Anonimen
|
Pozdravljene celjanke! Jaz načeloma pridem, pa čeprav samo na kratek čas, ker delam danes cel dan (9-19h). Pa še tako slabo se počutim, me je v nedeljo čebela piknala (sem pa alergična na čebelji pik), pa mam tak otečeno in rdečo roko, vse do lopatice me boli. Sem bila včeraj pri dežurni, pa je rekla da mi ne sme nič dati, ker sem noseča. Bom pač morala potrpeti kak teden, da bo bolje. Najhujše je ponoči, ko tako peče, kot da bi roko nad ognjem držala. A ma kera kak predlog, kako lajšati bolečine? No, probala sem mrzle obkladke, ampak če delaš cel dan, enostavno ne znese... Mater sem se razpisala... No sporočite do kdaj približno boste tam, pa točnejšo lokacijo... Men se že buši vidi, tako da upam, da vas bom spoznala vsaj po tem Aja, pa kaj naj zraven prinesem? Ker sem cel dan v službi, žal ne bo dišalo po domačih piškotih, lahko pa kaj spotoma kupim. Prosim javite mi, ker nimam časa prebirati celo temo, tole sporočilo vam že eno uro pišem, pa če mam skoz stranke, pa ne pridem do konca. Se mi bo zmešalo... LP vsem, upam da se vidimo!
|