|
RE: Julij je out, gremo avgustovke! 30.8.2006 11:54:37
|
|
|
|
beba76
|
Nič od ni NIČ!!!!!!!!!!!! Tak me dol pritiska, da bom crknila!! Imam nov sistem vstajanja s postelje. Ker se več ne morem iz ležečega položaja vsest, ker me tako tišči navzdol, se postavim na vse štiri in potem počasi na noge. Ko pa sem na nogah pa si tudi moram trebuh z rokami gor držat in ga nest do wc-ja. Za pop... Če že nebo tega enkrat konec, ne vem, kaj bom. Pa še psiha me je začela dajat, tak da sem včeraj zvečer spet planila v jok in tulila kot malo dete. Moj pa me tolaži z besedami, da naj še potrpim teh par dni.... Že sem tako zmatrana, da se bojim, da ne bom mogla poroditi tega otroka, ko se bo vse skupaj začelo. Mknuple 1, fajn opravi na pregledu in javi se še kaj! Pušenjak mi je odgovoril, da mi niso kontrolirali vsega, kar se navadno na teh pregledih kontrolira, je pa še plodovnice dovolj, posteljica je o.k. pa tudi CTG je bil vredu. Tak da se našemu očitno še zelo fajn godi. To sklepam tudi po tem, da že zjutraj do 7 naštejem 10 gibov. Todi, a si spet na sprehodu? Ma, brezveze, raje se vleži in počivaj, saj itak niče ne pomaga. Niti sprehod, niti . No, mi zdaj itak več ne moremo, ker me kost tako boli, da se me tam spodaj niti dotaknit več ne sme. Kaj bo le v porodni, ko me bodo hoteli pregledat Tečki (kot pravi Piščanček in presneto prav ima) nosečki fajn bodita, pa se še beremo. Jaz bom danes večji del kar v postelji, ker me vse boli, grem pa vsakič, ko obiščem WC (to pa je zelo pogosto) mimo računalnika in zmerom prečekiram, če je kaj novega. Vse ostale, ki nas spremljate na naši temi in sočustvujete z nami, HVALA VAM!! Upam samo, da se vam ne zgodi, kot se je nam....
|
|
|