|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naše Barbare ni več.
7.9.2006 10:34:10   
Anonimen
teja,pokliči na telefonsko številko  040 626  891 .Podarjajo obutev od številke 29 do 32
LP

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
7.9.2006 12:27:33   
fortuna
zakaj pa meni ni neben poslal podatkov? zdele prosim že drugič!

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.9.2006 13:16:01   
Teja N
fortuna, poslano. Oprosti, ker smo te prvič spregledali. Se zgodi.

Oglasno sporočilo:
Zakaj uporabljati nekaj umetnega, če pa je naravno toliko boljše?
www.aubrey.si
Strupi v otroških izdelkih

(odgovor članu fortuna)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.9.2006 13:18:06   
Teja N
Joj, Mič, šele zdaj sem videla. Očitno bi počasi rabila dioptrijo.user posted image   Hvala hvala!!!!

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.9.2006 14:56:52   
Anonimen
jherzog

Jaz sem že poslala kombinezon za Blaža, pa vrtiljak in spominsko knjigico

(odgovor članu Teja N)
  Neposredna povezava do sporočila: 255
7.9.2006 16:58:54   
urbancek
Paket sem kar poslala, da ne boste iskali bogu iza nogu, kje sem doma. Denar pa tudi nakazala.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.9.2006 19:42:52   
Lusa
Moja prijateljica še poleg postelje podari posteljnino in stolček za hranjenje.Ali ga še potrebujete?Kerensa ,upam ,da se staviš 16. pri nas.Smo itak čisto ob glavni cesti Mb-Gornja Radgona doma.

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.9.2006 21:46:06   
Anonimen
Kaj pa sedežna? Sem že prej spraševala, pa nihče nič ne reče, jaz bi pa tudi počasi rada povedala naprej...user posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
8.9.2006 14:55:59   
teka
smo ravno prišli iz prekrasnega dopusta, potem pa takšne žalostne vesti user posted image  Še jaz prosim za TRR!

hvala in lp,
mateja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
   RE: Naše Barbare ni več - prvi dvom
9.9.2006 5:14:15   
Anonimen
Malo sem previdna, pa sem pobrskala po telefonskem imeniku,  tega naslova v njem ni, pa sem poklicala na slepo nekoga iz XX, pa ni nič vedel o zbiranju sredstev. Obljubil je, da se bo pozanimal, toda naslednji dan se ni več oglasil. Ne razumite me napačno, toda rada bi bila sigurna, da bo moj prispevek romal v prave roke.
 Iz mojega e-naslova je točno videti mojo identiteto, vaš jo zakriva, tudi popisali se niste pod vaše sporočilo. Prosim vas, da mi poveste, kdo ste, ter  kje in kako lahko preverim. Lep pozdrav Identitete pošiljatelja ne bom razkrivala. Zdrava mera dvoma je priporočljiva. Vedno in povsod. Tudi tukaj in zdaj. Zdi pa se mi, da je bilo tokrat to prekoračeno. Oseba, ki mi je poslala ta e-mail, se mi je najprej oglasila s prošnjo po naslovu ali TRR za pomoč in posredovala sem ji oboje, kakor mi je s strani Blažkovega očka dovoljeno. Naslednji e-mail, ki sem ga prejela, pa je tale.Moje osebno mnenje je, da je ta oseba zlorabila naše zaupanje. Podatke družinice, ki se je po takšni tragediji komaj priselila iz enega kraja v drugega, je brez našega ali njihovega dovoljenja posredovala popolnim neznancem, katerim  je tudi razkrila, kaj se z družinico dogaja, česar pa družinica izrecno noče, kar je bilo na RR tudi povedano. Zaradi tega smo zavrnili tudi medijsko sodelovanje. In neznancu iz tega kraja je bilo še naročeno (kar se da razbrati iz e-maila), naj se o tem pozanima naprej. Torej naj podatke posreduje naprej. Za dovoljenje ni vprašal nihče. Jaz sem se dobro zavedala, da do česa podobnega lahko pride, vendar sem ves čas upala, da ne bo. Ne zaradi mene, ampak zaradi družinice. Zavist in govorice večinoma vse tukaj dobro poznamo, sploh pa, kadar so v igri finance, čeprav po takšni tragediji. Poleg tega pa bi se, po mojem mnenju, oseba, ki je poslala e-mail, o verodostojnosti podatkov lahko prepričala tudi preko mene ali Teje N, lahko pa bi tudi povprašala, če se nam sme pridružiti, ko bomo šli osebno tja. Česar pa ni storila. Drži, kar navaja - da se da njeno identiteto razbrati iz njenega e-maila, vendar jaz tega ne preverjam. Vsaj do sedaj nisem. Od zdaj naprej bom očitno morala.  Zakaj torej to objavljam? Zato, ker ne vem, kaj naj tej osebi pravzaprav odvrnem. Ne vem, kaj naj ji napišem nazaj. Kaj bi ji ve na mojem mestu?

(odgovor članu teka)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
9.9.2006 7:53:02   
Marogica
Kerensa, jaz sploh točno ne razumem, kaj bi ta oseba rada. KAj jo natančno motiuser posted image  

p.s. Res, da je še jutro, pa še nisem čisto prisebna...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
9.9.2006 8:03:53   
Anonimen
Tud men ni jasno, kaj želi. Bi rada videla trpeče obraze in da se lepo poklonijo zaradi njenega prispevka, ko jim osebno izroči prispevekuser posted image Dvomljivci. Če bo želela, bo prispevala, če ne pa bomo me kakih 1000 sit dale zraven, pa bo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
9.9.2006 8:53:19   
Anonimen
Kot prvo telefonski imenik ni verodostojen vir podatkov - velik procent ljudi ne želi objave svojih podatkov - z mano vred. In kot drugo - pomoč je na prostovoljni osnovi. Pomagaš, če želiš in če zmoreš. Če dvomiš v resničnost in verodostojnost celotne zadeve pač ne pomagaš. Se obrneš stran in živiš dalje.

Kerensa, kaj dosti po moje ne moreš naredituser posted image . Odgovori ji, da je pomoč prostovoljna in če dvomi v vse skupaj, naj se ne obremenjuje s tem in gre dalje. Preverjat pa nima kaj. Tukaj gre za ZAUPANJE, SRČNOST in POMOČ družinici v stiski. Njeno ravnanje je odraz nje same in verjemi, da bo tudi zanjo "palica zrasla".

Ženski pa želim, da ne bo nikoli v taki situaciji kot je ta družina, okoli nje pa sami taki "previdneži" kot je ona sedaj.

Ja človeška zloba in neumnost sta res brezmejni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
9.9.2006 10:14:59   
Anonimen
Težko je vse skupaj. Jaz jo skoraj razumem, da dvomi. Dvomi predvsem zaradi poplave pisem, ki jih pošiljajo ljudje v prošnji na pomoč. In širijo se razne zgodbice. Žal, žal, žal je tako, da nekateri izkoriščajo dobrosrčnost drugih, da bi si izboljšali svoje premoženjsko stanje.

Pred leti je bil problem, ko je neka oseba zbirala denar za svojo operacijo. Vsa zadeva je bila objavljena tudi v Jani. In kaj se je zgodilo kasneje? Oseba je denar dobila, na operacijo pa ni šla.

Kljub vsemu se mi ne zdi, da bi za tisti denar, ki sem ga poslala družini, šla tako daleč in preverjala zadevo. Ne, to ni moj način. Zaupam Kerensi in Teji, da je zgodba resnična,  in to sem tudi zapisala na drugem forumu, kjer sem objavila podobno sporočilo in posredujem podatke družine naprej.

Še nekaj bi vprašala: pa a si družina sploh lahko privošči telefon in je zato ni v imeniku?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
9.9.2006 15:51:41   
Anonimen
Kakor sem že prej napisala - s Tejo N sva dobili dovoljenje, da Vam za namen pomoči posredujeva tiste podatke, katere ste dobili, torej ime, priimek, naslov in številko TRR. To, da je kakršnakoli pomoč na prostovoljno bazi, je jasno in samoumevno. Po drugi strani pa nas vse zavezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov - mene, kot moderatorko, morda celo bolj od ostalih (v tem primeru). Podatki za so mi bili dani z namenom, da jih posredujem osebam, ki želijo pomagati. Torej nikomur drugemu in za noben drug namen. Tudi medijem nisem posredovala podatkov družine in nima jih niti RR Team (vsaj z moje strani ne).
Verjamem, da velikokrat morda izgleda drugače, ampak svoje moderatorstvo na Dobrodelnosti jemljem zelo resno. Zavedam se odgovornosti in tega, kaj pomeni dati obljubo in zaradi tega grem nemalokrat do roba svojih spodobnosti (psihičnih in fizičnih). Vendar je to stvar, za katero sem se odločila sama, predvsem na podlagi tega, da je bila RR tista, ki mi je pomagala pri pogrebu moje matere in ker se mi je zdelo pošteno in edino pravilno, da se takšen način pomoči nadaljuje tudi za druge, ki pomoč potrebujejo, istočasno pa je to (na nek način) tudi moja zahvala članicam RR.
Zato se me stvar, napisala v e-mailu, osebno dotakne, če smem temu tako reči. Še zdaleč nisem krivec, sem pa posredno odgovorna za to, da so podatki družine prišli do nepooblaščenih oseb. Pri vsem, kar se v mojem življenju dogaja, je praktično nemogoče, da bi preverila vsakogar, ki me je zaprosil za podatke družine, pa tudi teoretično je to na pragu izvedljivosti. Nimam ne časa ne financ za takšno preverjanje, po drugi strani pa se mi zdi tudi nepošteno, saj je veliko ljudi želelo ostati anonimnih, kolikor se le da. Zato se nisem niti pri enemu "zapičila" v to, da bi iskala njegove podatke v telefonskem imeniku, se spraševala, zakaj imajo takšen nick ali e-mail, kakor ga imajo in poskušala razkriti njihovo identiteto. Moja naloga in moj namen kot moderatorka je posredovati podatke pomoči potrebnih tistim, ki želijo pomagati.
Zato iskreno upam, da "dogodek" družini ne bo prinesel negativnih posledic v smislu obtoževanja, zavisti in javnega razkrivanja. Kdorkoli se želi na lastne oči prepričati v verodostojnost te akcije, je dobrodošel v soboto, 16.09., da se nam pridruži na poti do družinice (v kolikor se bodo oni s tem strinjali). O tem se bomo prej pozanimali in Vas obvestili.
Istočasno pa sem se, po temeljitem razmisleku, odločila, da je ta akcija zadnja, ki je izpeljana na tak način. Kako bodo izpeljane morebitne naslednje, Vas bom obvestila s posebno temo, pripeto na vrhu foruma. Bo pa to veljalo samo za akcije pod mojim okriljem, torej tiste, katere bom jaz objavila na Dobrodelnosti. Vsi tisti, ki boste pomoč iskali drugače, boste iz tega izvzeti, s tem pa tudi kakršnakoli moja odgovornost, kar bo posebej poudarjeno.
Tokrat se torej iskreno opravičujem družini za (recimo temu tako) mojo nepazljivost pri posredovanju podatkov, v primeru kakršnihkoli resnih nevšečnosti pa sem pripravljena nositi odgovornost za to. Stojim za svojimi besedami in svojim delom in tudi tokrat ne bo nič drugače.
Pošiljateljici e-maila pa naj bo ta post istočasno tudi odgovor na njen e-mail. Kje in kako bo od sedaj naprej preverjala podatke družine ali kogarkoli drugega, je njena lastna odločitev, za katero bo posledice nosila sama. Prav tako se bo sama odločila, ali želi pomagati ali ne, saj vse podatke, potrebne za pomoč, ima. Moje osebne podatke pa posredujem samo osebam, s katerimi se tudi osebno srečam. Če ima to željo, naj se mi oglasi preko ZS ali e-maila in bova poskusili najti čas za srečanje. Istočasno pa priznavam, da me je, kljub zagotovo dobremu namenu, razočarala s prekoračenjem meje zaupanja in zasebnosti (pri vseh drugih možnostih, ki jih je imela).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
9.9.2006 18:03:42   
KIRA
men še zdaj ni jasno kaj je kdo hotel, da je kerensko tako razkajfal...user posted image user posted image user posted image user posted image

kerensa, nič nisi napisala, če maš kaj plan pridet v mursko?????  najbrž ne, ker maš tolk dela....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
9.9.2006 18:16:27   
Anonimen
Ajej, v kaj se spuščajo eni ljudje. Točno tako kot si napisala, pomaga naj tisti ki želi, s svojimi zmogljivostmi. Če pa ga zanimajo potankosti dotične osebe, ki potrebuje pomoč, naj pristopi do te osebe in mu pogleda v obraz in vpraša kar mu gre. Mislim, da je bilo preko RR foruma narejeno veliko dobrega, vsaj do zdaj nisem zasledila ničesar slabega in škodljivega, zato mislim, naj se enostavno taki ljudje ne oglašajo več na take in drugačne klice na pomoč.FUJJJJJ...user posted image

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
9.9.2006 19:56:53   
Anonimen
Čudno... ker za tragedijo družine vejo celo v Slovenksih Konjicah v eni od javnih služb.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celo povedali so, kako pošten, marljiv, dober in deloven je oče.

Mater, eni res nimajo drugega dela kot da mešajo druser posted image .

Napiši temu dvomljivcu nazaj, da če zbiraš informacije, to moraš tudi vedeti, ne pa sam neki mimo bluziti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
9.9.2006 20:26:35   
*pepelka*
Pred dnevi sva se s kolegico pogovarjali po telefonu in mi je sama povedala za to žalostno zgodbo. Ona živi v Zrečah in dobro pozna Barbarine starše, saj živijo v isti ulici kot ona.
Kdor dvomi v to, da je vse to resnica, naj pač ostane dvomlivec in naj ne pomaga, bomo pač ostali pomagali, ki vemo da je vse to resnica in da nas družinica potrebuje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 269
9.9.2006 20:39:56   
mala maja
ojla. Kerensa ali Teja a lahko še enkrat dobim naslov ker sem brala da so se preselili pa ne vem za naslov a je tastari še pravi???. Bom kar sama paketek poslala, razno če pride katera mimo Komende.

Upam da nisem kot vesoljček izpadla ampak res nisem več na tekočem. RR mi pa tako špteka da sploh ne odpira več strani in se kar ugasne.user posted image user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 270
9.9.2006 22:21:47   
lolipop
Prosim za TRR.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.9.2006 0:01:47   
Anonimen
Kerensa, nikar ne bodi žalostna, če je nekdo podvomil vate in v resničnost zgodbe. Ne jemlji tega osebno. Mogoče pa se želi dotična oseba samo prepričati, da bo denar resnično šel v prave roke... Čeprav način, katerega je izbrala, je res čisto mimo...

Naj te ta težava ne odvrne od dobrega dela, ki ga opravljaš!

In mimogrede, mogoče je pa celo dobro, da si postavila pravila, katerih se je potrebno držati, če kdo želi pomoč!

(odgovor članu lolipop)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
10.9.2006 7:44:32   
Teja N
mala maja, lolipop, poslala sem vaa podatke.

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.9.2006 9:13:56   
Teja N
Samo na kratko - čeprav tega sprva ni nameraval, mi je zdaj, v izogib raznim dvomom, očka dovolil, da se ob predaji stvari, ki smo ih zbrali, posname kaka slika in objavi tukaj na RR.

Ostalo bo pa še Kerensa napisala.

Lp,
Teja

Oglasno sporočilo:
www.aubrey.si

(odgovor članu Teja N)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.9.2006 10:45:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Zato iskreno upam, da "dogodek" družini ne bo prinesel negativnih posledic v smislu obtoževanja, zavisti in javnega razkrivanja. Kdorkoli se želi na lastne oči prepričati v verodostojnost te akcije, je dobrodošel v soboto, 16.09., da se nam pridruži na poti do družinice (v kolikor se bodo oni s tem strinjali). O tem se bomo prej pozanimali in Vas obvestili.

user posted image   user posted image , sem tudi sama izkusila grenko izkušnjo dobrodelnosti,...ni mi jasno, zakaj razkrivanje osebnih podatkov, to me je totalno dotolklo takrat user posted image  user posted image ,...jaz sem doživljala grozo, ki je ni za opisati, po forumih so se širila pa ugibanja (nisem jaz zahtevala pomoči, temveč so jo drugi-želeli so samo dobro!) in celo osebni podatki user posted image , povem vam ni večje groze poleg tega, da ti umre najdražja oseba, potem pa izpadeš še kot berač-čeprav ti drugi hočejo pomagati in nimaš ti nič pri tem user posted image .

Zato tudi jaz prosim, da tisti ki, dvomite raje NE pomagajte, brez vas bo akcija stekla brez takih pripetljajev. Se sploh zavedate, kako mora biti tej družini? Verjetno se ne, ker sami niste še nikoli doživeli česa takega.

Ne morem verjet kako kruti so lahko ljudje, res ne user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 10 [11] 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?