|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: a bomo majčice ?
3.11.2006 12:53:02   
Tada
Men se pa ful luštajo oliveuser posted image . Neprestano bi jih jedla.

Sicer sem pa drugače kar OK. Malo smo prehlajeni, ampak nič hudega.

Voziček bomo kupili nov, ker je star preveč uničen. Pa še tak poseben občutek me navdaja zdaj, vse bi nakupila novo. 90% bomo kupili chiccota. Sam barvo še moramo izbrat.

O imenih se pa pogovarjamo vsak dan. Neža ima veliko predlogov, ampak nama ne potegnejo.
Iščeva pa ime, ki vsebuje 4 črke.
- Pina, Inja, Zala, Žana, Tina, Zoja, Elin, Tara, Meta, Dora, ...
- Tjaš, Nejc, Jure, Adam, Anej, Jošt, Nace, Timi, Niko,.......
Joj, men se bo zmešal od imen. Punce povejte, kaj paše k Neži in Anžetu - katero ime? Prosim za nasvet.

Brcik še pa ne čutim. V ponedeljek pa grem spet na pregled.

Ta vikend se bomo pa samo crkljali v postelji user posted image

(odgovor članu Bonda)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: a bomo majčice ?
3.11.2006 13:14:37   
rožica81
Vidim, da že kar precej gledate za vozičke, midva pa še čisto nič. Me prav zanima, kdaj bova opravila vse nakupe, glede na to, da je moj bolj malo doma.

Tada, kaj pa Sara? Ali Blaž? Se ti dopade? Meni so takšna imena zelo všeč, ampak moj bi rad stvar malo zakompliciral in našel eno prav posebno ime. Pa sploh nima še nobene ideje, razen določenih iz knjigice imen, ki pa meni sploh niso všeč. Mislim, da bo še zanimivo, kar se imen tiče. Komaj pa čakam na pregled 17.11. in (mogoče) vprašam za spol (se kar ne morem odločit, ali naj vprašam ali ne). Pa da končno spet vidim lupčka malega.

Brcik pa pri meni tudi še ni, ampak komaj čakam, da se začnejo, ker sedaj je tak mir. Nobene slabosti, nobene sitnobe... Razen nenormalno veliko energije in smeha user posted image  Prav super je.

majčice, lep dan vsem in naj vam bo toplo user posted image

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   MAJČICE
3.11.2006 13:18:15   
Anonimen
žIVJO, DANES PA ŠE JAZ.
No, prav uživam, imam dopust, mala je pri varuški. Danes sem bila v nakupih za eno darice, potem sem se pa prejle ulegla in zaspala za eno uro kot ubita.
Danes zjutraj sem zgodaj šla v laboratorij (btw: KAj je to inidrektni Combsov test-kaj prverja'??)in ta čas so na našem parkingu vlamljali v avte. KAkšna sreča, da sem naš boljši avto odpeljala! Eni so imeli razbite šipe, mi pa smo imeli na starem avtu zvito ključavnico, pa nič drugega. Še sreča v nesreči!

No, zdajle bom počasi skuhala kosilo in šla po malo in greva malo ven.

Kako se počutite? Jaz sem kar utrujena, kar spala bi. Zelo redko me kaj špika, tudi slabo mi je spet bilo včeraj zvečer.user posted image
KOmaj čakam nuhalno!!!!! V četrtek, ki prihaja. Tudi mene je kar malo starh, ne vem, zakaj....

Prve brce? Mah, pojma nimam, jaz mam itak tok špeha okrog trebuha, d anič ne čutimuser posted image . NO, ja, hecno!

Pišite kaj.
lp
ringlo

(odgovor članu Bonda)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: MAJČICE
3.11.2006 14:16:14   
Anonimen
Joj, še neki sem pozabila vprašat:
a razmišlja katera, d abo začela hodit na telovadbo ali plavanje in kje? JAz bi na dif na plavanje za nosečke.
Še katera?

ringlo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
3.11.2006 15:36:25   
raglja1
Pri meni izgleda, da se z vsako nosečnostjo trebušček prej opazi. Ko je pa že vse v pripravljenosti ali pa v raztegnjenosti, hehe. Kakšna kilca je tudi že več, ampak ob tem, da stalno nekaj grickam, da preženem slab okus in slabost in, da običajno 2x večerjam, je to še malenkost. Sem ravno včeraj preverjala koliko sem se zredila v prejšnjih nosečnostih. In je bilo med 10 in 13 kg. Kar sem po porodu vedno zlahka in dokaj hitro izgubila, tako, da se ne sekiram.
O brcah se mi zdi še kar malo prekmalu razmišljati, je pa res, da imam sedaj tako "živahno" prebavo, da se dejansko čuti, kako se mi pretaka in premika po črevesju. Skoraj kot..., ampak ker bo tole četrti, dobro vem, da to še ni to in, da bo treba kak mesec še počakati. Sedaj sem komaj v začetku 12. tedna.
No zadnje dni malo prebiram knjigico imen, pa ponoči, ko ne morem zaspati, študiram, kako bi preurejali otroške sobe, z najstarejšim se dogovarjava, kako bo vozil dojenčka na sprehode, tasrednja stalno prelistava knjigo in sprašuje kakšen je že, pa koliko velik, tamali pa vse skupaj ignorira in pri svojih 2,5 letih raje veselo skače po mamici. Pa ati? Ja on se pa še posebno nežno stisne zvečer k meni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.11.2006 9:57:21   
ancka1
Ringlo, jaz se takoj v ponedeljek odpravim na telovadbo. Hodila bom pa v Kranju 2x na teden. Zadnji čas, res, da se spravim. Ker kar dobro poznam te prilagojene skupinske vadbe in aerobiko vem, da bo super!

LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.11.2006 16:47:10   
rožica81
Ancka1, kam boš pa hodila na telovadbo v Kranju? V Megacenter? Jaz sploh še nisem preveč razmišljala o vadbi, zaenkrat še kar vztrajam pri vsakodnevnim sprehodih in mi je res fino. Čeprav postaja vse bolj mraz in se res težko spravim ven... Bo treba zgleda razmislit v smeri organizirane vadbe...
pozdrav vsem, rožica81, 14 T 6/7

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.11.2006 14:34:12   
ancka1
Rožica81, točno tako, v Megacenter grem, komaj čakam. Sem tudi blizu doma. Jaz grem seveda tudi skoraj vsak dan na sprehod, ampak imam občutek, da mi to ne zadošča več, pa mraza tudi ne prenašam najbolje. Bi se pa rada malo premigala. Pa tudi druženje tam je najbrž prijetno. Cena pa tudi ni pretirana (7000 sit za 8 vadb/mesec) Po trajanju nosečnosti sva pa midve čisto na istem.
Če si slučajno zainteresirana, da bi skupaj hodili (moralna podpora user posted image ), mi pa sporoči na ZS. Bi se zelo razveselila družbe. Jaz grem sicer že jutri.

LP vsem in pobožajte svoje treuščke. user posted image

Ancka, 14T 5/7

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.11.2006 20:29:33   
ajdaN
Čer punce!

Evo še ena majčica se vam pridružuje. Vas že 2 meseca spremljam in berem, zdaj ko je novička uradna se vam pa še pridružim.

Vidim, da vas je precej iz KR - se bomo skupaj matrale v porodnišniciuser posted image . A misli katera kam drugam rodit? Pri meni je bilo prvič vse OK, tako da gremo tudi v drugo kar v KR.

PDP imam (neuradno) 8. maja. Ampak če sklepam po ta prvem bom rodila šele nekje okrog 15.user posted image  Upam, da tale ne bo tako len in bo prišel kaj prej ven.

Kaj bomo imeli ne veva in tudi nočeva vedeti. Že v prvo je bilo tako. Sicer sem bila 100% prepričana da bo fant in se nisem zmotilauser posted image . Tudi tole rundo mislim, da bo fante, kaj dejansko bo, bomo pa videli čez ene pol leta.

Vidim da debata teče o vozičkih. Pri nas bo kar ta stari dober. Oz. glede na to da bo razlike "celo" 16 mesecev, razmišljam celo o nakupu kakšnega "dabldekerja"user posted image . Bomo videli kako bo, ko bo Lovro shodil. Ampak glede na to, da se zeloooooo rad vozička bo verjetno treba razmišljati v tej smeri.

Za telovadbo ni kaj dosti časa, vsaj za tisto organizirano ne, za neorganizirano bo pa kmalu poskrbel naš mali, ki bo vsak čas shodil. Potem bo šele veselica!

Ampak če bo ta drugi vsaj tak angelček kot Lovro, smo na konjuuser posted image . Upam!

O kg rajši ne razmišljamuser posted image . Še od prvega poroda mi jih je ostalo malo morje! Zredila sem se pa tudi za 24kguser posted image . Upam, da bo tole rundo kaj boljše.

No tako LP vsem pa uživajte!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.11.2006 20:34:19   
ancka1
AjdaN dobrodošla med nami! O porodnišnici še nisem jaz nič konkretno dorekla, se pa bolj nagibam k Jesenicam kot Kranju.

Skratka, welcome!

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.11.2006 21:18:23   
F*S*M
Ojla majčice malce sem zašla na vašo debato in priznam nisem vse prebrala, toda rada bi vam čestitala za maj, tudi mi smo majčki vendar letošnji in ravno v teh dneh se je pri meni končala sezona bruhanja. Vidim, da nekatere že nestrpno pričakujete prve brcike, vendar vas moram malce razočarat da verjetno do decembra še ne bo nič konkretnega za čutiti user posted image user posted image user posted image .

Vsem želim prekrasno nosečnost in predvsem uživajte in žurajte ker potem vse v velikih količinah odpade, prvoščite si vse na svetu.

LP Filip & S

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.11.2006 9:15:17   
Anonimen
Ojla, še malo, pa tudi jaz ne bom več anonimna, upam, d abo v četrtek na nuhalni vse ok.
No, jaz že vsak dan bolj razmišljam o bolniški. Pa ploh ne morem verjet! Pri prvi nosečnosti mi na kraj pameti ni prišlo, d abi bila doma, zdaj pa si prav želim. Utrujena sem do konca, pa še mala mi skače po živcih in dejansko nisi več nič fraj. Ma, se spomnim, v prvi nosečnosti, po službi, sem se lepo na kavč zleknila in je blo. Zdaj pa, hahahahahauser posted image user posted image user posted image , po službi se akcija šele dobro začne.
Včeraj sem ob 19 (!!!) zvečer zaspala kot top na kavču. Vse do 23, potem sem se stuširala in šla SPAT. user posted image   Me pa res zdela...

Ja, razmišljam o telovadbi. Moja G mi je rekla, da bo treba kmalu cokom pokom na bolniško, mislim, da že z naslednjim pregledom. Meni bi ustrezalo.

TA teden upam, da ne bo zelo pester v službi.

Prehlad me je minil, me pa kar naprej zebe. Zebe, zebe, zebe.
Spet bom zajtrkovala tuna namazuser posted image .
Adijo.

ringlo

(odgovor članu F*S*M)
  Neposredna povezava do sporočila: 412
6.11.2006 10:49:59   
rožica81
AjdaN! Dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz (kot ancka1) bolj razmišljam o porodu na Jesenicah kot v Kranju, ali pa v Ljubljani. Sploh pa obstaja še ena možnost... da me bo ginekolog poslal v Trbovlje. Bomo že. Do takrat bo pa treba neizmerno uživati v nosečnosti user posted image

ringlo, držim pesti za nuhalno! Vse bo ok user posted image

pozdrav vsem, rožica81, 15T 1/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.11.2006 11:01:55   
Eca
Hej!

Ringlo midve pa obe čakava na ta četrtek user posted image ? Jaz imam tudi nuhalno.
Tudi meni se nič več ne da, bi kar doma ostala, kar mi v prvi nosečnosti niti na kraj pameti ni padlo. Ko pride mali iz vrtca se AKCIJA komaj začne. Jaz pa utrujena, slabo in še za službo moram delat. Stres - letos katastrofa. Zato me tudi mika ta bolniška, da pridem malo k sebi in začnem dojemat, da sem res noseča.

Malo sem pojamrala, pa ne mi zamerit.

Lepo se imejte!

Eca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.11.2006 11:07:56   
pikapoka30
Ringlo,

držim pesti za NS, vse bo ok. Tudi jaz sem se pozanimala za telovadbo in mislim, da bom hodila kar na aerobiko na DIF (program Mama fit). Pa verjetno se kar kmalu odpravim, saj sem bila prej navajena kar dosti migati, zdaj pa se le sprehajam.
Zebe pa tudi mene...non stop...Prej pa je bilo ravno obratno, vedno sem bila med tistimi, ki so zapirali radiatorje v službi :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.11.2006 11:08:37   
ancka1
Jaz pa delam v domačem podjetju pa bi bilo fino, da bi lahko čimdlje (tu so potem interesi malce drugačni). Čeprav tudi meni kakšen dan tako dol pade delovna vnema...
LP

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.11.2006 11:15:45   
Anonimen
Zdravo punce!
Danes sem mela ultrazvod v 12 tednu. Joj kako je mali skakal. Na nuhalno se še nisem naročila in moj gen. je reku da je vse v mejah normale. Reku je da če želim grem lahko na nuhalno. Jest pa zde ne vem kaj naj naredim. VS je 1,2mm, velik je 6,1cm, nosna kost vidna. Kaj mi svetujete? Ali naj grem ali ne? Stara sem 26 let.
LP

(odgovor članu ancka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
6.11.2006 11:18:33   
Anonimen
user posted image Oh, no, zdaj pa vidim, da nisem edina med premraženimi. user posted image
Eca, ja, obe čakava, točno!user posted image user posted image Vse bo ok, čim prej javi, ko boš vedela kako in kaj, jaz bom tudi.

Jaz bi pa na DIF začela hodit na plavanje za nosečke. A bi še katera? Pikapoka???
LP

ringlo

(odgovor članu pikapoka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
6.11.2006 12:04:29   
petra a
v petek sem imela laboratorij, v sredo imam NS in v petek zopet laboratorij in 2.pregled

Ringlo...veš za ceno na DIF-u?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.11.2006 14:45:31   
raglja1
Malo v opozorilo - bolniška in telovadba se običajno izključujeta. Celo več, v navodilih v odločbi ponavadi prav piše, da greš ven lahko le k zdravniku in nikamor drugam. Zato si je ne želite preveč...

raglja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.11.2006 15:23:44   
rožica81
Anonimna! Tudi jaz sem bila postavljena pred enako vprašanje... v 12. tednu pregled, G je rekel, da je vse ok, da lahko grem na nuhalno, če želim, ni pa nujno. Skupaj z dragim sva se odločila, da ne grem, ker rezultat ne bi ničesar spremenil, razen mojih živčkov verjetno. Stara sem pa 25. Na naslednji pregled pa že težko čakam... še 11 dni!

pozdrav, rožica81

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.11.2006 15:51:21   
romta
No Kranjčanke tud jaz imam rok 2.5.2007. Tko da zna bit da bomo skupaj "dihale". Veliko rajši bi šla pa rodit na Jesenice, ne vem pa še kako se bom odločila. Doma imam že enega sončka starega 19 mesecev.

Kjer je volja je pot!

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.11.2006 15:48:51   
ajdaN
Ojla majčice!

Kje pa ste vse danes?

Jaz ravno kuham kosilo, mali še spi - ga je očitno potepanje po svežem zraku fajn zmatralo.

Romta živjo! Verjetno ne bova skupaj dihale, ker v naši familiji otroci zelooooo radi zamujajo. Vseeno pa upam da bo tale zamujal kaj manj kot bratec (8 dni).

Na nuhalno tudi jaz nisem šla. Oz. v KR samo izmerijo VS, ne izračunajo pa tveganja. Pri prvem je bilo vse OK, pa tudi moja leta še niso pretirana, tako da mora biti vse v redu.

Zebe pa tudi mene kot cucka! PA tako luštno je bilo lansko zimo! Sem nonstop skakala okrog v spodnji majici in tanki majčki z dolgimi rokavi. Pa še po porodu je trajaloooo. Vse do letošnje zime. Zdaj pa spet zmrzujemuser posted image .

No malo sem vas pozdravila, da ne pademo ravno na drugo stranuser posted image , zdaj pa naprej kuhat, pa počasi mulčka zbudit, da ne bo zvečer predolgo pokonci.

(odgovor članu romta)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.11.2006 21:19:52   
lex
Evo mene od pregleda. Najprej se morem pohvalit, da sem se zredila samo 1/2 kg, ker je rekord, v primerjavi s prvo nosečnostjo. Mali user posted image  je velik (moški spol, ker je otrok) 6,3, ker naj bi bilo za 13 tednov in ne 12. Krvni sladkor imam OK (4,3), torej lahko jem čokolade še naprej; Hemoglobin mi je padel in sem dobila Regofer tablete, ker mi je sirup preveč ogabenuser posted image , pa še v urinu se je videlo, kot da bi bila prehlajen in sem dobila Hyconcil. Lekarne so bila že zaprte tako, da jutri začnem z tabletno kuro.
Tamali pikec pa mi je pomahal iz trebuha.
Nuhalno imamo (lahko gremo vsi trijeuser posted image , ker se Aleks kar zaveda, da dobi dojenčkauser posted image ) 20.11.

Ne vem pa zakaj imam v sebi nekakšen strah, da bo nekaj narobe, ker tega pri Aleksu nisem imela in se kar naprej nekaj sekiram.

Lep pozdrav lex 12 t

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.11.2006 22:11:16   
BAMBINA_
Ojla majčice!!
Vam moram povedat, da sem končno veselo novico povedala direktorju. In je ful lepo sprejel. Najprej mi je čestital. Potem je rekel, da moram najprej gledat nase in na otroka, če bo karkoli narobe, naj takoj povem, bohnedi, da kaj dvigujem, če bom morala iti prej na bolniško, bom pač šla, važno, da bi se mi vse ok izteklo. Skratka, fuul dober je sprejel. Sem tak vesela, da imam tako razumevajočega in človeškega direktorja. Pa ve? Ste že povedale?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?