juniorka
|
Pozdravljene majčice! Sugar, se skor ne upm dotaknt trebuha, da ne bom kakšne karatejske fasala - uboga moja rebra. Sem pogruntala, da mali spi tolk kot jaz in nič več, vsaj zadnja dva dni...boga jaz, če bo pol tudi tako . Kaj čmo, se spomnim, ko sem dobila sestro, sem bla v osmem razredu, pa ni blo nikoli skuhano doma, tako da em nekaj časa na kosilo v šoli hodila! No, zdaj bo lahko pa mami vse za nazaj poštimala in mi pridno kuhala ! Mi je res dosti lažje, da bom na začetku doma, ker drugače ne vem, kako bi blo, bi me verjetn mal panika, pa tud otroka v enosobnem stanovanju Sem dolgočasna, a ne? Kot vreme... Ampak glede na to, da ste vse neki zagnane za urejanje stvari, pa to vreme niti ni tako slabo, meni se tudi zdi, da me sonček kr poleni, bi človk kr užival... zdaj pa mamo čas urejat, se bolj skoncentrirat še na kaj, a ne? Jaz moram še kri in vodo dat v laboratorij, pa v trgovino po sadje, pol bom pa še vidla- verjetno bom na rr visela ! Moj dragi je popoldan v službi, tko da sem prosta, pa vem da mi dolgčas ne bo! Se mi pa sladoleda lušta, madonca, v takem vremenu... samo sami mi ni zanimivo, za to pa rabim družbo ! No, saj se bomo še kaj dobile... Glede oblačil- prvih 14 dni naj bi bebica mela dve plasti na sebi, ko še ne uravnava toplote, sicer pa pod tilnikom preveriš, če ga zebe al mu je vroče-tako so nam rekli v m. šoli.. Pa rajši več tanjših plasti kot eno debelo... No, saj bodo tiste z izkušnjami povedale! Meni še tudi neki manjka- če bo katera rabla družbo pri šopingu, se z veseljem pridružim- sama nikakor ne grem, ni filing, moj je pa ta teden bussy! Pridne bodite drage moje! Se še oglasim kasnej! pa pa