|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
21.2.2007 9:36:52   
tejč
ma, punce, že sve probala-banana pravijo za zaggo super, no, zaradi zaprosti tudiuser posted image , donat zakon, mleko nič ne pomaga, za par min, pa spet...user posted image

laufam oddat za porodniško, d anam pol pozabla...
dijo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
21.2.2007 11:21:23   
rožica81
Hej

A ni danes en zaspan dan? Meni je res prav bedno... Nič se mi ne da, pa tolik odela še čaka. Bo že. Kako ste kaj drugače? A vas tudi vaši malčki v trebuščkih tako brcajo, da včasih že kar boli? Mene zadnje dni res tepe user posted image  user posted image  Pa mu prav nič ne zamerim, samo da uživa user posted image

Tejč, dobra si, da imaš še toliko energije za vse to - selitev mislim. user posted image  user posted image  user posted image

Upam, da ste sicer v redu, zdrave in vesele user posted image

LP, rožica

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
21.2.2007 11:22:37   
rožica81
Aja, kje pa je dodi?? Katera ve? pa dvojčka v maju? pa ostali majski dvojčki?

LP

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
21.2.2007 12:24:15   
petra a
pojma nimam kje so se izgubile user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
21.2.2007 12:59:22   
mravljica3
Očitno smo bodoče mamice dvojčkov bolj lene za pisanje. a toliko raje beremo!
Dodi ima verjetno preveč dela s svojimi malčki. Jaz že eno komaj zrihtam!
Kaj pri porodu se mora plačati, da je lahko partner poleg? Nama prvič ni nihče nič omenil, tako da nisva nič plačala. Mogoče sva se jim pa tako smisila, da nama niso hoteli še zaračunat, saj pri moji punčkini bilo ravno vse rožnato, ko se je rodila. Sedaj pa raje plačam dvojno, samo da bi bilo vse dobro. Bolj ko se bliža porod, bolj mi je mučno, ko se spomnim na prvič. Me kar malo depresija daje. Mogoče bo jutri bolje?!
Mene je tudi začela sedaj pečt zgaga, verjetno zato, ker sem se tako hvalila, da nimam težav s tem. Vsa tista hrana, ki vam pomaga (banane, mleko,..) meni naredi slabo. Da o krofih niti ne govorim, lahko bi bruhala ogenj!

Zdaj pa k kosilu

lp

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
21.2.2007 13:28:42   
petra a
za prispevek nam je omenila v šoli za starše, ni pa povedala koliko...samo rekla je, da se lahko vplača ko prideš notri ali pa po porodu

ne vem, začela me je peči zgaga, najbrž zato, ker vas beremuser posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.2.2007 13:29:33   
rožica81
tejč in mravljica3, kaj pa Rupurut za zgago? Ali Ranital? Zame je zaenkrat Donat še najboljši, mi res pomaga. Pa ga nikoli nisem marala piti, ampak kar naenkrat je pa prav dober user posted image

diiiiiiijoooouser posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.2.2007 13:34:35   
rožica81
Aja, še tole sem pozabila... Glede prispevka za prisotnost partnerja pri porodu. Sem najdla v reviji Nosečnica. Treba je plačati v Kranju, Posotjni, Celju, Murski Soboti, Novem Mestu, na Jesenicah, v Ljubljani inv Slovenj Gradcu. Pa ne me za besedo držat, če kaj ni res, samo posredujem, kar je zapisano v reviji. Zneski so pa še v tolarjih - med 3.000 in 6.000 SIT.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.2.2007 13:52:16   
petrazg
En lep pozdravček na ta deževen dan...
Vidim, da vas že kar veliko hodi pridno v materinsko šolo. Jst sem naju danes naročila kar v Celju, je krajše - 3x po 4 ure, potem pa je še razlagala da je eno predavanje dodatno še s psihologinjo, če želiš...Nam se začne 13.3.user posted image , samo upam da bo oči imel čas.... Bi bilo luštno, da bi šla skupaj.

Punce jst že dva dni tako slabo spim, da se zjutraj zbudim kot zombi... Ne najdem nekega pravega položaja... Pa skoz bi samo pila...

TEjč veliko energije, pa da se čimprej konča ta selitev. Bo pa potem toliko lepše.

Rožica - moj pa zdaj že dva dni nekako miruje, me tako nežno brca, da ga komaj čutim. Potem bo imel pa dva dni spet nogometno prvenstvouser posted image . Ti lumpi nam že sedaj kažejo kdo bo glavni...user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite, pa bo hitro minel ta dežavni dan!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
21.2.2007 14:11:49   
Majchi
Živjo punce!

No, da vam še jaz mal pišem. Mene zgaga peče po vsaki hrani skozi cel dan. Tko da dons letim po Donat, da probam to čudo.

Za prebavo vam priporočam probiotične jogurte in pa Actimel. Jaz vsako jutro spijem Actimel, občasno pa se še z jogurti filam, ker mleka prav nič ne maramuser posted image . Tile jogurti se mi pa zdijo najboljši od Mercatorja, in sicer znamka "zdravo življenje" (tisti z narisanim sončkom). Vzamem kar napitek, ker je bolj redek in ga lahko spijem tudi na poti (ne rabim žličke). Tako da zaenkrat je prebava bp. Ampak je bila tud zgaga do predvčerajšnjim več ali manj bp user posted image .

He, he, včeraj sva končno kupila en body za našo user posted image . Je takšne močne oranžne barve in je že s kratkimi rokavčki, tako da sem vzela mal večjo številko (68), da bo pravi za konec junija ali julij. Lahko sem se pa čist zafrknila, kdo bi vedel?

Tejč, tebe pa prov občudujem s tole selitvijo. Jaz sem se selila iz zgornjega štuka v spodnji, pa mi je bilo čist odveč. S tem, da je bilo to že decembra, poleg tega sem selila praktično samo cunje in svojo rit, ker do takrat sploh še nisva živela v skupnem gospodinjstvu. Če bi mogla tako kot ti še kuhinjo, pa še enega otročka, pa ne vem, kako bi šlo. Ah, verjetno tako kot tebi. Šlo bi! Bo pa potem lušno, ko boste na svojem. Se definitivno splača, midva tok uživava...

Aja, spanje! Punce, jaz spim kot bomba. Včasih se tud za lulat ne morem zbudit! V spanju čutim, da me noro tišči, zbudim se pa ne. Večinoma mi rata se dvignit, ampak takoj ko sem nazaj v postelji, sem spet totalna koma. Zadnjič sem se spet zbudila z zvitim prstom user posted image ! Verjetno si ga nekako poležim in ne boste verjele, to se mi dogaja cca. vsake dva meseca user posted image .

Pridne bodte, pa, pa.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
21.2.2007 15:27:35   
juniorka
Živjo!
Jaz sem pa dans spet okol hodila- se zjutraj zbudim, pa me je spet bolelo uho, pa sem se spakirala k dohtarju, da ne bo še hujše, kot je blo 14 dni nazaj...
Pa me pogleda in je vse ok!user posted image  Se počutim kot en hipohonder zdaj, ampak mene je res bolelo, pa mal me je ravnotežje dajalo in občutek, da bom dobila glavobol, kot da mam vneto polovico glave! Pa moram sam nos spirat s fziološko, če je slučajno kje kaj skrito! No, saj sem vesela, da je vse v redu in da bom lahko v soboto brez slabe vesti zavila v Tivoliuser posted image ! Ravnotežje pa mi moj trebuh očitno jemljeuser posted image . Ja, moj mali je tud živahen, najmanj pet krat na dan po eno uro skup, pa še vmes...imam včasih občutek, da si hoče izklesat večjo hišo tam notuser posted image ! Po obveznem obisku WCja zjutraj, pa pol hitro pogrunta, da še ni čas za vstajanje in se hitro umiri, da lahk mami spiuser posted image .

Eca,če še imate sonček, uživaj, ker tle je danes ful depresivno vreme, med LJ in Medvodami je mal kakšna kapljica padla...upam, da n bo dolgo trajalo in bo jutri sonček!

Pa pridne bodite in počivat-čim več!

Za Donat pa so na netu navodila, kako se mora pit za določeno težavo, da pomaga.. Jaz zjutraj pijem proti zaprtju, čez dan za absorbcijo Mg, vmes pa še proti depresiji! Zanimivo, a ne? Pa še odžeja!
LP mojeuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
21.2.2007 16:50:10   
s u g a r
Haj zaspanke,

tuki se ena - no zdej sem pokonc, ker se mi je sodelavka najavla da pride z goro fascikli da me more (ji moram razlozit) vprasat kako se neki dela?user posted image  jee zame. halo.

Tejc user posted image user posted image user posted image user posted image  zmagi, kmal bo za tabo in vse bo tipi topi. Me ti vse v mislih pomagamo. P.S. jaz se zdej nimam kuhinje postavljene - bi mogu prid v soboto (prejsno) pa danes (pa ni dobil dopusta) in baje pride v sobota (upam, ampak mene ni jaz sem v colnarni). Pocivam pa tako da sem pridna.

Danes sem pa spala do prejle ko je mo prisel domov z ucenja na Krvavcu - no zdej mi je pa spet usel (redni siht) in pride tam okol osmih nazaj - kaj bom jaz verjetn ce naum bulila v fascikle (upam da jo na hitr odpikam) bom spala.

Drugace vam pa moram povedat da sem imela vceraj 3d in opravila sem nic. Zakaj? Ker je nas lump cisto zadaj in dol in hrbet kaze, gleda pa v kriz in nikakor se ni hotel obrniti naprej, tako da imam samo slikico (crnobelo) od useska. No ponovi vajo cez npr en teden ali 14 dni - upam da se mal obrne, glede na to kak divjak je se je ze sam upam da ne bo navihan in da se bo spet skril. Ze ve kako hecat mami pa atija - kaj bo ko pride ven.

Drugace spim lep ponoci ene 2x vstanem za lulu pa bam nazaj k klada, popoldne me zmanka in zvecer od 11 drnjoham.

Joj vam pa morm povedat da sem imela zdajle 2x cudne sanje (to zgleda da se proti koncu vsem dogaja). Prvo sem sanjala da ko smo malega prinesli domov smo ga predstavili nasi kuzi in ga je polizala in ovohavala in se cist raznezla, potem pa je mali zakrilil z rokami in neki jokat zacel se ga je pa reva tako ustrasla da sploh ni upala bit zravn in da ga je od dalec gledala kot da jo bo pojedu. Drugo pa da sem rodila ampak prekmalu in da sva ga po 14 dnevih dobila sele k sebi - cele dneve sva visela v porodnisnici in komaj cakala da go dobiva in ko smo sli domov sva oba tako jokala, ker gre koncno najin mali z nama.
Aja punce a mate tud ve dostikrat solzne oci ko pride tema na bejbi - kakor koli, jaz sem danes gledala neki na eni jodlarski tv in je mamica kopala malo v cebricku, men pa solze zacnejo tect, k sem vidla kako jo je prijela da ji je glava ful omahnila nazaj (ni je glih prou prijela), sm kr sama seb mal ej ej sugar nehi kaj ti je.
No mogoce se to dogaja sam nam k smo mal cudni.

Drugace pa sem ok - navajam se da sem doma in da sem zakljucila sluzbo za kako leto in se mal.

Mal se morm pozanimat kako je z postopki za urejanje ki nas caka zdaj.

Drugace tudi midva zacneva s solo v marcu v Ljubljani in se bo treba pomigat da se prijaviva, upam sam da bom lahko hodila brez tezav.

Drugac za placilo prisotnosti pri porodu - izkusnja je bila taka da ko sem prisla 8. v porodnisnico je bila tam en fant od katerega je punca prisla rodit in je imela carski rez in predno je fant do konca povedal zakaj je tu ga je sestra napadla, ce ima potrdilo in ce je placal da bo prisoten pri porodu in jo on cukast gleda in rece sej ne bom zravn sej bo carski - se pa ni pustila motit mislim da ga ravno ni razumela, pol cez neki cajta sta najdla skupni text a kako se je koncal ne vem. Uglavnem ce kej zvem vam povem, vem sam to da more ati obiskovati ali hitri tecaj ali pa hoditi kolikor je le mozno z mami na predavanja in tam izdajo potrdilo potem pa je treba se neko min vsoto placat.

No grem se mal lezecki, pa se tipkamo in upam da kmal tale sivina mine in da bo pod naso Smarno goro posijal soncek (tako kot vceraj), in seveda tudi vam povsod drugje - en soncek je ze v busiju ali pa dva.

No pupe, se tipkamo.
papa

pozdravcke vsem

ps baje ne smemo bozat busijev ker spodbujamo lazne popadke, lahko pa mirno polozimo roko gor in jih tako malo pocartamo.

papa
cmok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
21.2.2007 16:50:49   
s u g a r
ua sem vas spet zasula.

boge.

ala papa
cmok

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
21.2.2007 16:57:17   
s u g a r
aja aja

vceraj sem dobila poln avto (kangoo), robe, zibko - isto kot sem jo imela jaz ko sem bila mala, postlco in za oboje jogi, dve lupini, hojco, cebricek in nekaj oblekic - joj kok sem bla vesela, kr gledla sem kok je moj gor nosil, ful sem vesela, da nama je tko ratal da dobiva stvari da ne rabva vsega kupovat.

No in potem mi moj dragi pove, da ko je sel to iskat je umes cuval se eno leto in se neki starga fantka in da se mu je mal zmuznu in da ga je poklical ne tako kot mu je ime, ampak tako kot bo nasemu skratu ime, pravi da je kar privrelo iz njega in da je pol kr mal okol gledu ce ga je kdo slisal, pa prav ok sej ni blo nobenga, ampak da mu je bilo ful lepo pa sploh ne vem kako je do tega prislo, ampak je kr bleknu. Vidim da tudi on komaj caka da ga vidi in prime v roke. Meni je bilo prav lepo ko mi je to zaupal.

NO zdej pa gre pocasi spet prosti romanu in grem, raj pol se kej napisem.

papa
cmok

Neposredna povezava do sporočila: 1164
21.2.2007 18:08:17   
dvojčka v maju
Živjouser posted image !
Evo, mene zaspanko!! Se opravičujem, da sem v zamudi. Sem se res ulenila, dela pa sem imela tudi čez glavo. No, se bo pa zdaj malce razpisala. Malo sem se nahajala tudi na forumu z dvojčki, ker imam določene probleme, eden je ta, da je eden - punčka večja od fantka. Pa  pravijo, da pri dvojajčnih dvojčkih ni take panike. Pa tudi brce so tako blage..., sem zdaj pri 30. tednu mislila, da bo ta zadeva bolj konkretna. Drugače sem sva se v teh dneh z mojim user posted image  preselila v zgornje nadstropje- saj veste kolk je dela, vsak večer sem samo padla v posteljo! Jutri pričakujeva posteljici in previjano, bo spalnica takoo lepa!! Drugače je pa noroo tudi glede študija, rada bi drug teden naredila izpit- samo ni volje študirat! Če mi ga uspe naredit, mi pred diplomsko manjkata samo še dva redna izpitka!!
Aha, pa s sladkorjem imam problem, in moram jest, čim bolj pusto hrano, pa me skrbi, če imata otroka zadost hranil!!
V torek imam kontrolo pri ginekologinji in diabetičarki, pa vam pišem kako bom opravila.
Imejte se kar se da lepooo in uživajte!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1165
21.2.2007 21:10:19   
petrinja
pozdravčke majčice!

Evo informacije iz prve roke- v materinski šoli so nam rekli, da je za prisotnost očeta pri porodu potrebno hodit na 2 predavanja-in sicer 1. in 2. ter 3.porodna doba- takrat gre kar s tabo; če pa takrat ne more, gre pa na kratek tečaj za očete, ki je 3 ure, in ti takrat ne rabiš biti zraven-ker je izven urnika. Ko to opravi dvigne potrdilo o opravljenem tečaju, in zraven plača 4.000 še starih tolarčkov, pa je vse urejeno. Seveda pa to ne sme pozabit takrat, ko bosta že v porodnišniciuser posted image .

(odgovor članu dvojčka v maju)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
21.2.2007 21:56:08   
dodi
Ojla!¨

Oglaša se še ena zamudnica.Čas mi beži sto na uro in ko zvečer malo prebiram kaj pišete se mi ne da še pisatuser posted image user posted image
Moje počutje je dobro,malčka palčka imata okrog 1100g,no razlike je za 20g po UZ,ležita tako grdo kot da sta skregana,A je v medenični vstavi,B pa leži prečno čez njegovo glavo,tako rekoč v črko T.Groza,nikdar mi še niso ležali tako katastrofalno kot tadva.Upam da se zmenita in da se oba obrneta na glavo.
Kri se mi je malo poslabšala na 110,tako da sem dobila železo,po katerem pa bruham,tako sem si sedaj nabavila kar Endovital z medom in rdečo peso in upam,da bo pomagalo.
Zgaga me dere kot da nimam drugega dela,kot da zvečer pred spanjem objemam školjkouser posted image
Včasih zgleda da mi pritiskata na kakšen živec in potem me boli kolk,drugič pa kot da ni nič,no to sploh ne porajtam samo da je z malima dvema vse vredu.

V sredo 28.2 grem zopet na UZ k Cerarju v Ljubljano in potem se bomo najbrž menili o inekcijah za pljučka.

Ste pa pšostale zelo pridne,da toliko pišeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo za danes dovolj,se še oglasim in poročam dalje.
lp,dodi

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
22.2.2007 8:26:33   
petra a
za vse ki imate dvojčke-vse dobro vam želim user posted image

baje da če ima fant potrdilo, potem plača 4  jurje v porodnišnici, če ga ne bi imel pa 7...pa potrdilo mu velja 3 leta

Sugar, sam da si pridna user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
22.2.2007 8:40:15   
s u g a r
jutro, pupe

mamice z dvojcki VSE BO OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NO jaz zgleda drzim se ritem z porodnisnice in ne gre spat zjutri, moj je sel spet ucit male crvicke, ki komaj stojijo na boardu, ampak so tk luskani in sem sama, ampak mi je prijazna sodelavka nalozila lepo nalogo. Vceraj je prisla in je prosila ce ji lahko celotni postopek v tretjem programu kako naredi napisem in posljem po mailu - jeee.
Tko da sem bila sweet little sugar in rekla ok dobis.
Pol pa da mi da mal mir.

Vesela sem da je danes spet tule pod Smarno soncek in da le zmaga nad oblakci, ful mi je lepo imam kar filing da je ze pomlad, travnik imamo pol zvonckov in trobentic, tast je ze neke rozice posadil in res je lepo videti ker narava zacenja kukat in se prebujat.

No vsem vam zelim lep dan in cimbolj miren za tiste, ki delate, druge mormo pa pocivat ane?

No
papa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
22.2.2007 8:41:37   
s u g a r
p.s. pisat pa mi neki ne laufa vidm - polno napak. Sorry

Neposredna povezava do sporočila: 1170
22.2.2007 9:55:53   
rožica81
Živjo punce!

ma, smo pridne s pisanjem... Saj je prav, saj smo bile prej toliko bolj zaspane... user posted image

Še tole glede potrdila, ki ga dobijo očetje. V Kranju je tako, da na prvem obisku izpolniš neki obrazec - bodoče mame in očki (da se vpišeš v šolo za starše ali kako že), na zadnjem obisku pa očetje dobijo potrdilo. To je to. Vmes pa nihče ne kontrolira.

Evo, se je tudi pri nas končno pokazalo sonce. Ali pa sem samo prepozno vstala user posted image

Sugar, ti le pridno počivaj in naj te drugi cartajo user posted image

Tudi jaz želim vse dobro nosečkam z dvojčki user posted image  user posted image

pa lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
22.2.2007 10:09:10   
ancka1
Dan!
Pozdrav vsem "zamudnicam"!!!user posted image  Jaz imam spet toliko dela v službi... Bliža se konec meseca in zopet roki dihajo za vrat. Še en mesec...Ja sigurno, glede na to, da dela doma...
No, jaz sem od včeraj gospa in ne več gospodična. Ne vem, kako se bom na nov priimek navadila. Smo se imeli pa prav luštno. Trije pari smo bili (midva, pa priče s partnerji) pa smo malo zabluzili dopoldne/popoldne in to je to. Mi velike ohceti res ne dišijo. Še starše na eno kosilce peljeva in to je to.
Upam, da ste vse ok, zdrave, bolj ali manj naspane user posted image ... Bomo čez par let ponovno naspane. user posted image
Držite se in upam, da se kmalu vidimo v čimvečjem številu!
Vsem en user posted image , ker ste tako fejst!

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
22.2.2007 10:22:27   
Majchi
Ančka1, čestitam user posted image ! Zdaj pa hitro papirje in dokumente urejat user posted image .

Punce, kako lep sončen dan je zunaj. Ful bi rajš doma uživala kot pa v službi. Še malo...

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
22.2.2007 10:32:40   
petra a
Anči-čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v Domžalah je obvezen samo en obisk na predavanju in dobijo potrdilo

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
22.2.2007 10:36:04   
rožica81

Čestitam Ančka user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?