Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 31.8.2006 17:46:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Todi: mogoče bi morale pa samo odmislit za kakšno uro ali dve - sej vem, da je težko, ampak poizkusit ni greh! Vsekakor jst držim pesti, da še izkoristite teh par ur avgusta
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 31.8.2006 21:12:47
|
|
|
|
piscancek
|
ravnokar sem dobila sms od bebe, ki pravi: pa sem izdala moje sotrpinke . rodila se nam je Tia, 52,5cm velika in 3520g težka. čestitke bebi ob rojstvu male Tie
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 31.8.2006 21:14:18
|
|
|
|
TODI
|
No a sem ostala sama?? Beba se ne javlja, a si pozabila, da se poroča, ko prideš s pregleda?? Ali pa so te zadržali not in se sedaj že matraš ali pa je že vse za teboj Mknuple kaj pa ti??? A si tudi ti pobegnila v Rim??? Kakorkoli že upam da sta že v Rimu in da je že vse za vama!!! Ostalim pa želim lahko noč in se slišmo zjutraj!!!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 31.8.2006 21:16:53
|
|
|
|
TODI
|
Sem ravno pisala, ko je pisala tudi piščanček!!! Bravo beba čestitke, pa ti je le uspelo dočakati svojga sončka!!! , pa lepo cartanje ti želim!!!
|
|
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 31.8.2006 21:25:33
|
|
|
|
Tanyka
|
Jaz sem še vedno tu TODI-ne boj se ne bom te izdala-ostajam ti zvesta. jaz. BEBA 76-Iskrene čestitke
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 31.8.2006 21:54:23
|
|
|
|
nina64
|
Res ste prave carice .Vsak dan sem komaj čakala, da pogledam kaj se dogaja z vami.Vem, da vam ni bilo lahko oz. vama še ni , ampak tudi za vaju pride čas ko bosta zagledali svoja sončka .Mislim, da si zaslužite posebno medaljo za vztrajnost med avgustovkami, kajti ni kar tako lahko čakat do konca avgusta in še dlje .Želim vama, da opravita tako na hitro kot je to storila beba in da čimprej stisneta svoja k sebi. Kot zgleda imata še malo časa - premalo ,da rodita avgusta, ampak tudi septembrski otroci so čisto OK , zato kar bres skrbi zakorakajta v september.Res še enkrat bravo za vas - kapo dol pred vami, mislim da ste bile najbolj brane med vsemi. beba - uspelo ti je, iskrene čestitke tebi in tvojim dragim doma, vsaka vam čast za četrtega otročka .
|
|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 1.9.2006 7:48:27
|
|
|
|
Tejcha
|
Beba76, čestitke! No, sedaj pa še vidve v akcijo, :) Držim fige, da bosta vajina sončka imela rojstni dan 1. septembra. LP
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?