raglja1
|
Pri meni izgleda, da se z vsako nosečnostjo trebušček prej opazi. Ko je pa že vse v pripravljenosti ali pa v raztegnjenosti, hehe. Kakšna kilca je tudi že več, ampak ob tem, da stalno nekaj grickam, da preženem slab okus in slabost in, da običajno 2x večerjam, je to še malenkost. Sem ravno včeraj preverjala koliko sem se zredila v prejšnjih nosečnostih. In je bilo med 10 in 13 kg. Kar sem po porodu vedno zlahka in dokaj hitro izgubila, tako, da se ne sekiram. O brcah se mi zdi še kar malo prekmalu razmišljati, je pa res, da imam sedaj tako "živahno" prebavo, da se dejansko čuti, kako se mi pretaka in premika po črevesju. Skoraj kot..., ampak ker bo tole četrti, dobro vem, da to še ni to in, da bo treba kak mesec še počakati. Sedaj sem komaj v začetku 12. tedna. No zadnje dni malo prebiram knjigico imen, pa ponoči, ko ne morem zaspati, študiram, kako bi preurejali otroške sobe, z najstarejšim se dogovarjava, kako bo vozil dojenčka na sprehode, tasrednja stalno prelistava knjigo in sprašuje kakšen je že, pa koliko velik, tamali pa vse skupaj ignorira in pri svojih 2,5 letih raje veselo skače po mamici. Pa ati? Ja on se pa še posebno nežno stisne zvečer k meni...
|