tejč
|
Ojla, punce. Poglejte si, prosim, uro, kdaj pišem! NA vem, ali naj rečem: "O, kok sem pridna", ali da "to ni normalno!" Mislim, da to zadnje. Jaz spolh ne morem spat. Od treh ali štirih naprej. Res grem zgodaj spat, ampak mene kar zmanjka zvečer, sploh ne morem več. Res sem vesela za vse, ki ste se včeraj javile, tok rada berem , kar napišete. JAz pa imam znake nosečnosti: v postli se kobacam in kobacam, sploh ne morem več na trebuhu spat, vse me neki tišči...PA špika v predelu jajčnikov. JAh, glede telovadbe v DŽ, čakte, grem poiskat....V Otelotu je za plačat zvečer, pon 19.30 in čet 20.30, cene ne piše. V ZD DŽ pa ob torkih 11.45-12.30. TA telovadba je prilagojena za nosečke in je ful fajn. No, jaz sem v prejšnji nosečnosti z Ajšo hodila v ZD, pa je bilo zame čisto ok, na začetku, ko sem bila še kar okorna, se mi je zdelo bolj malo, potem, ko pa je trebuh zrasel, sem pa še komaj kako vajo nardila . NO, drugač res nisem pri športnikih in sem prilično faaaajn okrogla, tko da mi je čist zadostovalo. KAr se tiče OTelota, pravijo, da so vaje malo bolj intenzivne. Toliko za športnice. Na DIFU bodo zelo veseli, če pridemo, samo moraš prej klicat na mobitel-mislim, da je na internet strani. Zdaj majo ob četrtkih, potem bodo menda prestavili z januarjem na petke. Samo mene skrbi-če se mi ne bo prekrivalo, ker bom mogla še po mojo punco hodit k varuški ob 16.00. No, uglavnem to. Aja, pa še včeri me je zgaga začela matrat. Zelooooo zgodaj, pri Ajši me je komaj zadnje mesece . KOnec sokov, golažev, začinjenih omak,...škodaaaaaa. NO, dovolj nakladancij ob 4 zjutraj! Dijo. mateja
|