Anonimen
|
Punce... tokrat Vas ponovno prosim, da pomagate, kolikor lahko in s čimerkoli lahko... Naša Barbara ni za sabo pustila samo malega Blažka in moža, temveč še dva otroka. Živeli so v stari hiši, kjer so, predvsem zaradi malega Blaža, začeli urejati centralno kurjavo. Zdaj, ko je Blažek toliko prezgodaj rojen in v inkubatorju, jo bo potreboval še toliko bolj. Barbara je bila edina zaposlena, mož pa je bil brez službe. Sedaj mu ne preostane drugega kot to, da porodniško vzame on in prejema starševski dodatek. Postal je očka samohranilec treh otrok. Če samo za trenutek pomislite, koliko potrebujejo trije otroci, še največ pa naš mali Blažek, potem sem prepričana, da boste po svojih željah in močeh materialno in finančno pomagale tudi njemu. Kakor ste naši Ajšiki in našemu Marcelčku. Hudo mi je za Barbaro, hudo mi je za njenega moža, hudo mi je za njene otroke... In zato enostavno ne morem spregledati, kaj se dogaja... in čeprav sem sama z denarjem tako v riti (se opravičujem za izraz), da je kar hudo, bom kljub temu od tiste malenkosti, ki jo še premorem, nakazala oz. poslala simboličnega tisočaka... Več res ne morem... vsaj trenutno ne... Bom pa zagotovo kasneje, saj bodo pomoč potrebovali še nekaj časa... Punce, prosim, ne spreglejte tega. Naslov dobite pri Teji N ali pri meni.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 30.8.2006 4:36:41 >
|