Eca
|
Hej majčice! Joj kako ste se razpisale..... en dan nisem na netu pa imam toliko za brati . Pohvalno. Ančka čestitke še od mene, pa čim več . Berem kako ste pridne vsaka na svojem področju.....jaz pa samo počivam . No, včeraj sem šla na roditeljski za sina, pa sem potem komaj do doma prišla (noge sem imela kot slon (zatečene), pa še išias me je v levo nogo nabijal). Sedaj sem se spravla vso elektronsko pošto spucat, ker že vem, da 2 leti ne bo časa za to zamudno delo. Od včeraj do danes sem dobila 50 mailov - predvsem kakšnih spotov in ostale nesnage, tako da si lahko predstavljate kakšno čistko moram narediti za dobro leto nazaj. Bambina mogoče pa je z bebijem vse v najlepšem redu? Verjamem, da si sedaj še bolj radovedna in komaj čakaš na dan D. Juniorka glede las je pri meni enako. Tudi v prvi nosečnosti sem imela zelo goste lase, nič se niso mastili, nič izpadali. Sem bila prav ponosna na svojo "čupo". Potem pa pride grenko razočaranje ene 3, 4 mesece po porodu , kar vsulo se je in sem mislila, da bom brez las. Seveda sem se na bolj kratko postrigla, da ni bilo preveč očitno. Sedaj v drugo tudi "cvetim" in sem ponosna dolgolaska. Ja, žal bo to trajalo še kakšne pol leta, pol pa konec . Hormoni delajo svoje. Sem pa v prvi nosečnosti slišala eno vražo.....da se malo nasmejete : Če imaš lepe lase in kožo v nosečnosti pomeni, da nosiš fantka, ki ti je poklonil to lepoto v nosečnosti. Obratno velja za punčke - imaš mastne lase, ki se lomijo, izpadajo in imaš naenkrat polno mozoljev po obrazu. Punčka vzame lepoto. Evo, preverite če velja za vas in se nasmejte. Pri meni je veljalo prvič, sedaj v drugo pa tudi kaže, da bo veljala ta vraža. Tak, grem pošto čistit , ve pa se imejte lepo, lep vikend in jutri uživajte v čolnarni. Pa prosim kakšno poročilo, da bom vedela, kaj sem zamudila . Papa Eca
|