|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
4.7.2007 14:26:55   
Nončika
mi gremo po mojih novih podatkih v Dramalj-2km pred Crikvenico. plačamo pa 80 Eurov/dan. imamo pa na voljo celo hišo, parcela zagrajena. kar prav pride pri 3 porednih otrocih. gre nas pa vse skupaj 9.z deco vred.

klari

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
4.7.2007 14:29:43   
Tiamo
ery hvala ker si me pomirila, zdaj dost o moji službi..čakamo na rezultate...

Tina, mi gremo na Pašman, apartma 4 odrasle osebe + 2 otroka, 400eur , 10 dni

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 4.7.2007 14:31:26 >

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
4.7.2007 14:32:51   
Jessy
Mi gremo na Pag v Vidaliće. Gremo v app in bomo dali 40 € na dan. Appartma je 2+1, 35 m2, klima, pralni stroj, 20m od plaže, popolnoma nov.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 4.7.2007 14:34:50 >

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
4.7.2007 14:38:34   
Tiamo
Jessy kako je z odvajanjem plenic? Zdajle me je "tašča " klicala in povedala, da je Demi že dvakrat prosila za kahlo in je tudi lulala...kakala pa v plenico user posted image user posted image  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
4.7.2007 14:39:52   
ery
Mi gremo v Vodice pri Šibeniku, v apartma čisto zraven morja, no neka vila je kao. user posted image  
cena je pa 50 eur na dan.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
4.7.2007 14:44:21   
Jessy
Tia, mi smo še na istem pri odvajanju. Zadnja dva dneva je nisem niti iz plenic dajala. Ne vem, no....mal sem obupala, ker za kahljo tudi slišat noče. Postane kar nervozna in začne jokat, če ji samo omenim kahljo ali stranišče. Po moje bomo kar malčk še počakali. Morda se pa na morju kaj spreobrne. Kdo bi vedel?

Ery, jaz sem bila pred nekaj leti v Vodicah. Men je bilo takoooooooo všeč!!! Res, da je gužva, sam men je bilo perfektno. Smo bili v kampu.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
4.7.2007 14:50:18   
Tiamo
Jessy pol pa je pa res najbolje, da počakaš...še ni pripravljena.

sej Demi tudi en dan je za , drug dan pa spet ne.....je pa zelo srečna ko se polula v kahlo

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
4.7.2007 14:52:51   
Jessy
Pri nas vedno pove, da teh hlačk pa ne bo polulala. Ko jo vidiš, da jo tišči lulat in ji rečeš, če gremo na kahljo, školjko ali pa travco zalivat, jo kar obrne. Res noče. Moja mama ni verjela, dokler ni videla na lastne oči. Je mislila, da kar nekaj v brezveze natolcujem in da se mi ne da z lulanjem ukvarjat. Tudi jaz mislim, da nima smisla, da jo zdaj s tem frustriram, ker očitno še ni pripravljena.
Smo pa vsaj tolk daleč, da takoj, ko se polula pove, da se je polulala in da se je treba preoblečt.
Enkrat bomo pa tudi mi na školjko lulali. user posted image  Saj nekje smo pa lahko malčk bolj zadaj, a ne! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
4.7.2007 14:58:18   
Tiamo
Jessy usi smo bili na tej stopnji, evo nas zdaj junake vsi na školke al pa travce, če je nuja.

Veste kaj sem opazila, da tisti pregoror ne velja

NI GA JUNAKA, KI NE LULA, KO KAKA!  Naši tamali oz. vsaj Demi od kar jo navajam na kahlo in k je kakala ni nikol lulala zdraven. Jaz moram pa vedno lulat zdraven, če grem na taveliko potrebo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  e kaj Tia74 vse opazi, boste rekle, da sem zmešana!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
4.7.2007 15:03:50   
Jessy
user posted image user posted image user posted image  Ti jih pa pokaš! user posted image user posted image user posted image  

Drgač pa tudi jaz mislim, da se dela kar oboje hkrati. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
4.7.2007 15:10:18   
Tiamo
e tak dan je, pa še do 18 naj bi bila, moram bit vsaj do 17, ker sem speeettttt sama za vse user posted image ....

pri nas lije k iz škafa...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
4.7.2007 15:11:52   
Jessy
Meni pa Neja spi, tak da nimam kaj počet.

Dež pada pa kot pri norcih.user posted image  Saj sem res blizu! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
4.7.2007 15:15:42   
Tiamo
Jessy pej mal pospravljat, hehe

pri nas se je umirilo....groza kako vreme. Prijateljica je v Puli zdajle in mi je poslala SMS; da je vroče k pri norcih, če ne bi malo pihlal, ne ve kako bi zdržala

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
4.7.2007 15:25:21   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

Jessy pej mal pospravljat, hehe

Sem svoj del že spucala. Če se lotim še njegovega, bo pa user posted image . Morem počakat vikend, da mu pošteno zatežim, da pospravi svojo ropotijo. user posted image

Pri nas pa je pravkar padala sodra. Pa ful grmi. grrrrr

Pa Neja je tudi že pokonci! user posted image  Ne bo mi več dolgčas. Pa cunje sem pravkar dala v pranje. Pa 2 stroja jih imam že suhih za zložiti. user posted image  Dela kot peska. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
4.7.2007 20:09:45   
violinski
Ej punce!

Toliko so mi naložili, da sem pozabila pogledat, kako je šlo na tvojem razgovoru. Vem, da si rekla, da dovolj o tvoji službi, sem te hotela samo pohvalit, da si ful dobro odogovorila tako kot si, da so otroci nepredvidljivi in da so lahko tudi v istem razredu različno 'veliki'. user posted image

Kar se tiče pogodbe za določen ali nedoločen.... kaj pa vem. Včasih je treba reskirat. Včasih se obnese. Meni se je. Pa sem tudi bila zapufana zaradi stanovanja. Je pa res, da moževa plača še ni bila 'pod kreditom' in tudi meni je vsega skupaj ostalo še nekaj več kot dve leti odplačevanja. Ampak meni so takrat ponudili kombinacijo 3 mesece + 3 mesece preko agencije, potem pa 6 ali 12 mesecev pri dejanskem delodajalcu in šele kasneje možnost za nedoločen čas. K sreči se je kolesje obrnilo drugače. Pa ne samo sreča. Tudi trdo delo je pripomoglo k temu.

Ti pač dobro pretehtaj, če se ti zdi, da bi se lahko v tem letu toliko dokazala, da bi postala nepogrešljiva. Glede na tvoje delovne navade sem prepričana, da ne boš imela težav. Seveda pa je pametno tudi, da imaš plan B. Kakorkoli, kot se boš odločila, bo dobro. Ker se odločaš zase.

Dež je tudi nam malo prekrižal načrte danes, pa se že veselim jutrišnjega dne, ko bo spet sonce. Otroka pa prav gotovo tudi. Prav moreče je, ko ne moreta divjati zunaj in si moramo izmišljati nove in nove načine zabave v stanovanju. Pa saj gre. Že onadva sama imata domišljije na prodaj.

P.S. pozabila povedat - med vikendom je Aljoša kar naenkrat vstal, rekel: "kahlo hočem!" šel v kopalnico, si zvlekel kahlo na sredo, počakal, da sem mu dala dol pleničko (je najprej hotel sam, ker je mislil, da jo bo slekel kot hlačke), se usedel nanjo in lulal. Osamljen primer, pa vendar, nekaj je. Če ga pa vprašam, če ga lulat/kakat, pa reče "NEEEEEEEEEEEE!!"

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
4.7.2007 20:50:41   
natasaxy
Cao bejbe. Zdej smo pa spet napadle tale RR. Se mora človek že potruditi da kaj za nazaj prebereuser posted image user posted image . Ja danes je sekalo in lilo kot iz škafa za povrh tega sem pa še mobitel zgubila. Upam samo, da sem ga v službi kam založila k drgač nimam nobenih cifer pa nč. Sm prov jeeeeeeeezzzzzzuser posted image

Danes sem si rekla, da bom še nekaj za šiht delala, pa očitno komaj vsi čakamo dopust, ker nisem nič delala, no sem se raje Gašperju posvetila,....sva se igrala k dva tamala, pa še igrice sva na računalnik igrala, vedno morava enega džipa igrat, tko da fant ni kaj - se mora mami kar angažirat. Pred spanjem sva se pa še oba v banjo spravila in se špricala spet k dva tamala, prou paše včasih se odklopit.

Na morje gremo mi v staro NOvaljo na Pag, cena pa je tudi nekaj čez 40 € na dan.

Tia držim pesti, da ti uspe priti v ožji krog in zasesti DM. Mislim, da si se kar znašla pri vprašanjih, tako da džim pesti.

Zdej sem pa že malo utrujena, tko da se poslavljam,...se tipkamo.

Cao

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
5.7.2007 7:27:28   
Tiamo
Dobro jutro,

Violinski čestitke Aljoši za podvig lulanja v kahlo, pohvalno da je sam začel...važen je začetek in to je že kar velik napredek, da je samoiniciativno zahteval kahlo.

Natasaxy upam, da najdeš GSM, a si ti dobila moj SMS?

Pogrešam nankino jutranje oglašanje!!!!

Violinski, tvoj primer s pogodbami za določen čas me gor drži pri menjavi službe. Lih včeraj predno sem zaspala sem mislila na to. Res, če ne reskiram, ne proftiram. Probat je treba, drugače lahko za zmeraj ostanem tukaj. V šolstvu je itak ena sama kuhinja, te pogodbe za določen čas so itak samo zaradi prikazovanja manj kadra, kot ga je v resnici in vse je povezano tudi z denarjem in zakonom. Tako, da se bom s tem ukvarjala, ko bo problem. Plan B je pa, da itak moj kadr rabijo povsod, veliko je oglasov za računalničarje...res da nisem programer, ampak moje izkušnje prav pridejo povsod.

Danes imam pa ful dela, tako da se bom bolj poredko javljala, če se sploh bom. 

(odgovor članu natasaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
5.7.2007 7:48:01   
nanka
Dobro jutro,

evo mene Tia, samo sem danes bolj pozna, ker sem morala nekaj oddelati že navsezgodaj. Danes sem prišla malo kasneje, ker tamala ponoči ni nič spala. Malo je prehlajena in prvo noč nič ne spi, tako da je rovarila od polnoči so pol štirih. Midva sva ko dve cunji. Se pa tolažim, da bo danes že bolje.

Drugače sem pa kar malo v depri, zunaj imam pet prošenj in zaenkrat nisem dobila še niti enega vabila za razgovor. Sploh ne vem kaj delam narobe. Izkušenj imam veliko, delam vse kar pride pod roke, v prošnji ne omenjam otrok, pa nič. Ali sem res že tako stara, da me niti na razgovor več ne povabijo? Ah bom nehala, da vas ne bom morila...

Nataša, ti si imela včeraj pa pravi odklop, paše a ne?

Tia, ja tvoj profil je zelo iskan, tako da mislim, da ne boš imela težav pri iskanju, vseeno pa ti želim, da se najdeš v šolstvu.

Aljoša je pa pravi frajer, da je sam prosil za kahlico, super, začetek je dober.

Bežim, slišim korake....

< Sporočilo je popravil nanka -- 5.7.2007 7:49:20 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
5.7.2007 7:52:29   
ery
Dobro jutro še od mene.. Tudi jaz ne vem kolk se bom danes javljala, ker imam tudi ful dela , saj sem te tri dni res zabušavala , sedaj je pa treba delat, preden šefica pride.

Čestitam Aljoši, da je sam rekel za kahlico!!! To je pa res podvig! user posted image  

Jessy, neje pa res ne sili na kahlo, ker je to še slabše. saj pravim, da je soseda, ki bo ta mesec stara 3
leta, nehala lulati v pleničke 2 -3 mesece nazaj. Pa je žće kazalo da bo prej,mapka se je potem spet začela nazaj v hlačke. malo so bili starši jezni, pa je bil zaradi tega samo jok. zato so jo pustili in se je pač sama odločila..

Jessy, mi gremo v Vodice prvič. Vem, da je gužva, upam pa, da nam bo všeč.

Druageč je pa pri nas včeraj tudi cel dan deževalo, tako da smo samo poležavali. res je bil zaspan dan.

Aja, a ste potem za, da se enkart dobimo v Ljubljani na kavi? Tia, nanka, Violinski, Jessy? pa še katera?

Lp, moram it...

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
5.7.2007 8:03:42   
Tiamo
Seveda sem za kavo, samo kdaj? Jaz grem v ponedeljek na morje....

Nanka glede služb je pa tako, da itak dajo razpise ven ker pač po zakonu morajo in potem itak zaposlijo tistega s pogodbo za določen čas - kot sem omenjala zgoraj. Tako, da piši, piši, piši....jaz sem npr. od ministrstva za obrambo dobila po preteku pol leta od oddane prošnje šele vabilo na prvi razgovor, po 4 mesecih vabilo na drugi razgovor (vmes sem zanosila z Demi), po dveh mesecih vabilo za tretji razgovor, kjer so mi povedali da sem sprejeta, no jaz pa njim da zdaj pa ne bo nič iz tega, ker sem noseča in ne nisem tok debela user posted image  Tako v državni upravi itak stvari tok počasi potekajo, da je za znort...tudi mi k smo iskali nov kader za računalništvo, smo vleki s temi razpisi in razgovori skoraj leto dni...ma groza je ti povem.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
5.7.2007 8:05:16   
Tiamo
lih berem klarika tvoj post, tvoja čeprav neredna služba je pa zelo dinamična, delaš vse...se kdaj takole paše, a ne? Enkrat si to, drugič to...se ne naveličaš, samo redno bi bilo lahko?

zdaj šibam na izpitni center, dvignit in posodobit sistem...kok bi je luštn tja it, k gledam pionirčke in pionirje k se tresejo k imajo izpitno vožnjo in se spomnim moje vožnje....

aja pa še to...si je katera kupila v zadnjem času kopalke in prosim, če se ne javljajo une, ki imajo veliko oprsje user posted image  Dejte mi predloge, ker na RR mi niso nič kaj pametnega svetovale, kake kopalke naj si kupim, da bo vsaj malo zgledalo, da imam siske, kot pravi Demi...

Včeraj sem kontaktirala z Kety, danes ji pride na obis Timon in ga že ful pogreša. Dojenje ji gre, oba sta super, edino Filipa malo zvija, ampak ni panike. Upa, da bo v petek že doma...danes me pokliče, ko bo imela čas.

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 5.7.2007 8:07:05 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
5.7.2007 8:41:45   
ery
Aja ti greš že na morje... Mi gremo pa 21.7. Ja ne vem, sej bodo še ostale punce povedale kako imajo čas.
Joj pa spet pišem, namesto, da bi delala.

No samo še to.. user posted image  

Tia, sem brala ja , da iščeš kopalke. Sva že dve. Nimam joškic-nič. Pred porodom sem imela B košarivo-vsaj nekaj, sedaj pa komaj A. ne vem kako to... user posted image  
Jaz se sploh ne obremenjujem s kopalkami-nič več, čeprav sem se. Hotela sem modrc, da jih skupaj stisne, dvigne.... Ampak kaj, sej moj ve kakšne imam... user posted image  

Tko da sem kupla bikinke in mi je všeč, naravno.... Kaj naj..

Modrce-ne kopalke pa obvezno kupim push up, da vsaj malo naredi jamic.... user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
5.7.2007 8:46:38   
ery
Aja še to, super, da je s Kety vse uredu.
Joj, itak da pogreša Timona.. Si kar ne predstvljam kako bi bilo meni, ko bi se pojavil drugi dojenček.

Pozdravi jo še od mene, čeprav me ne pozna toliko.... user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
5.7.2007 9:02:59   
violinski
Jutro!

A veste, da sem ravno razmišljala, kako se je Kety fino izteklo - je ravno dala Timona 'poskusno' na dopust k svojim staršem, potem pa je šla kar brez testa rodit user posted image .

Sem vas drugače samo prišla pozdravit, mora že šibat. Kavo kadarkoli, jaz ne grem na dopust do konca septembra!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
5.7.2007 9:15:01   
Nončika
Tia74:služba, ki jo imam je full dinamična. so dnevi, ko sem na vseh oddelkih te naše male občinske uprave. je vsak dan kaj novega. samo, vem da se z decembrom poslavljam. no, mogoče že z septembrom. seveda, če bom dobila obljubljeno delovno mesto.

joškice in kopalke: jaz sem pred porodom mela B, zdaj mam tudi 75B.težava pri meni je ta, da ali mi je modrček premali pa hlačke dobre ali pa modrček ta pravi in hlačke prevelike. saj dobro se menimo o tem.moram lanske probat. v ponedeljek se začnejo razprodaje in grem v nabavo. sem ravno prosta, tak da navali narode.

Lepo je da Kety nima problemov z dojenjem. ko bi le jaz jih tedaj ne imela.

grem zdaj spet nekaj ustvarjat.

klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.