tejč
|
Dobro jutro! Danes je pred mano bolj nenaporen dan, to mi je všeč, sploh za ponedeljek! BAmbina, ja, prav spomnim se, kako fajn je bilo gledat opremo. Mi namreč imamo že vse od taprve punčke. Včasih me tok zamika, da bi šla vse na novo kupovat, ampak kaj hočemo. JAz sem bila prejšnji teden v službi že v nosečniških hlačah, se mi zdi, d ami trebuh še malo bolj poudarijo, pa nič zato. Ja, drage so cote. Jaz sem takrat nabavila ene na rob spedenane hlače, kavbojke in žametke, pa tri zgornje dele. Vse v avstrijkem HM in CA. Sicer so mal že znucane stvari, sploh žametke, ampak jih bom vseeno ponosila. Ne grem novih kupovat. Trenirko imam pa navadno Champion tanko in je super za doma, nič ne veže. Jaz imam jutri komaj drugi pregled pri G, ker od začetka ona naroča poredko. mah, mi je ok. Morfologija je pa še daleč zame , jo pa težko čakam. Takrat bo pa ja že spol viden, no, toooook bi rada kupla kako nobel jopčko za malo ! V soboto sem bila v trgovini Premamam, ki je v Emporiumu namesto Mothercare in meni res ni primerjave z Mothercare, no. SAj so ok cotke, kaj je tudi straaaašno luškanega. SAmo VSE je roza ali modro. Tisto, kar je pa bež ali belo, je pa dolgočasno. Cene so iste kot Mothercare, samo jaz bi raje mothercare nazaj . Rožica 81, mene včasih v križu zagrabi, da komaj vstanem. Teira, tako brez težav si, kot da bi poslušala sebe v prvi nosečnosti. Bravo!!!!!! Sugar, daj razpiši se, rada berem tvoje romane . Ne, res, no! Mravljica3, iskrene čestitke za dvojčke! Imam kolegico z dvojčki in kar gre, ni tako hudo kot vsi jamrajo. Je pa odvisno od otrok in od staršev, jasno da. RAglja1, kako kaj ta vaš prvček? KAkšne razlike imate v letih med otroci? Joj, vstop v šolo, mene takooo zanima, kako to izgleda. JAz namreč poučujem v prvi triadi in gledam iz drugega zornega kota vstop v šolo. Kako pa to občutiš kot starš? KAko je otrok sprejel? RAd hodi? No, dovolj nakladanja. Oglasite se kaj. P.S. Sem šla zdajle brat naše prve mesiđe v tem postu, pa sem tako ponosna, d anam je vsem uspelo zanosit! LP Mateja
|