tejč
|
O, pozdravljene, tapridne pišoče gospe/gospodične! Zadnje dni sem jaz bolj lena za pisanje, berem pa zelooo rada. Mah, nič kaj novega ni. Včeraj me je zelo bolel križ, ne vem, ali sem v torek na telovadbi pretiravala ali kaj...Kot da bi me uščipnilo v predel križa, sem komaj hodila včeraj. Danes je bolje, grem na vadbo v vodi za nosečnice, to mi bo zihr pomagalo. Včeraj sem si kupila nov bombažni bodi-tak, čisto navaden, brez čipk. Na živce mi gre, ker so mi kar naenkrat vse majice in mikice tok kratke, vse mi ven leze. Seveda že hodim v nosečniških cotah, ker drugače me vse tišči. Bolniško imam do 20.12., potem pa se najbrž vrnem v službo. Ne vem. Sicer pa bomo videli, kaj bo rekla komisija, samo zdaj so tako strogi, da mislim, da ne bo nič. No, ni panike, bom že... Likat moram in to RES ni moj hobi . Če bi imela denar, bi zmetala vse moževe srajce stran in nakupila tiste, ki se enostavno likajo. p.s. Dvojčka v maju, a veš, da ti ne znam svetovat glede nakupa opreme? Pojma nimam, zadnjič so v -mislim da- Kranju imeli neko hudo razprodajo-če ne kar v Bejbi centru, ko je blo neko pohištvo in oprema znižano...Drugače pa ti lahko svetujem le za nakup dobre široke in komot previjalne, ki jo mi še zdaj komot uporabljamo, ker je zgornja površina široka: izi mobili-mengeš ali btc-emporium spodaj; stane okrog 34 jurjev, s predali, bukev in barvni pastelni predali.Pojdi pogledat, nam se super obnese, pa še cotk gre veliko noter. LP MAteja pojmanimamkoktednovene16alpa17
|