rožica81
|
Evo me punce Najprej čestitke vsem mamicam in njihovim lumpom Tako malo sem na RR, da sploh ne uspem prebrati, kaj se dogaja. Malo sem preletela, pa vidim, da imate vse ene krče... Uf, sem vesela, da je že za mano. Ste pa super punce, polne spodbudnih besed... Res je fino, da se takole podpiramo ena drugo, kajne? No, pa še moja porodna izkušnja Sem šla na ctg, pa je G rekel, če bom v porodnišnici ostala, ker se ni nič dogajalo in da bo verjetno potreben CR... Pa sem rekla, ok, valda domov pa zdaj ne grem. No, ponoči sem dobila svoje popadke, zjutraj pa sem bila že odprta in so me kar v porodno lifrali Porod je bil pa zame ena res ful lepa izkušnja, nekaj nepozabnega. Brez epiduralne ne vem kako bi...(so tudi mene kar nekajkrat prešpikali, tako kot Ančko). Še malo umetnih popadkov in je šlo ful hitro, je bila tudi babica ful presenečena. Kar naenkrat je mali (veliki) Nace uletel na ta svet. Midva z dragim sva bila res toooolk raznežena in srečna!!! No, šivana pa sem ful malo, tako da... Nisem se tako matrala glede na težo in dolžino našega korenjaka. Me je pa takoj naslednji dan (mislila, da sem že čisto fit in se lahko sklanjam kot mi je volja) v križu špiknilo kot še nikoli. Valda pod tušem in sem klicala sestro, naj me pelje v posteljo, ker se tut premaknila nisem. Pol je bila pa kriza... Kako naj sploh dvignem malega, če še sebe ne morem obrniti... Tablete res delajo čudeže. Sicer sva pa z malim ostala v porodnišnici še 2 dni dlje, ker sva čakala na en ultrazvok... Sicer pa pišek mišek je in spi, ima pa tudi zeloooo prodoren glas Sva ga z dragim že razvadla, ker ga skoz nosiva. Res je tak angelček in ga težko spustim izpred oči. Zdaj pa z atijem ajata na kavču. Kako sta luštna Jaz se jima pa tudi pridružim čez nekaj minutk... No, majčice! Tiste, ki še niste ušle v Rim, vam želim čim lažjo "pot". Res ni lepšega, ko dobiš svojo malo štručko v naročje. Želim vam vse dobro in lepo in čim več cartanja!
|