|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
5.2.2007 12:08:08   
BAMBINA_
Ojla majčice!
Spet bo en tak leeep dan. No, zdaj pa jaz tudi manj čutim brcike oz. so le-te bolj blage. Sem šla še sama Pušenjaka čekirat, pa je res tako kot pravi Majchi. Od 24. do 28. tedna je nekako največ plodovnice in če je posteljica spredaj, otrokove gibe blažje čutiš. In pri meni je posteljica spredaj.
SUGAR kar se tiče Focusa. Za 1.200.000,00 boš težko našla kaj spodobnega. No, odvisno kakšne kriterije imaš (št. prevoženih km, klima, 5 vrat, ohranjenost - nekaramboliran, barvauser posted image . Mogoče ti je smešno, ampak avtomobili bele barve imajo dejansko nižjo ceno...
Kar se pa tiče naših "nadomestkov" v službi, so po zgleda vse iste. Mislim, mene skoraj vsak domov kliče. Ko je danes nekaj klicala in spraševala, sem ji rekla, pa saj imaš vse napisano. Veš kaj je rekla? Da je pač lažje mene poklicat, kakor pa cel fascikel iti študirati!! Mislim... user posted image

Morje, ja, jaz že tudi sanjam... Samo kaj, ko meni slovenska obala niti najmanj ne diši. Sem zaljubljena v otoke južne Dalmacije, to je pa takooo daleč za iti s tako majhnim pikotom. user posted image

Aja, sem zadnjič malo gledala, kaj vse moram urejati pred porodom in kaj po porodu. No in sem zasledila eno fino reč za neporočene. Partner lahko namreč otroka prizna že pred porodom s podpisom Zapisnika o očetovstvu na CSD. Oni to potem pošljejo v porodnišnico in na matični urad, tako, da po porodu ni potrebno nič več urejati, kar se tiče očetovstva. user posted image user posted image Saj res babnice, kakšne statuse pa imate kaj? Poročene, koruznice...? No midva sva prijavljena na istem naslovu, imava svoje gospodinjstvo, vendar sva neoženjena, torej sva v izvenzakonski skupnosti... Čeprav zaročni prstan pa že imam okoli 2 leti user posted image Ma sva imela sanje, da se bova šla oženit na Cookove otoke...
No nam je Sugar zaupala koliko časa traja njena zveza, pa še ostale malo povejte, koliko časa ste kaj skupaj s svojimi dragimi. Midva bova marca imela 9-letnico.

Nič, grem počasi kosilo kuhat.
Priden bodite!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 951
5.2.2007 12:10:06   
BAMBINA_
Ampak, moram pa vedno biti prva na novi strani....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 952
5.2.2007 12:20:07   
petra a
eden mora biti prvi user posted image

mi2 sva skupaj 3 leta in 2 mesca, živiva skupaj, zaročena

kar se bele barve tiče jaz odsvetujem, sem mela 2 bela avta, never ever, se vsa p........ gor pozna, pol pa še s pranjem dol ne spraviš

punce, men se s temi nadomestki ni treba ubadat, ga ne bo

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 953
5.2.2007 13:31:42   
ancka1
Oj!

Midva sva skupaj nekaj več kot 3 leta, živiva pa skupaj že kar nekaj časa. Če sva hotela skupaj prebijati čas je bila to edina varianta, ker ima on pač že dva mulčka in je vzoren očka, ki da otrokom prednost. user posted image  Pa se je kar obneslo.
No ko že ravno vprašaš po statusu... Ravno sva se vrnila iz UE. Sva šla rezervirat datum za poroko. Ampak bo bolj formalne narave. Nisem za pocukrane zadeve. Precej tudi iz naslova ostalih otrok, da bomo tudi uradno delovali kot celota. Pismo, nekaj me zafrkava, ne morm nikakor odpreti linka z več smeški user posted image

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 954
5.2.2007 14:08:38   
Eca
Hej!

Tudi mene nekaj z..... user posted image , ne morem odpreti okna z več smeškiuser posted image . Sem mislila, da je kaj z mojim računalnikom narobe, pa zgleda da ni.

Glede potovanja računam, da oktobra oz. novembra ne bom več polno dojila (mali bo star cca. 6 mesecev) ali pa mogoče sploh ne bom več, ker mi bo zmanjkalo mleka kot pri prvemuser posted image . Zato boma izvedla kakšno last minute varianto, ko bova točno vedela kako bo za najinima otrokoma. Če bom polno dojila bova pač odpovedala.  Sva pa pri prvem šla na potovanje po južni Španiji, ko je bil tamali star 4 mesece (dojila žal nisem več) pa sva si privoščila user posted image . Bilo je super in nepozabno, čeprav sem ga pogrešala 24 ur dnevno. Pa vsi so komentirali, da tako malega otroka pa ne bom pustila....user posted image pri babici. To mi je dalo še dodatni zagon, da sva šla na potovanje.

Skupaj sva 12 let, od tega sva poročena 6 let, skupaj živiva pa dobrih 11 let. Mogoče se sliši veliko, samo jaz sem še kar zaljubljena kot pred 12 letiuser posted image .

Tako, grem nazaj počivat, dokler je mali še na sprehodu. Potem bo pravi džumbus, ko se vrtneta s taščo.

Lep dan vsemuser posted image !

Eca

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 955
5.2.2007 14:19:01   
mravljica3
Ma tile datumi mene malo dajejo, ampak vsaj za poroko vem da bo letos maja štiri leta. Skupaj sva pa približno šest let, bi morala mojega dragega vprašat za točen datum, ampak se mi bo spet smejal, zato ga raje no bom. Poroka je bila bolj v družinskem krogu, saj se nama je zdelo, da to delava zase in ne za celo žlahto.

Tile v službi so pa res face, jaz sem mojemu sodelavcu že pred enim tednom vse pripravila, pa se mu tudi vzet ne ljubi z mize. Ma me prav briga, tudi, če zamudi vse roke!!

Ej, Bambina kaj si pa skuhala za kosilo?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 956
5.2.2007 15:10:49   
petra a
Ančka-čestitam že vnaprej!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.2.2007 15:11:41   
petra a
eh, babe...slabo smo pisale dons, se vidi da je ponedeljek

ajde, letim na faks...čao

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   [Brisano sporočilo]
5.2.2007 15:28:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 959
5.2.2007 20:53:01   
ancka1
Čer!
Petra hvala. Bi se lahko poročila na valentinovo, pa sva rekla, da je pa to čisto too much kičasto in sva za en teden prestavila. user posted image user posted image user posted image
V naši firmi smo glede menjave tudi nekako našli skupni jezik. Vsak bo nekaj prevzel, kakšna nadura se bo magari na ta račun izplačala, ena se pa potem tako s porodniške vrne poleti. Bolj me skrbi, da jaz ne bom dala miru, ko pa je podjetje v isti stavbi kot naš dom. We'll see!
Še danes grem spančkat, jutri dopoldne bom pa že miškota na UZ videla. user posted image  Sem kot en otroče!

A ja, punce, to vas moram vprašat...a vas kaj dajejo vetrovi? Jaz imam s tem zadnje dni full probeme. Moj se seveda na ta račun strašno zabava. Za moško populacijo je to očitno res zabavna zadeva. user posted image  

Pišuka, kaj pa je potem fora s temi smeški? Sem se jih tako navadila uporabljat, da me prav nervira tole.

No lep preostanek večera. Jaz grem samo še v posteljo, sem se na telovadbi fajn razmigala.

LP, Ančka

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.2.2007 7:45:49   
tejč
Ančka1, čestitke za poroko! Mi2 sva se poročila 19.2.2005, tudi brez nevemkakega ceremonija, samo s pričami, na gradu. Bil je lep in zelo topel dan, oblečeni smo bili povsem običajno. Imam zelo lepe spomine...Poroka pa res predvsem zaradi formalnosti, zaradi otroka, da ne bo problemov okrog priimkov in dokazovanja očetovstva. Meni ni žal. :)

Vetrovi? Ja, v prv i nosečnosti se spomnim, zdaj pa zaenkrat ok, brez težav.

Aja, midva z dragim sva skupaj od 29.11.1999, zdaj pa računajteuser posted image . Moj dragi je najboljši in ga ne dam. Pere, lika, kuha, peče torte, kopa hči, pleše, poje malo slabšeuser posted image , je zabaven in poln humorja, delaven, zagnan. Milina, prijaznost od človeštva, razumevajoč in toleranten do nosečk in žena, otrokuser posted image . Res SANJSKI MOŠKI.user posted image Res ne vem, kje sem ga v teh časih sploh še našla....

No, kaj pa danes? Spet ogromno opravkov. Upam, da mi znese na telovadbo. Pa da me ne pokličejo glede OGTT testa, da moram še na triurni test.

LP

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.2.2007 9:07:33   
petra a
fajn opravte pr dohtarjih

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.2.2007 10:11:22   
BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

A ja, punce, to vas moram vprašat...a vas kaj dajejo vetrovi? Jaz imam s tem zadnje dni full probeme. Moj se seveda na ta račun strašno zabava. Za moško populacijo je to očitno res zabavna zadeva. user posted image  

Ančka1, kdaj pa imata datum? Madona sem firbčna.
Drugače se ti pa pridružujem pri tvojih problemih, s tem, da mene poleg tega muči še zaprtost. So suhe slive vsak dan na jedilniku user posted image user posted image

Kar se tiče pa onih dodatnih smeškov, pa baje urejajo. Imajo cel kup problemov, ker so šli na nove strežnike in jih pošteno zaj... Ma bodo že rešili.

Mravljica, za južno je bila včeraj kar pogreta nedeljska juha, kotleti, pa solata. Danes imam pa puranje zrezke zunaj, samo še nevem čist natančno, kaj naj naredim... Mogoče zrezke v gobovi omaki, svaljke in solato user posted image Kaj boste pa ostale kaj kuhale? Meni počasi idej zmanjkuje.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 963
6.2.2007 10:28:39   
Majchi
Ojla punce, pa se še jaz lenoba javljam. Žal mi je zaradi sobote, da se  nismo dobile. Jaz sem imela čas in si ga bom tud v bodoče vzela, če le ne bo kaj nujnega. To je pa lahko samo obveznost v lokalu, drugega pa nič ne šlivim.

Jaz mam isto v službi. Zdi se mi, da vsako stvar 5x povem, pa si jo noben ne zapiše, da jo moram še ta šestič povedat. Za popi...!!
Pa že itak so ful slabo reagiral na mojo nosečnost. Iz vodje izpostave v Sloveniji sem "napredovala" v asistenta z nič odgovornostmi !?! Valjda so razlog temu zapakiral v en drug celofan. Ma briga me! Sem že prebolela! Po svoje mi je še boljš, saj za isto plačo sedaj nimam več nobenih stresov (prej so bli nenormalni), nobenih nadur (prej je blo po 10 ur na dan min.), nobenih odgovornosti (prej sem imela polno odgovornost za vse),..., pa še bi lahko pluse naštevala.

Moj vikend je bil tud super. V nedeljo smo šli na Jezersko s prjatli in z njunim 4-letnim sinom. Smo se mel res luštn. Cel dan na snegu in na luftu. Popoldne smo bili še pri eni sosedi, je spekla Pečjakove nuteline žepke user posted image  (zame bistvenega pomena user posted image ) in je blo spet fino. Zvečer pa pančkat.
Moram rečt, da zaenkrat spim kot klada! Obračam se iz enga boka na druzga, včasih celo na trebuh (samo na pol). Mi je pa moj dragi zaupal, da že celo nosečnost smrčim kot ta velik user posted image ! Včeraj je bil res jezen. Sva gledala TV in zraven je ležala naša labradorka in smrčala. Moj pa ves siten pravi, da mora zvečer našo kužo poslušat, potem pa še celo noč mene. He, he,...user posted image  Saj mi je bad, ampak kaj naj nardim?!
Aja, drugače sva pa midva skupi že 6 let, živiva pa skupaj od začetka decembra, se pravi šele zadnje 2 meseca. Zaenkrat sva se kar v redu znašla v skupnem gospodinjstvu. Jaz npr. zdej ful rada kuham (vsak dan nama naredim kosilo), prej sem pa mogoče 1x na leto skuhala. No, tole ni glih pohvalno. Je pa res, da je bla skoz v igri služba, popoldne, zvečer in čez vikende pa še lokal, tko da sem vedno jedla sendviče iz bencinske pumpe, sendviče iz lokala, al pa kej na hitro doma. Torej zelo urejeno vse skupaj! Ampak sedaj sem pa zelo vzorna gospodinja in bodoča mamica user posted image . In mi je lepš!

Upam, da vas nisem preveč zasula, ampak sem mogla še vse za nazaj napisat. Aja, pa še to: midva nisva poročena in po vsej verjetnosti tudi ne bova. Nobenemu od naju ni kaj dosti do teh ceremonij, čeprav naju zdaj vsi sprašujejo, kdaj se bova ženila user posted image . Mi že kar mal najedajo te izjave.

Zdej pa še mal delat, pa, pa.
Maja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 964
6.2.2007 11:36:14   
rožica81
Hej punce user posted image

Ančka, iskrene čestitke!! Pa tudi, če je samo formalno... Ti bom  kasneje še enkrat čestitala user posted image  Vaju pridem z rižem posuti? user posted image  Hecam se user posted image

Jaz sem končno zaključila s temi izpiti, tako da upam, da mi je ostal samo še eden... Tega bom pa marca zrihtala. Res si želim, da sem ta dva sedaj opravila, da ne bom kasneje begala... Potem, ko bo mali user posted image , bi bila rada čim bolj mirna in res nimam namena kaj preveč na faks misliti...

Midva sva pa skupaj skoraj 4 leta (uf, kako letijo ta leta), zaročena sva pa že 3 leta in pol user posted image  user posted image  Ampak kar se poroke tiče kar odlašava in odlašava... Zdaj sva rekla, da se bova poročila, ko bomo že trije, bomo nekam odleteli in tam opravila to formalnost. Doma bova pa naredila eno veliko fešto za vse! No, to je sedaj zadnja varianta. Zna se pa narest, da se tudi ta še spremeni user posted image  Sicer je pa skupno življenje res super! Res partnerja šele takrat spoznaš oziroma ga spoznavaš celo življenje.

Tejč, tvoj dragi mora biti pa res sanjski!! user posted image  user posted image

Vetrovi? Polna hiša smeha na moj račun user posted image  user posted image  Ja, tako je... Prebava je upočasnjena. Bo pa potem bolje user posted image  Upam.

Tudi jaz danes šibam h ginekologu. Se moram it pokazat zaradi petka, tako da upam, da je vse ok.

MMMMM, sem najdla napolitanke v najinem "sladkem" predalu! Naj mi jih nekdo vzame!!! Vse bom pojedla! Apetit se mi je ful povečal v zadnjih 14 dneh. Pa trebuh mi je nenormalno zrasel! Bo pa mogoče res košarkaš tale naš fant user posted image  Samo da bo zdrav!

Punce, zaradi služb se pa ne sekirajte! Saj bo kmalu porodniška user posted image

No, šibam sedaj. Se je pa tale rožica kej razpisala... danes imam preveč energije... Sem premalo spala?? user posted image

imejte se lepo

LP user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 965
6.2.2007 11:47:53   
Eca
Hej majčice!

Pravkar sem prišla od zdravnika, ker sem se včeraj vrezala  na konzervi user posted image . Pa ravno zdaj v nosečnosti se mi je moglo to zgoditi. Celo noč sem bila nemirna, da ja ni kaj narobe. Potem sem se spomnila še ene moje sodelavke pred pol leta, ki se je enako vrezala in kakšen cirkus je bil. Seveda sem zjutraj šla k zdravniku - padla sem v največjo gužvo in bacile user posted image . Eh, če pa ne bi šla in bi bilo kaj narobe, bi pa se potem sekirala, zakaj nisem šla. Skratka z mojim prstom in rano je ok., pač par dni ne bom nič delala z vodo in ne bom rabla previjat tamalegauser posted image . Vse je za nekaj dobrouser posted image .

S to hrano ste mi pa prave lušte naredle. Jaz sem ravno pogovarjala po tel. z možem kaj naj skuham, ker sem totalno brez ideje. Pa mi je rekel naj dam ričet iz skrinje in bomo to imeli za kosilo user posted image . Torej lahko lepo počivam, čeprav bi raje kakšne puranje zrezke z gobicami in svaljke in zeleno solata....mnajmi, Bambina prave lušte si naredla.
Bom pa morala malo kuharske knjige pregledat pa kak seznam narediti za trgovino, ker nimam nič pametnega v hladilnikuuser posted image . Potem pa naj človek kaj skuha, če nič ni za v roke vzet.

Bom končala počasi.... grem počivat, mogoče pojem še kakšen jogurt, da me zgaga neha mučit. Aja, zaprtost me ne daje več odkar sem prenehala z tabletami Elevit. Sicer sem dobila sedaj "železne tablete", pa jih še nisem začela jemati.

Lepo se imejte, uživajte, menda prihaja v prihodnjih dnevih tudi sneeeeegggg.

Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 966
6.2.2007 12:07:15   
petra a
mmm, njami...zdajle sem se lepo napokala...pol bom pa še krof

pri nas bo danes jota

...pa danes bom kratka, se mi ne da na dolgo pisati

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 967
6.2.2007 14:31:27   
raglja1
O jaz sem pa včeraj prav trpela na pregledu, hehe. Vse je bilo ok in na pravem mestu (sicer se mi je zdel mali precej nizko) in pogled na obraz z micenim noskom in usteci je bil prav krasen. No, pa me G povpraša, če smo za spol že pogledali... Ups, sem mu takoj povedala, da se močno grizem v jezik, ker do sedaj pri nobenem nisva vprašala in sva se tudi sedaj tako dogovorila. Pa se mi je G kar nasmehnil in rekel, da le ne bo jezik preveč krvav.user posted image user posted image user posted image
No, da še jaz poročam o najinem zakonskem stanu. Hodila sva nekako tri leta, poročena pa sedaj 6,5 let.

raglja 25t

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 968
6.2.2007 14:53:56   
tejč
njaaaaaaaaaaaaaam, lačna, svaljke bi!!!!!
Mi bomo pa včerajšen golaž in polento, pa kompot.

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 969
6.2.2007 15:25:43   
petra a
punce, držte pesti, ob 17-ih imam izpit user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 970
6.2.2007 15:37:45   
ancka1
majčice!

Bambina-datum imava 21.2.
Izvirnost jedilnika je tudi pri meni že precej okrnjena, sploh, glede na to, da moram kuhat za dva "špičasta" mulca. Vsak dan eden viha nos. Edino, če bi bil vsak dan dunajc bi šlo brez pregovarjanja. Lahko pa nekaj takih ta hitrih variant posredujem: široki rezanci+puranji koščki v smetanovi omaki+solata; pire+špinača+jajček; goveji zrezki v naravni omaki+ocvrti svaljki+solata; zelenjavni zrezki (hokus)+krompirjeva solata+kompot; LAČNA....user posted image
Rožica81-upam, da je šlo skozi s telimi izpiti. Ja itak vsaj pijačka pade (pa vegetarjanček iz Pinkija user posted image )! Če boš pa res s kakšnim rižem strašila, ti pa povem, da ti jaz kakšno drugo prikuho za majico stresem. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Obljubim, da "dam zanga", če se nam uspe dobiti.

Sedaj moram pa še sporočiti vtise iz današnjega 3D UZ. Saj ne morem opisati občutkov!!! Kako je bilo lepo. Pa tako je fletkan v obrazek. Se je vmes zasmejčkal-tako prav očitno. user posted image  Pa obrnjen je tudi že navzdol. Res se sedaj ne morem nagledati fotk&filmčkov s cedejke! Je pa tudi sicer vse OK-z zdravstvenega vidika. Dobro zapravljenih 80€. user posted image
Sedaj grem pa jest pa malo počivat, potem pa plan dneva, prej ne. user posted image

LP vsem, Ančka. 

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 971
6.2.2007 18:10:46   
petra a
tako, izpit je za mano, uspešno opravljen user posted image

a pol je res tako hudo, tale 3D user posted image , super, sem še jaz vesela za vas user posted image

pri nas ne jemo edino vampov in krompirjevega golaža...pa če po pravici povem imamo letos krvavic že vrh glave, pa jih še kar ne zmanjka

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 972
6.2.2007 21:17:32   
petrinja
petra a čestitke za uspešno opravljen izpituser posted image user posted image . Madonca se ti je moral kamen odvalit od srca, kaj?
Sem vas mogla kar samo na hitro preletet,  ker samo o hrani pišete, jaz pa tako hitro ratam laaaaačnaaaauser posted image . Moram povedat da sem včeraj že začela z materinsko šolo, tako da lahko pol kar jaz uvedem kakšen tečaj za vas-ko bom že vse tako obvladalauser posted image user posted image . Sicer je pa kar fino, po 3x na teden, tako da bom konc februarja že kar konc s tem.
Bodite malo nagajive, ker so takšni že naši čmrlji in čebelice v bušijuuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 973
6.2.2007 21:20:15   
ancka1
Petra a čestitke za izpit!!!!! user posted image
Tole našteto (vampi, krvavice,...) pri nas tudi ni vrhunec gurmanskih užitkov. Jak! Če bi lahko dodala smeška, bi tistega, ki ima križce čez oči, pa pač še vedno ne gre. user posted image  user posted image  user posted image
Lahko noč; grem kar ajčkat, ker se nekaj ne počutim najbolje. Upam, da me ne bo kakšna viroza napadla.

Ančka

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 974
7.2.2007 7:47:41   
petra a
ja, hvala punce...imam kar naporen mesec-3 izpite...2 grešna za nazaj (tako da sem zdaj na zeleni vejici) in v pon. še 1 novega...bo! user posted image

Sem prišla na šiht, pa sem že lačna, bom probala bolj zgodaj na malico...zadnje čase mi pašejo kompoti...ohoho, pa krofi in flancati se bližajo.

Petrinja-pol pa me sploh ne rabmo hodit v šolo, nas boš kar ti vse naučila...samo da na koncu dobimo še potrdilo!!!user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?