Majchi
|
Ojla punce, pa se še jaz lenoba javljam. Žal mi je zaradi sobote, da se nismo dobile. Jaz sem imela čas in si ga bom tud v bodoče vzela, če le ne bo kaj nujnega. To je pa lahko samo obveznost v lokalu, drugega pa nič ne šlivim. Jaz mam isto v službi. Zdi se mi, da vsako stvar 5x povem, pa si jo noben ne zapiše, da jo moram še ta šestič povedat. Za popi...!! Pa že itak so ful slabo reagiral na mojo nosečnost. Iz vodje izpostave v Sloveniji sem "napredovala" v asistenta z nič odgovornostmi !?! Valjda so razlog temu zapakiral v en drug celofan. Ma briga me! Sem že prebolela! Po svoje mi je še boljš, saj za isto plačo sedaj nimam več nobenih stresov (prej so bli nenormalni), nobenih nadur (prej je blo po 10 ur na dan min.), nobenih odgovornosti (prej sem imela polno odgovornost za vse),..., pa še bi lahko pluse naštevala. Moj vikend je bil tud super. V nedeljo smo šli na Jezersko s prjatli in z njunim 4-letnim sinom. Smo se mel res luštn. Cel dan na snegu in na luftu. Popoldne smo bili še pri eni sosedi, je spekla Pečjakove nuteline žepke (zame bistvenega pomena ) in je blo spet fino. Zvečer pa pančkat. Moram rečt, da zaenkrat spim kot klada! Obračam se iz enga boka na druzga, včasih celo na trebuh (samo na pol). Mi je pa moj dragi zaupal, da že celo nosečnost smrčim kot ta velik ! Včeraj je bil res jezen. Sva gledala TV in zraven je ležala naša labradorka in smrčala. Moj pa ves siten pravi, da mora zvečer našo kužo poslušat, potem pa še celo noč mene. He, he,... Saj mi je bad, ampak kaj naj nardim?! Aja, drugače sva pa midva skupi že 6 let, živiva pa skupaj od začetka decembra, se pravi šele zadnje 2 meseca. Zaenkrat sva se kar v redu znašla v skupnem gospodinjstvu. Jaz npr. zdej ful rada kuham (vsak dan nama naredim kosilo), prej sem pa mogoče 1x na leto skuhala. No, tole ni glih pohvalno. Je pa res, da je bla skoz v igri služba, popoldne, zvečer in čez vikende pa še lokal, tko da sem vedno jedla sendviče iz bencinske pumpe, sendviče iz lokala, al pa kej na hitro doma. Torej zelo urejeno vse skupaj! Ampak sedaj sem pa zelo vzorna gospodinja in bodoča mamica . In mi je lepš! Upam, da vas nisem preveč zasula, ampak sem mogla še vse za nazaj napisat. Aja, pa še to: midva nisva poročena in po vsej verjetnosti tudi ne bova. Nobenemu od naju ni kaj dosti do teh ceremonij, čeprav naju zdaj vsi sprašujejo, kdaj se bova ženila . Mi že kar mal najedajo te izjave. Zdej pa še mal delat, pa, pa. Maja
|