|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pozdravljene CELJANKE
29.8.2006 9:30:24   
katja_k
Pozdravljene.
A mogoče katera pozna kakšno dobro trgovino za nosečnice v Celju? Jaz sem nosečniška oblačila našla samo v H&M. Grem pa naslednji teden v LJ in upam, da bom tam našla kaj pametnega.
LP!

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Pozdravljene CELJANKE
29.8.2006 10:36:30   
mirjanajelenko
pozdravljene
jas sem tudi iz okolice celja sem v 28 t rok imam 11,11 po ultrazvoku,
kajti moj g pravi da ne gleda po minstruacije, te bi pa imela 09.10 kajti zadnji dan je bil 06,01,, ok kako se počutite jas se fajn

_____________________________

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Pozdravljene CELJANKE
29.8.2006 16:27:25   
mtina
Hej!

Meni se zdi, da je v Celju še samo H&M in nič drugega.

V LJ imaš pa v Baby centru La Vie, v eni hali pa Kepico ... v Lj jih je v BTC-ju dost.  Medtem ko nosečniškega oddelka v Lj v H&M-u ni!

LP 

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Pozdravljene CELJANKE
30.8.2006 7:35:43   
Anonimen
Zdravo celjanke moje!

Končno se spet malo oglašam, ker prej ni bilo časa (prenavljamo oz. popravljamo prenovljeno kopalnico) in je dela na pretek user posted image Do nedelje imava še vse razkopano, pol pa računava, da bo do torka bo vse tipi-topi.Bomo videli...

Kako ste kaj? Moje počutje je tako-tako. Pritisk nizek (90/50), slabosti še trajajo, utrujena pa tako, kot da cel mesec nebi spala. Groza! Noseča pa sem 14t 6d. Upam, da bo kmalu minilo.

bibi kako je kaj z NS? Po datumu sodeč si že bila, samo ne javljaš se nič Upam da je vse ok! user posted image

Kar se pa oblačil tiče, še sploh nisem bila po nakupih user posted image Saj vem, grozna sem. Pa za povrhu mi še skoraj nič več ni prav. Doma nosim trenirke, fantove majice in se tako švercam, v službo pa takšna in drugačna krila (službeno sem vezana na krilo). Mislim, da bom kar danes začela nosit tisto nosečniško, ki je tako fajn ohlapna. Drugače pa grem ta vikend pogledat če je kej v H&M.

Aja, pa s katero kremo ste se mazale ve "starejše" nosečke? Sprašujem glede strij, ker me je tega tako strah...

Lepo se imejte, se slišimo!user posted image



(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Pozdravljene CELJANKE
30.8.2006 8:55:09   
Naja30
Glede user posted image  hlač naj vam povem, da sem jaz v H&M v Celju kupila ene ful dobre. Navadne črne, ki so športno elegantne in jih imam skoraj ves čas na riti, ker so res udobne. Cena pa tudi ni bila pretirana user posted image

Jasna, glede utrujenosti te popolnoma razumem. Sploh se ne spomnem, kdaj v življenju sem se vlekla kot ena cunja in kdaj sem toliko spala in kdaj sem tako zgodaj hodila spat user posted image  Ne morem ti rečt, da bo minilo, ker mene še vedno drži, pa sem 28t user posted image  Sicer vstajam bolj zgodaj, ker imam tak bioritem, ampak nekje okoli 10h dopoldan sem že čisto zmatrana. Pa to je tista huda utrujenost, kjer se ti zdi, da boš kar stoje zaspal user posted image

Kreme proti strijam pa nimam jaz nobene specialne, ampak uporabljam Bepanthol za zelo suho kožo in včasih še Nivea olje. Mislim pa, da kreme prav dosti ne bodo pomagale s tem user posted image  Vse je odvisno od elastičnosti kože. Poznam veliko žensk, ki so se mazale s "pravimi" kremami, pa so zadnji mesec vseeno dobile tega user posted image  po trebuhu. Tako da jaz sploh ne gledam na to. Važno je, da ko me srbi koža, se namažem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Pozdravljene CELJANKE
30.8.2006 13:38:04   
mtina
Hej!

Jasna, glede kreme se strinjam z Najo; sicer imam jaz od Loccitane (ma nekak tak se napiše, se mi ne da it pogledat) 100% karitijevo maslo.

Utrujenost? Mene je dajala prvo trimesečje tako, da sem spala po 15 ur na dan. Hodila spat ob sedmi, osmih; popoldan obvezno spanje. Ves čas utrujena, pa še slabo mi je blo ko hudič! Pol je pa kr minil. Zdej zadnja dva meseca se pa utrujenost vrača - sam je drugače. Zdej enostavno se moram uležit, saj drugače mi bo križ eksplodiratl!

Drugače sem kljub tednom fajn počutim. Mi sonček prav dobro dene in se že veselim vikenda!

LP

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Pozdravljene CELJANKE
31.8.2006 12:08:59   
HuAnita
Sem šele zdaj, ko nisem večuser posted image , opazila to temo. Sem sicr po rodu malo iz CE, trenutno pa skoraj v centruuser posted image
Mamice smo se že dobivale, so bila lušna srečanja, tako z user posted image , kot na žurkah ponoči same.
Predlagam, da odpremo novo temo na Srečanja, pa se enkrat dogovorimo za srečanje?
Aja, imam 2 otroka, Capinko adrenalinko,user posted image staro 23m, pa newbornauser posted image , starega jutri 4 tedne.

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Pozdravljene CELJANKE
31.8.2006 12:40:45   
bibi
Jasna ja sm bila prejšnji četrtek na NS in je vse ok 1:5450 je rezultat. Veliki smo takrat bili 66 mm, zdaj verjetno več. user posted image  Danes teden imam pa ginekologa. Počutim se ok, kot da sploh nisem noseča.

Lp vsem Celjankam!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Pozdravljene CELJANKE
31.8.2006 17:41:50   
pikecpokec
evo spet mene!

v torek sem bila na uz (19.teden) in mali je zelo jasno pokazal lulčka! torej bo user posted image ! sem ful vesela, moj dragi bi rajši mel punčko, ampak je vseeno vesel! je pa mali veselo brcal in plaval in telovadij in g. je rekla da če bo tako živahen, ga bojo morali že v porodni sobi loviti!
torej, naslednji teden se v top fitu baje začne aerobika za nosečnice. če katera pride, se vidimo tam!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Pozdravljene CELJANKE
31.8.2006 18:22:30   
Naja30
pikecpokec, čestitke za user posted image user posted image , bibi pa za NS.  drugače pa si tudi moj dragi želi user posted image  čeprav vedno reče, da je najpomembneje, da je otroček živ in zdrav.

huanita, se strinjam, da bi se bilo kdaj fajn dobiti user posted image

Punce, ali katera ve, koliko da občina Celje ob rojstvu otroka denarja? Tiste, ki ste že rodile, boste vedele. Me zanima, če se mi splača obdržati stalno prebivališče v Celju, drugače bi ga raje spremenila.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Pozdravljene CELJANKE
1.9.2006 10:40:13   
blanči
Hoj Celjanke, v službi imam takšno gužvo, da še komaj preberem RR kaj, da bi še kaj napisala. Pa saj se bo umirilo. Kako kaj preživljate nosečniške dni. Moram povedati, da je moje počutje super, kot da nisem noseča. Ali je to v 11T normalno? Tiste z iskušnjami lahko malo poveste kako je bilo, kakšne so značilnosti posameznega trimesečja itd.

celjanke nosečke ali mamice pridružite se nam.

LP vsem in veliko sončka - baje bo vikend lep. JUUUUHUUUuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Pozdravljene CELJANKE
1.9.2006 21:58:15   
Anonimen
Pozdravljene souser posted image

Tudi jaz se strinjam glede srečanja, upam pa samo, da bom časovno dosegljiva, zaradi službe namreč, mam tak nor urnik... user posted image

Bibi me veseli, da je vse okuser posted image user posted image user posted image Pikecpokec tebi pa bravo za sinčkauser posted image user posted image user posted image
No, začela pa sem že nositi nosečniško krilo user posted image Fuuul je udobno, prav fajn se počutim, ko me nič ne tišči. Drugače pa je moje počutje bedno... Sem danes v službi skor skupi padla, sem morala šefico poklicat, da je postregla stranko nameto mene, ker sem kar čutila da se bom sesedla, in potem naenkrat tema, kot da bi bila slepa. Nizek pritisk baje, ne vem... user posted image Upam, da se ne ponovi! No toliko za danes, se slišimo kmaluuser posted image


Lepo se imejte čez vikend, Celje bo baje sončnouser posted image


(odgovor članu blanči)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Pozdravljene CELJANKE
2.9.2006 20:01:05   
supermami
Živijo.
Se vam pridružujem tudi jaz. Sicer nisem iz Celja, ampak iz Šentjurja. Blizu.
Pri nas imamo 30.000,00 SIT pomoči za rojstvo, za Celje ne vem. Sicer je pa čisto odvisno od vsake občine posebej. Tu je šele od lanskega leta.

Se pa strinjam glede srečanja nosečk. Bi bilo prav zanimivo malo "pogučat" v živo. Nas že vidim... 10 nosečk na sprehodu po mestu, ljudje pa bulijo v nas iz strahu, da jih je zajela invazija nosečnic... Ha ha ha.

Sporočite za srečanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Pozdravljene CELJANKE
3.9.2006 0:27:15   
Naja30
user posted image  supermami invazijo!! user posted image  user posted image  Nisem vedela, da si ti tudi "naša"! Poznam kar nekaj ljudi iz Šentjurja, še sorodnike imam tam user posted image
In kako je kaj moje lepo Celje? Že dolgo nisem bila tam, ga prav pogrešam, ampak moje poti zadnje čase bolj vodijo na primorsko.

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Pozdravljene CELJANKE
3.9.2006 17:44:01   
5erca
Pozdravček vsem user posted image  in tistim ki že pridno varvate svojeuser posted image .

No da se predstavim prihajam iz okolice Celja (Štore) moj PDP je 31.12.2006, NS sem imela pri dr.Strahovi v Domžalah zame je bila to zlo lepa izkušnja kakor vsak g. pregled predvsem tisto ko slišiš otrokov utrip. Pri prvem ultrazvoku mi je rekla da bom imelauser posted image  me zanima kako bo pri naslednjih pregledih ker baje ni 100% sicer pa mi je prou vseeno kaj bo samo da bi bil zdrav... Moj malček me že kr precej brca (mogoče bo pa nogometaš) moram rečt da je to zame najlepši trenutek, naslednji g. pregled imava 6.9..

Jst sm si kupila nosečniške obleke kar v H&M in sem res zadovoljna z njimi.

Če ste še vedno zagrete za kakšn čvek in sokec v živo se vam z veseljem pridružujem. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Pozdravljene CELJANKE
3.9.2006 19:20:13   
Naja30
V H&M imajo kar fajn stvari za user posted image  Predvsem hlače sem jaz dobila super, jih sploh ne dam dol z riti! No ja, saj drugih nimam user posted image user posted image

(odgovor članu 5erca)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Pozdravljene CELJANKE
5.9.2006 10:21:36   
supermami
Naja3 seveda sem "vaša", čigava pa naj bom:) Upam, da se kdaj vidiva na kakšni kavici, ko boš prišla v te konce. Pa saj moraš priti malo pogledat žlahto preden ji dodaš novega člana, a ne?

Celje se razvija, infrastruktura je na višku, Šrot bo menda spet kandidiral, drugega pa res ne vem. Aja, pa najboljši H&M imamo tu:)


Katera bo prva predlagala datum srečanja?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Pozdravljene CELJANKE
5.9.2006 11:43:02   
blanči
Živjo CELJANKE!

Uspelo mi je malo pokukati na RR. Pozdrav vsem novim Cljankam ki ste se nam pridružile. Kako poteka nosečnost?  V petek imam NS v Domžalah, komaj čakam in upam da bo vse ok. Včeraj sem bila službeno v Ljubljani in sem šla v BTC v trgovino za nosečnice - Krpica ali Kepica nekaj takega in sem našla super hlače (12.900 SIT) bila sem tudi v La vie trgovini in tudi tam so cene hlač okrog 13.000 SIT.

Zdaj pa moram naprej delat.  Se slišimo in upan, da tudi kdaj vidimo.

LP user posted image

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Pozdravljene CELJANKE
5.9.2006 11:56:01   
pikecpokec
pozdravljene, user posted image !
včeraj sem bila na aerobiki za nosečnice v top fitu in je bilo zelo fino. ni preveč naporno, ampak razmigaš pa se! tako da če katera razmišlja o tem - jutri ob 17h je še zastonj (da preizkusiš če ti paše), potem je pa 6800 za 8 obiskov!
mislim da bom kar hodila, ker mi domača telovadba nekako ne gre (vedno se najde kak izgovor-ni časa, ni volje, ...). a ste ve kej bolj pridne?

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Pozdravljene CELJANKE
6.9.2006 10:44:08   
blanči
Živjo Celjanke!

Pa imamo spet gužvo v Celju, zaradi sejma mislim. Groza, iz službe se ponavadi peljem mimo sejmišča na Hudinjo, a mislim, da jo bom zdaj ubrala kar čez Novo vas. Kje ste kaj zaposlene? Se vozite daleč v službo? Imate sedeče ali stoječe delo?
pikapokec: Kakšne vrste vaj pa delate na aerobiki?

LP, pa pište kaj user posted image , zdaj pa grem na user posted image in malico.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Pozdravljene CELJANKE
7.9.2006 18:02:50   
pikecpokec
Živjo!

Blanči: na aerobiki smo delale čisto običajne vaje, takšne, kot se ponavadi delajo na aerobiki. samo da vse skupaj poteka bolj na izi, na rahlo.pa na koncu nismo delale trebušnjakov in podobnih zadev. aja, pa s polar pasom smo si skozi merile utrip, da ne bi bila kriza.

LP 

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Pozdravljene CELJANKE
10.9.2006 17:00:46   
nikica18
helow celjanke!user posted image
tudi jaz sem iz celja, sem v 33 tednu nosečnosti in pridno čakamo na prihod malega anglčka!
nas je kr neki celjank ki bomo kmalu rodile, vseem želim čim lepšo in tem boljšo nosečnost in brez problemov.user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Pozdravljene CELJANKE
11.9.2006 15:13:21   
blanči
Kaj zdaj Celjanke, se vam ne da klepetati?

V petek sem bila na NS in vse je ok, pikica je velika 67,2mm, rezultat 1:4154, šla sem dati še kri za DHT, ker sem stara 30 let in je tako bolj tvegano ti baje naredijo še DHT, seveda če plačaš. Pa samo da je ok.
Drug teden pa imam G. Ali ti na vsakem pregledu delajo UZ?

LP user posted image

(odgovor članu nikica18)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Pozdravljene CELJANKE
12.9.2006 12:14:59   
smrček
Hojla!

Še ena celjanka ki bi se vam rada pridružila.
PDP imam 15.1.2006 in pričakujemo user posted image  doma že imam enega sončkauser posted image (12.1.2005), ki bo skoraj za svoj rojstni dan dobil sestricouser posted image . Danes sem noseča ravno 22t, user posted image že konkretno čutim, saj me včasih kar ornk brcneuser posted image
Na NS sem bila v LJ, želela sem k Pušenjaku, a je bil takrat na dopustu, pa saj je vseeno kam bi šla, važno je le da je z malo vse OK.
Prejšni teden sem imela tudi morfologijo.

Blanči, ko si ravno spraševala za UZ... Zavarovalnica krije stroške le treh ali štirih UZ v celi nosečnosti, pri dr. Cvitanu v Celju je že tako. Če ti pa G dela UZ na vsakem pregledu je pa to bolj njegova dobra volja. Ja, vem žalostno, ker zavarovalnica špara tam, ko si nihče ne želiuser posted image
Jaz hodim k G v Laško k dr. Korani Leljak- Kuštrin. Vsaka ji čast in prav vidi se, da svoj poklic opravlja s srcem. Od prve nosečnosti imam cel kup slikicuser posted image


Tako, mimogrede... kaj je s tisto kavico..... je sploh katera za stvar.
Lahko vam rečem, da smo se "stare celjanke" včasih srečevale kar tedensko, pa si še zdaleč nismo vsega povedaleuser posted image  user posted image user posted image  tako da se včasih še dobimo na kakšnem žuru pri kateri doma ali kje zunaj.

_____________________________

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Pozdravljene CELJANKE
13.9.2006 12:43:53   
mtina
Hojla!

Meni je Gašperlinova naredila le dva UZ do sedaj. Pa sem v 35. tednu. Tako da ne vem - očitno je res odvisno od ginekologa. Tudi slikico imam le eno od Gašperlinove - ker mi ni povedala, da jo moram plačat. Butast. Baje tudi ti UZ niso povsem nedolžna stvar. Tako je bilo v časopisu.

Mene boli križ in trebuh mi že kar močno otrdeva- sploh ne vem, če je to normalno, da traja dalj časa in se pojavlja večkrat na dan (tudi po 5X). Mali sicer ful miga, sam vseeno. Pa ravno se mu kovca. Drugače sem OK.

LP, Tina

_____________________________

Sonce!!!

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?