|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (296. nadaljevanje)
31.10.2006 17:55:15   
GoYa
Ojla!

user posted image Maca, a si še vedno v enem kosu? Se kar bliža tudi tvoj dan. Ti že kar zaželim čim lepši porod.

Sem se zdaj spomnila, ko sem dobila svojo Lino na prsa oz. trebuh. Joj, kako enkraten občutek je user posted image . Komaj čakam, da ponovimo user posted image .

Anitka, user posted image  za nov začetek pri delanju user posted image . Želim ti, da vajina ljubezen čimprej obrodi sadove. Mogoče nam že naslednji mesec sporočiš, da si user posted image .

Tudi tebi Lana38 želim, da bi klomifen učinkoval tako, da bo to zadnji krog.

Koala, tudi mene zanima, če si že teta.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 151
31.10.2006 19:19:04   
Anitka
Hajli, hajlo!user posted image

Ja GOYA kot v starih časih bom zdaj rekla iz tvojih ust v božja ušesauser posted image No saj ne pričakuje še user posted image user posted image prav letos, bi pa rada enkrat do konca leta 2007 postala mamica ali pa vsaj user posted image Bomo pridno delali na temuser posted image user posted image user posted image user posted image Hopa cupa hop hop hop, a ne?user posted image

Saj res kje pa je kaj naša BETY? Bety oglasi se kaj.

Pa ostale? Se že pripravljate na zimsko spanje? PIA73, KOALA, PIKA74, FRIZERKA, ALJČA, TIA, BAMBI, FRAS, RONNI, SONCEK.DJUKELICA, MOJCA9000, MEERYANA, MIJAVČEK, SISSY, GIRLLY, NEŽA81, AMELI, KLARISA, VAMPIRKA...... in ostale oglasite se kaj.

Pridne bodite in se kaj beremo,

vaša Anitkauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.11.2006 11:55:35   
Anonimen
Jaz že spet tu gor visim! user posted image

Danes je dan d, dogaja se pa N-I-Č! user posted image  Je naši user posted image  prelepo v trebuščku...

Naslednji CTG imam v soboto...  user posted image

Lp od čakajočeuser posted image  !

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
1.11.2006 12:47:31   
Anitka
O Muca Maca je pa še zmeraj tukajleuser posted image In kaj počneš sicer v teh dneh tik pred zdajci?

LP,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
1.11.2006 18:34:44   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vse skupaj lep večer.No,da se vam ponovno malce javim v temle našem nadaljevanju.

Anitka,ti si pa res naš pravi sonček,ki se vedno spomni tudi name!!!

Koala jaz že nestrpno pričakujem tvoje poročanju,če si že postala srečna teta?

Muca Maca tebi pa sem že tkole na sosednjem forumu napisala,da uživaj te zadnje ure nosečnosti,boš videla kaj kamlu bo sobota in boš končno v svoje naročje lahko stisnila vajino malo princesko.

In naša Bambi,kako pa kaj tvoja ljubica Gaja?

In naša Tia,ter njena Leni se tudi jnič ne javita.Kako sta kaj vidve?

In Kornelija,ter njeni pikec???

No in sedaj malce gremo k nama.Midva sma oba ok.Danes sma prižgala najinemu angelčku belo svečko.No jaz sem sedaj v času O in punce jaz sem se odločila,da se totalno odklopim,kajti čakam iskreno čakam,da se bo nama ponovila zgodba izpred enega leta.Točno danes je leto dni,ko sem ugotovila da sem srečka user posted image ,vendar žal no.Bo drugič bolje.
Punce se še spomnite lani takega časa kako sem vas težila z pošto za IVF in sedaj je spet čas,ko jo neznosno težko čakam,čakam in upam,da se bo srečno končalo.
No drugi mesec pa je že veseli december,midva se še odločama kam boma mahnila še letos na silvestrovanje,če seveda ne bom prej user posted image ?Boste inmele kaj proti če vam spet malce težim z pošto hu lansko leto je pomagalo in sem na tak način zagledala user posted image .
No skratka jaz uživam vsako minuto,uro posebej nabiram moči za novi postopek in ne boste verjele odklop mi prav dene lepo no.Do spomladi se ga bom glih lepo navadila,ko se mi bodo začele priprave.In bom končno lahko odšla ven iz kluba fosilk.

No tkole tolk na kratko je tole moje javljanje.Ja in še to Anitka želim,ti da boma midva drugo leto lepo skupaj se sprehajali z vozički in si delile izkušnje o pleničkah,....

Vsem skupaj želim lep preostanek tega večera.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.11.2006 21:40:03   
koala
Čer še od mene!
Anitka, veš da nismo jezne nate, smo pa te zeloooo pogrešale!
Super da se kamlu podajata v lov za user posted image user posted image , držim pestke, da kmalu sporočiš veselo novičko in upam, da se res v bližnji prihodnosti vidimo, da bom lahko občudovala slikice z Kube.

Mojca, a tako hitro teče čas, da se je že obrnilo leto? Veš da lahko težiš, če temu sploh lahko tako rečeš, saj zato smo pa tu, a ne, da se spodbujamo.

Muca maca, a je kaj novega?

Jaz pa še vedno čakam, da pozvoni telefon in da mi povejo, da sem teta. Pa je detecu lepo v trebuščku in še veselo brca in nori, boste pa takoj zvedle ko bo kaj novega.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 156
2.11.2006 12:35:15   
Anonimen
user posted image  Jaz sem še kar v enem kosu. In čakam...

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
2.11.2006 14:36:52   
tinkamiška
Hoj!user posted image

Anitka, sem vesela zate, da sta se odločila zauser posted image user posted image user posted image user posted image Bom stiskala pestke zate, da boš letošnja srečkauser posted image user posted image

Mojca, tebe je pa tako lepo brat, ker si tak optimist in res stiskam pestke tudi zate, da boš kmalu, res kmalu srečkauser posted image

MucaMaca
, joj to čakanje ne? Naj bo pot v Rim čimkrajšauser posted image

Tudi vse ostale babike lepo, lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
2.11.2006 14:53:19   
lana38
emamair se je potrudila in nam odprla že novo nadaljevanje. A ste spregledale?
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 159
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.