violinski
|
Ej punce! Toliko so mi naložili, da sem pozabila pogledat, kako je šlo na tvojem razgovoru. Vem, da si rekla, da dovolj o tvoji službi, sem te hotela samo pohvalit, da si ful dobro odogovorila tako kot si, da so otroci nepredvidljivi in da so lahko tudi v istem razredu različno 'veliki'. Kar se tiče pogodbe za določen ali nedoločen.... kaj pa vem. Včasih je treba reskirat. Včasih se obnese. Meni se je. Pa sem tudi bila zapufana zaradi stanovanja. Je pa res, da moževa plača še ni bila 'pod kreditom' in tudi meni je vsega skupaj ostalo še nekaj več kot dve leti odplačevanja. Ampak meni so takrat ponudili kombinacijo 3 mesece + 3 mesece preko agencije, potem pa 6 ali 12 mesecev pri dejanskem delodajalcu in šele kasneje možnost za nedoločen čas. K sreči se je kolesje obrnilo drugače. Pa ne samo sreča. Tudi trdo delo je pripomoglo k temu. Ti pač dobro pretehtaj, če se ti zdi, da bi se lahko v tem letu toliko dokazala, da bi postala nepogrešljiva. Glede na tvoje delovne navade sem prepričana, da ne boš imela težav. Seveda pa je pametno tudi, da imaš plan B. Kakorkoli, kot se boš odločila, bo dobro. Ker se odločaš zase. Dež je tudi nam malo prekrižal načrte danes, pa se že veselim jutrišnjega dne, ko bo spet sonce. Otroka pa prav gotovo tudi. Prav moreče je, ko ne moreta divjati zunaj in si moramo izmišljati nove in nove načine zabave v stanovanju. Pa saj gre. Že onadva sama imata domišljije na prodaj. P.S. pozabila povedat - med vikendom je Aljoša kar naenkrat vstal, rekel: "kahlo hočem!" šel v kopalnico, si zvlekel kahlo na sredo, počakal, da sem mu dala dol pleničko (je najprej hotel sam, ker je mislil, da jo bo slekel kot hlačke), se usedel nanjo in lulal. Osamljen primer, pa vendar, nekaj je. Če ga pa vprašam, če ga lulat/kakat, pa reče "NEEEEEEEEEEEE!!"
|