tejč
|
Živjo, danes sem prvič od ne vem kdaj spet spala skoraj normalno. Ugotovila sem, da je bolje, če zvečer še malo prebedim, čeprav se fuuul matram in pol lažje spim do zjutraj. No, danes dopoldne imam fraj-službo imam namreč popoldne. Jutri pa greva zjutraj z Ajšo (naša punca) na cepljenje pri 1,5 letu. Zadnje čase je tako trmasta in vse hoče sama, še po cesti bi najraje sama hodila, se mi kar spuli iz rok, zelo nevarno. KAko ste to reševale tiste, ki že imate otroka??? Me kar skrbi, kako bom spet letala po zdravstvenem domu za njo in govorila:"Ajša, nazaj, to ne, pusti, daj no, pridi sem, na, poglej knjigo....Ajša, Ajša! Ajša! Ne. ...." Pri cepljenju še ni jokala, bomo videli, kaj bo tokrat. No, drugače pa imam 21.11. pregled pri G. PA ve? JA, za Ajšo sem imela eno knjigico, kamor sem vpisovala, samo ni veliko o nosečnosti, več za potem, ko se rodi. Samo priznam-je lepo imeti knjigo-je pa tudi obveznost in ne smeš pozabit sproti pisat. ZdAJ JO bomo spet kupili, za našo tadrugo ali tadrugega. Men je včeraj sodelavka rekla, da se mi vidi, da me linija matra. Se pravi, se že vidi. Ojej, kaj bo še?! Ful sem vesela, ker je danes končno čez rok rodila kolegica Urška76, ki je tudi RRovka. Punčko Špelo. No, uživajte, upam, da bo čim kasneje mraz in sneg. Res ga nič ne rabimo, kajne? lp ringlo
|