Anonimen
|
Ojla, bejbe, jaz nas pa vedno na rep prestavljem, ker se mi res ne da iskat za nazaj, kje pišete,me mi zamerit . No, 100 na uro imam s službo veliko dela, kar ne pustijo mi dihati. Kot da bi vedeli, da potem grem . Povrhu vsega sem zdaj še zbolela-vse me boli, najbolj pa grlo in glava, pa iz nosa mi teče. Za umret . V službo grem seveda vseeno. K sreči imam tok fejst moža, da malo bolj rihta našo malo piško, jaz sem včeraj ležala od 17. naprej. Danes zjutraj je malo bolje z grlom, glavo pa bom najbrž odšraufala, take ne morem nest v službo . Ravno razmišljam, keri teden sem, čas tako hitro leti...Ne da se mi it po tisti krogec...Eh, no, ja...Nima veze. Pri prvi nosečnosti sem vedela za vsak dan, skoz sem čekirala . Lene za pisat? MA, ne vem, no. Mislim, da bolj poredko do računalnika pridemo, a ne? Ko pa že pridem, pa tamala veselo steguje roke in tipka po tipkovnici, da imam več "žljfov" za brisat kot pa za pisat Kako je kaj z bolniškami? A še vse delate? A veste, d aje men G že na prvem pregledu kar dala predlog za bolniško in če sem jaz prav razumela, bi lahko ta pildek že nesla k splošni dohtarci in ostala lepo doma. Ampak jaz se še malo trudim zdržat v službi, da bo porodniška kaj višja . Poleg tega pa se drugo leto še selimo-joj, to bo spet veselo! In to še pred porodom, upam! Ne bom povedala, da smo se selili tudi par mesecev pred porodom prve hčere . Taka je moda, hehe! No, uživajte in pišite! LP ringlo
|