petrazg
|
Oj moje majcice... dobro jutro Kaj ni sla se nobena rodit? Jst sem pa zdajle sla 100% prepricana, da je nekaj novih mamic, pogledat na rr... Bambina kaj pa tvoj mali nekaj strajka??? Mu je ocitno prelepo pri mamici in se mu nikamor ne mudi. Sicer si pa tako rekla, da bi rada evrovizijo se doma gledala ... zdaj pa mas... ... te mali uposteva. Lahko pa pocakaat na naju z Anzetom, pa si bomo potem druzbo delali . Samo raje ne... nam se pa se sploh nikamor ne mudi, mislim malemu. Mi smo v Celju, dirkamo sem in tja, tako da zvecer kar padem v posteljo, malo rr preletim, ce je kaj novega, vec od tega pa se mi ne da... sem malo utrujena, pa se malo lena zraven ... Sej zdaj med tednom, ko bom pa dopoldan sama pa tako ne bom vedela kam sama s sabo... Smo se pa vceraj vozili po full razriti cesti, da me je fajn prerukal, pa se ni zgodilo nic... Tako, da jaz pocasi mislim, da se ne bo pri nas nic zgodilo pred 24. Pa tako sem si zelela, da bi datum od Strahove zdrzal... Majchi upam, da si si vceraj privoscila in se imela karseda lepo. Danes se pa le dragemu malo stiskaj... mogoce je to vajin zadnji vikend, brez princeske. Glede na vse znake, ki jih imas, bos po moje ti ze kar kmalu poslala kaksen sms... Lex in Tejc se mi smilita, da morata sedaj pa cisto na koncu iti se cez vse to. Pa saj bo tudi to minilo, potem boste pa lahko prve dneve vsi skupaj uzivali doma. Ce ze morata biti bubana, je mogoce celo bolje, da sta zdaj, a ne? Drzim pesti za Ajso in da njene pikice cimprej izginejo, Alex pa oci pa tudi naj prideta cimprej domov . Punce moje uzivajte v nedelji! papa ps. Se opravicujem, ker ni sumnikov, samo nimam pojma kaj ima ati to nastavljeno. Zdaj pa se vsi sladko spijo, pa jih ne morem buditi
|