Majchi
|
Živjo punce! No, da vam še jaz mal pišem. Mene zgaga peče po vsaki hrani skozi cel dan. Tko da dons letim po Donat, da probam to čudo. Za prebavo vam priporočam probiotične jogurte in pa Actimel. Jaz vsako jutro spijem Actimel, občasno pa se še z jogurti filam, ker mleka prav nič ne maram . Tile jogurti se mi pa zdijo najboljši od Mercatorja, in sicer znamka "zdravo življenje" (tisti z narisanim sončkom). Vzamem kar napitek, ker je bolj redek in ga lahko spijem tudi na poti (ne rabim žličke). Tako da zaenkrat je prebava bp. Ampak je bila tud zgaga do predvčerajšnjim več ali manj bp . He, he, včeraj sva končno kupila en body za našo . Je takšne močne oranžne barve in je že s kratkimi rokavčki, tako da sem vzela mal večjo številko (68), da bo pravi za konec junija ali julij. Lahko sem se pa čist zafrknila, kdo bi vedel? Tejč, tebe pa prov občudujem s tole selitvijo. Jaz sem se selila iz zgornjega štuka v spodnji, pa mi je bilo čist odveč. S tem, da je bilo to že decembra, poleg tega sem selila praktično samo cunje in svojo rit, ker do takrat sploh še nisva živela v skupnem gospodinjstvu. Če bi mogla tako kot ti še kuhinjo, pa še enega otročka, pa ne vem, kako bi šlo. Ah, verjetno tako kot tebi. Šlo bi! Bo pa potem lušno, ko boste na svojem. Se definitivno splača, midva tok uživava... Aja, spanje! Punce, jaz spim kot bomba. Včasih se tud za lulat ne morem zbudit! V spanju čutim, da me noro tišči, zbudim se pa ne. Večinoma mi rata se dvignit, ampak takoj ko sem nazaj v postelji, sem spet totalna koma. Zadnjič sem se spet zbudila z zvitim prstom ! Verjetno si ga nekako poležim in ne boste verjele, to se mi dogaja cca. vsake dva meseca . Pridne bodte, pa, pa.
|