|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
28.11.2006 13:37:23   
raglja1
Ej tejč, saj je bil to tudi moj drugi pregled in tretji bo 8.1.. Na nuhalno nisem šla. Saj je lepo videti otročka in sploh iti na pregled, je pa zame sedaj tudi precej več načrtovanja glede varstva ipd., tako da mi po eni strani kar paše, da me naroča na 6 tednov. Je pa zanimivo, prej sem bila pri eni privat s koncesijo v Lj. in sem bila vedno na 4 tedne pa vedno so preverjali vodo, sedaj pa na 6 t, pa kontrola bo šele naslednjič. No, saj če je kaj narobe že pokličeš oz. kar greš na pregled. NAjbrž je prevelika gneča.
Aja pa kile so mi tudi zanimivo izmerili, doma že nekaj časa kaže na 3 kile, tam pa le 2, hehe. Nič hudega, saj bom še nadoknadila.

raglja

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 551
28.11.2006 14:37:03   
iwa
Živjo vsem!
Kot vidm smo približno vse na istem, hlače nas tiščijo, hrbti po malem bolijo, čakamo na prve premike...Čestitam vsem ki ste že začutle svoje user posted image ! Zame je še mal zgodej, sm šele dobr vstopila v 15t tko da to še pride. Mam pa zadnje cajte že fajn okrogel in napet trebušček tko da očitno pridno rastemo!
Drugač se počutim fino, včasih rahlo utrujeno. Komaj pa čakam pregled naslednji torek da vidim če vse štima. Morfologijo bom tud jest mela šele po novem letu. Pa upam da mi bo G še enkrat lohk preverla spol, da vidim ali ostajamo pri user posted image ! Kar bo, vse bo super sam da bo zdravo!
Želim vam lep dan in fajn se mejte!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 552
28.11.2006 15:09:52   
Eca
Evo še mene....
Najprej čestitke vsem za prve brce user posted image in Sugar vesela sem, da ti je bilo v Ikei všeč. Sem že čakala tvoje poročilouser posted image .

Vsak dan berem in sem z vsem natekočem, za pisanje pa ponavadi zmanjka časa.
Jaz sem kar ok, sem že začela nositi nosečniške hlače. Prejšnji teden sem si kupila v H&M ene take hlače za doma, nosečniške s patentom čez trebuh. Tako so super, da bi najraje še v njih spala. Cena je bila 3500 SIT, kar se mi ni zdelo pretirano saj jih bom nosila do konca.
Ponoči me muči nespečnost, zvečer me "vrže" že ob 8h, potem se zbudim med 12 in 2 zjutraj in ne morem zaspati. Obvezno sledi še obisk WC-ja in pitje na vsake 2 ure. Opazila sem, da mi že noge zatekajo. Brce - kaj pa vem, meni se že itak zdi da od 12tedna nekaj čutim, samo verjetno to ni to. Sem pa zato vesela, da že ve čutite tele prve brce. Zgaga me tudi peče, pomagam si s čoko mlekom iz hladilnika pa mine. Če ne mine, pa ponovim postopek user posted image . Zredila sem se za 2kg od začetka nosečnosti, zdi se mi pa, da me je kar razneslo v trebuh in ta zadnjo.

Danes grem na predavanje z naslovom Nosečnost in porod, ki ga organizira Štorklja. Grem malo osvežit informacije iz prve nosečnosti. Pa menda lahko g. tam vse vprašaš, kar se na pregledu ne spomnišuser posted image .
Naslednji pregled pri g. imam v ponedeljek, 3d UZ pa v torek. Se že veselim.

Punce lepo se imejte in se beremo!

Eca

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 553
28.11.2006 21:58:09   
dvojčka v maju
Priavila sem se v sistem. Jutri več.user posted image
LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.11.2006 8:50:21   
tejč
O, pozdravljena, prijavljena v sistemuser posted image user posted image user posted image , prav prisrčno si zapisala tole sporočilo. Vesela sem, da nas je vsak dan več. In dvojčka praviš??????user posted image

Punce, uživajte 100 na uro, danes nimam idej, kaj pisat. (Saj po moje jaz največ nakladam in se največkrat javimuser posted image )

(odgovor članu dvojčka v maju)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.11.2006 10:12:06   
pikapoka30
Drage majčiče,
trenutno imam krizo z delovno vnemo v službi, pa se malo oglašam. Tudi jaz že približno 1 teden čutim metuljčke v trebuhu in si predstavljam malo detece, kako se notri premika, se praska po nosu, telovadi,..:-) Res prijeten občutek. Tudi mene že pošteno tiščijo gumbi na hlačah, tako da sem si v H&M kupila ene ful fajn hlače za doma (res so mehke), v eni drugi trgovini pa jeans krilo z širokim pasom...res fino...Hlač pa res ne najdem primernih - ali je cena gromozanska, ali pa se počutim v njih tako zelo nerodna in hecna:-). V petek imam pregled, katerega že komaj čakam! Upam, da mi bo moja ginekologinja naredila tudi ultrazvok, da spet malo vidim nagajivca oziroma malo nagajivko.

Bodite pridne, pazite nase in uživajte!:-)

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 556
29.11.2006 10:58:17   
rožica81
Živjo!
Dvojčka v maju, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  Sem tudi jaz vesela, da nas je vedno več!

Naš mali piko pa brca! Kako sem vesela! user posted image  Raste pa po mojem tudi ful, ker mi maternico ves čas razteguje. Mogoče bo pa res košarkaš, tako kot je G rekel user posted image

Lep in uspešen dan vsem, pozdrav

rožica

(odgovor članu pikapoka30)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.11.2006 13:35:32   
ancka1
user posted image user posted image user posted image  Naši malčiji se počasi prebujajo! user posted image user posted image user posted image

(Mene ravnokar žgačka! user posted image )

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 558
29.11.2006 14:23:47   
mravljica3
Tudi jaz se pridružujem čestitkam za dvojčka v maju. Pa sva dve!!!
Ostalim puncam pa lep pozdrav in uživajte ko malčki in malčice brcajo!!

lp mravljica

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.11.2006 21:01:48   
dvojčka v maju
En prisrčen pozdrav vsem mamicam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hvala vam za dobrodošlico.
Kot sem obljubila, se vam danes malo bolj predstavim. Z vami sem že od konca avgusta, vendar se nekako nisem uspela prijavit v sistem, zato sem vas samo prebirala... Včeraj me je pa mož okregal zakaj ne sodelujem z vami in tako sem se odločila za ta korak.
Ja, kot vidite, se pridružujem Mravljici3 in sicer z dvojčki user posted image user posted image . To je moja prva nosečnost ( nanjo sva z možem čakala 6 let), še dobro da sva se mlada poročila user posted image ... Moj PDP pa je 09.05.2007. Danes smo dopolnili ravno 17 tednov. Tudi jaz že komaj čakam na morfologijo, termin dobim v ponedeljek. Prijavila pa sem se tudi na 3D UZ v Postojno. Moram se pohvalit še to, da tudi jaz čutim blage brcike oz. premike. In to že kakšen teden!
Upam, da je to to. Sicer pa pravijo, da bo zdaj iz tedna v teden bolj pestro- komaj čakam!!user posted image user posted image

Za danes naj bo dovolj, vesela sem da zdaj tudi jaz aktivno sodelujem z vami in mi bo v čast še nadalje z vami klepetat o raznih zadevah, ki nas še čakajo. Prepričana sem, da bo vsak nadaljnji dan, ki ga bomo preživele z našimi pikoti čudovit in nepozaben.user posted image user posted image user posted image
Pobožajte svoje zaobljene bušije in se stisnite k očiju in sanjajte najlepše sanje...

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.11.2006 8:43:05   
dodi
Pozdravljene,
no potem smo tri v maju,ki pričakujemo dvojčke.Moj PDP je 25.5. in sem 15 tednov noseča.To je moja sedma nosečnost in za enkrat se kar dobro počutim.
Vsakič znova komaj čakam,da vidim svoja otročičkauser posted image user posted image .
Kako pa se počutite ostale?
Lep zadnji novemberski dan,dodi

(odgovor članu dvojčka v maju)
Neposredna povezava do sporočila: 561
30.11.2006 12:21:14   
ancka1
Dodi, sedma praviš...
Kapo dol in seveda čestitke! user posted image  user posted image
Jaz se počutim ok. Nič pretreslivejšega, le hitro sem utrujena.

Božajte bušije!!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.11.2006 19:06:55   
tejč
Dodi, res kapo dol za sedmo nosečnost!
Dvojčka v maju-novomeščanka? Isti letnik sva, samo jaz nisem iz NM, sem pa hodila tja v gimnazijo. Uf, lepi spomini...
Ančka1, lepo, da se oglasiš, četudi an kratko.
Se mi zdi, da smo majčice tako lene za pisanjeuser posted image .

Spet sem bila na plavanju, to pa je balzam zame! In miiiir. Brez razgretega vreščanja in čebljanja naše tamaleuser posted image , kakšno urco prav paše, čeprav jo potem že prav pogrešam....

Jutri nimam nič posebnega na seznamu opravkov. To je dobro. Za vikend gre mala v varstvo k teti, mi2 pa po nakupih.
lp

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 563
1.12.2006 8:11:51   
s u g a r
zivjo,

zaspankice, zaspankice.
JUTRO VSEM - PETEK JE.

Tako sem utrujena, ampak še 8 ur sem tu potem pa domov SPAT.

Punce naj vam sporočim kako je bilo na pregledu.
Imela sem ga v sredo, a sem šele zdajle našla čas da napisem.
Nisem videla "pikota", poslušala sem le njegov/njen srček - oz. utrip popkovine, dete se je skrilo nekam nazaj.
G mi je dala napotnico za UZ celotnega trebuha, da vidimo kaj se dogaja za mojo ledvico ali jo je plod že kaj premaknil navzgor (namreč imam že nekaj let od najstniških let premikajočo in obračajočo se ledvico - ker sem bila presuha) in da ne bo kakšnih presenečenj. Če dobim "napad" kako naj drugače rečem ko se postavi v tak položaj da blazno boli moram vzeti zelo zelo močne tablete, ali pa obiskati urgenco in me je zdaj zaskrbelo ker tablete in nosečnost ne gredo skupaj. No trkam na les, da ne bo problemov in da mi bodo te muke prihranjene. Se mi pa obeta izboljšanje - obljubljeno ze davno nazaj od urologa - v nosečnosti (jeeeee) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
No uglavnem imam ponovni UZ 13.12, kjer bom seveda videla "pikota" in seveda upam da tudi kaj je ali je pupa ali fantek. Drugače mi je dala še tablete Magnesol 3x na dan, ker me je že dvakrat močno uščipnilo doli. Dala nasvet da naj počivam in se poslušam - mislim da je bil namig na bolniško. Sem rekla da bom bolj počivala in ne bom tako leteča da hodim pozno domov, ker je toliko stvari za obletat - sem pač tak človek ki ne zna biti na miru (no zdaj me dete opominja - mami mir). Potem pa se da bomo morali biti malo pozorni na sladkor, imela sem namreč ze en pregled nazaj presejalni test z glukozo in je bila meja ravno meji a se ok in da bova sedaj to spremljali, čeprav zadnji urin je bil popolnoma ok. Kakega vnetja nimam tako da je vse ok nič novega kar bi bilo alarmantno. Ledvico poznam - vem kaj je to, krče bomo odpravili, ker bo mami bolj pridna, sladkor pa bomo zrihtal s hrano - zelenjave še mal več, sadja malo manj pa več šejkov.
Ja glede teh šejkov sem pa ravno zadnjič slišala da je od tašče znanka rodila in da je bila njena teža skozi nosečnost več kot idealna in počutje brez problemov, otroček pa je izgubil le zanemarljivo malo gramov (res zelo malo) porodne teže v prvih nekaj dneh in da je vse ok. In no sedaj imam še to potrditev, da je res kul.

Pupe lepo bodite in lepo preživite vikend ki sledi.

Božajte in masirajte svoje bušije in spremljajte brcike - jaz še nimam te sreče ali pa jih ne zaznam user posted image .

Pridne bodite in papa

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 564
1.12.2006 8:14:58   
s u g a r
aja

oprosti

dvojčka v maju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

welcome.

No sedaj mamo že tri mamice z user posted image user posted image . SUPER.

še enkrat vsem nam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 565
1.12.2006 11:09:57   
rožica81
Živjo majčice!
Ali se mi samo zdi, ali je danes res en zaspan dan?? Sem mislila, kako bom lahko zjutraj še spala, pa sem samo bedela od 6ih zjutraj. Sedaj pa poslušam glasbo za našega pikija ali pikico, berem knjigo o dojenju in počivam.

In non-stop sem lačna, ampak ne smem jesti, ker drugače bom res kot sod user posted image  Me že kar malo skrbi, ker mi kilogrami pospešeno naraščajo...

Sugar, jaz držim pesti, da bo vse ok. Itak bo, ker mora biti user posted image  Pa da ti bo otroček lepo pomahal na UZ user posted image

Grem še malo na kavč, me že prav glasno kliče user posted image  user posted image  še bolj se pa dere stanovanje, naj ga že malo pospravim user posted image user posted image

Lp, rožica

Neposredna povezava do sporočila: 566
1.12.2006 11:15:27   
tejč
Ej, rožica81, midve imava iste kričače v stanovanju!user posted image

PA tud jz sem laaaačna, pa se nisem mogla zadržat- ob 7 dva kosa kruha in sirček, zdajle dva kosa kruha in salama. Za znoret!!!!! PA pol ob 4 bom še makarone jedla, ampak jih res moram vzet sam enih par, pa velik radiča. Drugač bom tok jezna nase!user posted image
Redim se ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Sugar, vse bo dobro, boš videla.

dijo

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 567
1.12.2006 11:29:20   
ancka1
Jaz tudi samo jem. user posted image  Ampak res, tako požrešna sem, da je za znoret, pa si ne morem pomagat. Predvsem zvečer se mi čisto zrola. Pa same "zdrave" stvari mi pašejo. Posledično pa prav čutim, kako lezem narazen.
Danes je res en len dan. Jaz bi se kar malo naslonila na mizo in malo zadremala. Se mi tudi malo ne da delat. Lenoritis+požrešnitis= moja diagnoza. user posted image
Fajn bodte punce (tko, po gorenjsko).

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 568
1.12.2006 13:41:04   
s u g a r
no pa nekaj se dogaja tule.

Joj punce ko bi saj jaz imela apetit - mene pa bolj zapušča, s moram kar matrati da pojem, kaj sploh tale teden je ubijalski. Dobro da imam med službo eno uro frej da grem nekaj pojest, ker vem da moram.

No zdaj pa grem končati delo in se tipkamo čez vikend.

Pozdravček.

Aja hvala za želje itak da bo vse ok, drugače bo že vedela ker bi bila bolečina takoj tu.
Komaj pa čakam UZ pa ne zato da izvem kaj je z ledvico ampak da mi user posted image  "pomaha"

No grem jaz

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 569
3.12.2006 16:57:49   
Eca
No majičice, ali ste vse zaspale user posted image ??

Mi smo danes na sončno nedeljo šli po več kot mesecu dni prvič na sprehod: ata, sinko in mama s trebuščkomuser posted image . Bilo je prav super. Upam, da ste ve tudi izkoristile lepo vreme za uživanje na sončku.

Kako kaj brce in ostale nosečniške radosti user posted image ?

Lp, pobožajte trebuščke in javite se zaspanke, pa še en user posted image za vse user posted image .

Eca  (17t+3d)

Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
4.12.2006 9:31:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
4.12.2006 14:13:10   
ajdaN
Dan!

Se še jaz malo oglasim. Pri nas nič novega. Tale nosečnost gre kar nekako mimo mene. Tako se vse hitro odvija, da komaj sledim. Komaj da vem koliko sem sploh noseča.

Čez 2 tedna imam že moroflogijouser posted image . Komaj čakam da spet vidim našega divjaka/injo. Brca že dobre dva tedna in to kar precej. PA sem včasih tako zaposlena z malim, da komaj dojamem da je to-to.

Drugače se pa 100% posvečam malemu. Nikoli več ne bo edinček. Mi je že zdaj malo hudo, da me ne bo imel več 100% zase. Ampak bo že. Bomo še ostalo žlahto malo angažirali z varstvom pa bo.

TAko grem uživat, dokler mali še spi, potem pa akcija do osmih.

LP vsem skupaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 572
5.12.2006 10:50:16   
Makica 79
Da nebomo ostale na prejšnji strani, se še jaz malo oglasim.
Saj vem da nič kaj nisem pridna glede pogovarjanja z vami ( kar pa nepomeni da ne prebiram kaj pišete), ko pa nekako nikoli ni časa.
V službi je vsak dan večja norišnica, doma pa sploh nevem gdaj mi bodo osposobili računalnik.
No pri nas zaenkrat ni nič novega, user posted image  še nič nebrca, jaz pa sem tako nestrpna.
V ponedeljek gremo na 3D, in me prav zanima kako se bo videlo.
Z dragim sva se odločila da bova vprašala tudi za spol, pa ne zato ker nama nebi bilo vseeno, ampak sva oba tako radovedna.
Jaz itak trdim da bo punčka, on pa že sanja o sinu ki ga po vodil na tekme (saj je namreč zagriženi gledalec vsega športa kar obstaja).
Opažam da vse majčiece niste na seznamu bodočih mamic, ali se motim?
Bilo bi fajn da se vpišete tiste ki se še niste, ker včasih kaj preberem in bi rada vedela kako daleč je katera, pa je ni na seznamu, pa v podpisu tudi nepišete tedne.
Dajmo majčice pri podpisih dodat še tedne nosečnosti, da se bomo lažje našle.
A je že katera bila na 3D?
To bi bilo od nas vse za danes, naslednji pregled pri g je komaj 20.12.06.
Če ne prej se vam oglasim drugi teden, in vam povem kako je kaj bilo na 3D.
Majčice lep dan vam želim.

Makica 18 t+4dni

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 573
5.12.2006 11:30:28   
iwa
No punce, evo mene z 2. rednega pregleda. Vsi izvidi so super, pa še na hitro sva spet pogledali mojo luštno user posted image in G je bla čist navdušena nad user posted image ! Drugače se super počutim, le apetit mam nenormalen, še dobr da se ne redim prevečuser posted image user posted image user posted image (mal se je pa treba, a ne?) Brcik še ne čutim a je G rekla da je to popolnoma normalno in da v nekaj tednih lahko pričakujem prve premike (sm namreč šele 15t 5/7). Komaj čakam naslednji pregled, to bo 16.1. morfologija!
Lepo se mejte in uživajte z bušiji!user posted image user posted image user posted image
iwa (15 5/7)

Življenje je lepo!

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 574
5.12.2006 11:41:40   
rožica81
Živjo majčice!

Smo pa postale zelo redkobesedne, kaj se vam zdi? Se vam nič posebnega ne dogaja?
Iwa, čestitke za uspešno opravljen pregled user posted image  A ni lepo, ko vidiš svojo pikico na ekranu? Joj, pa še kako je lepo, ko te malo brcne user posted image
Sedaj sem končno potešila lakoto. Sem se kar tresla in nisem mogla počakati, da bodo topli sendviči gotovi, je bilo treba prej še kaj pomalicati user posted image  Zdaj pa ne vem, ali mi manjka še čokolada, ali kako? Nič, grem kar pogledat, kaj se dobrega skriva v predalu

Lep dan vsem, pa naj vas pikci kaj požgečkajo

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......