Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 31.10.2006 17:55:15
|
|
|
|
GoYa
|
Ojla! Maca, a si še vedno v enem kosu? Se kar bliža tudi tvoj dan. Ti že kar zaželim čim lepši porod. Sem se zdaj spomnila, ko sem dobila svojo Lino na prsa oz. trebuh. Joj, kako enkraten občutek je . Komaj čakam, da ponovimo . Anitka, za nov začetek pri delanju . Želim ti, da vajina ljubezen čimprej obrodi sadove. Mogoče nam že naslednji mesec sporočiš, da si . Tudi tebi Lana38 želim, da bi klomifen učinkoval tako, da bo to zadnji krog. Koala, tudi mene zanima, če si že teta.
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 31.10.2006 19:19:04
|
|
|
|
Anitka
|
Hajli, hajlo! Ja GOYA kot v starih časih bom zdaj rekla iz tvojih ust v božja ušesa No saj ne pričakuje še prav letos, bi pa rada enkrat do konca leta 2007 postala mamica ali pa vsaj Bomo pridno delali na tem Hopa cupa hop hop hop, a ne? Saj res kje pa je kaj naša BETY? Bety oglasi se kaj. Pa ostale? Se že pripravljate na zimsko spanje? PIA73, KOALA, PIKA74, FRIZERKA, ALJČA, TIA, BAMBI, FRAS, RONNI, SONCEK.DJUKELICA, MOJCA9000, MEERYANA, MIJAVČEK, SISSY, GIRLLY, NEŽA81, AMELI, KLARISA, VAMPIRKA...... in ostale oglasite se kaj. Pridne bodite in se kaj beremo, vaša Anitka
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.11.2006 11:55:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz že spet tu gor visim! Danes je dan d, dogaja se pa N-I-Č! Je naši prelepo v trebuščku... Naslednji CTG imam v soboto... Lp od čakajoče !
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.11.2006 12:47:31
|
|
|
|
Anitka
|
O Muca Maca je pa še zmeraj tukajle In kaj počneš sicer v teh dneh tik pred zdajci? LP, Anitka
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.11.2006 18:34:44
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Najprej vse skupaj lep večer.No,da se vam ponovno malce javim v temle našem nadaljevanju. Anitka,ti si pa res naš pravi sonček,ki se vedno spomni tudi name!!! Koala jaz že nestrpno pričakujem tvoje poročanju,če si že postala srečna teta? Muca Maca tebi pa sem že tkole na sosednjem forumu napisala,da uživaj te zadnje ure nosečnosti,boš videla kaj kamlu bo sobota in boš končno v svoje naročje lahko stisnila vajino malo princesko. In naša Bambi,kako pa kaj tvoja ljubica Gaja? In naša Tia,ter njena Leni se tudi jnič ne javita.Kako sta kaj vidve? In Kornelija,ter njeni pikec??? No in sedaj malce gremo k nama.Midva sma oba ok.Danes sma prižgala najinemu angelčku belo svečko.No jaz sem sedaj v času O in punce jaz sem se odločila,da se totalno odklopim,kajti čakam iskreno čakam,da se bo nama ponovila zgodba izpred enega leta.Točno danes je leto dni,ko sem ugotovila da sem srečka ,vendar žal no.Bo drugič bolje. Punce se še spomnite lani takega časa kako sem vas težila z pošto za IVF in sedaj je spet čas,ko jo neznosno težko čakam,čakam in upam,da se bo srečno končalo. No drugi mesec pa je že veseli december,midva se še odločama kam boma mahnila še letos na silvestrovanje,če seveda ne bom prej ?Boste inmele kaj proti če vam spet malce težim z pošto hu lansko leto je pomagalo in sem na tak način zagledala . No skratka jaz uživam vsako minuto,uro posebej nabiram moči za novi postopek in ne boste verjele odklop mi prav dene lepo no.Do spomladi se ga bom glih lepo navadila,ko se mi bodo začele priprave.In bom končno lahko odšla ven iz kluba fosilk. No tkole tolk na kratko je tole moje javljanje.Ja in še to Anitka želim,ti da boma midva drugo leto lepo skupaj se sprehajali z vozički in si delile izkušnje o pleničkah,.... Vsem skupaj želim lep preostanek tega večera. LP Mojca
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 1.11.2006 21:40:03
|
|
|
|
koala
|
Čer še od mene! Anitka, veš da nismo jezne nate, smo pa te zeloooo pogrešale! Super da se kamlu podajata v lov za , držim pestke, da kmalu sporočiš veselo novičko in upam, da se res v bližnji prihodnosti vidimo, da bom lahko občudovala slikice z Kube. Mojca, a tako hitro teče čas, da se je že obrnilo leto? Veš da lahko težiš, če temu sploh lahko tako rečeš, saj zato smo pa tu, a ne, da se spodbujamo. Muca maca, a je kaj novega? Jaz pa še vedno čakam, da pozvoni telefon in da mi povejo, da sem teta. Pa je detecu lepo v trebuščku in še veselo brca in nori, boste pa takoj zvedle ko bo kaj novega.
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 2.11.2006 12:35:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem še kar v enem kosu. In čakam...
|
|
|
|
RE: Za nas (296. nadaljevanje) 2.11.2006 14:36:52
|
|
|
|
tinkamiška
|
Hoj! Anitka, sem vesela zate, da sta se odločila za Bom stiskala pestke zate, da boš letošnja srečka Mojca, tebe je pa tako lepo brat, ker si tak optimist in res stiskam pestke tudi zate, da boš kmalu, res kmalu srečka MucaMaca, joj to čakanje ne? Naj bo pot v Rim čimkrajša Tudi vse ostale babike lepo, lepo se imejte! Tinka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.