Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:25:30
|
|
|
|
kapica
|
Misek men se tud zdi da je sla vse skupaj iskat, da je seznam sestavila. Pa menda ja ni nobena bjonda tolk pametna, a ?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:28:13
|
|
|
|
kapica
|
Punce vidim da imate vse tezave z racunalnikom danes. Jaz jih pa nimam, a to pomeni da sem med bolj inteligentnimi?
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica, sme prečitala namesto stevilo, svetilko in mi ni bilo nič jasno, za kako svetilko ji čestitaš . Bazeni in plaže so drugo, kar se tiče golote za tujce, muslimanke pa sem videla, da se kopajo kar oblečene v dolgih pajkicah in trikojih . Nekatere tudi v kopalkah, ampak te se pomoje tudi drgač ne motajo v rjuhe. Med ramadanom s etud lahko kopaš, ker smo v naselju, kjer so sami tujci in ni domačinov, pit pa jest pa vseen ne smeš. Se še učim, mogoče se tudi kopat ne bom smela. Moški pa so lahko v kratkih hlačah, diskriminacija
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:31:41
|
|
|
|
kapica
|
Jej, hura za muslimanke no, da se oblecene kopajo. Joj, ne vem no, so ekstremi taksni in drugacni. V taksnih primerih se se bolj zavedamo nase svobodne kulture.
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica, če si taka ko tale smrketa tle gor, pol mal dvomim, da si tako inteligentna . Ti dam, ti dam, ti dam . Drgač pa , saj ena tle mora bit mal bolj, zakaj res ne bi ti bila to. Ok, od zdaj naprej, boš ti ta pametna bjonda
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:44:05
|
|
|
|
Saša27
|
Oj Mišek, tudi jaz bi zdejle mal čofotala, pa plavala, pa se soncu nastavljala, ne pa da sedim ned štirimi stenami, za računalnikom, z dolgimi rokavi, kot da bi bilo sredi zime (imamo 26 stopinj), ker me zebe . Daj prosim zamahni dvakrat v vodi zame, daj, pa za ostale tudi.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša zuni je bliz 40 stopinj, v senci ni nič drugače, veter piha, amapk maš občutek, da si pod vročim fenom, voda ma pa nekje 30 stopinj, ker je vroča in ni šans da se ohladiš, z skokom v bazen. Zakja misliš, da sem not pod klimo, kot pa da bi bila na bazenu. . Narobe obrnjem svet, za glih take, kot sem jaz
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 12:55:32
|
|
|
|
Saša27
|
Jaz osebno OBUŽUJEM vročino in vodo in vse kar paše zraven, sej vem da mal čudn zveni , sam je tako. Pa saj vem, da se noramlni ljudje pri 40 stopinjah ohlajajo pri klimi.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 13:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
No jaz sem tudi nora na vročino in vodo, zato sme mislila, da mi bo to mala malica, njami, sme se pa ornk uštela. Ko sem zuni, komi čakam, da grem pod klimo, kos em pod klimo, pa vsake tolk časa skoknem ven, da se ogrejem . Zabavno, mi vsaj prej cajt mine . bom pa čez kako urco res skočla v bazen in zaplavala mal še za vas. Ne se sekirat če bo vas kaj špricalo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 13:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 daj mi povej neki po pravici, a si šla na seznam pogledat, da si nas vse naštela, al maš že višjo blondinsko šolo narejeno , ker jaz zmeri koga izpustim . Glede nosečniških znakov, jaz bo v teh 4 letih lahk mela že milijon otrok. Aja tolk ne gre, a ne , no polpa same izračunajte, saj ste itak vse bjonde. sem pridna ane pa prsežem, da je vse iz moje glave ..še diplomo napišem pa imam višjo blondinsko zračunat pa ne znam..to pol na doktoratu učijo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 13:47:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Misek men se tud zdi da je sla vse skupaj iskat, da je seznam sestavila. Pa menda ja ni nobena bjonda tolk pametna, a ? sem, sem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 13:48:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica O Poopsie, kako lep seznamcek si naredila. Upam da bomo imele vse krasno poletje hvala ja jutri imam ET in ne vem koliko mi jih bo Reško privoščcil ..trije so mi ostali pa ne vem kako jih bo razporedil nič ne zamerim držim oesti tudi zate
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 15:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj se moram stalno neki prijavjat, čeprav se ne odjavim, pa saj tega nikoli ni bilo . Prijavla sem se zjutraj in odjavla zvečer, zdaj pa vsake kvatre . V glavnem pupe, jaz iz bazena, skuhana, prepražena, zabeljena.... preplavat mi je uspelo le 3 dolžine, zdaj si pa same razdelite kolk kteri paše. Sem hotla za vsako eno dolžino preplavat, pa se nisem spomnila kolk nas je. priznam poopsie je bolj pametna od mene
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 15:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ma dej dones res zeza tale RR..jst pa nikakor ne morem zs poslat, pa 150x me je že dol vrgl ..krneki. mene roke bolijo, tko, da zame si plavala kulk pa še teb manjka do diplome na Visoki Šoli za Umetno Intiligenco( pod omače blond fax)?? a ste imel že predmet seštevanje in odštevanje...mi smo prišli do 7
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 16:04:37
|
|
|
|
Niovi
|
Kaj dugaja BlonTinke? Jaz imam kalkulator, ki zna seštevat do 10 v +in- Poopsie ful pametna cel seznam naredila. Men dolgčas, saj ne da ne bi imela kaj za delat...mal se mi že vleče....še 6 dni do testa....me še ni prijel, da bi ga naredila, se nazaj držim . Preventivno si ga tudi prej ne kupim, da me ne zanese ..kdo ve.... Tudi, ko globje vdihnem me bolijo trebušne mišice, jest ne vem kaj se grejo teli moji otroc ga že biksata, pa imata šele 8 dni.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 16:15:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Niovi, kalkulator ne šteje ...goljufaš ..preštej do 7, če lahko brez kalkulatorja pol bomo pa vidl ..a si ti tud blon?sorry pozabla sem . Sem pridna ane ! Ti se kr pogumno bojuj proti testu..jst sem zdržala tam do 4 dni pred ..pol sem ga pač mogla nardit ..ampak je pomoje bolje, da ničpreveč ne razmišljaš. Sej vem, daj e težko ampak preumseri misli kam drugam... Jst sem pol še naslednji dan nardila..in kr nisem mogla nehat...in to ni dobro... tko, da jst ti pošiljam moč, da se upreš testom
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 16:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi zdjle sem vidla da držiš pesti zame(v enem od postov) hvala ! zate pa , da tvoja korenjaka ne pobegneta iz trebuščka. Sej verjetno sta zdej vidla kako je fino in sploh ne bosta šla nikamor
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 17:05:47
|
|
|
|
kapica
|
Niovi, ce si do osmega dneva zdrzala brez testov, potem si ze super in pridna korajzna punca . Kr tako naprej! Poopsie, a zdaj pa ti hoces bit najbolj inteligentna, daj , daj, saj vem da se samo hecas. Ker misek je rekla da sem jaz tista . Misek, a kr tri dolzine? Dej no, to si sam za sebe plavala, kr priznaj, na nas revice sploh nisi mislila, drugace bi mogla v vodi dve uri ostat .
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 21.9.2006 20:05:39
|
|
|
|
siskamiska
|
punce, mene ste pa pozabile dat na seznam. Pa čist pašem v vaš rang - blond sm, pa seštevanje se mi pr 3 ustavi, pa drug mesec bom . No vsaj tko sm se odločila. držim pesti za jutrišnje postopke za Poopsie, pa za Mazo 77 da je preživela vse skupi. Morm se pa pohvalt da sem si dons omislila avtoček in se bom od pondelka naprej lahko podpisovala pomaranča. Kolk sm jst vesela. lp
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 5:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska punce, mene ste pa pozabile dat na seznam. Pa čist pašem v vaš rang - blond sm, pa seštevanje se mi pr 3 ustavi, pa drug mesec bom . No vsaj tko sm se odločila. poopsie pa ni tok pametna , je pozabila na našo šiškomiško . No me pa smo bile še bolj pametne in smo poopsie verjele Morm se pa pohvalt da sem si dons omislila avtoček in se bom od pondelka naprej lahko podpisovala pomaranča. mogoče je prezgodnja ura zame , pa rabim prevod Kolk sm jst vesela. jaz tudi zate , pa tudi za vse ostale lp Poopsie zate pa pesti, prasci, rože, pikepoke, vse še enkrat, da ti tokrat uspe. Ena pupa je rekla, da ima istočasno ko poopsie, kdo je to? Jaz se ne grem več nobenih skrivalnic, prism javi se, da še tebe vse prasce in ostalo naklado pošljem za srečo. Al si to bila ti maza, pa si šla pol en dan prej. No v glavnem ne bom zgrešila, če vsem pošljem vse žavbe, mavže, talismane, čarovnije.... za srečo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 6:15:14
|
|
|
|
Liya
|
O Mišek dobro jutro,a za hudiča ti pa si zgodna. V našem koncu vsi še tako sladko spijo le jaz se tuki na RR potikam . POOPSIE:Go,Go da ja uspe.Bom cel dan v mislih s tabo... Močno upam da nam kasneje sporočiš veselo novico... Srečno
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 6:45:38
|
|
|
|
siskamiska
|
Mišek pomaranča bom zato ker bo avtoček pomarančne barve . Držimo pesti zate Poopsie in ti pošiljam
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 6:48:34
|
|
|
|
siskamiska
|
nadaljevanje za Poopsie: in ti pošiljam velik objem ( sj bi dala slikco ma mi noče prjet ). Držim pesti cel dan.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 7:28:02
|
|
|
|
Saša27
|
POOPSIE GO GIRL GO ! ! ! Danes držimo vse zate pesti in tvoje zmrzlinkote, pošiljamo srečo in kot je že Mišek1 napisala, prašičke, pikapolonice,... Mišek1, ti si pa včeraj sigurno preveč plavala, da si že tako zgodaj pokonci, jaz bi na tvojem mestu še drnjohala, bi bila
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 22.9.2006 7:36:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj pupe ste res blond , al pa sedite na ušesih, oz berete z zaprtimi očmi , jaz sem 2 uri pred vami. Zato nič kaj zgodi ne vstajam, sam ko je ura pri nas 7 je pri vas 5, se pravi, da čist normalno vstajam. Sem pa že kavico spila, pozajtrkovala, posončila, preplavala 12 dolžin (zaj se ne rabite prepirat, si komot vsaka velik kos pogače lahk odreže ), stuširala in oprala lase, pa seveda prečekirala ves RR. vE PA ŠE SPITE.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?