|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
13.11.2006 12:18:11   
petra a
mene je do sedaj res ornk bolele buča samo enkrat, ampak res grozno bolela, sem mislila da mi jo bo odprlo, tudi spati nisem mogla...drugače pa samo malo občasno, ko imam v službi vsega vrh glave

pol ni take sile za DIF...a Snovik je primeren za nosečnice?

Domžale pol pridejo v poštev če si na dopustu...Mateja, a kaj veš ob katerih dnevih je?

lep dan zaspanke user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 451
13.11.2006 12:55:35   
rožica81
Pozdrav vsem zaspankam user posted image

Petra a, jaz mislim, da Snovik ni primeren, je voda malo preveč ogrevana. Sicer ima 31 stopinj, že večkrat pa sem prebrala, da je priporočljiva temperatura vode za nosečnice nekje do 30 stopinj Celzija. Ne vem pa, če je 1 stopinja tako velikega pomena... Če pa že greš, pa ti priporočam, da se izogibaš tistemu malemu notranjemu bazenčku, kjer se folk namaka... Saj je prav prijetno, voda je ful topla, ampak jaz sem tam že enkrat pred nosečnostjo staknila glivice, zdaj pa sploh ne bi tvegala.

Glavobolov pa jaz na srečo nimam, samo sem in tja mi malo potrka user posted image , imam pa zato kaj drugega... Da ne omenjam izpuščajev, ki so se mi naredili po obrazu... Me res zanima, kaj bi to bilo. grem danes povprašat!

Majčice, lepo se imejte, jaz srčno upam, da se bo razvila še kakšna debata na našem forumu, al kako user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 452
13.11.2006 15:33:57   
Eca
Hej punce!

Ančica1 hvala za tolažilne besede. Je pomagalo. Tudi tebi Tejč. Obema vračam user posted image .

Rožica81 mene muči išias samo ko sem noseča. Namreč v prvi nosečnosti je bilo enako. Prej nikoli nisem imela težav, zato tudi najprej nisem vedela, zakaj me ta elektrika tako po hrbtenici trese. No sedaj nekje pri enakih tednih nosečnosti pa se je zopet pojavila ta elektrika. V prvi nosečnosti se je išias končal tako, da me je en večer tako zasekala elektrika, da sem bila 5 dni negibna in šele takrat so ugotovili, da je to išias. Potem je bolečina zelo počasi popuščala. Da je bolečina popolnoma izginila in da sem začela hoditi je trajalo 2 meseca. Baje, da sem jo dobro odnesla, glede na to, da nisem smela dobiti nobene blokade oz. inekcije proti bolečinam. Na lekadol lahko pozabiš - ker nima učinka.
Sedaj, ko vem kaj to pomeni, se zelo pazim - ne dvigujem ničesar kar ima več kot 2 kg, pazim ko se moram sklonit ali pripognit. Lase si operem tako, da grem v pasji položaj, ne sedim dolgo. Kar mi najbolj pomaga, ko elektrika seka je ležanje na hrbtu, glava malo dvignjena, noge pa pod pravim kotom dvignjene in v kolenu zopet pod pravim kotom pokrčene - najbolje da si podložiš pod noge ene dve zloženi oddeji. Upam, da sem dovolj dobro razložila. Pomaga ali vsaj lajša bolečine tudi masaža tega predela z kakšnim zeliščnim oljem (npr. jaz uporabim olje 31 od Justa). Seveda je strup kakšna klima v avtu - uporabljam ovčjo kožo, dolge spodnje majice...skratka zelo se pazim, da je križ na toplem in veliko počivam.

Spet sem se razpisala...

Punce vse lepo in pobožajte trebuščke.

Lp, Eca

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
13.11.2006 19:10:31   
s u g a r
zdravo,

joj zdajle sem prebrala tezave ki jih imas ECA nic prav nic ti jih ne privoscim. Kaj se res ne da nic narediti kontra temu?
Pa kaj to te vedno pici?
Ne privoscim ti, res ne.user posted image

Kako ste drugace punce moje?
Jaz sem kot vetr piha listke sem ter tja. Dobre volje pa spet mal slabse. Najbolj me pa skrbi, ker je nakaksno zatisje v mojem trebuscku, nic mi ni slabo, nic nisem pretirano zmatrana, nic nic, skrbi me da ne bi bilo kaj narobe. Kako ste ve bile v 13 t, tudi tako ali kaj drugace. Jaz sploh ne vem ce sem se noseca (saj vem da se slisi butasto) ampak kaj ce je kaj narobe, ce bi bilo a bi zihr vedela. mah saj vem da sem zdaj ko ena tupi glupi, ampak me res zanima.

Prav nase sem tko ene dvakrat na dan jezna, ker razmisljam o tem, samo mi je tako cudno.
Sicer pa bom jutri izvedela kako in kaj ko imam nuhalno, prav nervozna sem ze malo in hvala bogu jutri delam samo do enih potem pa gasa morm se it se slikat za osebno izkaznico in na upravno porihtat da jo cimpreje dobim in potem zvecer na nuhalno. Pa mojga morm mal pocrklat ker gre potem v sredo na operacijo usesa in mi bo kar manjkal teh nekaj dni ko ga ne bo doma, postelja bo bl mrzla. Ampak po drugi strani pa mi bo tudi malo pasalo, ce sem mal user posted image .
Ne mi zamerit glede mojega panicarjenja, sam verjamem da se je katera tudi to vprasala, ko so jo slabosti in zacetniske tegobe zapustile.

Drugace pa nismo kaj dosti pridne glede debatiranja se vidi da vec ali manj si vzamemo cas v sluzbi, da kaksno napisemo, no so seveda punce ki se javijo tudi popoldan oz zvecer BRAVO. Mormo bit bolj pridne.

No pa da se vam pustim se malo prostora (haha) in javite se kaj.

pridne bodite in bozajte svoje trebuscke in jutri se vam po nuhalni javim in povem kako in kaj.

papa in lep vecer se naprej.

papa
sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 454
13.11.2006 19:25:16   
rožica81
Eca! Res si zlata, ker si takole izčrpno in natančno opisala išias in kaj ti najbolj pomaga. Jaz sem bila danes pri svoji splošni zdravnici, pa mi je rekla, da me zgleda malo v križu boli in mi je dala ene vaje za delat. Se bom potrudila in bom bolj mirna, ker sicer bo še mene tako zagrabilo... Sicer me itak vsak večer, pa včasih čez dan zagrabi in drži cel dan... Ma, res ni prijetno in se bo treba pazit.

Sugar, takšne občutke sem imela tudi jaz, pravo zatišje je bilo. Nobene slabosti, nobenega posebnega občutka, razen občasnih bolečin v spodnjem predelu trebuha. Počakaj še malo, pa se bo trebušček prav hitro pokazal. user posted image  Sicer pa držim pesti za nuhalno jutri user posted image

Božajte svoje trebuščke in imejte se lepo

Pozdrav, rožica

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 455
13.11.2006 22:08:01   
iwa
Ojla vsem!

Morm rečt da sm presrečna! Dons sm bla na NS in z user posted image je vse naj naj, kolikor je le mogoče! Joj tolk sm vesela! Sm bla v Domžalah pri dr.Strahovi in je ravno prejšnji tedn dobila nov UZ aparat za 4D in vidi se noooro! Pa še rezultate mam zlo dobre 1:11700!JOj kolk sm naspedirana!

Me veseli tud za vse ostale k ste fajn, tiste k mate pa bolečine pa upam da bo čimprej minilo. Mislim na vas in vam pošiljam en šopek user posted image .

Uživajte in božajte bušije. Jest grem dons vsa blažena spat...user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 456
13.11.2006 22:48:12   
Bonda
Pozdravljene!

Tudi jaz sem bila danes na NS. Izmerila mi je 1,2 nuhalne svetline, in skupen rizik je 1:2545. Pa sem bila ful vesela, da je super, zdej pa vidim, da imate ene še mnogo mnogo boljše rezultate. Zdej me pa mal skrbi. user posted image

Moja glava je bolje, in sem ugotovila, da sem si jo verjetno prehladila. V četrtek sem nekaj časa z mokro glavo hodila sem in tja po mrzli hiši, pol sem šal pa še ven, sicer že s suho glavo. Ampak vseeno je bilo preveč. Uh, zdej bom pa bl pazila na take stvari.

Glede plavanja dajo na DIF-u nosečnice v najbolj svežo vodo, nobeden drug prej ne gre notri, niti dojenčki ne. Tako, da se jaz tudi ne bi v kakšnih toplicah namakala, skupaj z raznimi upokojenci, in ... Eh, že tako ali tako ne maram toplic, zdej pa sploh ne bi šla v tak bazen.

Za telovadbo v Domžalah me pa zanima, ali lahko pride tja katerakoli nosečnica, ali mora biti njihova pacientka? Ker meni bi tudi bolj ustrezalo Domžale, kot pa Ljubljana (vsaj parkiraš lažje).

LP

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 457
14.11.2006 4:10:37   
tejč
Ojla, punce.
Poglejte si, prosim, uro, kdaj pišem! NA vem, ali naj rečem: "O, kok sem pridna", ali da "to ni normalno!" Mislim, da to zadnje.user posted image

Jaz spolh ne morem spat. Od treh ali štirih naprej. Res grem zgodaj spat, ampak mene kar zmanjka zvečer, sploh ne morem več.user posted image

Res sem vesela za vse, ki ste se včeraj javile, tok rada beremuser posted image , kar napišete.

JAz pa imam znake nosečnosti: v postli se kobacam in kobacam, sploh ne morem več na trebuhu spat, vse me neki tišči...PA špika v predelu jajčnikov.

JAh, glede telovadbe v DŽ, čakte, grem poiskat....V Otelotu je za plačat zvečer, pon 19.30 in čet 20.30, cene ne piše.
V ZD DŽ pa ob torkih 11.45-12.30. TA telovadba je prilagojena za nosečke in je ful fajn. No, jaz sem v prejšnji nosečnosti z Ajšo hodila v ZD, pa je bilo zame čisto ok, na začetku, ko sem bila še kar okorna, se mi je zdelo bolj malo, potem, ko pa je trebuh zrasel, sem pa še komaj kako vajo nardilauser posted image . NO, drugač res nisem pri športnikih in sem prilično faaaajn okrogla, tko da mi je čist zadostovalo.
KAr se tiče OTelota, pravijo, da so vaje malo bolj intenzivne. Toliko za športnice.user posted image

Na DIFU bodo zelo veseli, če pridemo, samo moraš prej klicat na mobitel-mislim, da je na internet strani. Zdaj majo ob četrtkih, potem bodo menda prestavili z januarjem na petke. Samo mene skrbi-če se mi ne bo prekrivalo, ker bom mogla še po mojo punco hodit k varuški ob 16.00.

No, uglavnem to. Aja, pa še včeri me je zgaga začela matrat. Zelooooo zgodaj, pri Ajši me je komaj zadnje meseceuser posted image user posted image user posted image . KOnec sokov, golažev, začinjenih omak,...škodaaaaaa.user posted image

NO, dovolj nakladancij ob 4 zjutraj!user posted image
Dijo.
mateja

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 458
14.11.2006 7:41:02   
petra a
Eca-madonca, to mora biti pa res hudo...upam da te bo čim manj bolelo ali pa še bolje, da te preseneti in čisto izgine

Sugar-pri meni je enako (13.teden), sem imela v petek pregled in mi je rekel G, da je to normalno, da slabosti izginejo, počutje se izboljša

v Domžalah je cena 6500 sit za 8 obiskov-za tisti fitnes pri kitajcu

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 459
14.11.2006 7:42:15   
petra a
aja, ponoči se zelo težko kobacam po postelji, predvsem pri obračanju, pa križ me boli, tako da težko vstanem

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 460
14.11.2006 7:50:02   
iwa
Ojla!

Bonda tud  ti maš suuuuper rezultat, men je G razložila da je vse nad 1:1000 res krasen rezultat, tko da kr brez panike! Tud sama je bla zame presenečena da je tko visok, ampak pač tko se je izšlo, tko da nč se ne sekirat, res maš lep rezultat in zdravega user posted image !
Drugače pa mene tud že po malem matra zgaga, pa tud nespečnost občasno, a kaj čmo, sej smo bodoče mamice, kaj nas še vse čaka...
Men je G včer namignila da naj bi bila menda user posted image , ful lepo! Drugače mi je čisto vseeno, ker je to prvi user posted image a mislim da se nobena mamica ne brani male user posted image ! Tko da ne vem kako se bom zadržala da ne bom celega roza oddelka pokuplauser posted image user posted image user posted image !
Želim vam lep. uspešen delovni tedn!

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 461
14.11.2006 8:25:47   
rožica81
Iwa in Bonda! Čestitam za dobre rezultate na nuhalni! Zelo sem vesela za vaju in vajini pikici! user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače se vam pa tudi jaz pridružujem pri nespečnosti. Začelo se je pa šele sedaj. Pred kratkim sva prestavila posteljo in oba sva spala k ubita. No, jaz samo en teden, sedaj se pa že zbujam okrog 4h ali malo kasneje, potem pa čakam, da bo dan, da bom ostala. Čeprav danes je bilo fino, ker mi ni bilo treba zgodaj vstat in sem se še malo grela v topli postelji user posted image

Zdaj se moram pa malo pripravit za diplomsko. Grem na prvi sestanek z mentorico.

Aja, še to sem vas hotela vprašat! A ste vse vprašale za spol? Ali se bo katera pustila presenetiti? Jaz še vedno ne vem, ali naj vprašam ali ne user posted image

pa veliko lepega majčice! user posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 462
14.11.2006 9:17:34   
ajdaN
Dobro jutro majčice. Se vam še jaz na hitrico oglasim. Za nami je grozljiva noč, ker je mali jokal... Ma ne jokal drl se je kot jesihar!!! In to več kot 2h. Ne vem kaj mu je bilo, ker je bilo to prvič. Ponoči že lep čas spimo. Na koncu sem že skoraj jokala z njim, ker nisem več vedla kako mu pomagat. Zdaj pa revček še drnjoha.

Me je pa včeraj vse tiščalo v trebuhuuser posted image . Očitno sem preveč dvigala mulčka. Glede na to, da je bol težka kategorija (10m = 11,5kg) bo treba malo bolj pazit. Upam, da čimprej shodi. Mogoče bo pa kaj lažje - ja, ja sanjam saj vemuser posted image .

Rožica81 midva se bova pustila presenetit. Me niti malo ne zanima kaj bo. Pri prvem sem bila itak 100% da bo fant, zdajle mi je pa čisto vseeno. Bi imela punčko, se pa tudi fantka ne bi branila, zdaj ko že vse vemo kako in kaj. Pa tudi če bo punčka, bo čisto fantovsko napravljena, ker mami rahlo ne prebavlja roza odtenkov v velikih količinahuser posted image .

Eca grozauser posted image ! Upam, da te bolečine kmalu minejo. Si ne predstavljam kako more tole zgledat. Ali je vsaj prvi otrok? Upam, da se ti ni treba matrati še s kakšnim dvigovanjem majhnega otroka.

Vidim, da imate probleme z nespečnostjo in zgago! Pri meni tega (še) ni. Upam, da tako kot prvič tudi ne bo. Požrem pa itak vse kar vidim, tako da mogoče kakšna pekoča zgaga občasno niti ne bi bila tako napačnauser posted image .

Tako lep pozdravček vsem, pa naj vam delovni dan čimprej mine.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 463
14.11.2006 11:36:50   
s u g a r
zdravo

pa se se zdajle javim.
Se vedno sem nestrpna in se mi zdi do 17 ure se tako dalec.
Glede na to IWA da si izvedela da boste imeli user posted image  in ce gledam tvoj trakec pri imenu sva si dosti blizu in mogoce bodo tudi meni lahko danes pri Pusenjaku povedali kaj cakava. Cikam na fantka a ne bo prav nic narobe ce bo pupa.
Moje pocutje je cudno, zvecer in ponoci me je v trebuscku nekaj cukalo in se pritozevalo in sem rekla sama sebi oz "pikotu" (zdej pa tkole nehat mami matrat, da bo lahko zaajala in da bo jutri lepo nasmejana in ti z njo, da bova oba dobre volje in cakala da se vidiva na pregledu) no in "piko" se je potem umiril, pobozal ga je se ati in konec cukanja.
No sej smo ze povezani z nasimi pikicami, kaj ne, seveda smo?
Sam jaz mam iz dneva v dan neke blodnje po svoji glavi.

Joj se tele pol ure se bo vleklo da zakljucim sluzbo, oz da sodelavci odpeketajo na malico in da bom do enih sama - pol pa akcija eno uro in domov oz tacat po mestu od fotografa do mackove. Pol bo pa ura ze pet in puf nuhalna.

Nic neham nakladat in se javim potem zvecer.

Lepo bodite in bozajte busije.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 464
14.11.2006 12:08:36   
Eca
Zdravo punce!

Hvala vam za tolažilne besede. Jaz se tolažim s tem, da me to muči samo v nosečnosti. Mi je zdravnica rekla, da imam pač to smolo, da ko se maternica širi, pritiska na živec. Imam to srečo, da mi veliko pomaga moja mama, ki ima pri nas "all inclusive" paket. Tamalega (10,5 kg) dvignem, če je res ultra nujno, sicer pokličem moža ali mamo.

Hotela sem vas nekaj vprašati. Zdaj ko že vse vemo, da je prvo trimesečje za nami, a pišete kak dnevnik oz. imate kakšno knjigico o otročku, kamor boste vpisovale vse kar se je zgodilo "prvič".
Jaz bi si nekaj nabavila, da ne bom pozabila vseh "tegob nosečnosti" ... pa sem v dilemi katero knjigico naj kupim. Pri tamalem sem izpolnjevala in še vedno izpolnjujem knjigo To sem jaz. Saj je super, vendar bi za drugega otroka želela kakšno drugo knjigo. Kaj mi svetujete? Želela bi, da ima ta knjigica  tudi rubriko nosečnost, da lahko nalepim kakšne fotke in kaj napišem - podobno kot ima knjiga To sem jaz.

Lepo se imejte in za vse en velik user posted image !

Eca

Neposredna povezava do sporočila: 465
14.11.2006 12:52:11   
pikapoka30
Pozdravljene majčice :-) Sicer se bolj malo oglašam, vas pa redno berem. Tudi mene je včeraj bolela glava za znoret...celo popoldne, kar se mi še ni nikoli zgodilo. Danes je malce bolje, a še vedno nisem "ta prava". Upam, da se me ne loteva kakšna viroza...Tako da se danes bašem z mandarinami in čajem...Bo že bolje.

Glede telovadbe - jaz bi tudi hodila na DIF - bodisi plavanje, morda pa še raje aerobiko za nosečnice. Če se bo katera vpisala, naj sporoči..sicer pa se prepoznamo po trebuščkih:-). Moram reči, da je zadnje čase že kar opazen..pa tudi malce me že ovira pri spanju..nikakor se ne morem udobno namestiti. Špikanje pa je tudi običajna stvar.
Drage majčiče, pazite nase in se imejte super!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 466
14.11.2006 13:47:50   
Tada
Ojla, majčice user posted image .

Kako kaj?

Mi smo ok. Zdravi, polni energije, optimistični in komaj čakamo, da se nam pridruži naše detece. Kje je še maj user posted image ?

Menjala sem ginekologa, ker s prejšnjo nisem bila zadovoljna. Zdaj je pa tak kot mora bit.

Neža in Anže sta tako srečna. Vsem povesta, da bomo imeli dojenčka. In da nadva že vesta kakšen je, ker imata njegov posnetek na cd-ju.

Naslednji vikend bomo šli mal na morje, da se nadihamo morskega zraka. Za novoletne praznike pa s prijatlji v zasneženo gorsko kočo onstran meje. Komaj čakam, da bo božič. Jaz bom igrala gospodinjo, varuško, ..... na snegecu delala snežaka, ostali bodo pa drveli po belih strminah.

Mi je pa začel ful smrdt moj najljubši parfum. user posted image  Pa mehčalec za perilo mi smrdi. user posted image  Se mi še pa vedno luštajo olive.

LEP DAN

(odgovor članu pikapoka30)
Neposredna povezava do sporočila: 467
14.11.2006 14:42:51   
petra a
Eca-baje imajo nekaj takega v Mladinski knjigi

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 468
14.11.2006 21:22:58   
tejč
Sugar, kako je bilo?
ln

Neposredna povezava do sporočila: 469
15.11.2006 8:36:10   
s u g a r
haj

punce se opravicujem, ker nisem takoj javila, sva uceraj malo zabluzila. Moj dragi se je zmenu z enim prijateljem in potem so kar dezevali. Vsem je povedu kako in kaj in da sva se nama zdi videla fantka (ceprav dr. Pusenjak ni mogel potrditi kaj bomo imeli), sej je vseeno zdaj vem da imamo zelo zelo zivahno dete in da ni na miru par minut, odpira ustece, krili z rokami se steguje in vrti skoraj kot vrtavka. Cisto divje dete.
Dobila sem se cd z dvema kratkima filmckoma 3D, vidim pa ga tako da od vrha glavice vidim celotni prvi del (rokice, prsni kos, mal nogic). Na izvidu mi pise (opravljena preiskava je pokazala nizko tveganje za DS, Kariotipizacija ni indicirana), drugace pa udarckov srcka je 162 bpm, od temena do ritke je 68,0mm, nuchal translucency je 2,2mm, femur length 8,9mm in nek biparietal diameter 23,7mm potem pa se risk od Trisomy 21 1:2488 in risk of Trisomy 13+18 je 1:41489. Pold pa je sta 12 tednov in 6 dni, torej danes smo stari tocno 13 t.

Ne vem jaz sem vam kar vse napisala ker sem tako vesela in pa tudi za to ker nisem iz foha in ne vem ravno kaj vse pomeni. Vazno je to da je rekel da je ok, kaj pa je ostalo te kratice od imen BPD in FL, drugace drugi organi so vidni in nosek tudi (ta se mi pa zdi prifrkjen kot od skratka  user posted image  dragi pravi da je zihr tak kot moj navihan in privihan.

Uglavnem punce hvala za skrb in vesela sem da je zatisje prineslo vse lepo in krasno.

Sedaj smo polni energije, veseli in ata predvsem zadovoljen, danes zjutraj mi je ze rekel da bi sabo v bolnico vzel se knjigico z imeni, da jo prestudira. Seveda je vesel ko pa mu je vceraj srcek tako razbijal ko je gledal svoje dete.

No se enkrat hvala in lep dan se naprej.

Se tipkamo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 470
15.11.2006 8:39:48   
s u g a r
no mal je pravopisnih napak, a mi ne zamirite.

lp
papa

Neposredna povezava do sporočila: 471
15.11.2006 8:45:25   
rožica81
Sugar, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 472
15.11.2006 8:48:23   
tejč
Kako lepo, kako lepo!user posted image  sugar, vesela sem in kar kocine so mi šle pokonci, ko sem brala tvoje sporočilo.

Zdaj pa kar veselo skakat in noret od sreče, pa da bo čim prej maj,  a ne?user posted image

Lp vsem majčicam.

Neposredna povezava do sporočila: 473
15.11.2006 9:04:06   
s u g a r
Hvala punce,

ja kmalu bo maj (tisti mesec maj - tako dalec a sedaj tako kmalu), ker imamo nek cilj v katerega usmerjamo veliko volje, energije in seveda custev.

hvala vam in cudovit dan vam zelim, mogoce bo tudi kaj soncka.

drugace ce ga ni pa soncek k vam v srcek in pod srcek.

Bozajte svojo/svojega otrocicka po busiju, ker mu tako godi.

papa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 474
15.11.2006 13:26:47   
mravljica3
Najprej lep pozdrav vsem skupaj! Tudi jaz sem imela včeraj pregled NS in še danes ne verjamem, kar sem izvedela. Imeli bomo DVOJČKAuser posted image user posted image !!!! Drugače z obema vse v redu, vsak ima svojo posteljico, pregrada lepo vidna...skratka ZELO SEM SREČNA!! Upam da bo tako tudi v bodoče.

Danes je pa res lep dan!! Uživajte!!

pa pa Mravljica3

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?