|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
28.10.2006 8:39:11   
rožica81
Živjo majčice! Kako ste? Imate dovolj energije? Meni je vso pobralo učenje, pa na koncu še na izpit nisem šla, ker sem absolutno premalo znala, nisem pa hotela reskirati roka... Zdej imam pa slabo vest. Pa ful imam spremenljivo razpoloženje. Ga imate tudi ve? Včeraj sem imela neznosen dan, ko bi samo jokala, kar za brezveze... Potem me je pa mami spomnila, da če sem jaz žalostna, nisem žalostna samo jaz, ampak je še nekdo drug... Maaa, v sekundi sem bila nasmejana user posted image  Res je to nekaj najlepšega, da v sebi nosiš malo bitje, ki je z dneva v dan večje in iz dneva v dan bliže realnemu svetu. Komaj čakam, da še trebušček malo bolj zraste user posted image

Lep vikend vsem

rožica81, 13t 6/7

(odgovor članu pikapoka30)
Neposredna povezava do sporočila: 376
28.10.2006 8:54:00   
BAMBINA_
Punce, a ste na nuhalni vprašale za spol? Jaz sem. Čeprav mi je g. rekla, da še spolni organ v tem času ni oblikovan. Da pa se da spol ugotavljati iz oblike kosti (bolj ploščata kost naj bi določevala ž. spol, zaobljena pa m. spol). Čeprav ta način določanja spola še zdaleč ni 100% sva z mojim vseeno želela vedet, kaj se zaenkrat nakazuje. No, in po tem načinu ugotavljanja, bi naj bila punčkauser posted image . Ena zeeeeelo živahna puža. Hihii.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.10.2006 16:10:28   
petrinja
čao majčice!

Me že kar lep čas ni bilo na našem zbirnem mestu, zato se oglašam sedaj...
V sredo sem bila na nuhalni, in sem prvič dejansko videla svojo -zelo živahno pikolino, in slišala srček, ki je bil 164 udarcev na minuto, pa sem rekla da je razburjem tko ko mami, pa me je dohtarca pomirila, da je to čisto normalno. Od glavice do ritke ma 56 mm, sam jaz se pa vedno ko komu to razlagam motim, da ma že kar 56 cm-si predstavljašuser posted image ?. Vse je ok, mam 1.7500 razmerje za Downow sindrom in tudi v ostalem sem v nikem tveganju, tko da je bil edini napotek za naprej da naj uživam v nosečnosti. In tudi bom...
Ve pa tudi, kajne?
Se vam že kaj dosti pozna buši? Jaz grem v 13.teden, pa še ni ke j preveč, edino če se usedem, me hlače tiščijo.
No pa sem se malo razblebetala, ampak sem videla, da nas junijke kar dohitevajo, tako da ...user posted image
uživajte v praznikih mamice!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 378
31.10.2006 11:16:52   
lex
Jaz se vam iskren opravičujem, ampak imam zadnje čase izklopljen računalnik zaradi našega mulca, ko bi kar naprej sedel in gledal risanke. Pol pa ko gre zvečer spat pa jaz itak samo padem na kavč.
Moje slabosti gredo počasi na boljše, nergija je pa bolj tako tako. Jaz imam naslednji pregled 7.11 in komaj čakam, da grem pogledat našo pikico.
No za NS pa se bova z mojo g. kar takrat zmenili.
Lepo se imejte, božajte bušije in se kaj tipkamo, ko nam bo čas dopuščal.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 379
1.11.2006 20:30:18   
dodi
Pozdravljene majčice!
Kako ste kaj,sta vas je utrujenost in slabosti že minili?Pri meni je kakor kdaj,včasih sem polna energije,drugič pa bi lahko cel dan samo ležala in spala,skoraj po vsaki jedi me peče zgaga a če bo samo to bom čisto zadovoljna.
Jutri popoldan imam pregled in komaj čakam,da vidim koliko sta že zrastli ti dve moji pikici in da vidim kako jima bije srček.Upam,da bo vse vredu in da je z obema vse kot mora biti.Držite pestiuser posted image
Lepo se imejte in uživajte s trebuščki,dodi

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 380
2.11.2006 8:11:55   
petra a
madonca, komaj sem vas našla...zakaj je pa spremenjen naslov teme?

za zgago pomaga pitje radenske

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 381
2.11.2006 8:36:19   
ancka1
Živjo!
Včeraj pridem iz dopustovanja, pa MAJČICE izginejo. Kaj je pa z naslovom? Kako, a bomo majčice, seveda smo majčice! user posted image  V čem je pa fora?

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 382
2.11.2006 10:04:44   
pikapoka30
Petrinja,

tudi jaz sem bila pred kratkim, ko sem bila v 13. tednu, na pregledu NS. Tudi moja pikica meri 56 mm:-) Sem se ob pregledu malce zasekirala, da je to premalo (v knjigah piše različno), a me je ginekologinja pomirila, da ravno nekaj takega pričakujejo od otročička v tej starosti. Sicer pa mu je tudi srček fuulll močno bil, a pravijo, da je to še bolje:-)

Kar se tiče trebuška...zdaj sem v 14. tednu in se skoraj nič ne pozna...sem in tja pa me res malce tiščijo hlače:-)

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 383
2.11.2006 12:10:42   
petra a
drage moje majčice...danes prehajam v 12.teden, me pa že 2 dni kar precej boli trebuh user posted image , upam da ni kaj narobe

drugače pa je normalno da srčki naših pikic hitreje utripajo (mislim da 2x hitreje kot naše oz. 140 utripov/min. ali več)

Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: a bomo majčice ?
2.11.2006 12:16:45   
Tada
Pridružujem se vam drage majčice. user posted image  Pričakujemo tretjega user posted image .

Datum, ko bi naj pokukalo naše detece na svet je 5. maj 2007.

Iščem pa drugega ginekologa, ker sva s sedanjo prišle na bojno nogo in nisem zadovoljna z njenim načinom dela. Koga mi priporočate - sem pa iz MB?

Bila sem na nuhalni, kjer smo prešteli našemu detecu prste, poslušali srček, baje bi naj bilo vse  OK. Grem še pa na amnioc., ker sem v prejšnji nosečnosti bila noseča z user posted image , ki je imel kromosomsko napako in tudi zdaj bom šla raje na vse preiskave. Upam, do zdaj vse OK in bosta moja sončka dobila tako željenega bratca ali sestrico.

Mi je čist vseeno kaj bomo imeli, doma zdaj imamo parček,... in enega user posted image  med angelčki.

LP in upam, da me sprejmete v svoj klub user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
2.11.2006 12:40:44   
Tada
Pa še nekaj o mojem počutju - ful mi je bilo slabo. Zjutraj sem neprestano objemala školjko. Ne prenašam več mojega najljubšega parfuma in ob pogledu na ribe se mi dvigne ves želodec user posted image  (prej sem jih pa oboževala).
Trebušček se mi začne počasi oblit, ampak drugače se mi še nič ne pozna user posted image .

Sem pa postala pravi sladkosnedec.

Pogovarjamo se tudi že o imenih. Doma imamo Anžeta in Nežo. Pa zgleda, da se bomo zdaj težko dogovorili kako bo ime novemu družinskemu članu. Neža si želi sestrico, Anže pa bratca user posted image . Nama je vseeno. Samo, da bo zdravo.
Mi je pa ful všeč ime Pina za user posted image  in Tjaš za user posted image . Pa se moj dragi ne strinja. Mogoče bosta pa zdaj izbrala otročka. Samo naša Neža ima neke čudne predloge in ji je vsak drugi dan všeč drugo ime.

Od domačih vesta za veselo novico samo moja mama in oče in partnerjev oče. Ostalim še nočeva razglašat, ker hočeva dat najprej skoz preiskave. Nuhalna je bila OK, čakam še na AC. Vendar imam občutek, da bo vse OK. Bomo pa s temi izvidami dobili tudi določen spol našega otročka.

Uživajte v nosečnosti.user posted image

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 386
2.11.2006 14:11:13   
Anonimen
Tada, prav lepo si dobrodošla pri nas, seveda te sprejmemo, z veseljem!user posted image

Kak lep PDP imaš, uau!

Jaz pa na nuhalno še čakam, še en teden, točno, potem pa upam, da izvem spol in seveda, da je vse uredu...
No, se beremo.
lp ringlo

(odgovor članu Tada)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
2.11.2006 14:27:52   
rožica81
Tada, iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  in dobrodošla med nami! Me pa zanima, ali je med majčicami kakšna nosečka, ki ni šla na nuhalno?? Jaz nisem šla, ker mi je ginekolog povedal, da naj bi bilo vse ok (kolikor je z navadnega ultrazvoka razvidno).
Drugače sem pa že nabavila nosečniške hlače - res so neverjetno udobne! Kako je fino, ko me nič ne tišči; pravi balzam za bušija user posted image  H&M je pa res kul kar se nosečniških oblačil tiče, pa še draga niso ne vem kako. In C&A tudi. Sicer ne vem, kakšne so kaj cene pri nas, ampak predvidevam, da so nekoliko višje. Ah, pa važno, da nam je udobno, kajne?
Lep pozdrav vsem majčicam, se nas je že kar nabralo, kajne? user posted image  user posted image  

rožica81, 14 t 4/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
2.11.2006 14:35:03   
Tada
user posted image  zunaj tak lep sonček, samo mrzlo je pa ful ...

Počutim se kot bi bila prvič noseča. Komaj čakam, da začneva nabaljat za otročka. Ogedujem si že vozičke. Ful mi je všeč chiccotov trikolesnik, pa hartanov trikolesnik tudi ni slab. Pa oblekce sem začela gledat po trgovinah user posted image .
Men so ti od chiccota najbolj všeč, samo za barvo se ne morem odločit:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Men so vse barve všeč.

Kaj pa ve? Kateri voziček se vam dopade? A ste že kaj kukale za vozički?

A ve mogoče katera, če kje v Mariboru prodajajo chiccotove vozičke. Kam v Mb.ju je sploh dobro it pogledat vozičke? Mogoče bova šla tudi v Avstrijo ampak trenutno mi ni, ker me dajejo slabosti in sem ful utrujena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
2.11.2006 14:45:57   
Tada
joj, slike so malo prevelike user posted image

Upam, da ne boste jezne user posted image

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 390
2.11.2006 15:23:03   
raglja1
Tudi jaz sem očitno ena redkih, ki se v nobeni nosečnosti ni odločila za nuhalno. Sem zdrava, še ne prestara, pri UZ nikoli ni bilo videti kaj sumljivega, zati res ne čutim potrebe za dodatnimi pregledi. Drugo, pomembnejše, pa je tudi, da sam rezultat ti da le stopnjo verjetnosti, ki mnoge zaskrbi brez potrebe, sama pa tudi ne vem, kaj bi pravzaprav počela z rezultatom. Za splav se midva pač ne bi odločila.

raglja

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 391
2.11.2006 15:32:11   
lex
jaz grem na nuhalno, ker pač moja g. priporoča vsem, da se ona prepriča da je z user posted image vse vredu. Pač ji na našem koncu ne zaupajo in se rajši zazihra.

Voziček bom pa jaz kar Aleksov obdržala, se je vozil leto dni in potem je bilo konec, ko je začel hodit. Edino oprala ga bom, cotke imam pa rezervirane od sestrične (kot pri Aleksu), ker imajo skoraj leto dni starejšo dojenčico in same nevtralne barve.

LP lex 11t2d

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 392
2.11.2006 21:36:51   
s u g a r
haj punce,

ja meni tudi ne pase da imamo tkole kot neko vprasanje "a bomo majcice?" seveda da bomo, razen ce se zvezde ne obrnejo drugace, saj za te k ste bolj na zacetku ali one k nekako smo bolj na koncu. Seveda da bomo.

Cestikte Tada welcome user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim da si ze v nakupih, ja vozicki so krasni, jaz ga ze imam je rdece crn, ful se mi dopade ker je lahko ali za user posted image ali za user posted image , je na tri velika kolesa (fajn za makedam in laufanje), prvi ima moznos fiksnega in vrtljivega polozaja, ima veliko kosaro za shranjevanje in lupinico. Ne vem tocno katera firma je, mi je pa ful ze na slikici ki je na skatli ful vsec, nimam se poguma da bi ga pripreljala domov, imam ga se pri sebi doma (na vikendu). Sicer je pa se cas. Oblekice dobim in lezalnicek dobim, prakticno vse dobim razen postelce - to pa bova kupila. Vesela sem da se je tako obrnilo, da dobim stvari vsaj za zacetek, pol pa lepo pocasi dalje.

Drugace komaj cakam da pride 14 in nuhalna in da bo lahko prvic ne pregledu prisoten ati in da bo videl svojo pikico "pikota".

Zanima me ali imate tudi ve, oz. katera od vas nekaksno zatisje, ni slabosti, ni cudnih obcutkov, neka tisina, a cutna prisotnost necesa nekoga?

Trebuscek, se mi zdi da samo spehek zbiram, sam ne vem a me hlace tiscijo zaradi "pikota" ali bolj za teh "obrockov" kot sem ze zasledila. Drugace vse ok

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 393
2.11.2006 21:38:28   
s u g a r
prehitro sem nekaj stisnila na prenosniku in odgovor je bil poslan.

Naj vam voscim se lep preostanek tedna in vsem lepo misel da se imejte nadvse lepo.

papa
Sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.11.2006 7:58:58   
Eca
Hej Majčice!

Končno mi je uspelo priti do računalnika, da se malo oglasim. Mene še občasno vedno mučijo slabosti, ampak bo že.... Redim se v noge in trebuh, čeprav še vse hlače oblečem, samo v tazadnjo mi lezejo. Nosečniške hlače že imam, samo si jih ne "upam" oblečt, ker bodo natančne oči takoj opazile, da sem noseča, jaz pa še novice nisem povedala.
NS imam v četrtek 9.11. in če bo vse ok (kar upam da bo), potem boma veselo novico končno raztrobila vsem. En dan prej imam še redni pregled pri moji g. tako da bom našega potomca videla dvakrat.

Tada - glede g. v MB ti lahko svetujem dr. Petrovičevo, ki dela v Vošnjakovi. K njej hodim tudi jaz in sem zelo zadovoljna. To je moja druga nosečnost in v prvi nosečnosti sva zelo dobro sodelovali. Topolo priporočam.

Še vedno iščem eno za telovadbo - za nosečnice, če si je slučajno katera iz MB premislila?

Lepo se imejte in se beremouser posted image

Eca

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.11.2006 8:16:04   
ancka1
Živjo punce!
Jaz sem si tudi že voziček izbrala, vendar bo nakup seveda še malo počakal. Trikolesniki mi nekako niso preveč všeč, sem pa zato izbrala od Peg Peregota AT4, ki je tudi full športen in ima velika vzmetena kolesa. Midva bova morala vse nakupiti. Moj ima sicer že dva otroka, vendar je bivša žena pobrala vse do zadnje pleničke. Ne bo hudega malo več po trgovinah "letati" user posted image . Jaz sem se za NS odločila, ker te dober rezultat kljub temu, da ni zanesljiv malo pomiri. Mi je bil pa pregled sam po sebi zelo lep, čustve, ker sva oba prvič tako dobro že videla svojega user posted image . Pa baje se je že kar dobro lulček videl. user posted image . Sedaj bom v popolni moški prevladi. Sem si na začetku odkrito povedano res zelo punčko želela, sedaj mi je pa čisto vseeno, oz. se že prav veselim fantka.
Ali ste že kaj o imenih razpravljale? Meni ta, povsem nova "eksotična" imena niso preveč všeč. Tako da bomo izbrali kaj "klasičnega", vendar neprepogostega. Malo se razpišite, no. user posted image

user posted image Moj izbor.

Pa LP

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.11.2006 8:37:44   
Eca
Zdravo ponovno!

Mi bomo obdržali kar star voziček, čeprav jaz veselo gledam za novimi. Upam samo, da bo naš fant drugo leto več sam hodil in se bo samo občasno priklopil na voziček - stojalo. Sicer bom morala razmišljati o vozičku za dvojčke. Kolegica, ki ima punčko s tem ni imela težav, takoj ko je shodila, vozička niso potrebovali več. Mene pa je vseeno strah, da naš lump ne bo hotel hoditi user posted image
Naš voziček je Peg Perego Pramette. Ima mala kolesa in je primeren za mestno vožnjo. Ker smo doma v mestu in voziček shranjujemo v avtu, mi je bilo pri nakupu zelo pomembno, da je lahek in da se zloži na marelo. Glede teh lastnosti sem sigurna, da nismo kupili slabega vozička. Novi vozički pa so tako lepi.....user posted image

Vozičke Chicco (upam, da sem prav napisala) pa so prodajali (upam da jih še) v Pikapolonici v Mb (poleg Bof-a) in v Arielu - nisem 100% (Mercator-Merkur na Tržaški). Za Baby center nisem sigurna. Videla pa sem jih tudi v A v Gracu v Kiki. Tudi cene so imeli bolj ugodne (pred letom in pol). Seveda je odvisno kako naletiš na akcije. Mogoče se splača počakat do decembra, ko bodo trgovci dajali novoletne ali božične popuste.

Glede imen se z možem ne morema dogovoriti. Tisto kar je meni všeč njemu ni in obratno. So pa moja imena malo bolj nenavadna, ampak pašejo pa k priimku. Sicer pa imava še čas, da se dogovorima. Glede spola si jaz zelo zelo želim punčko. Če bo fantek bom kar razočaran user posted image .

Evo, zdaj pa neham težit.

Lepo se imejte in pobožajte trebuščke.

Eca

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.11.2006 9:21:59   
Eca
Spet jaz....

Pozabila sem vas vprašat, če je že katera čutila prve brce? Jaz nisem sigurna samo prejšnji teden 12t sem čutila brce, potem dva dni nič, pa spet brcike, včeraj spet brcike... Mož pravi, da se mi samo zdiuser posted image Spomnim se, da mi je pred letom tudi kolegica enako pravila - tudi noseča 12t - prve brce, pa ji nihče ni verjel (druga nosečnost).

Kako je z vašimi brcami user posted image ?

Lp, Eca

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 398
3.11.2006 9:22:01   
pikapoka30
Draga Tada, iskrene čestitke ob lepi noviciuser posted image . Veselimo se s tabo. Jaz imam rok 4. 5., tako da naju bo kar isti čas doletel sonček:-). Super zgledajo ti vozički. Nisem se sicer še tako podrobno zanimala zanje, a sem razmišljala,  da bi bilo fino imeti takega, ki se da prilagoditi za najmanjše, potem pa košarico malce dvigniti, ko je otroček večji. Super bi bilo tudi, če se ga da razstaviti tako, da se lupinico dol vzame z ogrodja...ful praktično.
Tada, želim ti vse naj naj..

(odgovor članu Tada)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.11.2006 11:57:02   
Bonda
No, da se še jaz malo oglasim.

V sredo zjutraj imam NS pri dr. Strahovi. In če priznam, me je kar malo strah. Moja ginekologinja mi je to preiskavo toplo priporočala, če ne kar zahtevala, saj sem v rizični skupini, (sladkorna, hipertenzija), in je večja verjetnost za okvare, kot normalno. Tako da bom šla, in me je res malo strah. Upam pa seveda na najboljše. Bom sporočila!

Za vozički tudi jaz že malo gledam, bolj po internetu. In moram rečt, da so cene ubijalske. Sem se odločila, da več kot 60.000,00 sit ne dam, še to mi je čisto preveč. Upam, da bom našla kaj cenejšega, če pa ne, bom pa zavila v trgovino z rabljeno otroško opremo, in si bom tam kaj našla.

Oh imena! Zdej za ta tretjega nimam pa čisto nič v glavi, bolj ko premišljujem, bolj ugotavljam, da ne vem, kaj bomo dali. Bom šla kar malo okrog naših staršev in sprejemala ideje, nato se bomo pa odločili.

Pri nas je zjutraj snežilo, in moja dva sta bila tako srečna, kot bi ga padlo že kakšen meter. No, sedaj pa že sonček sije.

Pa lep dan še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?