Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 26.9.2006 15:18:02
|
|
|
|
supermami
|
Ja potem pa nič
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 27.9.2006 20:34:12
|
|
|
|
m a j c i k a
|
BLANČI: hvala za lepe želje in obenem se opravičujem ker prej nisem javla da me ne bo, ampak očitno nisem čisto nič zamudila, tak da super! mela sma totalno norišnico, malar se je ravno za včeraj najvu, prej ga pa par dni ni blo za dobit, pa sej ni važno je že mim! Kar se pa sprehodov tiče sem pa definitivno ZA!!! SUPERMAMI: živjo! Sem slišala da ti tudi delaš v Celeiaparku oz. v parku groze, ampak nimam pojma kdo si, čeprav tudi jaz delam tam že od vsega začetka in res nimam pojma katera je tam noseča, mogoče zato ker ne maram čenč, ki prevladujejo predvsem v spodnjem nadstropju. Jaz delam v zgornjem v Anna Young Fashion, pa ti? VSE OSTALE: upam da se res kmalu vidimo in si malo razdelimo strahove in skrbi, sploh me ki smo v prvem pričakovanju! Pa lep pozdrav vsem!!!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 28.9.2006 8:57:25
|
|
|
|
supermami
|
Majcika, zakaj ga imenuješ park groze?? Delam na DURSu. Sicer grem skoraj vsak dan v Spar, pa tam okoli, pa saj me ne moreš videt, če pa si zgoraj. Blanci dajmo se že enkrat zmenit za to kavico. Da ne bom prej rodila .
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 28.9.2006 9:52:15
|
|
|
|
smrček
|
O, supermami, ti lahko častim kavico in tortico men bi pa kakšna veza ali vezica na DURSu še kako parv prišla sploh kadar potrebujem kakšno potrdilo od njih Punce moje, zdaj pa je tega dovolj.... Če se bomo samo z besedami kofetkale, še dolgo ne bomo zares kave skupaj pile. Jaz bom kar datum določila: dobimo se v TOREK, 3. oktobra pri Štormanu. Uro pa določimo skupaj, načeloma pride v poštev popoldanski čas. Madona sem se razkurla A se me kaj bojite
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 28.9.2006 11:06:23
|
|
|
|
blanči
|
Hoj Celjanke! Da se še jaz na hitro javim. SUPERMAMI: Prav imaš, da se organizirajmo in se dobimo na kavici. Se opravičujem, a imam tako službo, da ne vem iz ure v uro kaj bo. Pa pokliči kaj? Povej mi kako se naredijo tisti mali znakci pod sporočilom za e-mail, zasebno sporočilo itd. SMRČEK je predlagala v torek 03.10.2006. Jaz se načeloma strinjam, a res popoldne tam nekje okoli 17 ali 18 ure. Prijavite se da nas bo čim več. Kaj je s tabo M A J C I K A? Pikecpokec oglasi se kaj. No povejte uro, pa se vidimo. LP Blanči
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 28.9.2006 13:25:06
|
|
|
|
supermami
|
V torek ob 18.00? Se strinjam, a tokrat se bomo prej pofočkale, najkasneje v ponedeljek, da ne bo potem spet odpadlo. V torek zjutraj pa naredim seznam. Ja smrček, ni problema, za sem zmeraj . Kar se pa vez tiče...ne bom več dolgo...čez eno leto pa spet . Lep dan še naprej.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 28.9.2006 18:56:33
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Živjo! Se strinjam za torek, problem je samo v tem da delam popoldan do sedmih, tako da bi mi dpoldan bolj odgovarjalo, ampak lahko pridem tudi po službi, ni panike! SUPERMAMI: se mi je zdelo da nisi iz kake trgovine, ker potem bi te sigurno poznala; park groze pa mu rečemo zato, ker je v glavnem prazno in če že kdo slučajno pride v trgovino se ga kar ustrašiš!!!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 10:02:32
|
|
|
|
blanči
|
Pozdravljene! Kaj je zdaj, kje se skrivate? Ali velja še za juti pri ŠTORMANU ob 18.00 uri? SUPERMAMI jaz se pofočkam za jutri in če imaš čas naredi seznam kot si rekla. Jaz sem jutri službeno v Ljubljani,a bom do srečanja nazaj. CELJANKE PRIDITE K ŠTORMANU NA IN/ALI !!! LP Blanči
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 12:34:38
|
|
|
|
supermami
|
Zaenkrat smo samo tri: Blanci Majcika (kasneje) jaz Še katera????
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 13:19:52
|
|
|
|
DOLAR
|
Ja tuki je še ena.Nas je pa malo. Moj porod pa je že za mano 6 m.Če katero kaj zanima,kar vprašte.
< Sporočilo je popravil DOLAR -- 2.10.2006 13:23:48 >
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 13:55:53
|
|
|
|
blanči
|
Dobrodošla DOLAR med nami. Ja nekam malo nas je - Celjank, ali je res tako ali pa se ne upajo javiti. Kaj se dogaja z BIBI, PIKAPOKEC, JASNA 81 pa vse ostale, ki ste se kdajkoli javile na to temo??? Pridite JUTRI k Štormanu ob 18.00 uri!!! LP Blanči - veselim se že srečanja!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 14:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj se ne upamo javit? Upamo, upamo, sam časa ni Zadnjič bi se vam lahko pridružila, čeprav sem cel dan delala v službi, pa še pekoči/srbeči čebelji pik za velikost jabolke sem imela na roki... Zdaj pa ne morem, sorry. Res mi je žal. Z mojim sma namreč v sredo kupila spalnico, in jo v ta petek že pripeljejo. Ta vikend je bil delaven, pa še laufala sva po barve, talne obloge... Tako, da bova jutri začela z barvanjem, oblaganjem...da bo vse do petka nared za pohištvo (spalnico). Pa še staro spalnico nam morajo razmontirati, polovica cot me še čaka za preložiti, oprati, zlikati... Res, ampak res ne gre... Upam, da se še kdaj dobimo, da ne bo to zadnjič. Pa da ne zamerite, ker bom odsotna. Vseeno lahko za mene spijete eno Lep pozdrav vsem, sorry še enkrat.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 18:39:15
|
|
|
|
mtina
|
Jasna81, ali si ti iz Šentjurja (Hruševec)? LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 2.10.2006 19:35:31
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Živjo! Da se pofočkam za jutri, samo pač pridem eno urco kasneje, a se bomo vseeno dobile čeprav smo zaenkrat samo tri? Lp vsem
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 3.10.2006 10:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Mtina nisem iz Šentjurja, sem iz Žalca. Prov fovš sem vam, ko ne morem zraven Pa saj ne bo zadnjič, se bomo že še dobile. Če ne prej pa ko bo malo hladneje vreme na kakšnem kakavčku ali čajčku. V glavnem punce uživajte, spomnite se na nas, ko ne bomo z vami, pa bi rade bile! Veliko smeha na srečanju, pa poročajte kasneje kako je bilo! Lep dan, pa še lepši večer vsem!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 3.10.2006 12:37:33
|
|
|
|
smrček
|
Evo še mene. Jst bom verjetno tudi prišla, če bo le moj pravočasno doma, da bo lahko malega čuval, s seboj ga pa ne morem pripeljat, ker ima rahlo povišano temperaturo
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 3.10.2006 14:09:23
|
|
|
|
supermami
|
Nikakor ne morem poslati sporočila.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 3.10.2006 14:11:58
|
|
|
|
supermami
|
Aha, zdaj je pa šlo. Danes se dobimo: Blanci, smrček, majcika, dolar in jaz. Vse druge, ki bi se želele pridružiti, ste dobrodošle danes pri Štormanu v Celju ob 18.00 uri. Lep pozdrav do takrat.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 4.10.2006 7:33:59
|
|
|
|
blanči
|
Dobro jutro Celjanke! Samo na hitro se oglašam, ker odhajam službeno v Ljubljano. Včeraj je bilo čudovito počvekati in se malo spoznati pa čeprav smo bile samo tri. Ampak je bila čudovita, lahko vam je vsem ki se nam niste pridružile žal. Upam, da ko se bomo naslednjič dobile, da se bo številka povečala. Pište kaj! Se slišimo in pišimo. LP Blanči
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 5.10.2006 13:57:10
|
|
|
|
blanči
|
Hojla, kje se skrivate? Imam eno vprašanje. Kdaj se je treba zanimati za materinsko šolo v katerem mesecu nosečnosti, ali se moraš sam prijavite ali te vabijo in kje to v Celju poteka? Hvala za pomoč. LP Blanči
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 6.10.2006 8:28:32
|
|
|
|
supermami
|
Živijo. Res je bilo fino se malo pogovorit, pa četudi nas je bilo malo. Moramo ponovit! Materinska šola obstaja v dveh različicah, če prav vem: ena je v zgodnji nosečnosti in predavajo predvsem o prehrani, duga pa v pozni (cca 7 mesecev), predavajo pa o porodu in negi dojenčka. Lep dan bo danes, ane.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 6.10.2006 8:48:48
|
|
|
|
blanči
|
Lepo jutro - pa čeprav malo hladno nas je zbudilo. Ja pred nami bo en krasen dan, pa še petek je. Super. Ja ne vem Celjanki in okoliščanke kaj se z vami dogaja, da se nič več ne javite!!! Želim vam lep konec tedna in spočite se. LP Blanči
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 6.10.2006 11:04:43
|
|
|
|
pikecpokec
|
pozdravljene! Se zelo opravičujem ker se tko dolgo nisem javila, ampak zadnja dva tedna imamo polno hišo delavcev (malarji, električarji, parketarji), tko da kar naprej laufama okrog po trgovinah in kupujema barve, lake, letve za parket, ... In na koncu ugotovimo, da so vsi ti "mojstri" šlampasti sto na uro in potem je treba spet v trgovino po druge zadeve, ... V glavnem, jutri še zadnjič lakira parket, pol pa upam da neki časa ne bo več nobenega blizu, ker ga bom vrgla ven! poln kufer jih mam! Uh, sm se razkurila! pa pravijo da se nosečnice ne smejo razburjat! Tko da mi je zlo žal zarad torka, ampak enostavno ni šlo. Upam da mi bo naslednjič ratalo! pa še računalnik nam je crknil, tko da sem odvisna od tistega v knjižnici. aja, naš malček fuuul brca, tko da me včasih kr zaboli. ampak kr nej !sam da je vse v redu! LP!
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 6.10.2006 11:12:21
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Dobro jutro, evo še mene! Danes je pa odzunaj tako lepo da jo boma z mojim mal v gozd mahnala, pogledat če je kaj kostanja pa gobic, če ne druga se pa mal razmigat! Drgač pa upam da bomo čim prej ponovile naše torkovo srečanje s torticami in vodo, pa da nas bo vsaj malo več, sej bi se tudi kakšen dan za dopoldan lahko zmenle, sploh če bo lepo vreme, pa gremo kam na sonček poklepetat. Lep vikend želim vsem, pa se čujemo!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 10.10.2006 12:28:08
|
|
|
|
blanči
|
Celjanke, celjanke, kje se skrivate. Kar nekaj se vas že lep čas ni oglasilo. Kaj nič več ne berete RR Pikecpokec: Ali ste gradili hišo? V katerem koncu pa živiš? Majcika: Kdaj imaš naslednji pregled priG? Katerega G imaš? Punce, javite se!!! LP Blanči
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?