi potrlo
Rada bib ila tista vesela poopsie ampak danes mi morate oprostiti.Razumljivo je, da ne more bit človk vedno vesel, razumljivo pa je, da ko je človk žalosten, potrt, da rabi podporo, tolažbo. Zaradi potrtosti se ne rabiš opravičevat.

Rada bi da bib ilo te agonije konec, ker me bo do petka tole čakanje ubilo, resno.
Do danes je bilo še nekako znosno ampak danes ko sem pa čutila to zvijanje me je pa čist potolklo. Pa mozoljčki,ki jih imam nikoli razen ko dobim user posted image ... Še nikoli nisi bila noseča, zato ne moreš trditi, da niso mozoljčki smao znak user posted image . Lahk so, vendar je moja sestra v začetku nosečnosti imela milijon več mozoljčkov. Pa sem si rekla, da me tokrat ne bo prizadelo,če se slučajno zgodi tako kot se je..evo pa sem spet na tleh... Enkrat sem že govorila o tem, in tudi sama sem si rekla, da huje ne more bit, ampak je vedno je huje, vsak neupeh je še hujši. Se spomniš. Enostavno nismo mašine in roboti, imamo čustva, zato ne moreš pričakovati, da boš na izi vzel neuspeh in da te ne bo prizadelo. Treba se je zjokat in dat to nesnago iz sebe. Sej vem, da je mogoče prehitro ampak jst poznam svoje telo. Res je ti poznaš svoje telo najbolje, ampak tudi ne veš akko je ko si noseč, ker tega še nisi doživela. Ene pravijo, da so imele iste znake. Zato, dokler ni user posted image , dokler ni narejen test, do takrat lepo božaj pikice. Pa ni hudiča, da se vsaj en od treh ne bi prijel.
Tolk sem bila pozitivna in prepričana, da mi bo uspelo,ne morem se pa slepiti, če vem kaj se dogaja z mojim telesom.

Sej bom bolje...BO RES BO BOLJE, MOGOČE ŽE ČEZ PAR DNI, MOGOČE V NASLEDNJEM CIKLU, MOGČE PA ČEZ ENO LETO, BO PA ZA VSE ENKRAT BOLJE!! No pa sem se izkričala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
2.10.2006 11:09:25   
Saša27
Mišek izredno lepo napisano, ti pa maš res vedno za vse odgovor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.10.2006 11:11:23   
Anonimen
user posted image user posted image včasih ga pa tud ornk mim brcnemuser posted image , tako ko prej pr tebuser posted image . Se dogaja, motiti se je človeško. Ko pa je človek v stiski, pa mu itak vsaka beseda velik pomeni, a ne? Vsake je vesel, ker vidi, da mu vsaj nekdo prisluhneuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
2.10.2006 11:16:14   
Anonimen
hvala ti, res MIŠEK...
sej sem brez besed, ker si vse napisala tko kot je...nimam nič za dodat.
Nisem izgubila upanja in enkrat vem, da bom zagledalauser posted image  , v to ne dvomim.
Ko vsaj nebi bilo tolk hudičevo težko in res je, vsakič je težje,ker se ti zdi, da zdej pa mira uspeti in ko spet vidiš da ni nič te še bolj za boli kot prvič.

Kje lahko narediš krvni test? Jst mislm, da ga bom šla delat, ker do petka ne mislim sanjarit in ne vem kaj še..hočem to vedet takoj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
2.10.2006 11:23:50   
Anonimen
Adrialab v ljubljani, zjutraj na tešče. Je pa za bežigradom na parmovi ul, v stavbi lesnine. Daš kakega jurčka ali dva, popoldne rezultati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
2.10.2006 11:24:21   
pika79
Poopsi in Maza, predlagam da naredita jutri zjutraj test, ali mislita da je prezgodaj,.?!?

Poopsi da te potolažim, sem vsa v mozoljih in noseča, in to se mi delajo tako veliki da jih še stisnit ne morem ker me bolijo,...tko da verjetno si tudi ti nosečka,...

srečno vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.10.2006 11:27:11   
Anonimen
user posted image MIŠEK, hvala
če bom jutri še tole čutila grem def. delat test.

pika hvala za tolažbo. user posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
2.10.2006 11:34:33   
Saša27
Punci, čist vaju razumem ,user posted image par dni pred testom je najbolj groznih in neučakanih, tesnobnih pri meni še jokajočih, ko samo čakaš in prežiš na znake za M
Dajta pojdita na test, jaz sploh nisem vedela, da je to možno pred 15.dnevom, sedaj bom pa jaz tudi 100% šla 10 dan po ET na odvzem krvi.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 2.10.2006 11:37:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.10.2006 11:41:57   
Anonimen
Ni za kaj poopsie, sam ne delaj prezgodi urinski test, ker ta lahko pokaže napačno, zaradi stop inekcije. Držim pesti. Jutri bom itak prej vstala kot ti in bom že prej alhko držala in navijala zateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
2.10.2006 11:48:57   
Anonimen
MIŠEK, drži močne pestke, ker jih bom spet porebovala...upam samo, dami bo zneslo pridet tja...ob 7.30 začnejo jst morm bit pa takrat že skor v službi..bom vidla,če si lahko zrihtam da pridem malo kasneje.

ne bom delala urinskega testa, samo krvni. Jutri je 11.-dan po ET tko, da more kaj pokazat.
Bom najbolj ziher in se ne bom mučila.
Po moje sploh ne bom nič spala nocojuser posted image ..nismo ljudje hecni...upanje imamo še zmeraj tudi, če vse kaže na polomijouser posted image user posted image ..hvala bogu, da smo takšni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
2.10.2006 11:53:48   
Anonimen

Po moje sploh ne bom nič spala nocojuser posted image ..nismo ljudje hecni...upanje imamo še zmeraj tudi, če vse kaže na polomijouser posted image user posted image ..hvala bogu, da smo takšni.

ubili
to nas drži pokonci, če ne bi, bi bilo še več depresije, samouničevanja in samomorov. A ni fajn, da mamo vsaj neki, kar nas drži pokonci. Hvala za upanje in havla da ga sploh imamo, bogi uni, ko so ga izgubili

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
2.10.2006 11:56:49   
pika79
jaz sem delala test na urinu 10 dan po ET in sem šla do osebne zdravnice, ki me je poslala v laboratorij ZD bežigrad, kjer ti vse naredijo zastonj,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.10.2006 12:53:37   
Anonimen
MIŠEK, sej to sem hotla povedat. Hvala bogu da imamo upanje in da nas ljubezen in lepota življenja zmeraj žene naprej in da se vsakič, ko nam je hudo poberemo in da nikoli ne obupamo.user posted image user posted image

(odgovor članu pika79)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
2.10.2006 13:07:38   
Sisy
joj punce kok vas razumem...

danes je moj 10.dan po ET pa se mi že počas meša od neučakanosti....samo opazujem se,traumiram ker me dol vse neki boli pa špika....sem včeraj pop.delala test pa je bil negativen tko da sem kr mal žalostna....

mogoče je bilo pa še vseeno prezgodaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.10.2006 13:10:56   
Anonimen
sisy, ojlauser posted image
ti si pa en dan za menojuser posted image ...upam, da ti tokrat uspe in da boš končno srečna...
tudi meni se meša od svega tega čakanja...bom šla verjetno kar krvni test delat, čeprov me zdej meče že, da bi šla kr dones enga kupit in naredit še urinski test..sem že čist zblojenauser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
2.10.2006 13:15:02   
Sisy
poopsi,a pa maš kej znakov?

jst nč..razen špikanja t m spodi...to verjetn ni glih dober znak  aneuser posted image  pa prsa me nč ne bolijo.... user posted image

< Sporočilo je popravil Sisy -- 2.10.2006 13:18:23 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
2.10.2006 13:25:55   
Anonimen
sisy, nič znakov nimamuser posted image ...oz. same take, ki napovedujejo user posted image ..zdej me je še špikat nehal(špikanje ni nujno slab znak, veš)in me samo zvija.
Tko, da jst sem kr malo prestrašena

Jst upam, da boš imela več sreče kot jstuser posted image

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
2.10.2006 13:28:55   
Sisy

sisy, nič znakov nimamuser posted image ...oz. same take, ki napovedujejo user posted image ..zdej me je še špikat nehal(špikanje ni nujno slab znak, veš)in me samo zvija.
Tko, da jst sem kr malo prestrašena

Jst upam, da boš imela več sreče kot jstuser posted image

hm sej mene tut bolj zvija k špika...tema no...nasploh sem pesimistična....kdaj je tvoj dan za test, v petek?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.10.2006 13:36:50   
Liya
O puce pa da se še jaz mal javim,saj se vsake toliko časa pa vse eno.
Najprej en lep pozdrav vsem puncamuser posted image Joj kolk vas je fajn brat,mene pa vse nekaj razjeda ta tečka je
že zopet na pohodu,ma vam povem da nimam miru pred njo.user posted image Vedno bolj me potre.
Pa še tko vneto čakam pošto za inseminacijo in ni pa ni,pa vse eno pokličem danes pa jih vprašam,kaj je z mojo pošto in odgovori mi sestra da bi mi že mogla poslat in da nimam vse potrebnih izvidov pa da bo še enkrat pogledala,kaj majka.Nikakor pa ni hotela vzeti v roke moje kartoteke in pogledati.saj za hudiča kolk časa pa bi se zamudila.Mater sem jezna na vse ta,hudičevo čakanje sedaj pa se bom še spraševala kaj je narobe grrrr....user posted image

Narajš bi v lj vse pustila pa šla drugam...

no imejte se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 720
2.10.2006 13:37:18   
Anonimen
Poopsie NE TESTA DELAT, nič kupovat, jutri raje kri dat. Dohatraji in G ne težijo brezveze, da je za urinski test prezgodaj, da edino lahko krvni test pokaže pravo sliko po 10 dnevu. Zakaj pol težijo da šele 14 dan. Ubogaj me!

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
2.10.2006 13:38:02   
Anonimen
ja, v petek ampak ne bom zdržala, bom naredila test. V bistvu sem zdjel vidla da skoz narobe računam...danes je 10 dan po ET-ju, men se že res trgauser posted image .
Kdaj moraš pa ti test narediti? Ti si imela prov tako zamrznjenčke, ane?

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
2.10.2006 13:39:50   
Anonimen
Ok. MIŠEK!!Ne bom šla delat urinskega testa, obljubim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prov imaš, čist sem že out..Prov imaš!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
2.10.2006 13:44:01   
Sisy
punce...a katera kej ve kdaj,kater dan po transferju je urinski test realen? a res nč prej kot pred 14 dnevi?????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
2.10.2006 13:55:11   
Anonimen
Nikoli ne veš kdaj je pršlo do vgnezditve, če je seveda. Lahko pride 3 dan po ET lahko pa šele 6  (zadnjič brala pušenjaka, ne mislit, da je zraslo na mojem zelnikuuser posted image ). Že zato ti lahko narobe pokaže, ker še ni dovolj nosečniškega hormona. Druga stvar je ta, da Stop inekcja vsebuje nosečniški hormon (tega jaz nisem vedela, sem pa zadnjič prečitala) in zaradi tega ti lahko pokaže, da si noseč, čeprav nisi. Za krvnega baje to ne velja. Velik razlogov, velik vprašanj, velik negotovosti in lahko tudi velik nepravilnosti. Ztao je dobr še malo počakat, ker četudi narediš test se še zmeri grizeš , kaj pa če ni prav, kaj pa če, kaj pa če. pač tako je in res ni zamanj, da nas opozarjajo, da je potrebno test delat 14 dan. 

(odgovor članu Sisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?