|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
24.4.2007 19:04:34   
BAMBINA_
Ojla,
babnce, kaj se vam vsem tako mudi rojevat? Joj, jaz sem pa čisto srečna, da je zaenkrat še vse mirno, čez kakšen teden bom pa že v bojni pripravljenosti, tako kot zdajle Rožica in Anči. user posted image Mi je smešno, ker sem zdaj non-stop v nulo urejena. Prej se mi je zgodilo, da sem  se kakšno soboto sprehajala po stanovanju z mastnimi lasmi, da sem na nogah imela mejčkan predolge nohte, da so bile na nogah prisotne kakšne kocine, da sem si pozabila namazati komolce... Zdaj sem spedenana ves čas, ker nikoli nevem, kdaj me kaj preseneti, pa nau časa za takšne stvari. Čeprav, najbrž ekipi v porodni sobi dol visi, če imam jaz pete pobrušene, pa tudi meni bo verjetno za takšne stvari tisti trenutek vseeno. user posted image
Dodi če si kaj v stiku z Mravljico3, ji prosim sporoči, da držimo pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonjam ti pa si s temi svojimi bolečinami res v nezavidljivi situaciji. Mogoče ti bo tale user posted image kaj pomagala.
Rožica81 in? Si se odločila za EA ali vseeno vztrajaš pri naravnem porodu?

Jao, me je zdajle mami klicala, pa pravi, da pridejo prijateljice tja in da naj se jaz tudi malo oglasim, da me hočejo videti. Kot, da sem en razstavni eksponat user posted image . K sreči sem si ravno lase oprala, ne morem nikamor, ker imam navijalke na glavi.

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.4.2007 19:38:21   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Jao, me je zdajle mami klicala, pa pravi, da pridejo prijateljice tja in da naj se jaz tudi malo oglasim, da me hočejo videti. Kot, da sem en razstavni eksponat user posted image .

Ja, pri nas je tudi tako. Ležim in gledam TV, pa me kliče da ima nevemkoga na obisku, če se pridem pokazat. Še dobro, da se lahko izgovorim...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.4.2007 20:09:43   
dodi
Bambina Mravljici 3 sporočim jutri,ko se bova videli,ker imam tudi jaz UZ v Lj. porodnišnici.Hvala in potem vam poročam kako in kaj.
lp,dodi

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.4.2007 20:44:08   
ancka1
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Mi je smešno, ker sem zdaj non-stop v nulo urejena. Prej se mi je zgodilo, da sem  se kakšno soboto sprehajala po stanovanju z mastnimi lasmi, da sem na nogah imela mejčkan predolge nohte, da so bile na nogah prisotne kakšne kocine, da sem si pozabila namazati komolce... Zdaj sem spedenana ves čas, ker nikoli nevem, kdaj me kaj preseneti, pa nau časa za takšne stvari. Čeprav, najbrž ekipi v porodni sobi dol visi, če imam jaz pete pobrušene, pa tudi meni bo verjetno za takšne stvari tisti trenutek vseeno. user posted image

Se podpišem pod tole, BAMBINA_ user posted image  user posted image  user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.4.2007 21:16:53   
Putka
Jaz sem se pa v četrtek naročila pri kozmetičarki in frizerki. Tako da pred tem ne sme bit akcije, ko bom pa lepa pa lahkouser posted image . Grem pa jutri h ginekologu kosmata po nogahuser posted image . Pa, saj je že vsega hudga vajen. Samo pomislite na tiste stare češplje, ki hodijo z raznimi težavami... Ne želim biti žleht, ampak tako pač je. Upam, da bom tudi jaz po 70-em letu hodila na preglede. Pomoje je to višek letauser posted image .

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.4.2007 22:59:33   
juniorka
telebajsek, ČESTITKE za Marušo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če še ktera ne ve, 3660g, 52cm!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.4.2007 23:17:33   
juniorka
Jaz sem pa cel dan okol hodila dans in sem čisto crknjena! Mali pa tolk nori, da bi ga kar po ritki user posted image !
Še 9 dniuser posted image  Ne vem, mislim, da se mu še nikamor ne mudi...bomo vidli kaj več jutri na ctg-ju!
Rožica in Anči, če bosta meli čas za kakšno kavico, pokličita...ker nimamo iste ure tokratuser posted image ....jaz pol odpotujem na Štajersko čakat dan D!

Samo da omenim, da sem danes poslala dohodnino...če je še ktera tolk pozna, samo sem verjetno edina....kot da bi mi kakšne obresti skup letele, ker mi papirji ležijo domauser posted image user posted image user posted image

Sugar, kako je blo dans?

Lahko noč, se jutri oglasim!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
25.4.2007 7:22:04   
tejč
Helllllloooooooo!
Bravo, telebajsek, Maruška je prava babnica! Zdaj pa le cartat...

KAj pa druge? Bo šlo do maja? Jaz imam rok šele sredi maja, pa me že kar nekaj opozarja, ne vem, no...Včeraj me je tako spikalo, da sem mislila kar it...Pa izgleda, da je bilo samo likanja preveč.user posted image

Putka, se še meseđiramo za jutri. Jaz bom po vsej verjetnosti šla, če ne rodim prejuser posted image user posted image user posted image .

Sugar? KAko?
In druge?

Napišite kaj.
JAz grem sesat, pomivat in prah brisat. Ne morem verjet, da je tega tudi v novem stanovanju dosti.user posted image user posted image
Potem grem pa na obisk k naši ex. varuškiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komja čakam!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
25.4.2007 7:51:08   
Eca
Hej!

Uff, kako sem jaznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vam že vse napisala, potem pa mi javi eroruser posted image .

Torej še enkrat!

TELEBAJSEK IN MARUŠA ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj se začne pravo življenje! Bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede mer - moj sin je imel enake, pa je bil 2 dni čez PDP. Dobre mere!user posted image user posted image user posted image user posted image

Juniorka - nisi edina, ki še nisi oddala davčne. Moja se tudi nekje kotali user posted image , sicer jo je že mož pregledal in preračunal (to je bilo vedno moje delo) in sedaj jo je potrebno samo še poslati. 
Dobro opravi danes na pregledu in javi, če kaj dogaja. A si dobila moj ZS in tel.?

Jaz sem včeraj bila pri g. , vse ok, CTG ne kaže popadkovuser posted image , tako da čakamo verjento do PDPuser posted image .  Naslednji pregled - zadnji imam naslednji petek, če nas seveda kaj ne prehiti. Takrat bo Juniorka ravno v puser posted image ali pa me bo čakalauser posted image

Ok, lepo se imejte, grem še malo pospravljat in uživat zadnje trenutkeuser posted image .

Lp, ECa

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
25.4.2007 9:49:48   
rožica81
 telebajsek, iskrene čestitke za Marušo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa veliko cartanja user posted image

Bambina, jaz se še kar nisem odločila za EA, čeprav me pa kar malo bolj mika. Ne vem no... Upam, da danes pokaže kaj na ctg, mogoče pa pičmo pol kar na Jesenice user posted image  Me je moj zjutraj že spraševal, kdaj mislim rodit, da mu nekaj časa ne bo treba tako zgodaj vstajati za službo user posted image  hja, kaj naj rečem. To bo treba pa ta malega vprašat user posted image  

Ančka, juniorka, kdaj imata danes ctg? Danes imamo zadnji posvet pred porodom, kajne? Ker gre g na dopust... Jaz ga imam šele ob 16h, do takrat me pa čaka čiščenje zgornjega štuka... Jao, saj se kar ne konča... user posted image

Glede imena pa moj pravi, da ne bova nič spreminjala... Se ga ne da niti za milimeter prestavituser posted image

Pa ostale, kako ste kaj?

Rajši sploh ne gledam več tickerja... It's just a reminder user posted image  Ko bo pa bo user posted image

Pa veliko sončka danes user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
25.4.2007 9:59:40   
Majchi
Ojla punce moje!

Joj, sej ne morem verjet, da bo v roku tedna, mogoče dveh že par naših majčic postalo novopečene mamice! Kako gre čas hitr! Mene zgleda zdele ena paranoja daje user posted image . Kar ne morem verjet, da je maj pred vrati. Pa glih kar sem prišla od G in mi je sestra na vsak teden termin naštimala. Sploh ne dojemam user posted image , kaj se dogaja.
Moj G me bo vaginalno pregledal šele na dan PDP oz. dan kasneje, ker je PDP ravno na nedeljo. Prav tako nimam nobenega CTG-ja in nobenega UZ. On samo čekira srček, kri, vodo in pritisk. Sej sploh ne vem, a je to dobr al kaj. Pravi sestra, da nima kaj gruntat s tem CTG-jem. Če bo karkoli, moram itak it v P, tam bojo pa že vse pogledal in zrihtal.
Aja, sem še vprašala, kaj misli glede seksa v zadnjem mesecu. Pa je odgovoril po mojih pričakovanjih. Pravi, da ni razloga, da ne bi in da je to še bolje za maternični vrat. Je rekel, da mi bo pa potem lažje kao rodit, ker bo že prej mal telovadbe in gimnastike. Ne vem več, kaj naj si mislim glede tega, ampak jaz sem se odločla, da midva bova, ampak po feelingu. Če me bo kakšen dan vse ful bolelo, mi verjetno itak sploh ne bo do tega. V nasprotnem ... user posted image user posted image user posted image .

Aja punce! Ful pomembno vprašanje!
A ste že slišale kaj o izvornih celicah? Baje jih ob rojstvu otroka lahko vzamejo iz popkovine (vzamejo kri) in jih potem shranijo na dveh različnih lokacijah (mislim da Belgija in Nizozemska) za več desetletij. V primeru, da kasneje v življenju vaš otrok zboli, uporabijo spet izvorne celice, ki jih telo definitivno ne bo zavrnilo in s tem uspešno zdravijo več vrst raka, levkemijo, alzheimerjevo, parkinsovo in še kar nekaj drugih bolezni.
Tudi glede tega sem vprašala G in je rekel, da je res nekaj na tem, da pri nas sicer še niso taki profiji v medicini, ampak da se tud že neki dogaja, medtem ko v tujini ogromno vlgajo v te raziskave. Pravi, da je v zadnjem času imel kar nekaj pacientk, ki so se pri nas za to odločile. Podjetje, ki je partner tujega laboratorija, se imenujje Neocelica (http://www.neocelica.si).
A katera kaj ve o tem? A se bo katera odločila? Jaz bi se takoj, ampak me cena posega nazaj drži (1800 eur user posted image ). Kaj mislite? Men je ful dalo mislit!

Lp, Maja

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
25.4.2007 10:11:37   
petrazg

TELEBAJSEK iskrene čestitke za princesko MARUŠOuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Veliko cartanja in čim lepše prve skupne dneve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
25.4.2007 10:12:55   
Sonjam
 Iskrene čestitke Telebajsekuser posted image user posted image user posted image  Želim ti čimveč lepih trnutkov s tvojo Marušo!!!!user posted image user posted image user posted image

Bambina hvala za podporo.
Tele bolečine so res neznosne. Dons ponoči sem se spet non stop sprehajala gor in dol ker me je tako trgalo po nogi to je pa zdaj že za pouser posted image !
Poleg tega sem si pa zvečer morala vstavit še eno svečko in kar naenkrat se mi med ležanjem ulije nekaj ven. Panika!Ali odteka voda ali je to od svečke?
Hvala bogu je bila to svečka, sam mirne noči pa še vseeno ni bilo.user posted image
Ah samo jamram vam! Kam pa to pelje?user posted image
Sej vam bom popoldan še kaj bolj veselega napisala a prov.user posted image
Ančka1 ampak ti si pa res že čisto neučakana. Pa saj ni tako hudo? Ali pač?user posted image  Še par dni pa bo.Drži se, user posted image .
Majchi kaj je s tvojim pohištvom? In kje si a še vedno drgneš stanovanje?user posted image Zadnjič si bila res huda na mizarja.user posted image  
Meni se je pa za jutri najavil mojster, da mi položi tistih nekaj kvadratov ploščic po hodniku. Sem bila čist presenečena ko me je poklical, da pride. Pomoje se on mal boji, da bom jst res prej kam šla.user posted image
Sedaj grem nekaj popapcat, da ne bo moj malček lačen in seveda mamica tudi.
user posted image  Pa pa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
25.4.2007 10:19:50   
s u g a r
haj

prvo ČESTITKE TELEBAJSEK IN MARUŠA super sta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugo: MI SMO ČIST BP - G ki me je včeraj pregledoval je bil kar malo začuden kaj sploh delam tam, da sej če mene pogleda da ni variante da bi bil otrok velikan, vse je ok smo v mejah in dovolj veliki. JEEEEEEEEEEEEE ful happy.
Težek pa je 2500 g (res je da imate ve verjetno z rokom tam tam kot jaz malce težje pikce) ampak jz sem čist res ful hepi.

tretje: Tejc in Putka na žalost mi zaradi ledvice odsvetujejo plavanje - ful bi šla a se bojijo kakega infekta ker tko bi ga že nekak pozdravl sam če gre pa naprej je pa dosti bolj nevarno ker je vse še dokaj razdraženo v mojem mehurju zaradi tujka - kateter. Na žalost v mislih pa sem z vama.

četrto: Majchi tudi midva sva se pogovarjala o tem in dejansko v SLO to še ni ful popularno in se zna zgoditi da bi to počeli bolj v komercialne namene in da bi dali samo dinarčke in potem (bog ne daj če bi rabili) bi se obrisali pod nosom. Sem pa za sam se moram tudi sama dosti pozanimat o tem, da je res tako kot se zagre - npr. Avstriji to že dokaj stalna praksa.

peto: punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BLAGOR SE VAM KI BO OTROČEK ZDAJ ZDAJ - jaz bi tudi. Komaj čakam.

Jaz sem drugače super dobr najtabol, nič me ne matra sam nogice so mal utrujene (kaj pa tako skačem okoli - sej mi je čist prav).
Naš oči gre danes v Milano za par dni mogoče pride domov že v petek (upam) tako da bova spet mal sama.
Danes bom zakurblala sesalec in mal čistko naredila - k mi gre kr mal na jetra k vidm kako mačko na tleh, spet morm prat in seveda zdaj morm pa tud kej zlikat.user posted image .

No se še tipkamo in želim vam lep dan. Jz grem špilat FATO - joj pa še obiske dobim popoldne. Kaj bomo že kuhali........hmmm, morm mal pogledat in neki ščarat.
No se tipkamo papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
25.4.2007 10:25:46   
petrazg
Majchi - jst sem glih včeraj izpolnila pogodbe, ki so nama jih poslali in jih danes nesem na pošto. Sva se pa midva odločila za NEOCELICO, čeprav imaš v Slo trenutno par ponudb posrednikov, vendar se nama je ta zdela nekako najbolj resna. Pisala sva na kar nekaj teh  firm, pa od nekaterih še enega normalnega maila nisva dobila nazaj.  Kar se pa tiče teh odvzemov, v Sloveniji še nimamo svoje "banke# , kjer bi celice lahko shranjevali in jih zato preko posrednikov pošiljajo v tuje "banke". V naših porodnišnicah naj ne bi bil problem, saj so vsi usposobljeni za odvzem... komplet za odvzem ti pošlje posrednik domov. Ne vem, po moje je vseeno najboljše če se pogovoriš v porodnišnici... v Celju to naj ne bi predstavljalo problem, za Ljubljano pa ne vem...

Tega je v Slo sicer malo, saj je cena kar zasoljena. Ampak nikoli ne veš, jst bi za mojega pikeca vse naredila, samo da bi bilo vse ok z njim... in si ne bi oprostila, če bi se mu kaj zgodilo, pa mu jst ne bi mogla pomagat. Vseeno pa upam, da celic ne bomo NIKOLI potrebovali!!!!!

Če te zanima kaj več, mi pošlji zs. Če te pa zanima, ti lahko pošljem še najine pogodbe...

Papa

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
25.4.2007 10:35:49   
Majchi
Aja, pa še v ta novi Jani je tud članek o tem. Punce se opravičujem, sem čist not padla v tole. Pa že 2x sem tud po radiu slišala.
Sugar, a ti pa misliš, da se lahko vse sfiži? Ja, sej mogoče imaš prov! Tud v Jani piše, da s pravnega vidika to področje ful še ni urejeno. Tudi v Evropi še ni čisto dokončno, kaj šele v Sloveniji. Po drugi strani so pa vse stvari, ki bodo aktualne v prihodnosti, zavite v meglo in negotovost v sedanjosti. Ne vem, ne vem,... zato pa še vas mal sprašujem.

Sonjam, po celodnevnem čiščenju v nedeljo, je mizar spet prišel neki delat (kuhinjska drsna vrata) v ponedeljek zjutraj in je bil do 12-ih. Tko da sem potem spet veselo začela pucat. Ampak pazi! Še ni konc! Na vrsti je še tretji del: vhodna vrata v stanovanje, omara za v hodnik in omare + previjalna za v kopalnico. Pravi konec tega tedna. Je to mogoče v petek ali v nedeljo? Samo nebo zna user posted image ! Saj veš, kaj pol sledi! Čiščenje user posted image !

Šibam na banko, pa, pa.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
25.4.2007 10:42:46   
petrazg
Sugar daj malo povej o Wellnesu za nosečke, se mi zdi kar zanimivo. Bi se res lahko šle malo razvajat... če bomo seveda še v enem kosu...  Pa še čas nam bo tako hitreje minil... 

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
25.4.2007 10:51:13   
Majchi
Petrazg, sem ti zs poslala.

Sugar, dej res mal o tem wellnesu povej user posted image . Sem te že hotla parkrat vprašat, pa zmer pozabim. Evo, zdele je pa Petrazg glih prov vprašala. V glavnem, tud mene razvajanje zanima user posted image .

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
25.4.2007 12:58:22   
iwa
ja telebajsek, krasno! Iskrene čestitke za princesko Marušo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam da tudi mene doleti ta čudoviti trenutek, ko bom prijela svojo user posted image ! Učer sm pri G fajn opravila, mala je v polni formi, trenutno vaga okrog 2700 in glede da ma do 25. še čas, pravi G da bo verjetno kar obilna..., upam da jo bomo spravli venuser posted image user posted image user posted image Je pa še kr lepo na glavo obrnjena in menda že čist zagozdena to da se že pripravlja...

No kakorkoli, vse ki ste bližje svojim odločilnim uram želim vse naj naj, posebej mravljici3 ki je kolk vidin na vrsti!

uŽIVAJTE!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
25.4.2007 13:56:13   
Putka
Dobrodošla Maruša!!

Jaz sem bila pa danes celo dopoldne v pordnišnici na pregledu, taka gužva za dol past. Sam če bi bilo kaj prostora. In nič ne kaže, da bom kaj hitro rodila. Kvečjemu malo kasnejeuser posted image . Vse tesni, otroček ok, mami tudiuser posted image .

Moj G gre za dva tedna na dopust, tako da me bo nevemkdo zdaj gledal. Naročena pa sem naslednji četrtek, po praznikih, ko bo pomoje spet blazen naval...

Se moram mal v vodoravni položaj dat, ker sem spet po štacunah letala, nakupila plastični pribor (vedro za pleničke, posodice...)

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
25.4.2007 17:24:12   
iwa
Kaj je čveke, a ste vse ušle na sonček ven, nabirat moči za naš srečni maj?!user posted image user posted image user posted image
Jest mal lenarim po kosilu pa študiram kako kruto bo jutri dat cca.500 evrov za popravilo avta, učer mi je namreč pred delavnico od serviserja (kakšna sreča da ravno tam) počla kuplunga ali sklopka kar vam je ljubše....in menda lahko vse skupaj znese tud do 500evrov... ja kaj čmo, glavno da nism od šoka rodila in da je s user posted image vse OK! Mehanik ma sicer ful gužve, a ko je vidu moj trebuh je reku da me vzame prek vrste da bo do praznikov fertik če bi slučajno kdo hotu prej na svetuser posted image user posted image user posted image Pestro a ne?!
No upam da bo vse skupaj mal mn pršlo za plačat, a kakorkol, bol zej kot pa čez kak teden ali dva...
No mal sm se najamrala, kako pa kaj ve?
Prov komaj že čakam da bomo vsak dan na novo zvedle za kako malo user posted image ali user posted image in se skupaj veselile!

Lep dan še naprej!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
25.4.2007 18:03:26   
ancka1
No, danes se pa meni ne da pisat, tako da samo sporočim, da z naslova CTG ni še nič novega in da se tudi sicer še nič ne dogaja. user posted image

TELEBAJSEK, ISKRENE ČESTITKE ZA MARUŠO ! ! !

user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
25.4.2007 19:00:51   
juniorka
Živjo!
Meni je pa tale CTG našega ginekologa malo sumljiv, a ima kaj protipopadkovnega v sebi, al kaj user posted image ?! Tudi pr men nič.... No, saj sem vedla, ker se malemu ne da bit pr miru in kar razgraja, pregledat hoče vsak košček začasnega doma...
Bomo pa za praznike mirne duše kaj več pojedle user posted image ! Saj men je dost, če imam skledo solate pred sabo, ampak mi res lušte delajo omembe čevapov, sploh ko daš zravn tisti vonj ražnja... Ne, nisem lačna, sem se sladoleda najedla zdajle in to okus amarena, ki ga sama ne bi nikoli kupila, moj dragi se pa ne spozna na sladoled... Ja, sem sama kriva, ko zmeri brez njega na sladoled hodimuser posted image , pa saj si je sam kriv, ker si je on enkrat pivo naroču in pol me je apetit po sladkem čist minil, pivo mi je pa smrdelouser posted image  Drugič mu bom rekla, a greva na pir?, pol bo pa sladoled hotu user posted image !
V glavnem, sem dobla napotnico za ctg za MB, kamor se moram oglasit v ponedeljek, pol bomo pa tam naprej vidli, kaj se bo dogajalo...

Glede izvornih celic- super zadeva, ampak meni se zdi, da je to še premalo pr nas dorečeno, tako da midva se ne bova spuščala v to! Je pa res, da je žalostno, da je za nekaj, kar lahko pozdravi človeka kasneje, treba veliko plačat, pa še tko riziko je... ne vem, pač moje mnenje... A smo tko neumni folk, da vsak gleda na to, kjer bo čimveč zaslužu, namesto da bi se potrudli in čimprej razvili mrežo, da bi čimveč ljudem omogočili....user posted image  Se jezim, pa se ne smem, bom nehala...

Punce, ZOO! Letna karta je 30 €, za tiste, ki ste študentke, pa 22,5€! Škoda, da ne bom tukaj, jaz bi po dvakrat na teden zavila tja z vozičkom... Tam ti po moje tudi nihče ne teži zaradi dojenja v javnosti, saj tudi živalim  ne morš prepovedat, da hranjo svoje malčke, a neuser posted image  user posted image user posted image user posted image  Sam res... Ljudje, ki hodjo gledat mladičke, ki zizajo v ZOO, se pa zgražajo, če ženska doji otroka v javnostiuser posted image user posted image user posted image  Glede tega sem kar razočarana nad svojo kolegico-bivšo sodelavko-njen mož je natakar in ko smo pršli na to temo, sta čist proti dojenju v javnosti vn butnila, da zakaj ti je pa treba lačnega otroka ven vozit... Komentar naprej pa je bil, da pol samo še manjka, da boš hlače dol potegnu, kjerkoli te bo že prijelo na potrebo in se olajšal... Me je tole kr mal vrglo, tako razmišljanje, da nisem vedla, kaj bi rekla in sem ostala tiho in smo začeli drugo debato... Kaj pa ve pravte? Meni osebno je nekaj normalnega, da hraniš otroka, pa kjerkoli že...saj ne, da se ne najde ktera, ki se res prav nastavlja, ampak...saj nikomur ne škodiš, ničesar ne umažeš ali pustiš za sabo... Uf, sem se razpisala, no, še ostale, mnenja prosim!user posted image
Jaz bom verjetno v petek odpotovala na vzhod, ker moj še dela nočno v četrtek in bomo pol tam čakali... Mi je pa kar hudo, saj sem se glih prav navadla, da mam s kom na kavico, sladoled... Punce, super ste, prej sem bla skor brez družbe in sem samo v službi visela, pol bolniška in sama večinoma, na koncu pa vas najdem, zdaj se pa bo še to končalouser posted image user posted image user posted image . Pogrešala vas bom user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ampak bomo v stikih, pa tud vozičkat se bom potrudla pridit, brez skrbi, se me ne boste rešile!

Kaj je pa s tole temo? A je ktera kaj zvedla, se da shranit dol?

Se še kaj oglasim! Lepo se mejte!

Eca, hvala za telefonsko od p., jo bom že jutri uporabla, da vprašam za ctg v ponedeljek!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
25.4.2007 19:58:09   
dodi
Halo punce!
Danes sem bila na Uz,vse vredu in ker mi še vedno ležita tako porazno sem se odločila da rodim v Ljubljani pod taktirko pri. Cerarja in to 10.maja.
Putka ali sva se potem mogoče videli v čakalnici,če sva se sva bila z možem in z najmlajšim?
TELEBAJSEK ISKRENE ČESTITKE IN MNOGO  ZDRAVJA TI ŽELIMO!!!!!!!!!
lp,dodi

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
25.4.2007 21:59:53   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Meni je pa tale CTG našega ginekologa malo sumljiv, a ima kaj protipopadkovnega v sebi, al kaj user posted image ?!

Se kar strinjam! Tudi pri meni ni nič pokazal, sem bila kar malo razočarana. Ker sedaj imam pa res že tak trebuh, da se že težko premikam... Imam pa napotnico za ponedeljek za ctg, grem pa na Jesenice. Upam, da bo že kaj, če pa ne, bomo pa še čez praznike pridno papcali user posted image  Je pa še enkrat poudaril, da bo res velik otrok... Zdej sem pa res že firbčna k strela! user posted image

Zdaj grem pa spat, ker moram zjutraj pa ata na servis... Rana ura pa ni več zame user posted image

Več pa jutri! Lep večer user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?