Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 16.11.2006 13:55:56
|
|
|
|
jasnicaa
|
Pozdravljene punce, tudi jaz se pridružujem klubu Celjank, sem šele dobrih 7t noseča in prvi pregled imam 20.11. Kolikor sem zasledila sem da pri večini že že bracajo. No to je moja 1 nosečnost in z mojim sva zelo vesela, pozitivna in upam da se bo vse lepo steklo. Sem pa iz Hudninje, vidim da ste vse napisale od kod ste. Lp Vsem
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 16.11.2006 14:48:35
|
|
|
|
blanči
|
Jasnicaa dobrodošla med . Tudi jaz sem iz Hudinje. Kje točno stanuješ?Katerega G. imaš? Verjemi da bo vse ok. LP blanči
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 17.11.2006 13:08:47
|
|
|
|
jasnicaa
|
Ojla blanči, Stanujem na Miličinski, G imam pa iz Ljubljane dr. Tatalovič. Ker delam v LJ, se vozim vsak dan mi je bilo nekak lažje ga tukaj imeti sem na pregled skočila med službo. Glede na to da ste tukaj že vse kr noseče sem zasledila da si ti 22t nam boste lahko dale kakšen nasvet. Drugače pa imam namen potem ko pride poiskati službo nekje v okolici, ker ta vožnja me ubija se vozim že 3 leta pa mam poln kufer vsega, sam je težko menjati sploh preden imaš otorčička. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 17.11.2006 13:57:52
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
pozdravljene tudi jas sem iz okolice celja, kako ste kaj ali je mogoče katera od celjank že blizu ali čez pdp, namreč zanima me kako imate ctg, namreč jas sem čez pdp in jih mam vsaki dan, zanimivo pa je da v drugih porodnišnicah obiskujejo ctg 1x tedensko ali največ 2x tudi pušenjak mi je odgovoril prav takole """ vaša obravnava je "izven standardna". Po eni strani imate "nadstandardno pogosto snemanje CTG", po drugi strani po PDP ni bilo še preverjeno stanje materničnega vratu. Če se nič ne zgodi, običajno okrog 10 dni preko PDP sprožimo porod.""""! tak da ne vem več kam spadam
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 17.11.2006 21:42:02
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Jasnicaa: Čestitke nova članica!!! Pa ne se preveč sekirat, saj bo vse v redu, boš vidla! Blanči: Drug teden pa res, sem se že zbunla da ne morem več po cele dneve delat za vsako ko šefici pač zapaše, tak da dopoldan imam definitivno čas!!! Lp vsem
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 17.11.2006 21:53:55
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem celjanka s PDP-jem čez 5 dni. Do danes sem imela na rednih tedenskih pregledih CTG-je, nasl. teden pa imam pregled 2 po PDP in mi bo G pregledala plodovnico, posteljico in pretoke. Če kaj ne bo štimalo, mi bodo sprožili, drugače pa verjetno čakamo
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 19.11.2006 17:55:15
|
|
|
|
supermami
|
Ja, verjetno bom res šla prej rodit . Danes 14 dni imam PDP. Jutri grem dat vodo, v četrtek imam G. Zadnje čase sem več v Celju, kot pa doma . Vam kar malo zavidam, ko ste tako na začetku, pa imate še celo večnost za uživanje v nosečnosti, od brcik, do premikov trebuščka... jaz prav uživam v tem. Po drugi strani pa komaj čakam, da vidim, kaj smo "pridelali".
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 20.11.2006 8:35:59
|
|
|
|
blue sky
|
Živjo, Celjanke! Jaz sicer nisem iz Celja, ampak iz Velenja. Me pa zanima, kje se da v bližnji okolici kupiti nosečniška oblačila - razen H&M v Celju. tam sem bila v soboto in si hotela kupiti nosečniške kavbojke. bila sem ful razočarana, saj ni bilo niti enih M velikosti (samo 36 ali 48). Sem bila ful jezna, ker sem samo zaradi tega šla tja. A je še v Celju kakšna druga trgovina z nosečniškimi oblačili ali kje v bližnji okolici? V Velenju sicer imamo eno, ampak je njihova ponudba res na psu Lp
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 21.11.2006 7:52:47
|
|
|
|
blanči
|
Dobro jutro! Za naše srečanje (ob kavici ali kaj drugega) predlagam jutri 22.11.2006 ob 11.00 uri v Santani v Mercator Centru v Celju. Vabljene VSE!!! Če se strinjate povejte. M a j c i k a in Supermami POKLIČITA!!! Blue sky: Kolikor vem v Celju ni druge trgovine za nosečnice kot v H&M. Jaz sem si ene hlače kupila v Ljubljani v BTC hala A trgovina Kepica (do Ljubljane danes ni tako daleč, slaba urica po avtocesti pa še recimo sobotni izlet imaš), ene sem si dala šivat, kavbojke pa sem si kupila v Gracu v C&A. Neja3: Si še doma, ali si že rodila? Sporoči!!! Mirjanajelenko: Kako je s teboj? Verjetno se že cartaš. Jasnicaa: Saj sva skoraj sosede, jaz stanujem na Opekarniški. Kje pa si zaposlena, da se vsak dan voziš v LJ?(saj vem, da sem radovedna). Celjanke pridite na kavo in pište kaj. LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 21.11.2006 18:01:14
|
|
|
|
pikecpokec
|
Drage moje srečke ! Grozno slabo vest mam, da se tko dolgo nisem oglasla, ampak mal smo meli problemov z internetom, pa glih sva v fazi selitve, zraven se učim za en izpit, moj pa piše diplomo! tko da absolutno nism tipična nosečnica, ki počiva z dvignjenimi nogami, ker enostavno ni časa. čeprou si ga včasih enostavno vzamem! dans smo bli na pregledu (31. teden), mali je že prou lepo zalit, pravi debelinko. ustnice ma take kot angelina jolie ! aja, pa kakega ma!!!jooj! ne vem po kom ! Kok pa kej vaši bušiji rastejo? a ste že blizu dneva D? midva sma bila prejšnji teden na materinski šoli, tko da zdej vadimo dihanje... V glavnem, lepo se mejte!
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 22.11.2006 10:20:09
|
|
|
|
jasnicaa
|
Blanči res sva skoraj sosedi . Delam v Hermes softlab v LJ, sem zadovoljna z firmo sam vožnja me ubija vsak dan porabim skoraj 3 ure za obe smeri pa še gneča je. Ampak nisem hotela menjati službe preden ne bo , ker sem stara 29 let in kamor koli bi prišla ne moreš potem iti kar takoj na porodniško. Drugače prvi pregled se imela v ponedeljek se vidi velika je 15 mm in srček bije tako da zaenkrat vse lepo ok. Naslednji pregled imam 22.12 ko bo tudi nuhalna in vsi testi krvni in urinski. Tko, da do tedaj upam na vse najboljše . Čeprav je danes dež in pritiska vsem želim čimlepši dan.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 22.11.2006 12:33:11
|
|
|
|
blanči
|
Jasnicaa: Čestitke za prvi pregled in za . Boš videla zdaj bo šlo vse tako hitro, saj meni je čas tako hitro tekel. Komaj čakaš naslednji pregled, naslednji UZ in tako ti tedni kar minevajo. Če boš kdaj imela čas lahko greva kdaj na kakšno kavo. Pikecpokec: Lepo te je spet malo slišati. Kje poteka materinska šola in kako dolgo to traja? M a j c i k a: Kaj je zdaj? saj veš kaj si rekla da ta teden ne boš zatajila! Supermami: Kdaj imaš jutri pregled? Lahko se jutri dobimo? Ok pište kaj. LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 22.11.2006 16:57:37
|
|
|
|
pikecpokec
|
blanči: materinska šole je ena prav fina stvar. v Laškem traja 3 dni zapored, vsak dan po 2 uri. prvi dan je predavanje o nosečnosti in porodu (pokažejo tud zelo nazorne fotografije - ), drugi dan naj bi blo predavanje o negi zobk pri malčkih (pri nas opadlo, ker je bila zdravnica nujno odsotna), tretji dan pa o dojenju, negi dojenčka, previjanju, ... Skratka, zlo zanimivo in poučno, pa predvsem kratko in jedrnato. Se zlo splača hodit ker ti povejo tud par stvari o porodnišnici, navadah, raznih forah, ki jih lahk pričakuješ od babic, ... Sam baje so se babice v Ce porodnišnici zlo popravle in niso več taki zmaji. Še dobr da ne, ker mene je že poroda dost strah, ne rabim še enga ki bi tulil na mene in me sekiral! LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 22.11.2006 21:31:47
|
|
|
|
supermami
|
Ja Blači, šele zdajle sem videla tvoj predlog, tako da . Verjetno tako niste bile skupaj na kavi. Ja, jutri lahko. G imam ob 13, pa še pot v Mercator imam. Lahko bi se zmenile pred mojim pregledom, potem moram po Tami v vrtec, pa nimam časa. Ko sem brala o materinski šoli... v Celju traja tri dni od 9,30 do 13,30 z dvema kratkima odmoroma.... obup... ampak je pa zanimiva predavateljica. Grem gledat TV- Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 23.11.2006 7:41:01
|
|
|
|
blanči
|
Dobro jutro! Supermami: Ni problema za danes. Če ti je prav ob 11.00 v Santani v Mercatorju? M a j c i k a: Kja je s tabo se nama boš pridružila? Kaj pa ostale? Se vidimo. LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 23.11.2006 9:40:51
|
|
|
|
jasnicaa
|
Ojla punce, moram rečit da se danes počutim bolje pa še spala sem celo noč brez bujenja to je prva noč po 8 tednih da sem tako spala. Štejem dneve do drugega pregleda in upam da bo vse ok. Približuje se veseli december in so me že zasuli z razmimi povabili, službeni in privat, jojjjj meni pa kr ni . Bo pa pestro. Že kaj planirate kako boste preživele praznike? Sem pa sama sebi prav smešna, zelo nerada sem v gužvi kjer je veliko ljudi, pač sedaj ko sem noseča, se bojim da bi me kdo po nesreči porinil ali da bi padla ..., prav čudno se počutim tako mal paranoično, mal kompliciram glede določenih zadev . Kar se kavice tiče se vam rade volje pridružim vendar meni to bolj med vikendom ratuje, ker med tednom pridem zelo pozno domov in moj dragi že itak sitnari, da je skoz sam. Ti moški so taki revčki . lepo preživite današnji dan.
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 24.11.2006 13:55:36
|
|
|
|
blanči
|
M a j c i k a: kja je zdaj s teboj? Zakaj se nič več ne oglasiš? Ja ni kaj narobe? Sporoči! Supermami: kdaj imaš drugi teden pregled, da se lahko dobimo na kavi? Pokliči, preden greš rodit. Ta teden pa sem komaj čakala petek, ker imam norišnico v službi. Jutri gema z mojim v Ljubljanao, najprej poslovno potem pa malo v šoping. Celjanke, želim vam lep sončen vikend, uživajte in pište kaj. LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 25.11.2006 17:57:35
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Pozdravljene punce!!! Vidim da se je na tem foromu kar dogajalo tale teden ko me ni bilo, imela sem celih pet dni neplaniranega dopusta, je sefica mal dobre volje pokazala, pa mi je res pasal! Tko da Blanči nič ni narobe, sem vidla da si me dvakrat klicala, bla sem na Hrvaškem pri babici, ki je že kar dolgo nisem vidla, pa sem ji šla mal trebuščka pokazat ! Drugače pa pridno brcamo in komaj čakamo na naslednji pregled! V četrtek grema na Ptuj na 3D UL, baje se splača! Kavica pa obvezno drug teden, sam ne v četrtek!!! Lp vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 27.11.2006 13:59:48
|
|
|
|
blanči
|
Ponedeljek je tu in začetek novega tedna. Ampak vreme, da sploh ne govorim, samo spati bi se še dalo. Kako ste preživele konec tedna?Midva sva z mojim malo pripravljala sobico za najinega . M a j c i k a: Ni problema za ta teden, povej kdaj. Meni bi pasalo v sredo. Pokliči ali sporoči. Supermami: Si še doma? Javi se! Pikecpokec: Iz katerega dela Laškega si? Lahko se nam pridružiš na . mirjanajelenko in Neja3: Ali sta že doma in se že veslo cartata s svojim ? Ko bo čas malo napišita o vajini izlkušnji. Toliko za danes. LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 28.11.2006 14:16:58
|
|
|
|
blanči
|
Celjanke, če ima katera jutri čas se dobimo ob 10.00 uri v Mercatorju na Hudinji- Santana. PRIDITE!!!!
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 30.11.2006 13:52:38
|
|
|
|
blanči
|
Pozdravljene CELJANKE! sporočam vam veseli novici: Supermami in Naja3 sta postali mamici. Supermami je povila v torek Tilena, Naja3 pa danes Tijo. Č E S T I T KE !!!
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 30.11.2006 16:18:09
|
|
|
|
pikecpokec
|
Čestitam ! Jst bi tudi!!! Rodila že končno, namreč! Pa mam še cela 2 meseca pred sabo . Ful si že želim končno vidit . Moj mi napoveduje, da ne bomo zdržali do 26. januarja, ampak se bo odloču pridit že okol 15. ne vem sicer, od kod mu taka slutnja, ampak bi blo fino. Sam bo treba še vse cunjice oprat in zlikat, pa plenice, pa nabavit še vse kar nam manjka, ... Pa še selim se (prvič na svoje - ne vem al sem vesela al pa mal tud žalostna ). Dans bova prvič spala v novem domeku. Aja, pa 12. decembra mam še en svinjsko težek izpit, čeprov ne vem kok mi bo to ratalo, glede na to da je ful dela s selitvijo, pa tud nimam več take kondicije kot pred nosečnostjo! Pa še veseli december se bo za mene začel šele po izpitu - ko ga bo že pol mimo! Hja, nič, pakiram še zadnje stvari in - gremo! Tko da verjetno se nekaj časa ne bom javila, ker nam še niso priklopili T-2! Čau ! Aja, Blanči: za kavico mi res ne znese trenutno. Po dvanajstem se pa lahko vidimo!
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 4.12.2006 9:03:04
|
|
|
|
blanči
|
Pozdravljene! Kaj je zdaj z vami? Kje se skrivate? Aja ta veseli decembe je tu in nimate časa. Kaj že kaj pečete piškote? Ima katera kakšen fajn recept? M a j c i k a: Sporoči kako je bilo na 3D UZ? Pred prazniki se moramo še enkrat dobiti na kavici in malo poklepetati. LP
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 4.12.2006 9:32:12
|
|
|
|
katis
|
Ojla Celjanke, sem rekla, da vas kar tule vprašam, ko ste ravno lepo skupaj zbrane - 21.12. imam prvi pregled zaradi nosečnosti pri dr.Peterneljevi v ZD Celje (ZM je bila 25.10.). Sedaj me pa zanima, če katera kaj ve, ali gre lahko mož že zraven takrat, da bi videl najino pikico ali ne. Ker tu na RR včasih pravijo punce, da ponekod so možje ob prvem pregledu lahko zraven, ponekod pa ne. Hvala! P.S.I. pa mirno nosečnost in zdrave malčke vam vsem želim. Ja pa seveda čim lažji porod! P.S.II. Pa če sprejemate še kakšne 'članice' se bi tudi kar priklopila, ker Hrastnik ni daleč, pa še na Kajuha sem hodila , tak, da imam Celje že skoraj v krvi...
|
|
RE: Pozdravljene CELJANKE 4.12.2006 12:17:03
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Pozdravljene! Katis: Živjo, tudi jaz sem bila na prvem pregledu pri dr. Petreneljevi, ker je bila takrat moja ginekologinja odsotna, drugače imam dr. Torbico. Žal mojega ni bilo zraven ker je bil nekje na terenu službeno, drugače pa bi lahko bil brez problema zraven, saj ti že na prvem pregledu naredijo UZ in lahko vidiš svojo še čisto majceno pikico..., tako da ga kar pelji s sabo!!! Če se boš pa želela kdaj pridružit na kavici, pa vabljena! Ja pa čestitke ne!!! Blanči: Zdravo soseda! Se opravičujem da se z zamudo javljam, mamo non stop kr neke obiske pa stanovanje še mal rihtama in dan enostavno kar mine... Drugač je bilo pa na Ptuju fenomenalno in vsem bodočim mamicam priporočam obisk 3D UZ, saj vidiš dobesedno vse še boljše kot na njuhalni, tako da zdaj 100% vemo da je punčka, saj nama je slikal celo "žemljico" kot jo je zdravnik sam poimenoval! Vse je super, sam smo zeeeelo živahni in sma bla noter skoraj celo uro namesto pol ure kot je pedviden pregled, saj je nikakor ni mogel ujeti ker je stalno v gibanje, kot da se ne bi hotla slikat..... Več pa na kakšni kavici a ne?! Se čujema kaj...... Lp vsem skupaj!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?