tejč
|
Hello, I m back! RAčunalnik spet dela, izgleda, da se je vmes nalezel rotavirusa od nas. Punce, vam pravim, mi smo bili toook bogi. Najprej se nas je lotil rotavirus, ki ga je prinesla mala iz varstva. VSI smo ga bili deležni in jaz sem v tistih dnevih shujšala kar za dva kg-hvala bogu, ker če ne, bi me G na pregledu zadavla , tako da sem zdaj vsega skup porejena za 4,5 kg. Potem je Ajša začela smrkat, kihat, kašljat, da smo že pomislili na oslovski kašelj, pa k sreči ni bil. Seveda sem se po treh dneh nalezla še jaz in potem še mož. Mislila sem, da bomo končno zaključili z bolehanjem, pa včeraj vstanem z grozno bolečino v ušesu. NA, zdaj se je preselilo še na uho! TAko da malo slišim in boli. Včeraj sem bila pri zdravniku in dobila Hiconcil in Operil, kljub nosečnosti. Menda lahko stakneš meningitis, če ne zdraviš ušesa....Danes je že bolje. Za vikend je tamalo spet nekaj zvilo in je enkrat drisknila. Čudno se mi je zdelo, ko pa je od virusa že 14 dni. NAkar izvem, d aje pri varuški še en revček zbolel in driskal in bruhal. Ojoj, zdaj sem v strahu,da se spet vse ponovi. Včeraj je bila čisto ok, danes zjutraj mi spet piše mamica punčke v varstvu, da je še njihova že spet zbolela in da ima vročino. Mene je kar strah, kaj bo. Upam, da ne bo še naša obležala...Že spet.... Teta (odstranjen rak na maternici) je spet v bolnici-rak na pljučih. Se še odločajo, kaj bodo nardili.... vsak dan ji pišem ali jo pokličem. Selimo se najbrž že konec februarja. Joj, koliko stvari je za pripravit, spakirat, preselit, koliko za kupit-zapleti....Ali pozna katera koga, ki bi nam poceni demontiral in potem spet montiral kuhinjo? PA še pult nabavljamo, končno smo ga našli, zdaj pa je problem prevoz, ohjoj, škoda, da nimamo kombija... Kupujemo tudi pohištvo za otroško sobo. Najbrž bomo dali delat. Poznate kako dobro in poceni mizarstvo? V IZIJU so predragi. BAmbina, tudi jaz držim pesti za izvide AC! Meni pa trebuh nič ne otrdeva, tudi pri taprvi mi ni. AJA!!!! Morfologija!!!!! Točno! NIsem še povedala. Bojda bo punčka, ampak se je spet slabo videlo, tako da jaz res upam, da bo . Sem gledala malo seznam vseh majčic, madona, saj bodo skor sami fantje. Moramo zrihtat kako bejbo . Drugače pa sem kar razočarana nad morfologijo, ta G v Domžalah je kar nekaj! TAko hudičevo se ji mudi in nič kaj takega ni povedala, še za spol ni nekam navdušeno iskala.... Ime je že izbrano, ampak raje ne povem . Lahko pa povem edino le, da če bi bila Ajša fant, bi bil Tomas. Zdja imamo izbrano moško in žensko ime na novo, pa ne povem, hehe. Lepo se imejte, se pišemo.
|