|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
21.9.2006 12:25:30   
kapica
Misek men se tud zdi da je sla vse skupaj iskat, da je seznam sestavila. Pa menda ja ni nobena bjonda tolk pametna, a ?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 376
21.9.2006 12:28:13   
kapica
Punce vidim da imate vse tezave z racunalnikom danes. Jaz jih pa nimam, a to pomeni da sem med bolj inteligentnimi? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 377
21.9.2006 12:28:19   
Anonimen
kapica, sme prečitala namesto stevilo, svetilkouser posted image in mi ni bilo nič jasno, za kako svetilko ji čestitašuser posted image . Bazeni in plaže so drugo, kar se tiče golote za tujce, muslimanke pa sem videla, da se kopajo kar oblečene v dolgih pajkicah in trikojihuser posted image . Nekatere tudi v kopalkah, ampak te se pomoje tudi drgač ne motajo v rjuhe. Med ramadanom s etud lahko kopaš, ker smo v naselju, kjer so sami tujci in ni domačinov, pit pa jest pa vseen ne smeš. Se še učim, mogoče se tudi kopat ne bom smela. Moški pa so lahko v kratkih hlačah, diskriminacijauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 378
21.9.2006 12:31:41   
kapica
Jej, hura za muslimanke no, da se oblecene kopajo. Joj, ne vem no, so ekstremi taksni in drugacni. V taksnih primerih se se bolj zavedamo nase svobodne kulture.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
21.9.2006 12:32:04   
Anonimen
Kapica, če si taka ko tale smrketa tle gor, pol mal dvomim, da si tako inteligentnauser posted image user posted image user posted image . Ti dam, ti dam, ti damuser posted image . Drgač pa , saj ena tle mora bit mal bolj, zakaj res ne bi ti bila to. Ok, od zdaj naprej, boš ti ta pametna bjondauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 380
21.9.2006 12:44:05   
Saša27
Oj Mišek, tudi jaz bi zdejle mal čofotala, pa plavala, pa se soncu nastavljala, ne pa da sedim ned štirimi stenami, za računalnikom, z dolgimi rokavi, kot da bi bilo sredi zime (imamo 26 stopinj), ker me zebeuser posted image .
Daj prosim zamahni dvakrat v vodi zame, daj, pa za ostale tudi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
21.9.2006 12:49:36   
Anonimen
Saša zuni je bliz 40 stopinj, v senci ni nič drugače, veter piha, amapk maš občutek, da si pod vročim fenom, voda ma pa nekje 30 stopinj, ker je vroča in ni šans da se ohladiš, z skokom v bazen. Zakja misliš, da sem not pod klimo, kot pa da bi bila na bazenu. user posted image user posted image user posted image user posted image . Narobe obrnjem svet, za glih take, kot sem jazuser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
21.9.2006 12:55:32   
Saša27
Jaz osebno OBUŽUJEM vročino in vodo in vse kar paše zraven, sej vem da mal čudn zveniuser posted image , sam je tako.
Pa saj vem, da se noramlni ljudje pri 40 stopinjah ohlajajo pri klimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 383
21.9.2006 13:02:18   
Anonimen
No jaz sem tudi nora na vročino in vodo, zato sme mislila, da mi bo to mala malica, njami, sme se pa ornk uštela. Ko sem zuni, komi čakam, da grem pod klimo, kos em pod klimo, pa vsake tolk časa skoknem ven, da se ogrejemuser posted image . Zabavno, mi vsaj prej cajt mineuser posted image . bom pa čez kako urco res skočla v bazen in zaplavala mal še za vas. Ne se sekirat če bo vas kaj špricalouser posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
21.9.2006 13:44:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1

daj mi povej neki po pravici, a si šla na seznam pogledat, da si nas vse naštela, al maš že višjo blondinsko šolo narejenouser posted image , ker jaz zmeri koga izpustimuser posted image .

Glede nosečniških znakov, jaz bo v teh 4 letih lahk mela že milijon otrok. Aja tolk ne gre, a neuser posted image , no polpa same izračunajte, saj ste itak vse bjonde.

sem pridna aneuser posted image pa prsežem, da je vse iz moje glaveuser posted image ..še diplomo napišem pa imam višjo blondinskouser posted image user posted image

zračunat pa ne znam..to pol na doktoratu učijouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
21.9.2006 13:47:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Misek men se tud zdi da je sla vse skupaj iskat, da je seznam sestavila. Pa menda ja ni nobena bjonda tolk pametna, a ?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image sem, sem

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 386
21.9.2006 13:48:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

O Poopsie, kako lep seznamcek si naredila. Upam da bomo imele vse krasno poletje user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image

ja jutri imam ET in ne vem koliko mi jih bo Reško privoščciluser posted image ..trije so mi ostali pa ne vem kako jih bo razporediluser posted image

nič ne zamerimuser posted image user posted image držim oesti tudi zateuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
21.9.2006 15:00:18   
Anonimen
zakaj se moram stalno neki prijavjat, čeprav se ne odjavim, pa saj tega nikoli ni bilouser posted image . Prijavla sem se zjutraj in odjavla zvečer, zdaj pa vsake kvatreuser posted image .

V glavnem pupe, jaz iz bazena, skuhana, prepražena, zabeljena.... preplavat mi je uspelo le 3 dolžine, zdaj si pa same razdelite kolk kteri paše. Sem hotla za vsako eno dolžino preplavat, pa se nisem spomnila kolk nas je. priznam poopsie je bolj pametna od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
21.9.2006 15:45:08   
Anonimen
ma dej dones res zeza tale RR..jst pa nikakor ne morem zs poslat, pa 150x me je že dol vrgluser posted image ..krneki.

mene roke bolijo, tko, da zame si plavalauser posted image
kulk pa še teb manjka do diplome na Visoki Šoli za Umetno Intiligenco( pod omače blond fax)?? a ste imel že predmet seštevanje in odštevanje...mi smo prišli do 7user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
21.9.2006 16:04:37   
Niovi
Kaj dugaja BlonTinke? Jaz imam kalkulator, ki zna seštevat do 10 user posted image  v +in-

Poopsie ful pametna user posted image  cel seznam naredila.
Men dolgčas, saj ne da ne bi imela kaj za delat...mal se mi že vleče....še 6 dni do testa....me še ni prijel, da bi ga naredila, se nazaj držim user posted image . Preventivno si ga tudi prej ne kupim, da me ne zanese user posted image ..kdo ve....
Tudi, ko globje vdihnem me bolijo trebušne mišice, jest ne vem kaj se grejo teli moji otroc user posted image user posted image  ga že biksata, pa imata šele 8 dni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 390
21.9.2006 16:15:20   
Anonimen
Niovi, kalkulator ne štejeuser posted image ...goljufašuser posted image ..preštej do 7, če lahko brez kalkulatorja pol bomo pa vidluser posted image ..a si ti tud blon?sorry pozabla semuser posted image .

Sem pridna aneuser posted image !

Ti se kr pogumno bojuj proti testu..jst sem zdržala tam do 4 dni pred user posted image ..pol sem ga pač mogla nardituser posted image ..ampak je pomoje bolje, da ničpreveč ne razmišljaš. Sej vem, daj e težko ampak preumseri misli kam drugam...
Jst sem pol še naslednji dan nardila..in kr nisem mogla nehat...in to ni dobro...
tko, da jst ti pošiljam moč, da se upreš testomuser posted image

(odgovor članu Niovi)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
21.9.2006 16:18:32   
Anonimen
niovi zdjle sem vidla da držiš pesti zame(v enem od postov)user posted image
hvalauser posted image !

zate pa user posted image user posted image user posted image , da tvoja korenjaka ne pobegneta iz trebuščka. Sej verjetno sta zdej vidla kako je fino in sploh ne bosta šla nikamoruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 392
21.9.2006 17:05:47   
kapica
Niovi, ce si do osmega dneva zdrzala brez testov, potem si ze super in pridna korajzna punca user posted image . Kr tako naprej!
Poopsie, a zdaj pa ti hoces bit najbolj inteligentna, daj , daj, saj vem da se samo hecas. Ker misek je rekla da sem jaz tista user posted image .
Misek, a kr tri dolzine? Dej no, to si sam za sebe plavala, kr priznaj, na nas revice sploh nisi mislila, drugace bi mogla v vodi dve uri ostat user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
21.9.2006 20:05:39   
siskamiska
punce, mene ste pa pozabile dat na seznam. Pa čist pašem v vaš rang - blond sm, pa seštevanje se mi pr 3 ustavi, pa drug mesec bom user posted image . No  vsaj tko sm se odločila.

držim pesti za jutrišnje postopke za Poopsie, pa za Mazo 77 da je preživela vse skupi.

Morm se pa pohvalt da sem si dons omislila avtoček in se bom od pondelka naprej lahko podpisovala pomaranča. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk sm jst vesela.user posted image user posted image

lp

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 394
22.9.2006 5:48:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

punce, mene ste pa pozabile dat na seznam. Pa čist pašem v vaš rang - blond sm, pa seštevanje se mi pr 3 ustavi, pa drug mesec bom user posted image . No  vsaj tko sm se odločila.
user posted image user posted image user posted image poopsie pa ni tok pametnauser posted image , je pozabila na našo šiškomiškouser posted image user posted image user posted image user posted image . No me pa smo bile še bolj pametne in smo poopsie verjeleuser posted image

Morm se pa pohvalt da sem si dons omislila avtoček in se bom od pondelka naprej lahko podpisovala pomaranča. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image mogoče je prezgodnja ura zameuser posted image user posted image user posted image , pa rabim prevoduser posted image user posted image user posted image

Kolk sm jst vesela.user posted image user posted image

user posted image user posted image jaz tudi zateuser posted image user posted image , pa tudi za vse ostale

lp

Poopsie zate pa user posted image user posted image pesti, prasci, rože, pikepoke, vse še enkrat, da ti tokrat uspe. Ena pupa je rekla, da ima istočasno ko poopsie, kdo je to?user posted image Jaz se ne grem več nobenih skrivalnic, prism javi se, da še tebe vse prasce in ostalo naklado pošljem za srečo. Al si to bila ti maza, pa si šla pol en dan prej. No v glavnem ne bom zgrešila, če vsem pošljem vse žavbe, mavže, talismane, čarovnije.... za srečo

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 395
22.9.2006 6:15:14   
Liya
O Mišek dobro jutro,a za hudiča ti pa si zgodna.user posted image V našem koncu vsi še tako sladko spijo le jaz se tuki na RR potikamuser posted image .

POOPSIE:Go,Go da ja uspe.Bom cel dan v mislih s tabo...
Močno upam da nam kasneje sporočiš veselo novico...
Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
22.9.2006 6:45:38   
siskamiska
Mišek pomaranča bom zato ker bo avtoček pomarančne barveuser posted image user posted image .
Držimo pesti zate Poopsie in ti pošiljam

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 397
22.9.2006 6:48:34   
siskamiska
nadaljevanje za Poopsie:
in ti pošiljam velik objem ( sj bi dala slikco ma mi noče prjetuser posted image ). Držim pesti cel dan.

Neposredna povezava do sporočila: 398
22.9.2006 7:28:02   
Saša27
user posted image POOPSIE  GO GIRL GO ! ! !user posted image
Danes držimo vse zate pesti in tvoje zmrzlinkote, pošiljamo srečo in kot je že Mišek1 napisala, prašičke, pikapolonice,...

Mišek1, ti si pa včeraj sigurno preveč plavala, da si že tako zgodaj pokonci, jaz bi na tvojem mestu še drnjohala,  bi bila  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 399
22.9.2006 7:36:17   
Anonimen
Joj pupe ste res blonduser posted image , al pa sedite na ušesih, oz berete z zaprtimi očmiuser posted image , jaz sem 2 uri pred vami. Zato nič kaj zgodi ne vstajam, sam ko je ura pri nas 7 je pri vas 5, se pravi, da čist normalno vstajam. Sem pa že kavico spila, pozajtrkovala, posončila, preplavala 12 dolžin (zaj se ne rabite prepirat, si komot vsaka velik kos pogače lahk odrežeuser posted image ), stuširala in oprala lase, pa seveda prečekirala ves RR. vE PA ŠE SPITE. user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?