|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
21.10.2006 12:17:32   
petra a
Eca, saj bom še user posted image  .

Trudim se, opažam pa vedno večjo utrujenost, dokler bo šlo, bo, potem bom pa stvari počela bolj na easy. user posted image

Punce, uživajte vikend, kljub slabemu vremenu. Se beremo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.10.2006 12:22:22   
petra a
Aja, še nekaj...kupila sem dvd, ne vem še kakšen je, ga še nisem pogledala, baje so vaje sestavljene skupaj z porodničarji in ginekologi, tako da ni vaj, ki bi lahko škodovale...

1 dvd je telovadba v nosečnosti in prvih 6 tednov po porodu, lahko pa še kupiš:

2 dvd je do 2 leta starosti otroka,
3 dvd je do otrokove starosti, ko gre v šolo in
4 dvd je na splošno o rekreaciji.

Meni se sliši vredu, tako da bom verjetno kupila tudi ostale.

Kdor nima dvd-ja, lahko kupi tudi navadno VHS kaseto.

Cao

< Sporočilo je popravil petra a -- 21.10.2006 12:23:28 >

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 352
21.10.2006 14:26:29   
Maleal
ojla majčice,kak ste?Jaz še kar le slabosti in požrtija je še vedno prisotna.user posted image Sem pa zlo utrujena,saj mi 15 mesečnik odvzame vso energijo,ki še jo imam.A se tolažim,bo boljše,saj otroci hitro zrastejo.user posted image

Eca ja Marcel že hodi od prvega leta,tak da ga na srečo ne rabim več nosit,no ja včasih še izkoristi priložnost.

Fajn bodite,pazite na svoje buščke,se beremo,upam,da mi bo čas dopuščal,l.p.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 353
21.10.2006 14:40:17   
dodi
Hojla majčice,
tudi jaz sem ena izmed vas.PDP imam 25.5.2007 in pričakujem dvojčke,user posted image user posted image je pa to moja 7 nosečnost.
Vsem želim prijetne mesece skozi nosečnost.user posted image
Lep dan,dodi

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 354
21.10.2006 18:42:25   
rožica81
Pozdrav vsem!

Še ena majčica sem vam je pridružila user posted image  Moj PDP je 1.5. in z dragim že komaj čakava, bo pa to najin prvi user posted image . Odštevam zadnje dneve 12. tedna, zaenkrat je vse lepo in prav, otroček pridno raste, ampak je na zadnjem pregledu spal user posted image . Kilograme tudi kar pridno nabiram in bo treba počasi v nabavo.
Dodi, tebi pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav in večer vsem

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 355
23.10.2006 8:17:38   
Anonimen
Pozdravljene,
jaz sem tudi nova majčica. Sem v 10 tednu, bila že na pregledu vendar mi moja G ni povedala PDP ampak po mojih izračunih konec maja. Me pa zanima če se katera spozna. Jaz sem namreč zaposlena za določen čas do konec leta in me zanima, ker mi verjetno ne bodo podaljšali kaj mi sploh priparada in kakšne pravice imam glede financ? Zaposlena sem pa samo dva mesca.

LP

(odgovor članu rožica81)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
23.10.2006 9:48:43   
Anonimen
Živjo, ANJA, ja vem, da ste nas prehitel, sem vidla, čestitke!!!!user posted image
jAZ SEM PA VMES IMELA ŠE SPONTANI splav čist na začetku, ko še ni blo nič razvitega, tako da je šlo vse v franže, drugače bi decembra že rodila, če bi se takrat prijelo. No, bosta pa idealnih dve leti narazen in upam, da bo punca tudi druga, ker si res želim.
Saj boš videla, kdo sem, morda se me pa sploh ne boš spomnila, no, jaz se te...user posted image
LP
ringlo do 9.11., ko imam nuhalnouser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
23.10.2006 10:48:04   
petra a
dodi-ti si pa res zaslužiš čestitke user posted image

ringlo-komaj čakam da ne boš več anonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.10.2006 11:00:45   
A-N-J-A
RINGLO,no bom vidla če mislim ta pravo.Ti sporočimuser posted image .

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.10.2006 9:31:35   
Makica 79
Dobro jutro majčice,
ugotavljam da vse skupaj nismo ravno prevelike čveke, v primerjavi z ostalimi.
Dajmo se punce malo več pogovarjat. Saj vem da tudi sama nisem kaj preveč pridna, ampak obljubim da se bom potrudila v bodoče.
Jutri imam pregled in se kar nemorem včakati.
Slabosti so še vedno prisotne, upam da ne več dolgo, sicer pa ni tako hudo da se nebi moglo zdržat.
Kar se tiče hlač, mam še ene tri na raspolago, ki jih prej itak nisem nosila, saj so mi bile prevelike, je pa res da mam vse hlače zelo tesne, ravno tako tudi kavbojke in mi zato več nepridejo v poštev.
Utrujenost nastopi zvečer, ko kar zaspim pred televizijo, potem pa ponoći nemorem spati, kar se mi prej nikoli ni dogajalo. Jaz da nebi mogla spati, hallo?
To so zame novosti, se pa počasi kar navajam, pa na to da hodim ponoči na wc, kar prej skoraj da nikoli nisem.
Drugi teden bom zaključila prvo trimesečje in se kar veselim, saj v drugem ni več takih nevarnosti za ss, pa slabosti in utrujenost naj bi ponehale.
Zdaj pa sem bila dolga za nazaj in za naprej.
Uživajte in se kaj oglasite, saj mene tudi zanima kako se vam kaj godi.
Makica 11t in 2 dni

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.10.2006 9:35:50   
sončica1
Zdravo majčice! Kakšno je vaše počutje. Jest sem v desetem tednu. Prsi me malo manj bolijo, utrujena sem enkrat več drugič manj, slabosti so občasne, taprave energije pa še vedno ni. Upam da se mi kmal povrne da bo vsaj kaj naredila v stanovanju.
Komaj čakam na preged 6.11 da vidim kako napredujemo in upam da bo vse o.k. Jest bi hodila na ultrazvok kr vsak teden da bi vidla srčka.
lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.10.2006 9:50:03   
s u g a r
haj

no pa smo v sluzbi in delamo a si vazamem malo casa za nas majcice.
No lepo je da sem dobila potrditev da smo se res malo polenile - ampak opravicimo se s tem da smo se se v marsicem polenile, in to pa zato ker enostavno ni energije, tudi dom malo trpi, kajne?
No meni moram reci da se pocasi vraca in da je bolje tudi slabosti malce pojenjajo in nisem vec tako zelo zelo utrujena ima pa isti problem pred tv jem zaspim in ko je treba v spalnico pa gledam ko cuk in ne spat, ponoci se zbujam ker moram pa 4 na wc, ampak je treba cene bo luza. haha

Hlace ja imam tudi problemcek 36 tisci sam dvoje imam k so se kul in gremo cimpreje v akcijo in nabavit nekaj k bo kul, kaj sportnega k mam lahko tudi za v pisarno, mam pa kritiko na trgovino v btc-ju ker je gospa malce neprijazna, imam obcutek kot da si misli da si izmisljujem. No raje grem drugam in kupim hlace ki so malce cenejse in jih bom lahko tudi potem nosila ko bo busi vecji in mogoce se kasenje k ne bo vec busija. Zdaj imam ene k sem jih kupila v H&M so bolj sportne s sirokimi hlacnicami in takim elasticnim pasom (no patent je cca. 15 cm in strikec je za zavezat), ce bi najdla se 2 take bi zmagala. Te namrec nosim ze skoraj pol leta ce ne ze dlje, pa mi bodo prav prisle tudi potem ker so pac tak stil. No zdej pa nakladam.

No punce drzite se in trudimo se da se malce popravimo, tudi ce je samo
"javljam se - vse ok - zmatrana a mislim na vas".

ok
by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.10.2006 11:22:54   
rožica81
Živjo punce!
Moje slabosti so že skoraj čisto minile, pa tudi sicer nisem imela velikih problemov z njo.  Počutim se res dobro, edino energije za učenje mi pa zmanjkuje. Pa ne vem, kaj je z mojim pritiskom, ki je bil na zadnjem pregledu vrtoglavo visok. Se bo treba malo merkat. 
Je katera med majčicami še študentka? Jaz sem absolventka in si res želim, da mi bo do poroda uspelo opraviti vse izpite in vsaj oddati diplomsko. Bo še kar pestro user posted image

Sicer pa vam želim veliko lepega, pa čeprav vreme ni najbolj veselo

Pozdrav vsem srečkam nosečkam
Rožica, 13 t 2/7

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 363
24.10.2006 11:35:36   
petra a
ja, res nismo velike čveke, tudi jaz opažam user posted image

opažam da ne morem jesti mesa, če samo pomislim nanj, mi postane slabo, če ga pa vidim na talarju, se mi pa obrne, pojem lahko kvečjemu malo faširanega, k sreči mi pa teknejo ribe

pred tv-jem zaspim, ponoči tudi jaz buljim v luft in non stop laufam na wc

Rožica81-jaz sem tudi študentka, se trudim po svojih najboljših močeh, pritisk me ne daje, me pa zaspanost, tako da pri kakšni stvari ne pridem in ne pridem do konca (jo berem po večkrat).

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 364
24.10.2006 16:51:28   
raglja1
Evo ravno zaključujem milko, ki sem jo odprla včeraj. Njam, pa je ni več. MEne še kar daje tisti bljak okus pa slabosti, posebno zvečer. ČEz dan pomaga, če večkrat kaj prigricnem, pa upam, da se ne bo preveč poznalo v kilaži, čeprav se mi zdi, da kakšna kilca bi se že morala poznati. Ko mi pa vedno paše zvečer še dodatno kar povečerjati, to sem menda počela v vseh nosečnostih, po porodu sem bila pa sploh sestradana. Mi je moral mož še v porodnišnico nositi kaj za drugo večerjo, hehe. Na srečo nisem imela nikdar problemov s kilami. Dolgo dojenje naredi svoje, malčki, ki ti ne dajo počitka pa tudi.
Sedaj z malimi ravno občudujemo dve knjigi s krasnimi 3d in UZ fotkami razvijajočih se dojenčkov. In ugotaljamo, da je naš velik kot mamin palec. Drugače si težko predstavljajo, kako micen je res.
Se mamo kar fino. Pa vi?

raglja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.10.2006 7:55:37   
Anonimen
Ojla, bejbe, jaz nas pa vedno na rep prestavljem, ker se mi res ne da iskat za nazaj, kje pišete,me mi zamerituser posted image .

No, 100 na uro imam s službo veliko dela, kar ne pustijo mi dihati. Kot da bi vedeli, da potem gremuser posted image . Povrhu vsega sem zdaj še zbolela-vse me boli, najbolj pa grlo in glava, pa iz nosa mi teče. Za umretuser posted image . V službo grem seveda vseeno. K sreči imam tok fejst moža, da malo bolj rihta našo malo piško, jaz sem včeraj ležala od 17. naprej. Danes zjutraj je malo bolje z grlom, glavo pa bom najbrž odšraufala, take ne morem nest v službouser posted image .

Ravno razmišljam, keri teden sem, čas tako hitro leti...Ne da se mi it po tisti krogec...Eh, no, ja...Nima veze.
Pri prvi nosečnosti sem vedela za vsak dan, skoz sem čekiralauser posted image .

Lene za pisat? MA, ne vem, no. Mislim, da bolj poredko do računalnika pridemo, a ne? Ko pa že pridem, pa tamala veselo steguje roke in tipka po tipkovnici, da imam več "žljfov" za brisat kot pa za pisatuser posted image

Kako je kaj z bolniškami? A še vse delate? A veste, d aje men G že na prvem pregledu kar dala predlog za bolniško in če sem jaz prav razumela, bi lahko ta pildek že nesla k splošni dohtarci in ostala lepo doma. Ampak jaz se še malo trudim zdržat v službi, da bo porodniška kaj višjauser posted image .

Poleg tega pa se drugo leto še selimo-joj, to bo spet veselo! In to še pred porodom, upam!user posted image
Ne bom povedala, da smo se selili tudi par mesecev pred porodom prve hčereuser posted image user posted image user posted image . Taka je moda, hehe!

No, uživajte in pišite!
LP
ringlo

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
25.10.2006 10:11:19   
srni
Pozdravljene majčice!

Se zopet malo oglašam. Danes sem bila na drugem pregledu in sem čisto navdušena. user posted image  se je krasno videl na ekranu! Z ginekologinjo sva ga gledali kakšnih 10 minut in je v tem času menjal vse možne poze, izgleda da je zelo živahen. Z nogicami vred meri v dolžino že 14 cm. Joj, kako je to krasen občutek, ko vidiš svoje dete a ne? user posted image user posted image user posted image   Se mi zdi, da se šele sedaj prav zavedam , da sem noseča. Žal mi je edino, da mož ni bil poleg, ker je službeno odsotenuser posted image . Sedaj moram še v ZD, da oddam kri za rutinske preiskave.
Moje počutje se na srečo izboljšuje, lahko tudi malo več pojem kot prejšnje tedne in nisem več tako strašno utrujena, čeprav sem v službi zasuta z delom (nisem še nič povedala).

Raglja1, a lahko prosim napišeš naslov teh dveh knjig? 

Anonimen, jaz še delam in imam namen delati še kar nekaj časa, če bo vse OK. Moja G mi ni nič omenjala bolniške.

Pozdravček vsem, Srni

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 367
25.10.2006 10:55:23   
raglja1
Ja knjigi sta: Glej kako rastem, Stuatr Campbell, založba Učila in Vse o nosečnosti in porodu, založba Meander
Res zanimivi še meni, pa čeprav sem dala "zadevo" že trikrat skozi. Kar ne morem nehat brat, me tako potegne, se čisto vživim v tisto o porodu pa dojenju...hehe, me kar stiska v prsih, ko gledam tiste micene dojenčke, kako pridno pijejo. V zadnjih dneh končno tudi jaz opažam spremembe v prsih. Moje so že morale nekaj prestati, pa se ne odzivajo tako hitro. Je pa tudi res, čeprav ne dojim že kako leto in pol, da če stisnem bradavico še vedno kaj prikaplja ven. Neverjetno.

raglja

(odgovor članu srni)
Neposredna povezava do sporočila: 368
25.10.2006 12:42:07   
petra a
zaradi izpita na faksu sem prestavila nuhalno na dan kasneje in jo imam 08.11.

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
25.10.2006 21:02:15   
Eca
Hej!

Po dolgem času se tudi jaz javljam. Celi teden sem že zasedena in do petka bo še prava norišnica. Skratka - hodim v službo, dela čez glavo... Včeraj sem povedala šefu, ki je novico lepo sprejel. Po moje sploh ni pomislil, da lahko sedaj grem na bolniško čez noč..., kaj šele, da me pred koncem poletja več ne bo, projekti pa bodo zahtevali vodjo... Loteva se me išias in g. je rekla, da takoj, ko ne bom več zmogla, naj pridem po potrdilo za bolniško.

V ponedeljek sem bila na genetskem svetovanju. Računala sem, da mi bodo opravili nuhalno kar takoj, pa so me naročili 9.11. En dan prej pa imam drugi pregled pri g. tako da bom v dveh dneh dvakrat videla našo piko ali pikeca.
Še vedno mi je slabo, najbolj pa takrat, ko sem lačna...takrat skoraj bruham - samo ne vem kaj bi bruhala user posted image
Utrujena sem manj, trebušček menda tudi raste (mogoče si bolj špeh nabiramuser posted image ), ker imam kar 3 "šlaufe" na trebuhu, če se sklonim naprej. Po kilaži sem pridelala 0,5kg, kar je presenetljivo malo, glede na to, koliko pojem.

Evo, sedaj končujem svoj roman. Torej še živim in komaj čakam krompirjevih počitnic, da si malo oddahnem.

Punce lepo se imejte in se beremo...user posted image

Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 370
26.10.2006 9:26:14   
Anonimen
Živjo,
jaz še vedno boleham 100 na uro. Začela sem kašljat in sem brez glasu. O, saj ne, da imam tako službo, kjer glas feeeeeejst rabim in saj ne, da imam danes službo kar do 18.00! Pojma nimam, kako bom zdržala.user posted image

Kako kaj prehranjevanje?
Mene zagrabi že zjutraj, da bi jedla toaste in gor Tamar namaz s tuno. Obožujem ga, skoz bi ga jedla-v nosečnosti mi tok dišiuser posted image .
Zvečer mi pa sploh ni do hrane.user posted image

Zdajle šibam pod tu, spila sem že vsaj liter čaja v eni uri. Če bo šlo tako naprej, bom začela že pred službo regat.user posted image

LP
ringlo

(odgovor članu Eca)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
26.10.2006 12:23:17   
ancka1
Živjo!
Se še jaz malo javim po dolgem času. Danes sem imela NS in so vsi rezultati super. Sva šla oba z user posted image . Je bilo res ganljivo. Pa slišala sem srček, pa full dobro se je bambino videl (rokice, nogice, prstki...). NORO! Dr. Strahova je pa full faca! Imam dve res lepi slikici. V glavnem, čisto sem v rožicah. Za spol je pa tudi že namignila, ker sem jo vprašala, če se res lahko to že vidi pri NS.
Šele sedaj res počasi dojemam, da v meni raste novo življenje...

Lep pozdrav dekleta!!!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 372
26.10.2006 19:39:44   
pegi
da vas se jaz malo pozdravimuser posted image
v torek sem imela nuhalno in je vse ok, otrocek je velik 8,5 cm in se ze lepo vidi. za spol sm ful tezila a mi ni hotela nic reci, ker je bojda se malo prezgodaj in se na zalost se ne vidi- ni upala nic rec, da ne bi kiksnilauser posted image  škoda, jaz sem pa ze cisto na trnih kaj bomo imeli.
sicer pa normalno hodim v sluzbo in naceloma nimam vec slabosti, razen ko sem zares zelo lacna. tudi kile se nobene nisem pridobila, a trebuscek je ze napihnjenuser posted image .
ja ce bo slo takole naprej bo super...
pozdravcke,
pegi

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
26.10.2006 21:15:13   
iwa
Čestitam vsem za uspešno opravljene NS! user posted image user posted image user posted image Tud jest komaj čakam da zopet vidim mojo user posted image ! Drugače gre počutje počasi na bolje, manj mi je slabo in malo manj sm utrujena. A vseeno komaj čakam naslednji teden ko si bova oba vzela cel teden dopust in si privoščila mal užitkov. Lep in uspešen zadji dan tedna vsem!user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu pegi)
Neposredna povezava do sporočila: 374
27.10.2006 9:53:28   
pikapoka30
Pozdravljene majciceuser posted image . Z veseljem se pridružim v vašo skupino. Sem v veselem pričakovanju, rok pa imam 4.5.2007. Ta teden sem bila na pregledu NS - sem zelo zadovoljna, tako glede rezultatov kot tudi samega doživetja tam. Malo bitje je takooo brcalo in stegovalo ročice, da sem se prav smejala. Res enkratno doživetje. Sicer se počutim ok, edino kakšen dan me služba takoo zdela, da bi spala celo popoldne.

Imejte se lepo in uživajte ---prihajajo najlepši meseciuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?