Jessy
|
Nanka! Čudovita novička!!! Da bi vam le kmalu uspelo in bi šlo vse po sreči!!!! Suuuuupeeeeer!!!! Danes ste bile pa pridne! Jaz sem bila dopoldne pri osebni zdravnici, ker sem nesla slike od CT pokazat in mi je rekla, da gre za zgodnjo obrabo, tako da se tu kaj dosti ne da pomagat in glede na to, da me trenutno skoraj nič ne boli, mi ni dala nobene terapije, pa sem se čist strinjala. Po potrebi pa mi bo napisala! morda izkoristim kakšno terapijo, ko bomo nameravali v Moravske toplice. Pravkar sem tudi naredila krofe, tako da mi pravkar vzhajajo, pol jih pa samo še scvrem. Sem preiskusila en recept iz kulinarike, kjer se jih dela na kruhomat. Me zanima kakšni bodo. Dišijo fuuuuul dobro! Neja nam ga pa zadnje dni ponoči nekaj sračka. Prej, ko je bila bolna sva itak za vsak drek letela k njej, da sva preverila, če je vse ok, zdaj pa zgleda, da od naju isto pričakuje. Se je zbudila ob 23.30 in me je klicala. Ok! Grem pogledat in ugotovim ,da se je pokakala. Jo previjem in pravi, da bi rada mleko. Pa grem in ji pripravim nekaj mleka. Tisto spije in se strinja, da gre nazaj spat. Čez 15 minut spet joooook! Kaj zdaj? Grem pogledat in pravi mami, mami, mami....Jo dvignem in se stisne k meni, kot en prisesek. Pa jo malce tako cartam, nato pa dam nazaj v posteljo. Takoj jooook! Pa grem ven in si rečem, da bo že odnehala, ker zaj ji pa res nič ni in nima vzroka za tako kričanje. Po 15 minutah še vedno kriči kot norec, zato jaz obupam in grem k njej, jo dvignem, se usedeva na gugalnik in jo malce pocartam. Ko sem se nehala gugat in jo tapkat po ritki mi pravi ŠE, ŠE. Čez kakih 5 minut spet obupam, ker je bilo čist očitno, da ji gre zgolj za cartanje in jo dam v posteljo ter grem spat. Kričala je še celih 15 min nato pa utihne. Čez pol ure pa jovo na novo. Grem spet tja (spet napaka!), jo pocartam in dam nazaj, ona pa joče. Takrat sem si pa rekla, da pa res ne grem več nazaj in je čez 10 minut nehala in spala do jutra! Mislim, halo! Kolk izkorišča! Sva se prej z mojim pogovarjala, da bomo to mogli prepričiti, drugače naju bo vrtela vsako noč! Tia, verjamem, da si svojo prijateljico pošteno presenetila! Tebi je pa prav pasalo, kajne? Jaz bi tudi koga tako presenetila, pa ne vem, če sploh še kdo obstaja, da ne bi vedel, da imam otroka. Ja, regrat je že ta novi, vendar ga nisem nabirala tu pri nas, ampak smo se zapeljale cca 15 km nižje po dolini, kjer je vse prej zeleno. Je pa tako velik, da je bilo kakšnega treba tudi že na pol prerezat! Še ga bomo šle nabirat, saj je super, ker se lahko Neja naužije svežega zraka, zraven pa raziskuje, jaz pa sproti nekaj dobrega naredim. Sem ga pa tako lepo očistila, ko sem ga nabirala, da sem imela potem tik tak pripravljenega. Edino s pranjem sem se zamudila malo morje časa. Ampak se je splačalo!!! Ery, počitnice si pa kar privošči. Meni so se že iztekle in mi je že slabo, ko pomislim, da v celem tednu nisem mignila za šolo, pa imam kar dvoje kontrolk za popraviti, pa eno pripravo za napisat, pa 4 spominske za narisat. Ne vem, kdaj bom vse to naredila! Tea, tebi pa srečno pot domov!!! Nisem čisto najbolje razumela...a sta šla brez Jureta na pot? Kety, meni se zdi, da se s pomanjšanjem slik ne zamudim prav dosti. Še največ se zamudim s tem, da se pripravim in lotim. Timon je pa res priden! Da bi le tak ostal! Zdaj pa grem obračat krofe! čau bau
|