Majchi
|
Dobro jutro punce moje! Kje ste vse? A je šla katera rodit? Mislim, da je bil zdele en lunin krajec, a ne? Mogoče pa tud to deluje. No, jaz sem dons sama doma. Moj je šel v Bosno, pride proti večeru. Jaz bom šla pa z eno prjatelco na pizzo, ker že komi čakam, da jo vidim. Včeri sem pa povabla svoje prjatle v mehiško in moram rečt, da je blo luštn, sam domov sem spet prišla s taaakimi debelimi nogami . In tudi dons zjutraj je stanje nespremenjeno. To me pa res moti. No, bo že šlo mimo, ko bo čas za to. Kaj pol, a bomo dons še evrovizijo gledale? Naša je šla v finale baje, tko da zna bit zanimivo. Jaz ponavad nikol ne gledam tega, letos me pa kar zanima, ker je tud men pesem zanimiva in dobra. Vsaj ni spet kaj tok bedastga, kot je blo npr. "zapel mi je nananana..." Jao! Punce, moram vam povedat, da mi je ful lažje, ker sem včer do konca prebrala knjigo Izziv poroda. Mal manj mi prpa dela, mal drugač gledam na vse skupi. Upam, da mi bo lažje (psihično mislim). Res je fina knjiga. Tejč, kako je z Ajšo? A se je Maša razživela al si šla kar rodit? Ančka! Končno! Welcome back! Še jaz sem bla tista sitka, k skoz hočem brat porodne zgodbe . Ne mi zamert, ampak ostale res komi čakamo, da kaj preberemo, ker nas to še vse čaka. Žal mi je, da ti ni prijela EA, ker vsi vemo, da si si jo ravno ti najbolj želela in verjela vanjo. Potem pa še ta glavobol . Res škoda, da so ti stranski učinki, za katere pravjo, da se včasih zgodijo, ravno pri tebi ven usekal. Upam, da vam dojenje še steče. Sem nekje prebrala, da traja najmanj 14 dni, da se to zares uredi in da je teh 14 dni lahko totalen suffer, ampak da se splača vztrajat. Tko da jaz držim pesti za vaju s Tevžem. Punce, dejte mal napisat, da se ne bom dons sama s sabo pogovarjala tuki gor .
|